Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χαρούλα μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε..Απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί της και όόόόόόταν βρεις λόγο χρόνο περιμένουμε περιγραφούλα και φωτογραφία της μπεμπούλας σου!

Καλά Χριστούγεννα!

Φιλάκια1

Δημοσίευση

Χαρούλα μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε..Απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί της και όόόόόόταν βρεις λόγο χρόνο περιμένουμε περιγραφούλα και φωτογραφία της μπεμπούλας σου!

Καλά Χριστούγεννα!

Φιλάκια1

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΧΑΣΑΤΕ!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ:S :S ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ:blush: :blush: ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΣΣΕΣΕΡ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ :laugh:

Δημοσίευση

χαρα να σου ζησει το κοριτσακι σου

φανταζομαι τι ωραια χριστουγεννα θα περασετε

να την φιλας απο πανω μεχρι κατω

γιατι μεγαλωνουν γρηγορα και αυτα τα πατουσακια και τα χερακια και τα μπουτακια και ολα

να την δεις οπως επιθυμεις

και σε ολες μας που περιμενουμε με το καλο και με εναν πονο:)

Δημοσίευση

hara μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου, γερή και καλότυχη στη ζωούλα της, γεροί και οι γονείς της να την καμαρώνετε να μεγαλώνει και να γίνεται σωστός άνθρωπος!

Καλές γιορτές να έχεις και είμαι σίγουρη ότι θα είναι οι πιο ευτυχισμένες μέχρι σήμερα και δεν πρόκειται να τις ξεχάσεις ποτέ!

Φιλιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...