Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Πωλείται διπλό καρότσι EASYWALKER DUO PLUS σε ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ με

ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ και ΜΑΥΡΟ ΤΙΜΟΝΙ, σε ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

(φρεσκοπλυμένο με την παράδοση), στην τιμή των 300€.

Αγοράστηκε τον Ιούνιο του 2011, από το κατάστημα www.trikiklo.com στην τιμή των

750€.

Διαθέτει 2 περιστρεφόμενους τροχούς 12 ιντσών, ρυθμιζόμενο τιμόνι, ευρύχωρο αποθηκευτικό σάκο και ανάρτηση.

Οι θέσεις ανακλίνονται ξεχωριστά σε 3 διαφορετικές κλίσεις (συμπεριλαμβανομένης και της οριζόντιας).

Έχει πλάτος μόλις 75cm άρα περνάει από όλες τις κανονικές

πόρτες. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από στιβαρό, ελαφρύ, αλουμίνιο έτσι ώστε ολόκληρο το παιδικό καρότσι να ζυγίζει 16 κιλά.

Διαθέτει μπάρα ασφαλείας, κουκούλα, αποθηκευτικό σάκο, 2 θέσεις και αδιάβροχο.

Η εξαιρετική ευκινησία και οι καταπληκτικές αναρτήσεις των καροτσιών της EasyWalker προσφέρουν απόλυτη άνεση σε εσάς και τα παιδιά σας, όπου κι αν πάτε.

Εύκολο κλείσιμο, εύκολοι χειρισμοί, έξυπνη αισθητική - η τέλεια λύση για γονείς που απαιτούν πρακτικότητα και άνεση παντού!

Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να μου στείλει μύνημα στην διεύθυνση nnroussos@yahoo.gr.

Σας ευχαριστώ.

Επεξεργάστηκε από RousTwins

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με την πλάτη ήταν και σε μας στην αυχενική και προς τα κάτω γυρισμένο. Έχουν πλάκα μωρέ. Τόσο μικρούλια και μας παίζουν. Εν τω μεταξύ σε ένα άρθρο που έλεγε πως θα καταλάβετε ότι το έμβρυο στην κοιλιά είναι έξυπνο.. μια απ τις απαντήσεις ήταν.. ότι καταλαβαίνει όταν εκτίθεται σε κάτι και κρύβει το πρόσωπο του.  Εμάς μας είχαν ξεγραμμένους λόγω ηλικίας και μάλιστα μια γιατρός μας είπε ότι και με εξωσωματική δύσκολο να πετύχει. Τους διαψευσαμε όμως όλους.  Γερή βιομηχανία οι εξωσωματικές.  Ενώ είχα καλή άμη για την ηλικία μου απλά δεν είχα ρυθμισμένο θυρεοειδή και είχαμε και θέμα με την ποσότητα στο σπέρμα Εγώ ρύθμισα τον θυρεοειδή και ρυθμίστηκε και ο κύκλος μου και ο σύντροφος πήρε τα Ovasem και στο δεύτερο σπερματοδιάγραμμα είχαμε αύξηση 70%.  Τώρα όπου μπορώ το λέω. Να πάνε σε ενδοκρινολόγο και ουρολόγο, γιατί οι γυναικολόγοι είναι μιλημενοι κατευθείαν για εξωσωματική. Δεν σε βοηθούν σου κόβουν τα φτερά.
    • @Elk πώς κατάφερες να σου φύγει ο πονοκέφαλος; Γτ σε εμένα φεύγει μια και καλή το βράδυ με τον ύπνο.  @NannanΤο πρώτο μου είναι κι εμένα, ήρθε σε μήνα που ούτε καν το περιμέναμε, περίμενα να φύγει ο μήνας γτ θα ξεκινούσαμε χάπια για πρόκληση καθώς είχα ακανόνιστο κύκλο. Τελικά ήρθε μόνο του!! Σε σας ήρθε γρήγορα; Ούτε εμείς έχουμε δει το φύλο, μας είπε ο δικός μας γιατρός ότι μάλλον θα το δούμε στην επόμενη επίσκεψη. Το μικρό στην εξέταση είχε σταυροπόδι και στο τέλος όταν το πίεσε και λίγο ο γιατρός μας γύρισε και τη πλάτη 😅
    • @Pinacolada μπράβο βρε κορίτσι, τι να πω.. εγώ άρχισα να βαραίνω και να μην μπορώ να σηκωθώ από τον καναπέ και να κάνω πέντε βήματα.. όχι τώρα να ανεβαίνω σε αεροπλάνα και με παιδί και να αλλάζω ήπειρο.! Χαρά στο κουράγιο σου θα πω εγώ και στη τζέπη σου.. γιατί χωρίς χρήμα δεν πας από δω μέχρι το περίπτερο, όχι σε άλλη ήπειρο.. 🤣
    • Ναι περιμένω πως και πως κι εγώ. Δύσκολο να έχεις πονοκέφαλο. Με πιάνει κι εμένα αλλά πιο ελαφρύς. Μια φίλη μου έπινε καφέ και της περνούσε. Περίεργο το γιατί.  Δεν είναι σε όλες το ίδιο υπομονή. Την επόμενη φορά ίσως να ανέβει. Ούτε εμείς είδαμε φύλλο ακόμη. Δεν ξέρω την άλλη Πέμπτη τι θα δείξει. Το πρώτο σου είναι και σένα;
    • Κορίτσι μου σε πολλές περιπτώσεις ο πλακούντας ανέβει αργότερα όσο προχωράει η εγκυμοσύνη αλλάζει η θέση του  εγώ σήμερα ξύπνησα με άσχημο πονοκέφαλο αλλά δεν με πιάνει συχνά είναι η αλήθεια   τωρα εσενα σε ταλαιπωρεί αν σε πιάνει τόσο συχνά αλλά στο δεύτερο τρίμηνο θα σταματήσει λογικά και αυτό Ευχαριστω πολυ κάποιες μέρες είναι ζόρικα με τα κορίτσια αλλα εντάξει δεν πειραζει τι να κανουμε μεσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά  εγω τώρα ραντεβού δεν εκλεισα αλλα λογικα θα πάω 8/12 γυναικολόγο  φύλο οχι μωρε δεν φαινόταν κατι ξεκάθαρο είδα εγω κάτι φουσκωτό στον υπέρηχο ρώτησα μηπως είναι αγόρι αλλά δεν μπορούσε να μου πει σίγουρα ο γιατρός μου είπε με επιφύλαξη ίσως και να είναι αγόρι αν και εγώ πιστεύω κορίτσι θα έχω πάλι.. λογικά στην β επιπέδου θα μάθω φύλο δεν νομίζω να μάθω πιο νωρίς σε αυτήν την εγκυμοσύνη  εσένα σου είπε τίποτα; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...