Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!

hara

Recommended Posts

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΩΝΩ!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ.....ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρά μου να σου ζήσει η μπεμπα,,,αχ τι ωραια ...

Θέλουμε λεπτομερειες γιατι περιμενουμε κ εμεις μερα με την μερα.

Πόσο πιο νωρις γέννησες απο την ΠΗΤ?

ολα καλα?

Χαρά μου να σου ζήσει η μπεμπα,,,αχ τι ωραια ...

Θέλουμε λεπτομερειες γιατι περιμενουμε κ εμεις μερα με την μερα.

Πόσο πιο νωρις γέννησες απο την ΠΗΤ?

ολα καλα?

ΙRENE ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΗ :lol: :lol:

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΜΟΥΝΑ 38 ΕΒΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ.

ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ:unsure: ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

ΙRENE ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΗ :lol: :lol:

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΜΟΥΝΑ 38 ΕΒΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ.

ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ:unsure: ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

Δεν πειραζει Χαρά μου......σημασία εχει οτι αυτην την στιγμή κρατάς στην αγκαλιά σου την κορούλα σου κ ειναι καλά κ υγειέστατη....

Να χαιρεσαι ολη την οικογενεια σου κ καλά Χριστούγεννα...

Περιμνενουμε φωτο....φιλιά πολλά...:kiss:

Δεν πειραζει Χαρά μου......σημασία εχει οτι αυτην την στιγμή κρατάς στην αγκαλιά σου την κορούλα σου κ ειναι καλά κ υγειέστατη....

Να χαιρεσαι ολη την οικογενεια σου κ καλά Χριστούγεννα...

Περιμνενουμε φωτο....φιλιά πολλά...:kiss:

:) Να σου ζήσει η μπεμπούλα...!!!!:woohoo:

Να την στολίσεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (εγώ αυτό θα κάνω)

Να την καμαρώνεις πάντα όπως επιθυμείς

Και πάνω απο όλα Υγεία

:woohoo:

:) Να σου ζήσει η μπεμπούλα...!!!!:woohoo:

Να την στολίσεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (εγώ αυτό θα κάνω)

Να την καμαρώνεις πάντα όπως επιθυμείς

Και πάνω απο όλα Υγεία

:woohoo:

Χαρουλίνα μου!!!! Να σας ζήσει το μπεμποχαράκι!!!! Εύχομαι να το δεις όπως επιθυμεις, ευτυχισμένο και καλότυχο!! Κι εσύ σιδερένια!! Σε έχασα μωρε...!!! Κομμωτήριο πήγες;;;χεχεχε!! Περιμένω με αγωνία την ιστορία τοκετού σου!

Φιλιά πολλά και στις 2 σας!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Χαρουλίνα μου!!!! Να σας ζήσει το μπεμποχαράκι!!!! Εύχομαι να το δεις όπως επιθυμεις, ευτυχισμένο και καλότυχο!! Κι εσύ σιδερένια!! Σε έχασα μωρε...!!! Κομμωτήριο πήγες;;;χεχεχε!! Περιμένω με αγωνία την ιστορία τοκετού σου!

Φιλιά πολλά και στις 2 σας!!

:kiss: :kiss: :kiss:

hara μου, πολλα συγχαρητηρια κι απο μενα!!!:cheer:

να σου ζησει το κοριτσακι σου και να σου χαριζει για μια ολοκληρη ζωη ολη την ευτυχια του κοσμου!!!:cheer:

περιμενουμε τις λεπτομερειες απ' τον τοκετο σου κοπελιτσα μου, ΟΠΟΤΕ σου το επιτρεψει το μικρουλι σου!!!!;)

να ζησει, να ζησει, να ζησει!!!!!!:cheer:

hara μου, πολλα συγχαρητηρια κι απο μενα!!!:cheer:

να σου ζησει το κοριτσακι σου και να σου χαριζει για μια ολοκληρη ζωη ολη την ευτυχια του κοσμου!!!:cheer:

περιμενουμε τις λεπτομερειες απ' τον τοκετο σου κοπελιτσα μου, ΟΠΟΤΕ σου το επιτρεψει το μικρουλι σου!!!!;)

να ζησει, να ζησει, να ζησει!!!!!!:cheer:

Συγχαρητήρια Χαρούλα για τα ευχάριστα νέα!!!Να σας ζήσει το αγγελούδι σας και ό,τι καλύτερο εύχομαι από καρδιάς!!

Άντε κοντεύουμε και μεις οι του 9ου μήνα!!:cheer:

Συγχαρητήρια Χαρούλα για τα ευχάριστα νέα!!!Να σας ζήσει το αγγελούδι σας και ό,τι καλύτερο εύχομαι από καρδιάς!!

Άντε κοντεύουμε και μεις οι του 9ου μήνα!!:cheer:

Χαρά μου επιτέλους μαθαίνουμε νέα σου!!!

Να σας ζήσει η κορούλα σας,πάντα καλότυχη κ γερή να είναι!!Θα περιμένω περισσότερα στο f/b!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Χαρά μου επιτέλους μαθαίνουμε νέα σου!!!

Να σας ζήσει η κορούλα σας,πάντα καλότυχη κ γερή να είναι!!Θα περιμένω περισσότερα στο f/b!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Χαρα μου χαρηκα παρα πολυ.Να σας ζηση γερη και καλοτυχη να ειναι.Ολα τα καλα του κοσμου να αποχτηση.Περιμενουμε νεα σου.!!!!!!!!!!!:woohoo:

Χαρα μου χαρηκα παρα πολυ.Να σας ζηση γερη και καλοτυχη να ειναι.Ολα τα καλα του κοσμου να αποχτηση.Περιμενουμε νεα σου.!!!!!!!!!!!:woohoo:

να σου ζησει το πιτσιρικι...να μην ξεχασεις ομως να μας πεις την ιστορια τοκετου σου.. Ελευθερια κοντευεις βλεπω...αντε με το καλο σε 'σενα και στις υπολοιπες απο μας που περιμενουμε..Οσο για εκεινες που προσπαθουν να ειναι το 2009 καλοτυχο.

να σου ζησει το πιτσιρικι...να μην ξεχασεις ομως να μας πεις την ιστορια τοκετου σου.. Ελευθερια κοντευεις βλεπω...αντε με το καλο σε 'σενα και στις υπολοιπες απο μας που περιμενουμε..Οσο για εκεινες που προσπαθουν να ειναι το 2009 καλοτυχο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...