Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Κοριτσια καλησπερα, χρειάζομαι κάποια φάρμακα εξωσωματικής και μόνο εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε.

Puregon 600IU/ 0.72ml, Orgalutran, Ovitrelle.

Έκανα μια προσπάθεια και ήταν ανεπιτυχής.

Ο γιατρός μου είπε ότι αν θα μπορούσα να βρω τα φάρμακα, θα με βοηθήσει με την επόμενη προσπάθεια. Ελπιζω να υπάρχει κάποια ευγενική ψυχή να μας βοηθήσει.

Μακαρι να ειχα μεινει εγκυος θα χαριζα και εγω οτι μου εμεινε. Σας ευχαριστώ.

Βρισκομαι στην Αθηνα.

valtera79@hotmail.com.

Επεξεργάστηκε από Anna1983

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωωωω τα πρώτα μωράκια!!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να είναι πάντα υγιή και τυχερά!! Εύχομαι πολύ γρήγορη ανάρρωση σε όλους και σύντομα χουχουλιάσματα στο σπιτάκι σας!
    • Κορίτσια καλημέρα! Ξεκινάω αισίως σημερα τα duphaston για 7 μέρες. Ελπίζω σε κάνα διβδομαδο να μου έρθει η περίοδος. Πώς είστε εσείς; @Ngsofia μου, πώς είσαι, εντόπισες ωορρηξια;
    • Να σας ζήσουν κοριτσάκι μου γλυκό!!! Να είναι γερά δυνατά και καλότυχα μια ζωή!! Μια χαρά τα μπουμπουκακια σου😍😍 Σύντομα θα τα έχετε στην αγκαλιά σας!!! Εσύ πως είσαι ;
    • Η μαμά ζητάει κάθε μέρα συγγνώμη από εδώ και από εκεί, είναι πολύ απολογητική αλλά τι να το κάνω. Έχει δυο μεγαλύτερα αδέρφια σπίτι το παιδάκι αυτό και προφανώς εκεί βλέπει ξέφρενο κλωτσομπουνιδι και έρχεται στο σχολείο και βγάζει το άχτι της. Οι δασκάλες μιλάνε ξεχωριστά κάθε μέρα στο παιδί και στη μαμά για το πώς πρέπει να το αντιμετωπίσουν και χθες έμαθα ότι παρέπεμψαν τη μαμά σε παιδοψυχολόγο να μιλήσει για το παιδί γιατί θεωρούν ότι έχει μέσα του θυμό. Εν τω μεταξύ είναι δύο χρονών... Τι να πω... Από τη μια στεναχωριέμαι αλλά από την άλλη δε θέλω να πονάει και να φοβάται το δικό μου παιδί. Μέχρι που τους είπα ότι αν δε διευθετηθεί θα πάρω το παιδάκι μου και θα φύγω, δε γίνεται να έχει πάει τόσο καλά στην προσαρμογή, να φεύγει από το σπίτι με χαρά για να πάει στο σχολείο και να φοβόμαστε ότι καμιά μέρα θα χτυπήσει άσχημα. Και μου είπαν ότι μου εγγυώνται ότι θα προσέχουν τριπλά.  Στη δουλειά θα πηγαίνω πρακτικά όσο αντέχω αλλά από τέλος του μήνα θα αραιωσω τα ραντεβού να είμαι πιο χαλαρά γιατί έχω αρχίσει να κουραζομαι. Εγώ δεν έχω καθόλου ζάλη, καούρες, πρηξιματα αλλά έχω κούραση όσο περνάνε οι μέρες πιο πολύ. Εσείς είστε καλύτερα;  Στεναχωριέμαι πολύ για την Κατερίνα. Είναι σοκαριστικό αυτό που έχει συμβεί. Εύχομαι ολόψυχα να είναι καλά 🙏🏻
    • Να σας ζήσουν τα μωράκια σας, να έχουν υγεία και ευτυχία ❤️ να χαρείτε την κάθε στιγμή! Φαντάζομαι μετράς τις ώρες να τα πάρεις στην αγκαλιά σου 🥰🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...