Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ2013-ΓΕΝΑΡΗ-ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες! Ολα καλα βλεπω κ εμεις εχουμε καλα νεακια! Ο μπομπιρας ειναι μια χαρα 1850 γραμμαρια, εχει γυρισει αλλα μας ειπε ο γιατρος οτι μπορει να αλλαξει μεσα στο μηνα θεση και την τελικη του θεση θα τη δουμε οταν μπουμε στο μηνα μας περιπου στις 10 Ιανουαριου. Τωρα εχουμε ραντεβου στις 3/1 για υπερηχο και μετα θα τον βλεπουμε συχνοτερα οταν μπουμε στο μηνα μας. expecting angel πηγα στο h&m ειδα τα νυχτικακια, ωραια εμφανισιακα αλλα πολυ κοντα μου ηταν... Λιγο το υψος λιγο ο ογκος, δεν εκρυβαν τιποτα!! Επισης για το απορρυπαντικο που ρωτησες, επειδη κ εμενα η πεθερα μου εχει πλυνει καποια με κοινο απορρυπαντικο, δεν ξερω εαν ειναι υπερβολη αλλα κ εγω θα τα ξαναπλυνω με το προδερμ. kangaroo για τα σουτιεν που λεγαμε ουτε τα μεγαλα h&m στην καπνικαρεα τα ειχαν, ενα σετ ειχε μεινει αλλα το μικροτερο νουμερο, οποτε ουτε συζητηση. Πηγα ωστοσο στα mothercare στην Ερμου και πηρα σουτιεν που ειχε προσφορα απο 30 στα 15 Ευρω, πολυ ωραιο. Επισης εχουν βαλει τα mothercare εκπτωσεις απο 10-40% σε καποια σουτιεν, τα οποια ποιοτικα ειναι πολυ καλα αλλα δεν ηθελα δευτερο εγω. DORAKI.K μια χαρα η μπεμπα σου να μοιασει κ σε σενα, γιατι μονο στον μπαμπα??? Αντε να ερθει κ η Πεμπτη να τη δεις να ηρεμησεις!!renaki_mu τελικα θα κανεις μελομακαρονα ε? Εγω οχι, αλλα θα κανω καποια αλλα γλυκα συνταγη της πεθερας μου, μεθυσμενα τα λενε γιατι εχουν κ μπυρα μεσα. Να μας βαλεις φωτο απ τα μελομακαρονα να τα δουμε να ζηλεψουμε!!rose25 η ταχυκαρδια ξερω ειναι φυσιολογικη, κ εμενα ο γυναικολογος αυτο μου ειπε. Οσον αφορα το αλλο περιστατικο που ειχες, καλο ειναι να το αναφερεις του γιατρου να δεις τι θα σου πει. Περιμενουμε τα καλα νεα σου απο τον γιατρο!

Καληνυχτα σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας ομορφες εγκυουλες !!!!Καλε τι κουκλες που ειστε ολες κ τι πανεμορφες κοιλιτσες φτου φτου!!!!!Ηθελα κι εγω να βαλω φωτο αλλα δεν μπορεσα θα το ψαξω λιγο κ θα βαλω ομως!!!!

Τι ομορφα τα νεακια σας βλεπω μεγαλωσαν ολα τα μπουμπουκακια στις κοιλιτσες σας!!!!

Εμεις κοριτσια πηγαμε χθες στον γιατρουλη μας γιναμε 3008γρ κ την παρασκευη μπαινουμε για να ΓΕΝΝΗΣΩ γιατι ο τραχηλος απο τις συσπασεις εχει εξαληφθει σχεδον τελειως εχω κ και πονακια οποτε μαλλον δεν θα χρειαστει να μπω καν με προκληση αλλα μονο να κοψω τα χαπια την Πεμπτη κ Παρασκευη πρωι πρωτα ο Θεος θα μπω για γεννα!!!!Εχω τρομοκρατηθει η αληθεια ειναι με εχει πιασει ενας φοβος απιστευτος γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να σε πιασουν κ οι πονοι πιο μπροστα γιατι το μωρο ειναι ετοιμο εχει εμπεδωθει κ στην λεκανη,οποτε παρακαλαω το Θεουλη να παω φτασω μεχρι την Παρασκευη για να γεννησω με το γιατρο μου!!!!Αυτα απο εμας θα μπω να σχολιασω τα νεακια σας το βραδακι γιατι τωρα προσπαθω να οργανωθω....φιλακια ζουζουνες!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Δεν το πιστεύω οτι οι γέννες ξεκινάνε!! Διαμαντούλα με το καλό κούκλα μου!!!!!Φαντάζομαι οτι θα έχεις αγχωθεί αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να μείνεις χαλαρή για να το απολάυσεις. Σε λίγες μέρες θα έχεις στα χέρια σου το κοριτσάκι σου!!Πω πω έχω ενθουσιαστεί για σένα! Θα ανυπομονούμε να μάθουμε νέα σου όταν μπορέσεις. Να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε τέλειααααααα!!

Γεωργία μου άψογα και τα δικά σου νέα. Μια χαρά είναι ο μπεμπάκος σας! Με το καλό να τον ξαναδείτε μετά τις γιορτούλες. Τώρα χαλαρώνεις και εσύ για μα κάνεις ευχάριστα γιορτές!

Ρενάκι θα δω το site που προτείνεις και εσύ μήπως είναι καλύτερο! Όσο για τα γλυκά, θα μπούνε στο σπίτι την τελευταία στιγμή γιατί τα καταβροχθίζουμε όλα. Και μένα μου αρέσουν τρομερά τα γλυκά αλλά και στον άντρα μου. Και του χρόνου να φτιάχνεις τα γλυκά παρέα με το μωράκι σου!!

Rose μου θα πάω μάλλον σήμερα στα jumbo να ρίξω μια ματιά. Πάντως καλάθι θέλω και εγώ ένα κανονικού μεγέθους, άρα λογικά δεν θα πάρω από τα jumbo αν έχει μόνο αυτό που λες. Αλλά για κάτι ψιλά που μου λείπουνε θα κάνω μια βόλτα από εκεί.

Εμείς τα ίδια κορίτσια, κανένα τρομερό νέο. Όλα μια χαρα! Φιλάκια σε όλες σας!

Επεξεργάστηκε από expecting angel

Καλημερα μελλουσες μανουλες!!!

Σημερα εχει γενεθλια η Αγγελικη μου, πριν 4 χρονια την πρωτοκρατησα στην αγκαλια μου και με εκανε για πρωτη φορα μανουλα. Στιγμες που δεν φευγουν ποτε απο το μυαλο μιας μανουλας οταν πρωτοαντικριζει το πλασματακι που τοσο καιρο ειχε και στριφογυρναγε μεσα της.

Με το καλο να γεννησουμε ολες τα ζουζουνια μας!!!!!

Εχω και ενα θεμα με τον μικρο ηταν χθες το πουλακι του πρησμενο και κοκκινο και οταν του εβαλα μια αλοιφη που μου ειπε η παιδιατρος αρχισε και εβγαζε κιτρινο υγρο σαν πυον. Καθε φορα που του το πιανω για να τον καθαρισω και να τον αλλαξω γκρινιαζει γιατι τον ενοχλει αλλα γενικα ειναι καλοδιαθετος. Αγορομανες θελουν προσοχη τα τσουτσουνακια τους.

Κατα τ αλλα το μωρακι κουνιεται και σημερα πηγα και εκανα και τις εξετασεις μου για να τις εχω την Πεμπτη που θα παω στο γιατρο.

Δωρα δεν την εχω ξαναχρησιμοποιησει αυτη την κρεμα, μαλλον θα την δοκιμασω ομως πρωτα στον Νικολα γιατι για το μπεμπε εχω παρει ηδη μια της frezyderm που ειχα βρει σε προσφορα. Αντε να ερθει η Πεμπτη να δουμε τα καμαρια μας.

Χριστινα καλες αγορες αυτη την βδομαδα, σιγουρα θα εχουν κατι τετοιο στα jumbo βολικα ειναι γιατι τα εχεις καπως μαζεμενα και ξεχωριζεις και τα ρουχα του μωρου στο σακουλι του. Εγω θα τα επλενα για να ξερω οτι τα εχω πλυνει ολα με το ιδιο απορρυπαντικο, μη νομιζεις και εγω σε κατι τετοια ετσι υπερβολικη ειμαι. Τα ρομπακια ειναι για τις βολτες στον διαδρομο ή αν κατεβετε στην εισοδο αλλιως στο δωματιο και στο κρεβατι σκεπαζεσαι λιγο με το σεντονακι αν δεν νιωθεις ανετα με καποιους επισκεπτες.

Ρενα εφτιαξες μελομακαρονα? εγω τα ρουχα των παιδιων τα επλενα παντα ξεχωριστα και μολις χρονισε και ο Νικολας πλενω των παιδιων μαζι και τα δικα μας χωρια. Μαλιστα εκει κοντα στον χρονο καταργησα και το βρεφικο απορρυπαντικο.

Rose θα περιμενουμε νεα απο τον γιατρο. Εχεις παρει μηπως προσφατο τιμοκαταλογο απο το Ιασω, θελω να παρω τηλ αυτες τις μερες να ρωτησω τιμες να κανουμε τα κουμαντα μας σιγα σιγα.

Γιωργια τελεια τα νεα απο τον γιατρο, μια χαρα και το βαρος και εγω νομιζω επειδη εισαι πρωτομανουλα δεν θα αλλαξει θεση γυρισε και θα μεινει ετσι.

Διαμαντουλα με το καλο να κρατησεις την μπεμπουλα σου αγκαλια την Παρασκευη, να εξελιχθουν ολα καλα και να ειναι γερη η μπουμπουκα σου. Να μην μας ξεχασεις γιατι θα εχουμε την εννοια σου και να μπεις να μας γραψεις την εμπειρια σου με την πρωτη ευκαιρια.

καλησπερα στην πιο γλυκια παρεουλα !!!!!!!!!!!!

τα νεα ειναι ευχαριστα απο οτι ειδα για ολες σας .......!!!!!!!!!!!!!

διαμαντουλα με το καλο κοπελα μου να γεννησεις την μπεμπουλα σου την παρασκευη κ να ειναι γερη και καλοτυχη !!!!!!!!!!περιμενουμε οποτε μπορεσεις να μας πεις τα νεα σου κ την εμπειρια σου απο την γεννα

μετα απο εσενα η επομενη ειμαι εγω με βαση την λιστα μας παντα........

εγω κατα πασα πιθανοτητα θα γεννησω γυρω στις 10 ιανουαριου με καισαρικη γιατι ο μπεμπακος μου ενω ειχε γυρισει αλλα δεν ειχε παρει θεση πριν 10 μερες που πηγα στον γιατρο μας ειπε οτι ο μπεμπακος ειναι με το κεφαλακι του προς τα πανω .

την παρασκευη εχω παλι γιατρο να δουμε αν εχει γυρισει αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι ,ας ειναι καλα το μωρακι μου κ ας γεννησω κ με καισαρικη .......

κοριτσια οσες εχετε γιατρο αυτο την εβδομαδα να παρετε τα καλυτερα νεα για τα μωρακια σας !!!!!!!!!!!!!

kangaro πολυχρονη να ειναι η κορουλα σου,πανω απο ολα να εχει υγεια κ τυχη στην ζωη της!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκε από μασρορακι

Κορίτσια καλησπέρα. Τι μου κάνετε?

ντουλιτσα μου γλυκιά εφτάσες στο τέλος ε? δεν το πιστεύω ότι ξεκινούν οι πραγματικές αγκαλιές. Αγχωτικο πράγμα η γέννα, δε λέω, αλλα θα περάσει οταν δεις το νινι σου.εγω πάω για δεύτερη γέννα και παλι άγχος το εχω οπως την πρώτη φορά. Θα περάσει ομως κι αυτο και θα ζήσεις και μαγικες στιγμές μόλις αντίκρίσεις το μωράκι......χαίρομαι πολυ για σένα, αληθεια,κι ας μη σε ξερω.....μη μας ξεχάσεις και μας αφήσεις χωρίς νεακια.

Κατερινακι χρόνια πολλά στην Αγγελική. Τι εχει το πουλάκι του Νικόλα,δεν εχω καταλάβει.το δικό μου Νικόλα οταν τον κάνει μπάνιο ο μπαμπάς του, του τραβάει λίγο το δερμΑτακι. Πρεπει να του κάνουμε και κάτι αλλο?

χριστινακι αποφασίσατε τι είδος καροτσιου θα πάρετε?3 σε 1 ή διαφορετικά κομμάτια?

μασρορακι μου 10/1 εχω γεννήσει κι εγω τ Νικόλα αλλα δυο χρόνια πριν.

Jokots μια χαρα το μπεμπε σου ε? σχεδόν δυο κιλα εχει φτάσει..

θα πάω κι εγω την Πέμπτη στο γιατρο να δώ την μπουμπου και ελπίζω να ειναι ολα οκ.

Εντωμεταξυ το εχω απορία. Γιατι στην 1η εγκυμοσυνη τα μωράκια παίρνουν θέση και στη 2η εγκυμοσύνη οχι??υπαρχει κάποια εξήγηση φαντάζομαι,εεεε?

Μασρορακι με το καλο και το δικο σου μωρακι και ευχαριστουμε για τις ευχες, σημασια εχει να γεννηθει καλα το μωρο και οχι τοσο ο τροπος.

Γιωργια δεν ξερω και εγω πως το επαθε ξαφνικα κοκκινησε και πρηστικε ευτυχως παει καλυτερα και εχει ηδη ξεπρηστει, τον ενοχλει ομως οταν του το πιανω. Και μενα η παιδιατρος αυτο μου ειχε πει οταν τον κανω μπανιο να του το κατεβαζω αλλα εδω και πολυ καιρο δεν καθετε κατω και τον κανω ορθιο στην μπανιερα με αποτελεσμα αρκετες φορες να το ξεχναω. Φανταζομαι η εξηγηση για την θεση των μωρων ειναι οτι στην δευτερη και σε καθε επομενη εγκυμοσυνη οι μυες της μητρας εχουν ηδη χαλαρωσει οποτε ισως εχει μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων και σε πιο μεγαλη εβδομαδα ενω την πρωτη φορα που πρωτη φορα μεγαλωνει η μητρα μαζι με το μωρο να ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα και μολις γυρισει να μενει εκει.

καλησπερα κοριτσακια ομορφα και κοιλιτσες <3

Κατ αρχην ειστε ολες κουκλες και με τις κοιλιτσες τελειες! Τι ωραια που βαλατε φωτογραφιες! Προσπαθησα και εγω αλλα μου γραφει error δεν ξερω γιατι ισως επειδη εχω φωτο απο κινητο ισως? δεν γνωριζω...

Κοριτσακι μου τα δυσκολα περασαν με την κηδεια του πεθερου μου τουλαχιστον κορυφωθηκε το πενθος και τωρα προσπαθουμε να αναδιοργανωθουμε..Εγω δεν πηγα στην κηδεια δε με αφησε ο αντρουλης μου διοτι ηταν εντελως ξαφνικο και οι σκηνες που εκτυλιχτηκαν ηταν τραγικες...Ο αντρουλης μου ειναι πολυ δυνατος ανθρωπος γενικα καιπραγματικα οταν γυρισε απο την κηδεια ηταν αλλος ανθρωπος για να μην με στεναχωρησει ο γλυκουλης μου και εγω προσπαθησα να του αποσπασω την προσοχη με τον μπεμπουλη για να νιωσει καλυτερα και τα καταφερα μεχρι ωρας..Δυσκολη περιπτωση αλλα θα το ξεπερασουμε...

ROSE μηπως το επαθες αυτο το περιστατικο απο την κουραση η σου επεσε η πιεση η ταχυπαλμια? Εγω πηρα την πιεση μου εχθες γιατι αισθανομουν περιεργα και ειχα 100 παλμους ετσι ξαφνικα! Οσο για τον αιματοκριτη που λες ειχες χαμηλο?Εγω στις τελευταιες εξετασεις ειχα 33 και ηταν χαμηλος λεει ο γιατρος

EVINICOLAS με το καλο να δειτε το μπεμπακι στι γιατρο κοριτσι μου..Τωρα που πας για δευτερη γεννα εχεις το ιδιο αγχος με την πρωτη? Δε πας πιο χαλαρα?

RENAKI αυτο το kit για τα βλαστοκυτταρα που λες τι ειναι? Μας ειχε πει ο γιατρος να το ψαξουμε και εμεις να του πουμε ι θελουμε να κανουμε αλλα δεν αδειασαμε..εσυ το εχεις ψαξει?

DORAKI αχ!και εμενα μονο τη μυτη μου εχει απο οτι ειδαμε στο 3d χαχαχα δεν πειραζει ομως.. Οσο για τις επισκεψεις στο νοσοκομειο που λετε εγω δεν θα ηθελα πολλα πολλα ειμαι περιεργη? Δε μου αρεσει καθολου να ερχονται ολοι επισκεψη στο νοσοκομειο μολις θα εχεις γεννησει και θα εισαι ταλαιπωρημενη και να μην περιμενουν μετα στο σπιτι... πειτε με περιεργη αλλα δεν μου αρεσει καθολου, οι οικογενειες και γιαγιαδες παππουδες ειναι αρκετο θεωρω αντε και καποιοι πολυυυ στενοι φιλοι αν ειναι...

KANGAROO να τη χαιρεσαι την κουκλα την κορουλα σου να ζησει σαν τα ψηλα βουνα και οτι επιθυμει!τι επαθε το τσουτσουνακι του μικρουλη?Τι πρεπει να προσεχεις δηλαδη στα λεει ο παιδιατρος?Οσο για τις πανες εχω δει και αυτες τις chicco στο site αλλα πρεπει να παρεις γυρω στις 300 για να εχει καλυτερη τιμ και δεν ξερω ποσες αλλαζουν την ημερα και ποσα κιλακια παιρνουν αφου γεννηθουν μην αλλαξουν νουμερο και δεν του κανουν πια, στις φερνουν και χωρις μεταφορικα στο σπιτι λεει. Να σε ρωτησω εσυ που εχεις κανει επισκληριδιο την εμπειρια σου..Σκεφτομαι να κανω και εγω εννοειται ειμαι χεζου εγω δε την παλευω αλλιως, μεχρι να στην κανουν υποφερονται οι πονοι???

EXPECTING ANGEL πολυ ομορφα αυτα τα νυχτικακια τα βρισκω πολυ σικατα! με γεια σου! Και οσο για τα ρουχακια του μωρου και εγω θα τα ξαναεπλενα δεν εισαι καθολου υπερβολικη! ενα πλυσιματακι παραπανω καλο ειναι εγω οταν τα πλυνω θα τα βαλω στο προγραμμα για βρεφικα τυ πλυντηριου και μετα στο ιατρικο ξεβγαλμα που εχει για αποστειρωση!

JOKOTS μεγαλωσε το μωρακι σου! χαιρομαι που ολα ειναι καλα νεα απο το γιατρουλη σου! Αχ καμια σκεφτομαι τι θαυμα ζουμε απο μια σπιθαμη γινονται ολοκληρα παιδακιαααα <3

NTOULA με το καλο κουκλα μου! Δε το πιστευω οτι ξεκινανε οι γεννες στην ομαδουλα μας! Με το καλο με ενα πονο, και με κανενα μην σου πω ακομη καλυτερα να ειναι γερο και να πανε ολα τελεια! Περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις!

ΜΑΣΡΟΡΑΚΙ εισαι η επομενη γεννα μαλλον ε?χεχεχ τι καλα! Με το καλο το πρωτο μωρακι του 2014 να ανοιξει το δρομο και για τα υπολοιπα!

Εμεις την δευτερα παμε στο γιατρουλη να δουμε το μωρακι και ελπιζω να ειναι ολα καλα. Συνεχως κινειτε εχε μεγαλωσει νομιζω και καθε τοσο πεταει και ενα εξογκωμα δεξια αριστερα πανω κατω εχει πολυ πλακα!

Κοριτσακια μου ομως εχουμε θεμα με το δωματιο του μωρου...Η γιαγια δεν βλεπω να ξεκουναει και θα εχουμε δραματα! Ακουστε εν ταχει πως εχει η ιστορια..

Το σπιτακι που φτιαχνουμε μου το εγραψε ο μπαμπας μου και το καναμε ανακαινιση..Οταν χτιστηκε η γιαγια (μαμα του μπαμπα μου) εβαλε ως ορο στο συμβολαιο να μενει στο σπιτι εφ ορου ζωης και στα 2 σπιτια (απο πανω μενει ο αδερφος του πατερα μου) λοιπον για ευκολια ξεχωρισαν και οι δυο ενα δωματιο απο το καθε σπιτι να μενει η γιαγια (χωρισμενο με γυψοσανιδα σαν κανονικο σπιτι) ομως η γιαγια δεν πηγε ποτε να μεινει πανω στου θειου μου και εμεινε κατω και επειδη ο μπαμπας τοσα χρονια νοικιαζε το σπιτι τον παρακαλεσε να παρει και αλλο ενα να ζει πιο ανετα και οταν χρειαστει να το επιστρεψει. Τωρα οχι μονο δεν το επιστεφει αλλα κλαιγεται σε ολο

τον κοσμο πως θελουμε να πεθανει και αλλες βλακειες. Νομικα επειδη η συμφωνια ειχε γινει μεταξυ των αδελφων δεν ισχυει στην περιπτωση μου ρωτησα τη συμβλαιογραφο και θα ρωτησω και νομικο για σιγουρα. Εχθες ακουσα τη γιαγια που μιλουσε με μια φιλη της και ελεγε σοδομα και γομορα κοριτσια διαολος η γρια! Τα εχει σκεφτει ολα τα εχει συζυτησε τα αδερφια του πατερα μου τα εχουν κανονισει και σε μας το παιζει καλη γιαγιουλα και οτι δεν εχει καταλαβει οτι χρειαζομαστε το δωματιο για το μωρο μας! Προσπαθω να ηρεμησω αλλα εξαγριωνομαι γιατι εγω δεν προκειτα να αφησω το παιδι μου χωρις δωματιο για συμφεροντα αλλωνων..

Συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο Post ...

Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες ...<3

Καλημέρα κουκλίτσες!! Είστε όλες καλά;

Κατερίνα μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!Εύχομαι να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη. Να έχει ότι επιθυμήσει! Πάντως εσείς της κάνατε το ωραιότερο δώρο. Δυο αδερφάκια που θα έχει στήριγμα μια ζωή, που πιστεύω οτι είναι το σημαντικότερο. 'Οσο για τον Νικολάκο, τι έπαθε ρε γαμώτο το πουλάκι του; Του έχω ακούσει πως τα αγόρια είναι λίγο ευαίσθητα σε αυτά. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται μωρέ το μικρούλι. Ο γιατρός σου είπε να βάζεις αυτή την αλοιφή; Εύχομαι γρήγορα να του περάσει!

Μασροράκι με το καλό και σε σένα!! Και εσύ κοντέυεις! Έχεις δίκιο δεν έχει σημασία αν θα γίνει με καισαρική ή φυσιολογικά. Όλα να πάνε καλά αυτό μετράει και στο εύχομαι!!

Γεωργία μου μπορεί να πάρουμε και σετ 3-1 τελικά! Το πορτ μπεμπέ δεν μας καίει αλλά αν συμφέρει το σετ δεν μας χαλάει κιόλας! Πάντως θα καταλήξουμε σίγουρα σε κάποιο την Παρασκευή γιατί θα πάμε σε κανά δυο καταστήματα. Θα σας πω τι πήραμε τελικά!Άντε να δεις και εσύ την κούκλα σου αν και είμαι σίγουρη πως είναι όλα τέλεια. Θυμάμαι πως και η δική σου μπαμπάτσικη είναι, επομένως δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα πιστεύω.

Αναστασία μου εύχομαι ο ερχομός του μπεμπέ να απαλύνει κάπως τον πόνο σας για τον πεθερούλη. Είναι πολύ δύσκολες στιγμές αυτές για όλη την οικογένεια και κυρίως αν γίνονται ξαφνικά. Όσο για την ιστορία με τη γιαγιά.....τι να πω!Αυτά είναι τα χειρότερα μπλεξίματα και τα πιο δυσάρεστα για μένα. Μου κάνει εντύπωση ρε παιδί μου να περιμένει δισέγγονο και να μην θέλει να βοηθήσει. Καλά όσο για αυτά που λέει στον κόσμο δεν σχολιάζω κάν....Πως λέτε να το αντιμετωπίσετε; Μιλήστε ξεκάθαρα βρε παιδί μου να δείτε τις προθέσεις της να ξέρετε και εσείς τι να κάνετε.

Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Η μπεμπα άλλες ώρες της ημέρας είναι ήσυχη και άλλες η κοιλιά μετακινείται αριστερά - δεξιά σαν βουνό. Χθες πήγαμε στα jumbo και πήραμε 2-3 ψιλοπράγματα (πανάκια για γουλίτσες, σαλιάρες, σελτεδάκια). Δυστυχώς έχει πέσει πολύ η ποιότητα και έχει γίνει ένα τεράστιο κινέζικο κατά τη γνώμη μου. Έγινε και ένα σκηνικό. Η ταμίας είπε οτι της έδωσα 20ρικο αντί για 50ρικο που της έιχα δώσει και δεν ήθελε να μου δώσει ρέστα. Τα πήρα στο κρανίο, φωνάξαμε την υπέυθυνη, κάνανε καταμέτρηση των χρημάτων του ταμείου και φυσικά μου ζητάγανε χίλια συγνώμη. Την ταλαιπωρία την είχα περάσει όμως. Στη συνέχεια πήγαμε στα Leroy Merlin και βρήκα καταπληκτικό καλάθι για τα άπλυτα, αλλά και καλαθάκια για τα καλλυντικά του μωρού (ψάθινα και ξύλινα). Αξίζει!

Πάντως μου έχει ψιλοκολλήσει στο μυαλό το άγχος για το μικρό βάρος του μωρού. Ξέρω οτι ο γιατρός μου αν έβλεπε λόγο δεν θα με έβαζε να ξαναπάω μετά από ένα μήνα και δεν θα χαρακτήριζε το βάρος φυσιολογικό. Αλλά εμένα δυστυχώς με προβληματίζει έστω και υποσυνείδητα γιατί το βλέπω στον ύπνο μου! Τι να πω ελπίζω να μου περάσει! Φιλιά σε όλες και θέλουμε νέα από γιατρούς!! Όλες αύριο πάτε και εύχομαι τα καλύτερα!

Κούκλες Καλημέρα!

Χάθηκα γιατί είχε καεί το ρούτερ της εταιρείας που έχουμε και δεν είχα καθόλου ιντερνετ!

Επειδή έχω κάποιες δουλίτσες,δεν προλαβαίνω να σχολιάσω αν και σας διάβασα όλες.

Σχετικά με τη φώτο ανέβασα μια ακομή αν δεν φαίνεται κ αυτή δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.....:(

Καλησπερα κοριτσια!

διαμαντουλαααααα με το καλοοοοοο!!Αχ τι ωραια, να το και το δευτερο μωρακιιιι!!!!!Με το καλο και με ενα πονο μονο!!!!!

Αναστασια μπεσ εδω σε αυτο το σαιτ Αρχική για να τα διαβσεισ γιατι ειναι και πολλα, τουσ περνεισ και τηλ αν θελεισ και στα εξηγουν και απο κει! επισης στελνεισ και μαιλ και σου στελνουν κατευθειαν το κιτι η αν εισαι αθηνα πασ και το παιρνεισ γιαττι χρεωνεσαι εσυ τη μεταφορα.

Καγκουρακι ευχομαι να πανε ολα καλα με το Νικολακι σου!

Κοριτσια σημερα πηγα λαικη και βρηκα φοβερα πραγματα, πηρα βρακαρες ωραιοτατες με 0,50λεπτα τη μια και βαμβακερες, φοβερεσ σασ λεω!

επισησ σε ενα παγκο πετυχα μπιζαμες και μαλιστα οι μισες ηταν απο yamamay, πηρα μια νυχτικια και πυτζαμα πανω κατω με 6 ευρω ολα μαζι!συγκλονιστικα!Σημερα ειμαστε 30+3 και αυριο παμε για ντοοοοοοοπλερ ουυυαου!σας φιλω ολες

Γεια σας κοπελιες! Τι κανετε?ntoula αντε με το καλο!!! Καλη αρχη να εχουμε με τα γεννητουρια! Ολα καλα να πανε, μην αγχωνεσαι, και με εναν πονο!!! Περιμενουμε τα τελεια νεα σου!kangaroo να χαιρεσαι το κοριτσι σου! Με συγκινησες οπως περιεγραψες τον ερχομο της! Περαστικα στο μικο σου για το πουλακι του, ειναι ευσαισθητα τα καημενα τα τσουτσουνακια τους!μασρορακι παιρνεις κ εσυ σειρα σιγα σιγα! Αντε να ξεκινησουμε!evinicolas1980 να μας πεις κ εσυ τα νεακια σου απο τον γιατρο αυριο. Το ιδιο αγχος εχεις? Πιστευα οτι στη δευτερη γεννα που ξερεις τι θα αντιμετωπισεις περιπου εισαι πιο προετοιμασμενη κ λιγοτερο αγχωμενη! Αλλα το οτι ξερεις τι να περιμενεις μπορει να δρασει αντιστροφα!!anastasia1986 παλι καλα που δεν τον εχει παρει απο κατω τον αντρουλη σου και σου στεκεται για να μη στεναχωριεσαι κ εσυ. Οσο για τη γιαγια, δεν θα το σχολιασω... Απλα απαραδεκτη!! Αλλα αν δε βγαζεις ακρη νομιζω πρεπει να παρεις πιο δραστικα μετρα...expecting angel με γεια τα πραγματακια σας! Κ εγω απο τζαμπο πηρα τα πανακια και τα σελτεδακια. Μενει να τα πλυνω για να δω την ποιοτητα. Οσο για το βαρος του μωρου σου, ξερεις κ εσυ οτι δεν πρεπει να ανησυχεις εφοσον δεν ειπε τιποτα ο γιατρος σου σημαινει οτι αναπτυσσεται σωστα, εστω κ αβ ειναι μικροκαμωμενη! Θα δεις στους επομενους υπερηχους πως θα εχει μεγαλωσει!!!renaki_mu κ εμεις θα το κανουμε αυτο με τα βλαστοκυτταρα. Μας ειπαν να παμε απο εκει να μας μιλησουν για το περι τινος προκειται ακριβως κ να παρουμε επι τοπου το βαλιτσακι. Συμφερει αν σκεφτεις τις τιμες για τα ιδιωτικα... Με γεια σου κ εσενα τα εσωρουχα κ οι πυτζαμουλες! Κ εγω απο τη λαικη πηρα τη νυχτικια, ενταξει, δεν ειναι κ η τελευταια λεξη της μοδας αλλα ετσι κ αλλιως μια μερα θα την φορεσω κ αυτο εαν δεν με βολευουν οι πυτζαμες. Κ εσωρουχα επισης πηρα, εδω πιο ακριβα, 1 Ευρω το ενα!! χαχαχα

Εμεις μια χαρα ειμαστε, κουνιομαστε δυνατα, αλλα δεν μας αρεσει το φως! Με το που σηκωνω την μπλουζα να δω την κοιλια μου σταματαει να κουνιεται!! Να σας ρωτησω εσας που εχετε γεννησει με επισκληρηδιο... πονας πριν στην κανουν η στην κανουν προτου ξεκινησεις να πονας? Κ επισης για τη νυχτικια, δεν υπαρχει περιπτωση να μας βολεψουν πυζαμες απο την πρωτη ημερα στο μαιευτηριο?

Γεια σας κουκλες, αλλαγες βλεπω παλι στο mammy, τουλαχιστον δεν χρειαστηκε να κανουμε κατι εμεις αυτη την φορα....

Σημερα ειδα το μπεμπακι μου, μια χαρα μας βρηκε ο γιατρος και πολυ δραστηριο αφου ολο κουνιοταν, παραμενει με το κεφαλι κατω ευτυχως, και απο βαρος κοντα στα 2600, πολυ μου φανηκε γιατι εχω και 1,5 μηνα μπροστα αλλα ξερω οτι ειναι και λιγο σχετικα αυτα και παντα εχουν αποκλιση οι υπερηχοι. Του ειπα οτι εχω συσπασεις οταν θηλαζω τον μικρο για να κοιμηθει και μου ειπε οτι ολο αυτο μπορει να επισπευσει λιγο τον τοκετο, αλλα το αγχος του ηταν πως θα τα καταφερω μετα να θηλαζω και τα δυο αφου δεν μπορεσα να αποθηλασω μεχρι τωρα.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες για την Αγγελικη μου, και ειχομαι και εγω το καλυτερο για καθε μια και για τα σπορακια στην κοιλιτσα σας. Ο Νικολας μου ειναι καλυτερα εφτιαξε η τσουτσου μας!

Αναστασια σιγουρα ο ερχομος του μικρου σας θα κανει τον αντρα σου να αισθανθει καλυτερα, εσυ και το μικρακι σας ειστε τα παντα για αυτον. Τωρα για την γιαγια τι να πω πολυ μπλεξιμο και δεν περνουν και απο λογια οι μεγαλοι ανθρωποι. Ελπιζω να βρειτε συντομα λυση γιατι πλησιαζουν και οι μερες. Τωρα για τις επισκεψεις νομιζω καλυτερα να ερθουν καποιοι στο μαιευτηριο που οσο να ναι μια κινητικοτητα παντα υπαρχει και μετα στο σπιτι να εχετε την ηρεμια σας και να βρειτε σιγα σιγα τους ρυθμους σας με τον μωρακι, εκτος αν κανουν υπομονη και ερθουν αφου σαραντισει το μωρο.

Αληθεια το κρατατε αυτο με τον σαραντισμο, πως το σκεφτεστε?

Για την επισκληριδιο που με ρωτησες και εσυ και η Γιωργια να σας πω οτι εγω εκανα και τις δυο φορες και ετσι απολαυσα κατα καποιον τροπο την ολη διαδικασια. Αισθανεσαι τα παντα, τις συσπασεις δηλαδη αλλα δεν πονας οποτε μπορεις να συνεργαστεις καλα με τον γιατρο και τις μαιες. Ζητας εσυ ποτε θα σου την κανουν, τουλαχιστον εγω που ημουν σε ιδιωτικο, οταν ειδα δηλαδη οτι δεν αντεχω αλλο ειπα στον γιατρο και φωναξε τον αναισθησιολογο για την επισκληριδιο. Δεν στην κανουν απο την αρχη οςο αντεχεις υπομενεις τους πονους, ειναι σαν περιοδου πολυ δυνατοι, μεχρι εκει που αντεξα και εγω. Στην κορη μου που ειχα παει με προκληση και μου ειχαν βαλει τεχνητους πονους δηλαδη αντεξα κανα 2ωρο 3ωρο και ειχα φτασει μεχρι διαστολη 4 οταν ζητησα την επισκληριδιο. Μετα ημουν τοσο χαλαρη που ηταν και βραδυ και μπορουσα να κοιμηθω κιολας που λεει ο λογος. Στον Νικολα με επιαςαν οι πονοι οι δικοι μου και οταν εφτασα στο μαιευτηριο ειχα ηδη διαστολη 6 οποτε οταν με ρωτησαν αν θα κανω επισκληριδιο ρωτησα αν προλαβαινω και επειδη ηδη πονουσα αρκετα μου εκαναν.

Χριστινα και εγω δεν θεωρω πολυ καλα ποιοτικα τα πραγματα του jumbo, οικονομικα μεν εχω παρει και εγω αρκετα εσωρουχακια για τα παιδια αλλα μετα απο μερικα πλυσηματα σε μερικα αλλου πανε τα κουμπια και αλλου οι κουμποτρυπες. Και απο παιχνιδια δεν εχει πολλα πλεον, αν πας δηλαδη σε αλλο παιχνιδαδικο συνειδητοποιεις το ποσο εχει περιορισει το παιχνιδι. Να μην αγχωνεσαι και για το βαρος, αφου σου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι φυσιολογικα, αν κατι ηταν σιγουρα θα σου ελεγε να το ελεχξετε νωριτερα.

Ρενα μεγεια οι αγορες!!! Πως το ειδατε το ζουζουνι σας εσυ σημερα?

Γιωργια την πρωτη μερα η νυχτικια ειναι πιο βολικη,απο την δευτερη βαζεις πυτζαμουλα. Αν γεννησεις φυσιολογικα την πρωτη μερα θα ερχονται οι μαιες να βλεπουν τι ροη αιματος εχεις απο λοχεια και θα σου πιεζουν και την κοιλια να κατεβει περισσοτερο αιμα, θα εχεις και τις τεραστιες σερβιετες οποτε βολευει το νυχτικακι. Αν παλι γεννησεις με καισαρικη παλι εχω δει οτι βολευουν καλυτερα τα νυχτικα.

Αυτα απο μενα, Διαμαντουλα αυριο ειναι η μερα σου, με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου!!!!!

Καλημέρα κοκόνες! Καλή η αλλαγή στο forum. Το βρίσκω πολύ πιο γρήγορο και πιστεύω πως θα μας βολέψει καλύτερα. Στα δικά μας τώρα! Κατερινιώ μου πάρα πολύ ωραία τα νέα σου από το μπεμπάκι σου!Μπράβο κορίτσι μου!!Όσο για το θηλασμό, τι σε συμβουλέυει να κάνεις; Αφού θα έχει καλό βάρος το μωράκι σου πειράζει να γεννήσεις και λίγο πιο γρήγορα (λέμε τώρα αν συμβει); Πάντως πράγματι ίσως είναι δύσκολο στην αρχή να τα θηλάζεις και τα δυο. Μπράβο και για την τσουτσού σας! Φτου φτου να μην την ματιάσουμε! χααχαχχαχα

Εύχομαι και η Διαμαντούλα σήμερα να γεννήσει με το καλό!! Αυτή είναι μια απο τις ωραιότερες μέρες της ζωής της! Περιμένουμε με ανυπομονησία νέα όταν μπορέσεις Διαμαντούλα μου. 

Περιμένω νέα από τις υπόλοιπες και τους γιατρούς σας για να σχολιάσω. Εμείς πάμε για ψώνια και όταν βρω ευκαιρία θα ξαναμπώ να δω τις εξελίξεις. Έχουν μαζευτεί δουλειές και δουλειές αλλά σιγά σιγά θα γίνουν όλα. Φιλάκια πολλα!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημερούδια!

Βλέπω έχουμε αλλαγές στο forum μας,ωραίο είναι αλλά δεν βρίσκω την ομάδα μας!!!

Καταρχάς Διαμαντούλα μου να πάνε όλα υπέροχα με την γέννα σου και να κρατάς στα χέρια σου σε λίγο το όμορφο μπεμπάκι σου.Χαίρομαι πάρα πολύ που ξεκινάνε οι γέννες μας κορίτσια!!!!Με την πρώτη ευκαιρία στείλε μας νέα σου θα περιμένουμε.....

Κατερίνα μου αν και καθυστερημένα να χαίρεσαι την Αγγελική σου!Να είναι πάντα ένα τυχερό και υγιές κοριτσάκι!Τελικά εσύ είσαι πράγματι χειμωνιάτικη μαμά.....

Ευτυχώς που πέρασε και η ταλαιπωρία του μικρού σου με το τσουτσουνάκι του.Θα συμφωνήσω και εγώ στο θέμα των επισκέψεων στο σπίτι.Καλύτερα να έρθουν,όποιοι είναι να έρθουν,στο μαιευτήριο να τελειώνουμε εκεί και μετά να έχουμε την ηρεμία μας στο σπίτι μας με το μωράκι μας και τον αντρούλη μας!Να προσαρμοστούμε με την ησυχία μας,χωρίς να πρέπει να υποδεχόμαστε τον καθένα(εκτός βέβαια από πολύ κοντινούς συγγενείς).Αυτό με το σαρανταήμερο,που λες,εμένα δεν με ενδιαφέρει να το κρατήσω.Αν το μωρό είναι σε θέση να βγει έξω και ο καιρός αλλά και ο παιδίατρος το επιτρέπει,φυσικά και θα βγούμε!Τα νέα σου από το μωράκι σου βλέπω είναι πολύ καλά.Πήρε πολύ βάρος το δικό σου καλέ!Πόσο σου είπε ο γιατρός ότι το υπολογίζει να βγεί;

Μασροράκι με το καλό και το δικό σου το μωράκι να έρθει στον κόσμο.Δεν πειράζει αν θα γεννήσεις με καισαρική,το θέμα είναι να είσαι καλά εσύ και το μωρό σου.

Αναστασία μου,περνάτε δύσκολα,αλλά το βασικό είναι ότι δεν σας πάιρνει από κάτω και σκέφτεστε τον ερχομό του μωρού σας!Μια νέα ζωούλα,θα γεμίσει με χαρά το σπίτι σας και με καινούργια όνειρα.Βέβαια είναι και το θέμα της γιαγιάς....Έχεις δίκιο να εκνευρίζεσαι και δυστυχώς οι μεγάλοι άνθρωποι πολλές φορές δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν εύκολα πίσω!Αλλά αφού είναι και δικό της εγγόνι(δισέγγονο,αν δεν κάνω λάθος)δεν την νοιάζει καθόλου;Να επιμείνεις πάντως γιατί δεν μπορεί να μείνει το μωράκι χωρίς δωμάτιο....... [smilie=sad9.gif]

Σχετικά με τις επισκέψεις στο νοσοκομείο,δεν είσαι καθόλου περίεργη,απλά είναι αναγκαίο κακό που πρέπει να γίνει για να τελειώνουμε!!

Γεωργία μου, για την επισκληρίδιο που ρώτησα την μαία μου είπε ότι σου κάνουν πρώτα μια τοπική αναισθησία και μετά σου κάνουν την επισκληρίδιο.Επίσης μου είπε πως οι πονοι της γέννας εκείνη την ώρα είναι σίγουρα χειρότερα από τον πόνο της βελόνας!!!Σχετικά με τα νυχτικά και εγώ πήρα ένα μακρύ που δεν μου αρέσει,αλλά με ενημέρωσαν ότι είναι απαραίτητο την πρώτη μέρα,με όποιο τρόπο και αν γεννήσεις για τις υπόλοιπες μέρες πήρα και εγώ πυζαμούλες.

Χριστίνα μου επειδή έχουμε ακριβώς το ίδιο άγχος με το θέμα του βάρους των μωρών μας,θα σου πω το εξής.Χτές πήγαμε στο γιατρό για το επαναληπτικό μας doppler.Έχουμε φτάσει τα 1850 γρ και όλα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.Όπως μου είπε και ο γιατρός,όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε το ίδιο,ούτε ζυγίζουμε το ίδιο απαραίτητα.Αυτό όμως δεν σημαίνει πως υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας,αφού το μωράκι τρέφεται σωστά και το αμνιακό κ.α είναι εντάξει!!Σε πληροφορώ πως αν και μικροκαμωμένη η μπέμπα κουνιέται όλη την ώρα(μάλλον γι'αυτό βάζει με το ζόρι γραμμάρια......χιχι)και κάνει την μαμά της σούπερ χαρούμενη αν και ώρες-ώρες μιλάμε για πολύ δύναμη στις κλωτσιές της!!!!!Το ίδιο,θα δεις,θα γίνει και με τη δικιά σου όσο μεγαλώνει.Να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις όλα θα πάνε τέλεια,άσε που έχουν χρόνο ακόμη να πάρουν βάρος οι τσούπρες μας!!!!

Εμάς οι εξετάσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές.Η θέση μας παραμένει με το κεφάλι κάτω και μάλλον, όπως μου είπε ο γιατρός,έτσι θα μείνουμε!Η μπέμπα δεν σταματάει ούτε λεπτό να χτυπάει.Άραγε κοιμάται ποτέ αυτό το παιδί...;

Είχαμε και προτάσεις από γαμπρούς,όσο περιμέναμε χτες να μπούμε για τον υπέρηχο,αλλά η μαμά δεν την δίνει την μπέμπα της όπου να ναι....... [smilie=laughing7.g:

Πολύ χαίρομαι που έρχονται και οι γιορτές και θα έχω τον αντρούλη μου στο σπίτι και θα χαλαρώσουμε οι δυο μας λίγο πρίν έρθει το ζουζούνι μας κοντά μας....

Αυτά από μας.Φιλιά σε όλες σας!

Καλημερα σε ολες, ναι και μενα μου αρεσει πιο πολυ ετσι οπως το βλεπω, τωρα την ομαδα ή θα την επαναφερουν ή θα φτιαξουμε νεα οταν ολοκληρωθη η αλλαγη οπως λενε.

Κριμα βρε Δωρα δεν προλαβαμε να δουμε την νεα φώτο που εβαλες.

Χριστινα καλα ψωνια σημερα!!! Για τον θηλασμο μου ειπε να βρω αλλο τροπο να τον κοιμιζω γιατι θα εχω προβλημα μετα με τα δυο αλλα του ειπα οτι εδω που εφτασα δεν εχω αντοχες για πειραματισμους με τον Νικολα, προτιμω να καθομαι να τον εχω αγκαλια να θηλαζει και να τον περνει ο υπνος παρα να κλαιει και να σπαραζει και να τον εχω αγκαλια ορθια περα δωθε στο δωματιο μεχρι να κοιμηθει, που σιγουρα θα χρειαζομαι και περισσοτερη ωρα ετσι. Μετα το καινουριο μπεμπε θα εχει το προγραμμα του με τον θηλασμο και ο Νικολας θα θηλαζει δυο τρεις φορες μεσα στο 24ωρο, θελω να πιστευω οτι θα ειναι ετσι τουλαχιστον.

Τωρα αν ερθει και νωριτερα λιγο το τριτο αντε κανα δυο βδομαδες δεν με πειραζει.

Δωρα και μενα μου εκανε εντυπωση που μου το εβγαλε τοσο αλλα δεν τις πολυεμπιστευομαι τωρα στο τελος τις μετρησεις. Συμφωνω και με οσα εγραψες και στην Χριστινα δεν ειμαστε δα και ολοι ιδιοι, αλλωστε εχουν να παρουν βαρος εξω απο την κοιλια. Μια χαρα και η δικια σου η μινιατουρα, ποτε θα ξαναπας τωρα, εμενα μου ειπε για 8/1.

Το σαρανταημερο ειναι καθαρα για θρησκευτικους λογους, οι παιδιατροι επιτρεπουν συνηθως απο την δευτερη βδομαδα και φυσικα εξαρταται και απο τον καιρο. Την μικρη επειδη γεννηθηκε χειμωνα την ειχα κρατησει μεσα, εγω ειχα βγει γιατι δεν παλευεται και η κλεισουρα, στον μικρο που γεννηθηκε 17/7 απο 8 ημερων ειμασταν καθε μερα εξω. Εντωμεταξυ τα εχω γεννησει και τα δυο 17, 17 δεκεμβριου η Αγγελικη, 17 ιουλιου ιο Νικολας λετε και το τριτο να μου βγει στις 17?

Καλησπερα κοριτσια μου!

αισιως πηγαμε στο γιατρο εχθες και ολα καλα μασ τα ειπε, ηταν 1547γραμμαρια ο μικροσ και 40 εκατοστα!ολα πολυ καλα λοιπον αναπτυσεται κανονικοτατα. εχθεσ ειχα λιγεσ συσπασεισ ομωσ και λεω να ξεκουραστω λιγακι αυτεσ τισ μερες. τα δυσαρεστα ειναι οτι εκανα εξετασεις και τα λευκα μου εχουν ανεβει πολυ οποτε θα παρω αντιβιοση λογικα και επισης εκανα και καλιεργεια κολπικου και μου βγηκαν αμφιβολα το ουρεοπλασμα και το μυκοπλασμα...οποτε πρεπει να τα ξανακανω. Ενταξει με τοουρεοπλασμα εχω μια προιστορια και γιαυτο μπορει να το ξαναεχω αλλα το μυκοπλασμα που το βρηκα βρε κοριτσια??ουτε σεξ κανω ουτε τπτ τωρα ποσο καιρο και προσεχω παρα πολυ σε τουαλετεσ και τα λοιπα καθως και με την καθημερινη υγιεινη. Ο μικροβιολογος με αγχωσε πολυ και μου πε οτι πρπει να τα ξεφορτωθω αμεσα γιατι αλλιως παμε για καισαρικη. εχω αγχωθει πολυ!!

Γεια σας κορίτσια μου! Μιας και δεν με πιάνει ύπνος ήρθα να σας γράψω για τα σημερινά ψώνια. Πήραμε τελικά ένα σετ καρότσι - κάθισμα αυτοκινήτου - port bebe 3-1 (με τα διάφορα που δίνουν μέσα: ποδόσακο, τσάντες, κουκούλες κλπ) μιας ιταλικής εταιρίας, της FoppaPedretti. Έμαθα οτι είναι καλά ποιοτικά και σαν στυλ και εμφάνιση μου άρεσε πολύ. Επίσης ήταν εύκολο στο χειρισμό και όταν έκλεινε χωρούσε μια χαρά στο αυτοκίνητο και είχε και δυνατότητα περιστροφής. Το λέω γιατί θέλαμε να πάρουμε της Peg Perego καρότσι και κάθισμα, το οποίο ήταν τρομερά ογκώδες και δεν έκλεινε καν το πορτ παγκάζ. Και η τιμή του σετ πολύ καλή γιατί στα Λητώ έχει εκπτώσεις 10-20% σε αυτά (γύρω στα 460€ το πήραμε). Επίσης πήρα κάτι ψιλά που λείπανε ακόμα (2-3 εσωρουχάκια, κάποιες κρέμες κλπ) αλλά και αλλαξιέρα - μπανάκι, να την έχω από τώρα. Μιας και δεν θέλω το έπιπλο και μελλοντικά θα χρειαστεί, είπαμε να το πάρουμε και αυτό. Το μόνο στο οποίο δεν καταλήξαμε είναι η ζυγαριά, όπου θα δούμε αν τελικά νοικιάσουμε, αγοράσουμε κλπ. Πάντως καταλήξαμε να τα έχουμε σχεδόν όλα έτοιμα μέσα σε πολύ λίγο καιρό, όπως το περίμενα. Δεν είχαμε κάνει τίποτα, αλλά επειδή τα είχα οργανώσει όλα γίνανε μπαμ μπαμ. Τώρα λείπουν κάτι ψιλά, πχ. πάνες, σερβιέτες, αμυγδαλέλαιο, αυτοκόλλητα δωματίου κλπ και ένα τραπέζι που θέλω να πάρω απο το ΙΚΕΑ για το δωμάτιο. 

Δωράκι πάρα πολύ ωραία τα νέα σου απο το επαναληπτικό doppler. Μπράβο έτσι να πηγαίνουν όλα καλά! Εύχομαι και εμένα να είναι όλα εντάξει στο ραντεβού του Γενάρη! Με το καλό τώρα να χαρείς τον αντρούλη σου και να κάνετε τις γιορτές σας ήσυχα και ωραία.

Κατερίνα μου εντάξει σε βλέπω χαλαρή και πιστεύω πως θα τα πας μια χαρά με το θηλασμό και τα παιδάκια σου. Αν γεννηθεί και το τρίτο στις 17 θα έχει πολύ πλάκα! Άντε να δούμε τι προβλέψεις θα μας κάνουν οι γιατροί όταν μπούμε στον 9ο. 

Ρενάκι καταλαβαίνω οτι αγχώθηκες γιατί και εγώ όλα θέλω να βγαίνουν τέλεια. Το σημαντικό είναι όμως πως το μπεμπέ τα πηγαίνει μια χαρά!Θυμάμαι πως και εσύ είχες θέμα με τα λευκά όπως και εγώ. Αφού σκέφτομαι πως θα μου πει τώρα μόλις μπω στον 9ο να κάνω γενική αίματος και λέω τι θα δώ!Πάντως για ουρεόπλασμα και μυκόπλασμα θα πάρεις μια αντιβίωση και πιστεύω όλα καλά. Και εγώ είχα στο παρελθόν μια φορά ουρεόπλασμα αλλά δεν με ταλαιπώρησε για να φύγει. Καλλιέργεια έκανες ως εξέταση ρουτίνας ή είχες συμπτώματα; Πάντως έχουμε καιρό μπροστά μας και πιστεύω πως αυτός δεν θα είναι λόγος για καισαρική. 

Κλείνω με μια ερώτηση προς όλες σας. Εσεις τι ξέρετε για τη σωστή στάση ύπνου για τα μωράκια;; Άλλοι λένε με σφηνάκια και στο πλάι, άλλοι ανάσκελα. Εσας τι σας έχουν πει ή τι κάνετε οι μανούλες; 

Φιλάκια πολλά και καληνύχτα!!

Καλησπέρα έγκυουλιτσες. Εγω ξύπνησα τωρα ( 5 πμ) και δε λέει να με ξαναπάρει ο ύπνος.

Πανε δυο μερες που με ταλαιπωρεί μια γαστρεντεριτιδα.χθες ήμουν πολυ χάλια και πήγα στην κλινικη και με βάλανε στον καρδιοτοκογραφο μήπως και είχα συστάσεις. Τελικα η μπεμπα ήταν μια χαρα δοξα το θεο αλλα εγω χάλια. Μου έβαλαν και μια ένεση για να ησυχασω λιγάκι και μου κάνανε και αναλύσεις. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό για το μωρο. Σημερα ειμαι καλυτερα ευτυχώς.

Η ντουλα θα εχει γεννήσει εεεε? μακαρι να ειναι ολα οκ. εχει καποια τροπο( facebook, τηλ , κλπ) να επικοινωνησει μαζί της να μάθουμε νεακια?

Τωρα όσον αφορά τη σωστή στάση ύπνου για βρέφη ειναι καλα να αποφεύγονται τα σφηνακια, μαξιλάρια, αρκουδακια γιατι εχουν ενοχοποιηθει για πρόκληση αιφνίδιου θανάτου. Το σωστο θεωρείται ότι ειναι ο ύπνος ανάσκελα με το κεφαλακι να εχει κλίση είτε αριστερά είτε δεξιά για να φεύγουν τυχόν γουλιτσες γάλακτος προς τα έξω.

Η πιπιλα απο την άλλη βοηθά κι αυτη στην ελαχιστοποίηση του αιφνίδιου θανάτου γιατι δεν αφήνει την πιθανότητα να φραχτει το στόμα και να πνίγει το μωρο εάν κατα λάθος βρεθεί κάπου σφηνωμενο.για παράδειγμα εάν το κεφάλι του μωρού σκεπάστει με την κουβέρτα κατα τη διάρκεια του ύπνου η πιπιλα λειτουργεί σαν αντίσταση ούτως ώστε να μπαίνει αέρας και να μη σφηνωσει το ύφασμα με το στόμα και τη μυτη του.

Φιλια.

καλημερα κοριτσακια και κοιλιτσες! 

ελεοςςςςςςςςςςςςς! πιστευετε στην γκαντεμια και το κακο ματι??? Γραφω εν ταχει γιατι θελω καπου να τα πω! Η γρια τελικα εκανε κατι σκηνικα εχθες για το δωματιο που λεγαμε με κλαματα και βλακειες μας τα εσουρε ολων οικογενειακως το τι ειπε το στομα της δεν περιγραφεται κοριτσια ... το αποτελεσμα της γκαντεμιας και της γλωσσοφαγιας? Σημερα ειχαμε κανονισει να πηγαιναμε για καθαρισμα στο νεο σπιτι με την μαμα και την πεθερα μου και η μανα μου το πρωι βγαινοντας απο το σπιτι μου το πατρικο επεσε απο τις σκαλες εσκασε τον ωμο και ειναι στο νοσοκομειο για παρακολουθηση μηπως εχει διασειση γιατι χτυπησε και το κεφαλι! Το απογευμα φωναξαμε τον παππα για ευχελαιο στ σπιτι! Σας αφηνω τωρα γιατι παω στο νοσοκομειο...

φιλακια πολλα και μη χειροτερα!

Κοριτσακια μου γεια σας εδω ειμαι κι εγω κι ακομηηηηηηηη εγκυος!!!!

Πηγαμε χθες στο νοσοκομειο με βαλανε στον καρδιοτοκογραφο κ οι συσπασεις αφαντεςςςςςςςςς κ ας εχω κοψει τα χαπια εδω κ μερες....μου λεει ο γιατρος παω να συννενοηθω με τους αλλους γιατρους κ αμα ειναι προχωραμε σε οξυτοκινη δηλαδη τεχτητους πονους...εκει που λετε που ειχα ετοιμαστει ψυχολογικα ερχεται ο γιατρος κ μου λεει δεν μ'αφηνουν να σου κανω προκληση οι παιδιατροι ωρυονται γιατι δεν εχεις καθολου συσπασεις!!!Επειδη βλεπετε θα γεννησω σε δημοσιο εκει για να μπεις με προκληση πρεπει να εχεις παρει κ καποιες μερες απο την 39η αλλιως οι γιατροι δεν συμφωνουν,οποτε κλεισαμε ραντεβου για τις 24/12 δηλαδη παραμονη Χριστουγεννων που εφημερευει παλι ο γιατρος μου.κ θα εχω παρει κ 4 μερες απο την 39η εβδομαδα οποτε ολοι συμφωνησαν για τοτε!!!!Το μονο που ελπιζω κ προσευχομαι ειναι να μην γινει τιποτα μεχρι την τριτη κ τρεχω σε αλλα νοσοκομεια!!!!!Αυτα τα νεα μας.......

Εσεις βλεπω μια χαρουλα τα ζουζουνακια στις κοιλιτσες σας κ πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια...εχω να μπω λιγες μερες γιατι εχω καποιες δουλιτσες και δεν προλαβαινω...μπηκα στα γρηγορα να σας πω οτι ειμαστε καλα η μπεμπα εχει φτασει 1.400 και ο γιατρος ειπε οτι η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη...Δοξα το Θεο κυλανε ολα τελειααα!!!εκλεισα το ντομπλερ στις 30/12 ελπιζω να ειναι και εκει ευχαριστα νεα...

δεν προλαβαινω να σας διαβασω εχετε γραψει ενα σωρο χιχιιχ ευχομαι να ειστε καλα και τα μωρουλια ακομα καλυτερα!καλο σ/κ και φιλια πολλα στις κοιλιτσες....

καλησπερα κοριτσακια και κοιλιτσες!

Τι κανετε? Ελπιζω να ειστε καλα.. εμεις τι να πω μας εχουν φαει! Οπως σας ειπα και το πρωι η γιαγια τελικα το δινει το δωματιο μετα απο οτι μας εσουρε.. λογια σκληρα για ολους χωρις να φταινε . Δεν σεβαστηκε ουτε την κατασταση μου ουτε την κατασταση του συζυγου μου με το πενθος και εννοειται δεν την νοιαζει για το μωρακι και το που θα μεινει..Εχω πεσει απο τα συννεφα για μια γυναικα που ειχα πολυ ψηλα πριν απο την χθεσινη μερα,  το μονο που της ειπα σε ολα αυτα ειναι οτι ντρεπομαι γι αυτην που αντι να κανει στην ακρη να μας βοηθησει με αλλο τροπο κανει τετοια σκηνικα και μας στεναχωρει και με εβρισε και απο πανω η κωλογρια. Επισης εκραξε και τους δικους μου με τα χειροτερα λογια! Και ολα αυτα για να μην ξεβολευτει απο ενα δωματιο που τοσα χρονια της ηταν δανεικο! Το πρωι τελικα η μαμα μου δεν επεσε απο τις σκαλες αλλα τη χτυπησε αυτοκινητο! Αλλα δεν μου το ελεγαν για να μην ανησυχησω! Το αποτελεσμα ειναι να εχει σπασει τον ωμο της μπαινει τη δευτερα χειρουργειο εχει χτυπησει το ποδι εχει κολαρο κτλ. Τετοια γκαντεμια χριστουγεννιατικα! :( Εμεις αυριο παμε αθηνα  δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρουλη ελπιζω να ειναι ολα καλα με τον μπεμπουλη.

EXPECTING ANGEL αν ηταν κατι ανησυχητικο το βαρος θα στο ειχε πει ο γιατρουλης μην ανησυχεις, απλα θελει να ειναι μοντελακι το παιδι!

RENAKI αχ αθανατη λαικη εχω κανει αγορες απο εκει! χαχα με γεια οι αγορες σου! Μην αγχωνεσαι για την γεννα αρκει ολα να πανε καλα και ας ειναι η καισαρικη η φυσιολογικος τοκετος! 

JOKOTS εγω δεν συμπαθω ιδιαιτερα τα νυχτικα δεν θα βολευτουμε με πιτζαμουλες λες?

KANGAROO  με το σαραντισμο δεν ξερω αναλογα τη διαθεση. Επειδη με τα νοσοκομεια ειμαι λιγο λιποψυχη ειναι η αληθεια αν δεν ειμαι και σε φαση πως θα δεχτω επισκεψεις? Και γενικως επειδη στο σπιτι αργοτερα θα ερθουν και πολλοι ασχετοι σκεφτομαι να κρατησω το οτι δε θα δεχτω επισκεψεις λογω ιωσεων σπιτι και για δικαιολογια! χαχα

DORAKI βρηκες την ομαδουλα μας?πανω που θα ανεβαζα φωτο ρε γαμωτο εξαφανιστηκε η ομαδα!χαχα

EVINICOLAS περαστικα κοριτσι μου και καλη αναρρωση 

φιλακια πολλα σε ολες <3

Γεια σας γεια σας, τι κανετε εσεις και οι κοιλιτσες σας?

αχ κοριτσαρες μου ποναω εχω απο την πεμπτη την μεση μου και δεν μπορω καθολου, καμια ψυξη υποψιαζομαι γιατι ποναω μονο απο την μια πλευρα, αλλα ουτε να περπατησω καλα δεν μπορω ουτε να σηκωσω τον νικολα ουτε να σκυψω με τιποτα. Ειναι και ο αντρας μου συναχομενος με βηχα και καταλαβαινεται ενα μωρο ακομα και τα δυο μικρα ασταματητα.

Παντως το μπεμπακι δινει το παρων συνεχως!

Ρενα ολα καλα με το μπεμπακι αφου αναπτυσσεται φυσιολογικα, για τα υπολοιπα δεν γνωριζω αλλα αν παρεις αντιβιωση και αντιμετωπιστει πιστευω θα περασει και μεχρι τον Φλεβαρη υπαρχει χρονος. Ο δικος σου γιατρος τι σου ειπε?

Χριστινακι μεγεια το καροτσι, να βαζεις την μπουμπου σου μεσα και να ειστε ολο βολτες. Για την ζυγαρια σου λεω να το ξανασκεφτεις και να δεις τι θα σας πει και ο παιδιατρος σας, παντως αν θελησεις να εχεις νομιζω πιο οικονομικα να νοικιασεις. Τωρα για τον υπνο παλι θα εμπιστευτεις τον παιδιατρο σου, και εγω ομως οπως και η Γιωργια ανασκελα τα εβαζα, χωρις σφηνακι, δεν ειχα παρει, και βαζεις παντα το κεφαλακι στο πλαι.

Γιωργια γαστρεντεριτιδα το χειροτερο μου, περαστικα και ευτυχως που σε ταλαιπωρησε λιγο και ειδες οτι και το μωρακι ειναι καλα.

Διαμαντουλα λιγες μερες εμειναν ολα καλα θα ειναι και για σενα και για την μπεμπουλα σου μεχρι την παραμονη. Με το καλο και παλι και θα περιμενουμε νεα σου!

Καλα Αναστασια μου τι να πω για την γιαγια, να εχετε περασει τοσα και να μην καταλαβαινει, και τελικα θα μενει διπλα σας σε ενα δωματιο αν καταλαβα καλα? καλα κανατε και κανατε το ευχελαιο να φυγει το κακο ματι και οι κακες γλωσσες απο το σπιτικο σας. Πολλα περαστικα στην μαμα σου γρηγορη αναρωση γιατι θα χρειαζεσαι και εσυ βοηθεια σε λιγο καιρο.

Rose μια χαρα η μπεμπουλα σου μοντελακι ετσι πρεπει να ειναι τα κοριτσια, αντε δεν αργει και το ντοπλερ και θα την ξαναδεις συνομα.

Καλο ξημερωμα σε ολες, και καλη κυριακη!

Κορίτσια μου καλημέρα!! Έγραφα ένα τέταρτο και πάτησα μια βλακεία και μου χάθηκε!! [smilie=sad9.gif] Δεν έχω κουράγιο να τα ξαναγράψω από την αρχή όλα. Διάβασα τα νέα σας όμως και να πω στα γρήγορα περαστικά στη Γεωργία και την Κατερίνα μας. Ροζάκι μια χαρά η μπουμπούκα σου. Είναι στα ίδια περίπου με μένα και της Δώρας. Με το καλό και το doppler. Αναστασία χαίρομαι που όλα τελείωσαν και έυχομαι να μη γίνει κανένα άλλο κακό. Μόνο καλά από εδώ και πέρα και περαστικά και σένα στη μαμά σου. Όσο για τη Διαμαντούλα.....είσαι πολύ κοντά!! Εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις και να έχεις το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δωράκι. 

Εμείς μια χαρούλα είμαστε. Τώρα θα μαζέψω και θα σιδερώσω τα μωρουδιακά που έπλυνα, για να τα τακτοποιήσω και αυτά στη θέση τους. Το καρότσι κλπ θα έρθουν την Τρίτη και γενικά νομίζω είμαστε μια χαρά από προετοιμασίες. Θα ηρεμήσουμε να κάνουμε γιορτές χαλαρά. Μια εργασία έχω να κάνω και μου είναι πολύ δύσκολο πλεον να είμαι με τις ώρες στον υπολογιστή. Και κουράζομαι αλλά και δεν έχω υπομονή. Πάντως τη βαλίτσα μαιευτηρίου που λέγαμε θα την φτιάξω όταν μπω στον 9ο και μετά από το ραντεβού που έχω στο γιατρό στις 13/1. Να δω τι θα μου πει και αναλόγως. 

Φιλιά σε όλες και καλή ηλιόλουστη Κυριακή!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...