Μετάβαση σε περιεχόμενο

office υστεροσκοπηση?


Recommended Posts

Έχει κάποια σχετική εμπειρία της υστεροσκόπησης χωρις αναισθησία στο ιατρείο?Εχω κάνει πιο παλιά με μέθη αλλά τώρα μου ζητήθηκε να κάνω και μια απο αυτή....Γνώμη μου είναι πως μάλλον την ζητά για να πάρει το 700αρι....έχω δει πολλά και έχω καταλάβει πια πότε με κοροιδεύουν...Το θέμα μου είναι πως μάλλον τζάμπα θα μπω σε αυτή τη διαδικασία και δεν γνωρίζω αν και πόσο πονά...:dry::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για πιο λογο να στη κάνει χωρις μεθη??? Δεν καταλαβαινω!!! Γνωμη μου ειναι να πας κ σε αλλον γιατρό! ! Αν καταλαβαινεις κ ολας οτι κατι δεν πάει καλά....ασυζητητί! !! Και εγω στο ιατρείο του γυναικολόγου μου την εκανα αλλα με μεθη!!!! Ψαξτο λιγάκι γιατί κ 700 € δεν ειναι λιγα!!

Καλη επιτυχία κοριτσάκι μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο εμενα !!! εγω την εκανα τον προηγουμενο μηνα το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι το τεστ παπ ποναει πολυ περισσοτερο. δεν ποναει καθολου ευτυχως !μονο η τσεπη σου ποναει γιατι στοιχιζει ακριβα!και εγω πιστευω οτι το κανουν χωρισ λογο αλλα τι να πω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω για τις πληροφορίες.Γιατρό δεν αλλάζω με τίποτα γιατί χάρη σε αυτόν έχω ήδη μ,ια κορούλα.Απλά κάπως μάλλον θέλει να βγάλει κάποια χρήμματα εξτρά και μου υποσχέθηκε πως δεν θα πονέσω.Δεν είναι επεμβατική με μεγάλη κάμερα όπως στη μέθη,έχω κάνει με μέθη και ξέρω πως είναι.Αλλά η γιατρός μου μου είπε να πάρω κανα δυο παυσίπονα πιο πριν....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...