Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Elenaki12 εμενα δ με βόλεψαν ποτε οι αντλησεις. Εβγαζα γτ ειχα υπερ παραγωγη. Η μεγαλύτερη ευκολία ειναι ο θηλασμός. Πάρε ποδια κ θα με θυμηθείς. Καμία σχέση με σεντονακι. Στη μεγαλη μ δ ειχα. Πήρα Στη μικρή γτ τ ειχα δει σε μια φίλη μου. Δ υπάρχει τίποτα καλύτερο για τη βόλτα. Πολύ φυσιολογικό ολο αυτό π βίωσες. Είναι μερες ζόρικες Πολύ. Τ παράξενο θα ήταν να ελεγες μονιμως ολα ειναι τέλεια κ ολα ειναι τέλεια. Η μητρότητα έχει κ τις δυσκολίες της. Πολύ καλα εκανες που βγηκες. Κ καθολου τυψεις να μην έχεις αυτές θα μας φάνε να ξέρεις.  Εγω κορίτσια από την καισαρικη ειμαο τέλεια. Παίζει τελικά να ειναι κ στο χέρι τ γιατρού. Ισως βοήθησε π ότι ήμουν σε πολυ καλη φυσική κατάσταση. Σίγουρα το ότι χθες κοιμηθηκα στο κρεβάτι μου. Καθιστή σχεδον αλλα στο κρεβάτι μου. Σήμερα υποφέρω από τ στηθος μου. Γαλα εχβ νορμαλ για τ μωρο. Δ ειναι δηλ ότι εχω άπειρο κ πετρωνει τ στηθος μου. Είμαι ξεκάθαρο οιδημα. Νομίζω ότι θα μ πεσει από τ βαρος. Ξεκιναει 3 δάχτυλα κατω από την κλειδα και πιάνει ολο τ στηθος μέχρι μασχάλη κ λεμφαδενες. Μίλησα με τη μαια τ γνωστά, ζεστές κομπρεσες μασαζ, ίσα ίσα βγαζω μερικες σταγόνες, δ ειναι ότι αδειάζει τ στηθος, κ μετα κρύες κομπρεσες. Ελπίζω να υποχωρήσει τ πρήξιμο τ επόμενο 24ωρο. Το φουλ γαλα τ βγαζω με τ θήλαστρο κ ηρεμω, στις προηγ εγκυμοσύνες δηλ. Σ αυτήν υποφέρω πραγματικα. Μετα λεω μερικες μερες ακομα υπομονή κ θα αρχίσεις να στρώνεις. Τα κορίτσια ειναι ολη την ώρα πάνω από τ κεφαλι τ μωρου. Ευτυχως τ γλυκό μου κοιμαται αρκετα. Τρίτη πρωί έχουμε παιδίατρο. @Maria98 καποια βιάζεται για 2ο? Η ιδεα μ ειναι? Χαχα
    • Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;
    • Οποιοι λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη φάση της γυναίκας να μας το εξηγήσουν λίγο 😅 ίσως αναφέρονται στο 2ο τρίμηνο αλλά και πάλι και εσάς που μπήκατε ήδη δεν σας βλέπω πολύ στα φόρτε σας 😆
    • Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο ! Κ εγώ μέχρι και την σκιά μου φοβάμαι σε κάθε υπέρηχο με κλειστά μάτια είμαι μέχρι να ακούσω τον γιατρό να μου πει ότι όλα είναι καλά Αυτό το άγχος δυστυχώς δεν φεύγει ποτέ ! Να σκεφτόμαστε αισιόδοξα και όλα θα πάνε τέλεια για όλες μας !!! ❤️❤️❤️ 
    • @Maria98 Καλά κάνεις και την αφήνεις να "αερίζεται" και να μην έχει την πάνα, δυστυχώς κρατάει υγρασία ότι κ να κάνεις.. επίσης θέλει πολύ καλό στέγνωμα πριν να βάλεις την πάνα, μέχρι κ πιστολάκι στο χλιαρό και στο 1 μπορείς να χρησιμοποιήσεις (εγώ το κάνω και για μένα για να μην κρατάω υγρασία κάθε φορα που πλένομαι και βάζω σερβιετάκι τώρα) @ΜαρίαΔημήτρης μην τα παρατάς κορίτσι μου, φαίνεται ότι είναι με τις ώρες της, επίσης τώρα που μεγαλώνει μπορεί να δυναμώνει κιόλας και να τα καταφέρνει κ πιο εύκολα! έστω αυτό το λίγο, αν το αντέχεις δώστο! τώρα αν δεις και αποειδείς εννοείται μαζί σου να το κόψεις! δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί ένα 9χρονο να ενοχληθεί από την θέαση της γυμνής μαμάς, που όντως μπορεί να είναι κάπως.. Κ εγώ σκέφτομαι αυτό το πανάκι θηλασμού που λένε τα κορίτσια, για έξω, αν κ ίσως μπορεί να πετύχεις το ίδιο κ με ένα απλό σεντονάκι... @Sotiria_94 εσύ κορίτσι μου πώς είσαι;; πως πάει ο θηλασμός;; @Diwni καλώς επιστρέψατε στο σπίτι σας! να χαρείτε όλοι μαζί οικογενειακώς το μωράκι σας, να δεθείτε όλοι μαζί .. τι όμορφες στιγμές μας περιγράφεις και θα ήθελα κάποια στιγμή να με αξιώσει ο θεός και να χαρίσω κι εγώ αδερφάκια στο παιδάκι μου..  Εγώ κορίτσια λίγο την έχω ακούσει αυτές τις μέρες.. την Τετάρτη ο άντρας μου έλειπε όλο το 24ωρο και εγώ ήμουν αρκετά πιεσμένη με το μωρό, λίγο η κλεισούρα, λίγο ότι ήταν ανήσυχος, λίγο η αϋπνία, την Πέμπτη είχε κι ένα επαγγελματικό δείπνο το βράδυ, οπότε τον είδαμε λίγο μόνο.. Χθες ξέσπασα γιατί το μωρό συνέχιζε να είναι αρκετά ανήσυχο, δεν κοιμόταν στην καλαθούνα που έχω στο καθιστικό, ήθελε όλο αγκαλιά και στήθος χωρίς να τρώει ιδιαίτερα, εγώ δεν μπορούσα ούτε να φάω (έφαγα με το 1 χέρι και μάλιστα το αριστερό).. είχα βάλει τα κλάματα και εκείνη την ώρα μπήκε ο άντρας μου και με βρήκε σε κακό χάλι... με πήρε το βράδυ και πήγαμε για φαγητό έξω οι δυο μας, ήπια κι ένα ποτήρι κρασί και ξέφυγα λίγο.. Ο μικρός έμεινε με την γιαγιά του κ έφαγε και ξένο μετά από 3 βδομάδες 70ml, ωστόσο ένιωσα λίγο άσχημα που του έδωσε ενώ εγώ έχω γάλα και το έχουμε βρει.. Ευτυχώς ήρθε το θήλαστρο και σήμερα στην πρώτη 10λεπτη ανληση εβγαλα 120ml και το έβαλα στο ψυγείο..  Μια χαρά το θήλαστρο που πήρα, πολύ χάρηκα!! Θέλω να ρωτήσω τώρα εσάς που κάνετε αντλήσεις, όταν βγαίνετε έξω πως το συντηρείτε;; πως το ζεσταίνετε;; Αύριο θα έρθει ο μπαμπάς μου σε ένα μέρος 20λεπτά από εμάς με τη δουλειά του και θα πάμε να τον δούμε με τον μπέμπη, έχει να τον δει και 3 εβδομάδες.. κ σκέφτομαι τώρα μήπως έπαιρνα το αντλημένο για να μην το θηλάζω έξω για ευκολία, αλλά σκέφτομαι πως να το μεταφέρω και πως να το ζεστάνω για να το δώσω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...