Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eγω πότε θα γινω μανούλα?

Aristina

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ MAMMYLAND!!!! ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΓΕΝΙΚΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ...

ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ...ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ(ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ)ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΟΧΙ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΦΟΒΑΤΑΙ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΖΟΜΑΙ??

10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ)ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Κ.Λ.Π.ΟΥΦ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? sos

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με τον άντρα μου... Αν περίμενα να αποφασίζει αυτός ακόμα ούτε καν θα είχαμε παντρευτει... πρώτα να γίνει αυτο, πρ'ωτα το άλλο κλπ... Ουφ! Τελικά του είπα ότι δε θα μείνω με την πρώτη έγκυος και μεχρι να γίνουν όλα αυτά πρεπει να ξεκινήσουμε προσπάθειες από τώρα. Τελικά εμεινα με την πρωτη, αλλά και πάλι χάρηκε ασ βγηκε εκτός... προγράμματος! Χεχεχε!

Όσο για αυτό σχετικά με τον γιατρο μάλλον βλακειές λεει ή δεν κατάλαβε καλά. Κι εγώ 10 χρόνια σχέσης και κάναμε σχεδόν ελέυθερα σεξ, αλλά δεν έπιασα παιδί. Αντιθέτως είχα μια ανεπυθημητη εγκυμοσύνη ενώ είχαμε χρησιμοποιησει προφυλακτικο. Κουλό ε;

Μην ακούς κανέναν, είσαι πολύ μικρή ακόμη! Εδώ άλλες μένουν έγκυες και μετα τα 35! Μονο να σε αγχώσουν θα καταφέρουν!

Αχ το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με τον άντρα μου... Αν περίμενα να αποφασίζει αυτός ακόμα ούτε καν θα είχαμε παντρευτει... πρώτα να γίνει αυτο, πρ'ωτα το άλλο κλπ... Ουφ! Τελικά του είπα ότι δε θα μείνω με την πρώτη έγκυος και μεχρι να γίνουν όλα αυτά πρεπει να ξεκινήσουμε προσπάθειες από τώρα. Τελικά εμεινα με την πρωτη, αλλά και πάλι χάρηκε ασ βγηκε εκτός... προγράμματος! Χεχεχε!

Όσο για αυτό σχετικά με τον γιατρο μάλλον βλακειές λεει ή δεν κατάλαβε καλά. Κι εγώ 10 χρόνια σχέσης και κάναμε σχεδόν ελέυθερα σεξ, αλλά δεν έπιασα παιδί. Αντιθέτως είχα μια ανεπυθημητη εγκυμοσύνη ενώ είχαμε χρησιμοποιησει προφυλακτικο. Κουλό ε;

Μην ακούς κανέναν, είσαι πολύ μικρή ακόμη! Εδώ άλλες μένουν έγκυες και μετα τα 35! Μονο να σε αγχώσουν θα καταφέρουν!

Αχ καλη μου Ηappyland με εκανες και γελασα!!!!το ιδιο σκεφτομουν κι εγω να του πω οτι δεν θα πιασω με την πρωτη χα χα!!παντως ετσι και με μας οτι και να γινει θελει σπρωξιμο....:lol: ναι εχεις δικιο αλλες ταλαιπωρουνται αρκετα και λυπαμαι τοσο γι αυτο,ετσι ειναι με εχουν αγχωσει!!φοβερο πραγματικα το πως επιασες!!!ειναι να ναι η ωρα του βρε παιδι μου!!Ευχομαι να σου ζησει και οπως επιθυμεις να το δεις το παιδακι σου και να ναι παντα υγιεστατο!!!Παντως με εχει πιασει ενα πραγμα οπου δω μωρο χανομαι, βλεπω εγκυο και μου ρχεται να κλαψω...αστα αν τον ριξω θα σου πω :lol: !!

Αχ καλη μου Ηappyland με εκανες και γελασα!!!!το ιδιο σκεφτομουν κι εγω να του πω οτι δεν θα πιασω με την πρωτη χα χα!!παντως ετσι και με μας οτι και να γινει θελει σπρωξιμο....:lol: ναι εχεις δικιο αλλες ταλαιπωρουνται αρκετα και λυπαμαι τοσο γι αυτο,ετσι ειναι με εχουν αγχωσει!!φοβερο πραγματικα το πως επιασες!!!ειναι να ναι η ωρα του βρε παιδι μου!!Ευχομαι να σου ζησει και οπως επιθυμεις να το δεις το παιδακι σου και να ναι παντα υγιεστατο!!!Παντως με εχει πιασει ενα πραγμα οπου δω μωρο χανομαι, βλεπω εγκυο και μου ρχεται να κλαψω...αστα αν τον ριξω θα σου πω :lol: !!

Βρε Αριστινα κοριτσάκι μου , ποια γιατρός ήταν αυτή που σου είπε ότι επειδή κάνεις 10 χρόνια "ελέυθερο΄" σεξ κ δεν έχεις μείνει έγκυος κατά λάθος δεν θα μπορείς όταν θέλεις να κάνεις παιδί???? Το βασικό είναι να συμφωνήσετε ή να πείσεις τον άντρα σου, να μην αγχώνεσαι κ το παιδάκι θα έρθει!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα κ να ακούσουμε σύντομα κ ευχάριστα!!!

Βρε Αριστινα κοριτσάκι μου , ποια γιατρός ήταν αυτή που σου είπε ότι επειδή κάνεις 10 χρόνια "ελέυθερο΄" σεξ κ δεν έχεις μείνει έγκυος κατά λάθος δεν θα μπορείς όταν θέλεις να κάνεις παιδί???? Το βασικό είναι να συμφωνήσετε ή να πείσεις τον άντρα σου, να μην αγχώνεσαι κ το παιδάκι θα έρθει!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα κ να ακούσουμε σύντομα κ ευχάριστα!!!

Sofiaeva γεια σου!επειδη σπουδαζα νοσηλευτικη μια μερα επιασα κουβεντα με μια γιατρο οχι γυναικολογο και μου ειπε οτι πολυ πιθανο να μην μπορουσε μια γυναικα να κανει παιδια λογο αυτου που ειπα και παραπανω.....τι να πω με ειχε βαλει σε σκεψεις και δεν ρωτησα παραπερα ενω υπηρχε και μαιευτηρας απλα αυτη ηταν γυναικα και το εφερε η κουβεντα ασε που ντρεπομουν να το ρωτησω παρα περα...σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!κανω προσπαθειες και το ευχομαι κι εγω! να αποκτησω συντομα καλα νεα!!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου παντα με υγεια!!!

Sofiaeva γεια σου!επειδη σπουδαζα νοσηλευτικη μια μερα επιασα κουβεντα με μια γιατρο οχι γυναικολογο και μου ειπε οτι πολυ πιθανο να μην μπορουσε μια γυναικα να κανει παιδια λογο αυτου που ειπα και παραπανω.....τι να πω με ειχε βαλει σε σκεψεις και δεν ρωτησα παραπερα ενω υπηρχε και μαιευτηρας απλα αυτη ηταν γυναικα και το εφερε η κουβεντα ασε που ντρεπομουν να το ρωτησω παρα περα...σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!κανω προσπαθειες και το ευχομαι κι εγω! να αποκτησω συντομα καλα νεα!!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου παντα με υγεια!!!

μην τρελαθουμε τωρα.Τι δουλεια εχοθν τα πεθερικα σου///ξερω πως το λες αλλα μην αφησεις κανενα να σε αγχωσει.Ουτε καν τον αντρα σου.Η γυναικα περνα τελικα ολα τα ζορια.Μην το βαλεις κατω.Αυτο που σου ειπε αυτη η γιατρος μεγαλη βλακεια.Πρεπει να κανεις ελευθερα ελευθερα ομως και συχνη επαφη για ενα χρονο και μετα να ψαξεις μηπως υπαρχει καποιο προβλημα.Ησυλληψη ειναι συγκυρια πολλων πραγματων.το εχω περασει.Προσπαθησα ενα χρονο μεχρι να ερθει το αστερακι μου.Οσον αφορα τα χρηματα και εγω δεν δουλευω.Μονο ο αντρας μου.Μια χαρα ολα.φιλακια και μην αγχωνεσαι.

Aristina μου πες στον αντρα σου οτι αν τα καναμε ολα βαση αυστηρου προγραμματισμου και κατοπιν μαθηματικων πραξεων στις φλεβες μας αντι για αιμα θα κυλουσε λαδι μηχανης και καπου πανω μας θα υπηρχε ενα κουμπακι που θα εγραφε ''on/off'' κοινως θα ειμασταν ρομποτ βρε αδερφε και η ζωη δε θα ειχε καμια γλυκα!!!Ενταξει δε λεω να το κανετε οπως μερικοι που δεν εχουν λεφτα να φανε οι ιδιοι και αραδιαζουν το ενα παιδι πισω απο το αλλο, αλλα δε χρειαζεται να μπαινουν στο σπιτι 3000ευρω για να κανετε ενα παιδακι..Ασε που δε ξερεις τι σου ξημερωνει το αυριο και τι ευκαιριες μπορει να σου παρουσιαστουν εκει που δε το περιμενεις.Εμεις ας πουμε αποφασισαμε να κανουμε παιδακι ενω ειχε τελειωσει η συμβαση μου και δεν επροκειτο να ξαναδουλεψω για τα επομενα 2 χρονια κι ο αντρας μου δε βγαζει και τα τρελα λεφτα.Ομως ενω ημουν στον 5ο μηνα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι με πηραν μονιμη σε ενα παιδικο σταθμο οπου ειχα κανει τα χαρτια μου πριν 3 χρονια και ειχα βγει 33η αλλα οι προηγουμενες 32 δεν δεχτηκαν τη θεση τελικα και ειχε ερθει η σειρα μου...Κι ομως συμβαινουν κι αυτα!!!Ολα βρισκουν τη σειρα τους και τη λυση κι οπως λενε ''οπου υπαρχει θεληση υπαρχει και τροπος''..

Καλες μου αρετη και tonia αρχικα θελω να σας ευχαριστησω τοσο που δωσατε σημασια στο μηνυμα μου :) !!!Ειναι πολυ σημαντικο για μενα...Αρετη μου η αληθεια ειναι οτι τα πεθερικα με εχουν τρελανει λενε περνανε τα χρονια και μετα οταν θα θελουμε δεν θα μπορουμε!ακουω και πολλες περιπτωσεις με ζευγαρια που προσπαθουν καιρο...ενταξει ομως θα το αποβαλω μεγαλη βοηθεια μου δινετε και σιγουρια βρε κοριτσια!χαιρομαι που απεκτησες παιδακι να σου ζησει!!να εχει υγεια και να το εχει καλα ο Θεος,ολα τα παιδια του κοσμου!Σ ευχαριστω για τις συμβουλες!να ειναι παντα καλα η οικογενεια σου!

Tonia ετσι ειναι οπως τα λες, ελα μου ομως που καποιοι φοβουνται τα παντα και δεν ζουν οπως λες, για παραδειγμα ο αντας μου...εγω ομως δεν ειμαι ετσι εχω μεγαλη θεληση για ζωη και προσπαθω να τον βοηθαω να κανει το ιδιο,νομιζω κατι κανω...ζοριζομαι βεβαια αλλα δεν με πειραζει ειναι μεγαλη η αγαπη μου για την ζωη και θελω να την μεταδιδω...συγχαρητηρια για την δοουλεια σου και να ειναι παντα καλα και το παιδακι σου και ο αντρουλης σου...να ευχαριστεις καθε μερα τον Θεο και ουτε μια στιγμη μην θεωρησεις τιποτα δεδομενο στην ζωη και να χαιρεσαι οτι εχεις αποκτησει!!!να εχεις υγεια και αγαπη!!

Σας ευχαριστω πολυ.

ARISTINA ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ H HAPPYLAND ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ;) ;) ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ....ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ!!!:P :P ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!:silly: :silly: ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ :ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΑΜΕ, ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ ΜΑΣ!!!!:P :P (ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 27) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΜΕ!!!!;) ;)

ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ!!! ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!! ;):kiss: :kiss:

Ax Mata μου σ ευχαριστω κι εσενα τοσο...η αληθεια ειναι οτι με ηρεμησατε τοσο πολυ γιατι νομιζα οτι ισως να μην εκανα καλα που εγραψα γι αυτο που με απασχολει οτι μπορει και να ηταν ασημαντο(που ειναι εδω που τα λεμε αλλες κοπελες περνανε αρκετα δυσκολα με τις προσπαθειες και ολα αυτα)απλα ηθελα να κουβεντιασω αυτο που ειχα μεσα μου που δυσκολα θα το εκανα με καποιον απο το περιβαλλον μου γιατι ολοι μου λενε βιαζεσαι,ξερεις τι σημαινει ενα παιδι και πολλα αλλα....εγω νιωθω ετοιμη να θυσιαστω ειναι το νοημα της ζωης και η αποκορυφωση της αγαπης ενος ζευγαριου και οπως εχουν πει αρκετες φιλες αν θες ολα γινονται αγαπη να υπαρχει:) :) Σ ευχαριστω γλυκια μου mata το ευχομαι...αγαπη και υγεια στην οικογενεια σου(το λεω συνεχεια μα δεν υπαρχει σημαντικοτερο για μενα απο αυτο:) )με το καλο και το λουλουδι σου να το κρατησεις αγκαλια και να πλημμυρησεις απο ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aριστίνα μου καλή ''αρχή'' και άπο μένα...

Εφόσον νιώθεις έτοιμη θα τα καταφέρεις σίγουρα!

Δεν χρειάζεται να τον ζορίσεις ιδιαίτερα τον αγαπημένο σου,

είμαι σίγουρη ότι και με ζουζουνιές θα τον κάνεις να καταλάβει...!

Στην δική μου σχέση , ΄΄μας ήρθε΄΄ η επιθυμία για μωρό σχεδόν ταυτόχρονα

και μετά απο 6 χρόνια "ελεύθερα" ,

όταν το αποφασίσαμε "ελεύθερα-ελεύθερα"

πιάσαμε το σποράκι μας αμέσως!!!

Καταλαβαίνεις έτσι;;; Για να μην αγχώνεσαι για τίποτα!!!

Καλη μου Αριστινα το πρωτο που θα σου πω ειναι ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ μην ακους τι λενε τα πεθερικα εσυ θα ακους μονο την καρδουλα σου και θα κανεις αυτο που πραγματικα θελεις ο αντρουλης σου ... αστον να λεει εσυ κανε αυτο που πρεπει (ελευθερα κανονικοτατα) και οταν με το καλο μεινεις εγκυος να εισαι σιγουρη οτι θα ξεχασει και δουλειες και τα παντα το μονο που θα σκεφτεται θα ειναι το ποτε θα γεννηθει το μωρακι σας ασε που οταν γεννηθει θα ολοκληρωθει η ευτυχια σας και δεν θα ξεκολλαει απο το μπεμπακι θα ειναι ενας ακομη χαζομπαμπας.Σου ευχομαι πολυ πολυ πολυ συντομα να γινεις μανουλα και μην αγχωνεσαι καθολου.Οσο για τη γιατρο που σου ειπε οτι μπορει να μην μπορεις να κανεις παιδια το μονο που εχεις να κανεις ειναι να την γραψεις στα παλια σου τα παπουτσια χωρις να ειναι αποδεδειγμενο με εξετασεις δεν υφισταται κατι τετοιο.Σημερα εν ετη 2008 ολα ειναι πραγματοποιησημα.

ΑΡΙΣΤΙΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ. ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25 ΚΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΙ,ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΒΙΑΖΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ, ΟΛΟΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑ.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ... ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΙΚΑ Η ΓΟΝΕΙΣ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ.

Η ΖΩΗ ΛΙΓΗ.........

marimari,foteini και xristina μου ξερετε το θέμα δεν ειναι οτι δεν θελει...θελει παιδια εδω και πολυ καιρο πεταει και μονο στην σκεψη,ακουει για εγκυμοσυνες και ζηλευει οσο κι εγω,απλα φοβαται πολυ οτι δεν θα τα βγαλουμε περα,οτι κι αν καναμε ποτε πρωτα τον επνιγε το αγχος και οι σκεψεις...ειναι αρκετα αγχωδεις γι αυτο και στην αρχη ελεγα βαζει μολυβι και χαρτι κατω και υπολογιζει αν μπορει να κανει κατι...οσο κι αν θελει το αγχος του δεν τον βοηθαει...προσπαθω να τον βοηθησω μα ο φοβος του σηκωνει τειχους...

xristina μου συμφωνω απολυτα μαζι σου αυτο ακριβως ειναι το σκεπτικο μου...η ζωη ειναι μικρη και οταν εμεις κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει...γι αυτο κι εγω θελω τοσο ενα παιδι τουλαχιστον να προσπαθω και οποτε θελεις ερθει.Η αγαπη ναι...χαιρομαι που τα βγαζετε περα και ευχομαι να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι...να σου ζησει και το αγγελουδι, σου χαιρομαι που εισαι μικρη και δεν διστασατε με τον αντρουλη σου!!!foteini μου σ ευχαριστω για τις συμβουλες σου κανω οτι μπορω γιατι ετσι πιστευω οτι ειναι μεχρι να μαθει οτι θα γινει μπαμπας μετα θα ηρεμησει(θελω να πιστέυω :laugh: :laugh: )σου ευχομαι καθε ευτυχια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

marimari μου καταλαβαινω και ευχομαι να ειμαι το ιδιο τυχερη οπως εσυ!!!να σου ζησει το σπορακι σου και ο αντρουλης σου!ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αριστινα μου, γεια σου.Αν και καθυστερημενα αποφασισα να σου γραψω για να σου μεταφερω και την δικια μου αποψη.καταρχην να σου πω πως εισαι αρκετα μικρη για να σε πιανει το αγχος σχετικα με το ποτε θα γινεις μανουλα.αν αγχωνεσαι εσυ τι να πουν κι αλλες κοπελες που εχουν πιασει και τα πρωτα ΑΝΤΑ?Πιστευω πως η αποφαση για ενα παιδι πρεπει να λαμβανεται και απο τους δυο μετα απο ωριμη σκεψη και αφου ειμαστε σιγουρη για τις υποχρεωσεις που θα αποκτησουμε μετα.βεβαια οσοναφορα το οικονομικο....να σου πω πως παντα θα το σκεφτομαστε και παντα θα σκεφτομαστε μηπως δεν ειμαστε στην καταλληλη στιγμη.εκτος κι αν κερδισουμε κανενα λοττο.οσον αφορα τωρα τα δεκα χρονια χωρις συλληψη νομιζω πως ειναι χαζο.βεβαια την ιδια κουβεντα ειχα κι εγω αφου παλαιοτερα ειχα κι εγω 9 χρονια σχεσης ελευθερα αλλα με προσοχηκαι ουδεποτε εμεινα εγκυος.αυτος η αυτη που σου το ειπε δεν απεκλεισε ενδεχομενη εγκυμοσυνη,απλα το ειπε επειδη οταν το ζευγαρι ερχεται σε επαφη χωρις προφυλαξη ακομη κι αν δεν εκσπερματωσει μεσα ο αντρας υπαρχουν και τα σπερματικα υγρα που μπορουν καλλιστα να προκαλεσουν εγκυμοσυνη.

Λιακι μου γεια σου και σενα!να σου πω κι εγω με την σειρα μου πανω σε αυτα που μου εγραψες οτι πρωτον η ηλικια ειναι σχετικη...οπως και ο βαθμος ωριμοτητας για να αντιμετωπισεις ενα τοσο μεγαλο και ομορφο γεγονος οπως αυτο του παιδιου,δευτερον η καθεμια απο τις κοπελες που σιγουρα μπορει να ειναι οπως εσυ μεγαλυτερες μου δεν νομιζω να εχουν να πουν κατι γιατι το ποτε θα εισαι ετοιμος ή θα μπορεις να μεινεις εγκυος μπορει να συμβει σε οποιαδητποτε ηλικια...

μορει να ξεκινησω κι εγω τωρα και να καταφερω να πιασω στα 35 μου τι σημαινει αυτο? τιποτα νομιζω...

το οικονομικο συμφωνω ετσι ειναι τα πραγματα αυτο λεω και στον αντρα μου...

Ναι η γιατρος ισως γι αυτο το ειπε.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση να σαι παντα καλα.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΙΝΑ!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ.ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΠΟΤΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!ΦΙΛΙΑ!:kiss:

Καλη μου Ανθη γεια σου!Φοβερο αυτο με τον γιατρο που μου ειπες...νομιζα οτι μονο εμενα μου το ειχαν πει αυτο...πραγματικα σε βαζει σε σκεψεις!!!ετσι καταλαβαινω τελικα αυτοι οι αντρες θελουν σπρωξιμο...θελουν μια "μαμα" να τους καθοδηγει...

Σ ευχαριστω για την ενθαρυνση καλη μου!!!ευχομαι αν θελει ο θεος και οποτε θελει!:) να σαι καλα και ελπιζω να τα καταφερες κι εσυ!!ειμαι και καινουργια και δεν ξερω πολλα!!φιλια πολλα και σου ευχομαι οτι καλυτερο στην ζωη σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;
    • Καλημέρα σε όλες. Καταρχήν να πω πως λυπάμαι πολύ @Xrisa95 και @Elenaki_. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Ευτυχώς με την δύναμη της επιστήμης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να προλάβουμε δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι εδώ για να στηρίξει όποια μανούλα το χρειάζεται, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό.  Κορίτσια ας έχουμε αισιοδοξία και πίστη στα μωράκια μας, θα τα καταφέρουμε μαζί τους, είμαι σίγουρη🙏Άλλωστε αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του❤️ Τα δικά μας νέα από το ντόπλερ μας.... Όλα μας τα βρήκε καλά η γιατρός. Μας είπε ότι έχει φυσιολογική ανάπτυξη και σε κιλά μας την έβγαλε 1.941 γρ. Τράχηλος κλειστός. Επίσης παραμένει με το κεφάλι κάτω και μας είπε πως τώρα πια δύσκολα θα αλλάξει θέση, δεν είναι απίθανο βέβαια αλλά δύσκολο. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Τώρα πια θα μας δει ο δικός μας γιατρός σε 2 εβδομάδες.,
    • Κορίτσιααα πως σιδερωνετεεεε ?? Εγώ την έχω τη σιδερωστρα στην αποθήκη και δε σιδερωνω τιποτα😅 εν τω μεταξύ όλο χειμωνιάτικα τώρα δε θέλουν σίδερο ευτυχώς..το καλοκαίρι σιδέρωνα ..εκεί δε μπορούσα να το αποφύγω...ήταν σαν πατσαβούρα οι μπλουζες😂
    • Καλημέρα κορίτσια !  Συνέχισε επαφές και τα τεστ να δεις πως πάει η γραμμουλα 🙂 
    • Καλημέρα κορίτσια μ!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε αυτές που γέννησαν και με το καλό εμείς που αναμένουμε ακόμα!!! Εγώ έχω κάνει δύο non stress ! Στο δεύτερο π έκανα τη πέμπτη είχα συσπάσεις αλλά ήταν ακανόνιστες , οπότε μ είπε η μαία ν πάω πάλι αύριο και βλέπουμε! Εγώ όμως κορίτσια μέσα στο σουκου είχα πολλά πονάκια περιόδου που κάποιες φορές η κοιλιά πέτρωνε και κάποιες άλλες όχι! Δν ξέρω αν πιάνεται γ συσπάσεις ή αν είναι επειδή με βαράει κ η μπέμπα χαμηλά!!! Είδωμεν αύριο!!! 🙏🙏 38 πάρα δύο μέρες θ είμαι!  @kiddo μου όσον αφορά γ τις βαλίτσες μαιευτηρίου εμάς μας έδωσαν μια λίστα! Θα την ανεβάσω εδώ ! Εγώ γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο! Μας είπαν επιπλέον ν έχουμε μαζί μας βολταρεν υπόθετα και αποτέλ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...