Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

agapaki83 την απολμαβανω απολυτα και δοξαω τον Θεο που πανε ολα καλα!εγω εδω θα ειμαι να σας φυσαω ολες μεχρι να εχουμε θετικα αποτελεσματα φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ οσο για τα συμπτωματα εγω ειχα πονακια χαμηλα και συχνοουρια στο φουλ εφοσον εμαθα ομως οτι ειμαι εγκυος.πριν δεν εδινα βασει σε οτι και να ενιωθα για να μην αγχωνομαι ασε που ειχα και την υπερδιεγερση που δεν μπορουσα να καταλαβω και πολλα!

κοριτσακι μου ολα θετικα να σας πανε φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

candycrash εισαι εγκυουλα και με την βουλα που λενε χαχαχα τωρα μενει να κανεις τον υπερηχο και να ακουσεις τις καρδουλες τους με το καλοοοοοοοοοοοο

φιλακια πολλα απο εμας :-*

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΑ.....ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΑΓΑΠΑΚΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.ΖΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ .....ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΜΙΚΑΚΙ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ..CANDYCRASH ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΝΤΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΤΡΙΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΑΚΟΥΣ.!!!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.......

Δημοσίευση

candycrasy εισαι εγκυος πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!! καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!!!!! Αγαπακι αυτα που ενιωθες τα ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη , ψυχολογια μια πανω μια κατω. Τωρα ειμαι πιο ψυχραιμη αλλα και παλι βραζω στο ζουμι μου....καθε φορα που πηγαινω τουαλετα και ειμαι οκ λεω ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν εχω πρηξιμο στην κοιλια ενω παλια με τις ενεσεις ειχα. Εχω τρομερη υπνηλια να φανταστειτε κοιμαμαι μεσημερια που πριν δεν εβαζα κωλο κατω. συχνοουρια εχω επισης...και τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια και στη μεση...αγχωθηκα παλι μαλλον δε θα κλεισω ματι αποψε ....

Δημοσίευση

candycrasy!!!!!!!!!καλη τελειόμηνη εγκυμοσύνη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ ευχάριστα τα νεα σου και στα δικα μας οι λεφτερες χαχαΤις ιδιες μεγαλες χοριακες ευχομαστε και για τα άλλα κοριτσακια...!!!!!!!!!!!!!!!οι άλλες τι κάνετε;;εγω σημερα θα παω να δω πόσα αυγα έκανα και την εχω την αγωνια μου..να δουμε ποτε θα κανω την ενεση..φυσιξτε και για μενα κοριτσακια μου σας παρακαλω πολυ!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!! Εχω καιρο να γραψω ομως διαβαζω τα νεα σας καθημερινα..

Candycrash υπεροχα τα νεα σου!! Συγχαρητηρια! χαρηκα παρα πολυ!! Με το καλο να κανετε τον υπερηχο την Τριτη και να μας γραψεις τα νεα!!

ΜΙΚΑ υπομονη κοπελα μου σε καταλαβαινω απολυτα, οπως κ ολα τα κοριτσια εδω, κ ευχομαι ολοψυχα συντομα να μας γραφεις ευχαριστα!!

Agapaki επισης κοπελα μου κ σε εσενα ευχομαι ολα να πανε τελεια κ συντομα να μας γραφεις κ εσυ τα ευχαριστα!! Εγω μιας κ τα εχω προσφατα να σου πω πως μετα την εμβρυομεταφορα κ μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος δεν ειχα κανενα συμπτωμα μονο μια -δυο φορες πονακια περιοδου..

Mardio εσενα σε ευχαριστω πολυ πολυ !!! [smilie=icon_flower:[smilie=icon_flower: Ελπιζω να μην σε ζαλισα..

Koritsaki mou εσυ τωρα κανεις ενεσουλες καταστολης η εχεις αρχισει τη διεγερση;; φουουουουουουουουουουουουουοουουουουο!!

Santaloxylo ευχομαι ολα να πανε τελεια κ αυτη η προσπαθεια να ειναι η τυχερη σου!! φουουουουουουουουουουουοουουουου!!

rose τι κανεις;; Η μπουμπου σου;;

Φιλια σε ολες κ ευχομαι συντομα να φουσκωσουν ΟΛΕΣ οι κοιλιτσες!! ΦΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ[smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif]

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια μου!!

candycrash μπραβο κοριτσι μου τι υπεροχα νεα!αντε και με το καλο να ακουσετε καρδουλες[smilie=occasion16.:

agapaki83 κανε υπομονη και θα περασουν γρηγορα οι μερες να μαθουμε τα ευχαριστα!

ΜΙΚΑ μου αυριο θα κανεις χοριακη η το σαββατο?οποια μερα και να ειναι σου ευχομαι μια τεραστια χοριακη και φυσικα θα περιμενουμε τα νεα σου!

santaloxilo σου ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη σου κουκλα μου!!

mardio τι καλα εισαι παρουσα!!ευχομαι να παρεις την αποφαση αφου το θελεις να κανεις και αδελφακι στα κοριτσακια σου!

rosaki μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!φιλακια στην μπουμπου σου!!![smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif]

natasaki μου διδυμομανουλα μας τι κανεις?ολα καλα?

κοριτσια μου αυριο θα παω παλι για υπερηχο και τοτε θα ξερω ποτε θα γινει!θα τα πουμε αυριο!!

Δημοσίευση

κοριτσια πριν λιγο μπηκα σπιτι...εχω μονο 1 αυγο...ψιλοαπογοητευτηκα....περιμενα τουλαχιστον 2 ...οπως τον προηγουμενο μηνα...1 κανω και χωρις τα χαπια...ο γιατρος μου λεει οτι ειναι καλο (16 εκατοστα την 9 μερα)αλλα ειναι 1 ρε κοριτσια αρα οι πιθανοτητες ειναι ομοιες με καθε επαφη..στεναχωρεθηκα αρκετα(3 σερπαφαρ τη μερα και μολις 1 ωαριο...)απο την αλλη λεω αν ειναι τυχερο θα γινει...τι να πω...αυτα απο μένα σας φιλώ..

Δημοσίευση

Καλέ santaloxilo ένα και καλό....αυτό έχει σημασία.Τα serpafar είναι για ένα και καλό,όχι για πληθώρα...Δοκίμασε πρώτα μερικούς κύκλους με αυτά και μετά προχωράς αν χρειαστεί στο επόμενο βήμα.Δε χρειάζονται πολλά ωάρια για να "γίνει η δουλειά"...Κακώς απογοητεύεσαι.Σημασία παίζει η σωστή παρακολούθηση το καλό timing και φυσικά το σπέρμα και η ψυχολογία για να πετύχει με τη μέθοδο που ακολουθείς...

Μικάκι που είσαι;;;;;;Αναμένω με αγωνία....

Φιλιά σε όλες...

Δημοσίευση

santaloxilo φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ολα θα πανε τελεια μην απογοητευεσαι ενα και καλο οπως λεει και mardio!!!πιστεψε το και θα μεινει ;)

Νατασα εμεις ειμαστε πολυ καλα η μπουμπου ριχνει συνεχεια κλωτσιδια χιχιχιχι εσυ ποσο εισαι τωρα?

κοριτσακι μου περιμενουμε νεα σου!

ΜΙΚΑ εγω πιστευω εισαι εγκυουλα μενει να επιβεβαιωθει κιολας φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Δημοσίευση

Β-χοριακη 128 μοναδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τη Δευτερα επαναληψη !!!!!!!!!!!!!!! Ματι δεν εκλεισα αποψε μια η καταιγιδα που γινοοταν εξω μια η αναμονη σαν το ζομπι ειμαι...Νιωθω μεγαλη ευτυχια και ευλογια!!!!!!!!! Ευχαριστω το Θεο και τους Αγιους που παρακαλουσα τοσο καιρο! Ενταξει φοβισμενη ειμαι ακομα δεν ξεθαρεψα εξαλλου μου ειπε ακομα ξαπλα και οχι πολλα πολλα....sandaloxilo εγω για σπερματεγχυση παλια με σερπαφαρ εκανα 2 αλλα τιποτα λογω σπερματος. Οποτε μην αγχωνεσαι ενα και καλοοοοοοοοοο! Κοριτσακι μου ενημερωσε μας σου ποτε με το καλο θα γινει! Αγαπακι αντε και στα δικα σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιφουλινα ελα μια μια να περνουμε σειρα! Γουρλιδικο το ποστακι σας!Σας ευχαριστω ολες για τη θετικη σας ενεργεια κ την υποστηριξη!Ευχομαι συντομα ολες να το ζησετε αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mika συγχαρητήρια!

(Πάντως ξεκίνησε καλά το Φθινόπωρο! CandyCrash θετικό, Μικα θετικό, περιμένουμε agapaki και μετά σειρά εχει το Koritsaki mou! Δεν ξεχνάω καμιά που πρόκεται να κάνει εξώσωμ ή σπερματέγχυση σύντομα, σωστά?)

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω για να κανονίσω υστεροσκόπηση.. θέλει επιμονή και θα είμαι εδώ να το παλέψω γιατί το θέλω πολύ. Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

ΜΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Συγχαρητηρια με το καλο κοριτσακι μου(κοριτσια αν δεν σας κανει κοπο γραψτε μου τα ονοματα σας τα βαπτιστικα...την αλλη Πεμπτη γιορταζει η εκκλησια μας(ειναι οικογενειακο εκκλησακι) και θελω να διβαστουν στο ονομα της Παναγιας...μονο τα βαπτιστικα οποια θελει!!!πολυ χαιρομαι με τα νεα σας Κοριτσακι μου τωρα η σειρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση..εχτες ημουν απογοητευμενη γιατι ετσι κι αλλιως κανω ενα ωαριο οποτε πηρα τζαμπα τοσα φαρμακα σημερα που το βλεπω πιο ψυχραιμα λεω αν ειναι να γινει θα γινει και με ενα

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια μου γλυκα!

ΜΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Eiσαι εγκυουλα γλυκια μου με το καλο η επαναλειπτικη!

santaloxilo και εγω στις τελευταιες σπερμ/σεις που εκανα την πρωτη φορα εκανα 1 και κατι πηγε να γινει (χοριακη 4,9)και τη δευτερη με δυο δεν εγινε τιποτα.γι αυτο σου λεω οτι ποτε δεν ξερεις!θετικη σκεψη!!το ονομα μου ειναι Μαρια και σε ευχαριστω που θα τα διαβασεις στην παναγιτσα!!

daphne αφου το θελεις πολυ θα τα καταφερεις!μη το βαζεις κατω και θα γινεις μανουλα!!

agapaki τωρα θα μας φυσαει και η ΜΙΚΑ!που θα παει με τοσο φυσημα δε θα μεινουμε εγκυουλες?

rosaki ηρθε επιτελους η ωρα να συσατε ολες μαζι!

θα κανω την ωοληψια τη δευτερα και εμβρυομεταφορα την τεταρτη!σημερα εκανα και προεγχειριντικο ελεγχο!μακαρι να πανε ολα καλα!

Δημοσίευση

ΜΙΚΑΚΙ συγχαρητηρια!![smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] Υπεροχα τα νεα σου!! Χαρηκα παρα παρα πολυ!! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη ευχομαι!!

Agapaki ευχομαι κ εσυ συντομα να μας γραφεις για μια τεραστια χοριακη!!

Santaloxylo ετσι καλα κανεις κ σκεφτεσαι θετικα!! Μπραβο σου! Σημασια εχει να ειναι ενα κ καλο και μακαρι να ειναι κ τυχερο!!

Rose τι καλα που η μουμπου σου κλωτσαει συνεχεια ! Τελεια!! Εγω ειμαι 18 εβδομαδων και κατι αλλα ο γιατρος λεει να εχω στο μυαλο μου οτι περιπου καθε 20 αλλαζω μηνα οποτε την Τεταρτη (που εχω κ την εξεταση των μικρων γιατις καρδουλες τους κ αγχωνομαι οσο να ναι) με το καλο κλεινω τον 4ο !!Εχω αρχισει κ τα νιωθω και εγω τα μικρακια!!

Koritsaki moy καλα ειμαι κ εγω.. Περιμενουμε τα νεακια σου ποτε αρχιζεις τη διεγερση; φουουουουουουουουουουουουουουουου

Δαφνη επειδη ακριβως το θελεις τοσο πολυ και δεν το βαζεις κατω με τιποτα κ το παλευεις γι αυτο κ θα τα καταφερεις σιγουρα!! Ολα θα πανε καλα!!

Φιλια σε ολες!!

Δημοσίευση

Έι κορίτσια είμαι κι εγώ εδώ! Σας διαβάζω ανελλιπώς, αλλά με τη δουλειά δεν μπόρεσα να γράψω πιο σύντομα. Σήμερα όμως πρέπει οπωσδήποτε να γράψω για να συγχαρώ τη Μίκα και διαδικτυακώς :ymapplause::ymapplause::ymapplause:. Είδες τελικά, όλα τα σημάδια ήταν θετικά! Κανόνισε να μην ξεθαρρέψεις και μην αρχίσεις τα γνωστά του στυλ έφτιαξα παστίτσιο, μπιφτέκια, γαρδουμπάκια κλπ. Ξεκούραση όπως και δήποτε! Τελικά φαίνεται πως βγάλατε καλή φουρνιά! Οι εγκυούλες natasa και rose φουσκώνουν! Daphne καλά κάνατε και το ψάξατε και διατροφικά. Εγώ πάντα λέω πως όταν μένουμε στάσιμοι, είναι καλό να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Έτσι θα βρεις τη λύση. Koritsaki mou Δευτέρα η ωοληψία! Ετοίμασες το καλαθάκι σου; Πάντως πλάκα πλάκα πολύ γούρικο το ποστάκι. Για όλες έχει! Αγχωμένο μου santaloxilo μην προδικάζεις καταστάσεις. Να σκέφτεσαι θετικά για να βοηθάς και το ωαριάκι σου! Σιγά σιγά θα ζητήσω κι εγώ φυσήματα γιατί μόλις αδιαθετήσω θα ξεκινήσω κι εγώ!!

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααααααααα! Καθομαι και πινω καφεδακι.... Φιφουλινα θα φτιαξω μακαρονια με κιμα.....μαλλον λεω δεν ειναι κ σιγουρο....μη με μαλωνεις...αντε με το καλο καλη αρχηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!! Sandaloxilo το βαφτιστικο μου ονομα ειναι Τσαμπικα απο Ροδο πες στον πατερ θα καταλαβει πιστευω...Νατασακι φανταζομαι θα ειναι υπεροχη αισθηση να σε κλωτσανε δυο μικρακια....τρελα!!!!!!!!!! Ολα καλα θα πανε με την εξεταση σας! Κοριτσακι κοντευεις! Δαφνη με το καλο συντομα και συ εγκυουλα! Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σε ολες!

Δημοσίευση

MIKA συγχαριτηρια κι απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποσο χαιρομαι που ακουμε συνεχεια καλα νεα!Εγω εχω ξεκινησει απο τηγ Δευτερα κανονικα δουλεια κια στο σπιτι μεγειρεμα και ελαφριες δουλειες.Οσο δε σηκωνεις βαρη πιστευω δεν υπαρχει προβλημα!Κανε οτι σου φτιαχνει την ψυχολογια!Εγω ας πουμε αν καθομουν αλλη μια μερα στο κρεβατι θα επεφτα πολυ ψυχολογικα.Ασε που οταν εχεις ασχολιες περνανε πιο γρηγορα οι μερες μεχρι την επομενη χοριακη η οποια σου ευχομαι να τριπλασιαστει!

αγαπακι κοντευει και η σειρα σου!

Εγω ειμαι εν αναμονη της Τριτης που θα γινει ο πρωτος υπερηχος.Λετε να ακουσουμε καρδουλα η ειναι πολυ νωρις; Λετε απο το νουμερο της χοριακης να μην ειναι ενα εμβρυακι αλλα περισσοτερα;Παντως σημερα θα παμε με τον αντρουλη μου θεατρο να ξεσκασουμε και να γελασουμε!Φιλια σε ολες

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FIFOULINAKI.SAÑTALOXILO ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

. Sorry δε γραφω αλλα ειμαι απο κινητο και δυςκολευομαι.candycrash διδυμομαμα θα ειςαι οπως και το ΜΙΚΑΚΙ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημεραααααα με τελειαααα νεαααα απο την ΜΙΚΑ μας!!!!!

ΜΙΚΑ να ευχηθω και επισημα με το καλοοοοοο καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!ετσι τωρα ολες μαζι θα φυσαμε οσες περιμενουν και σε λιγο καιρο ολες θα ειναι εγκυουλες :)agapaki φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

santaloxilo φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ θετικη ενεργειαααα!!!!!

κοριτσακι μου αντε εφτασε η ωρα σου με το καλοοοοοοο φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Νατασα τα νιωθεις απο τωρα?ισως επειδη ειναι δυο γι αυτο...δεν ειναι τελεια?ολα καλα θα ειναι την Τεταρτη μην αγχωνεσαι τα μωρουλακια σου θα ειναι γερα,με το καλο να πατε να τα δειτε!

fifoulina που εισαι εσυ?ετσι να μπαινεις να μας γραφεις οποτε μπορεις φυσικα...εγω λεω να ριξω ενα φυσημα απο τωρα ετσι για γουρι φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

candycrash ελπιζω να περασατε καλα χθες...εγω πιστευω οτι θα ειναι παραπανω απο ενα μωρουλια!!!!με το καλοοοοο για τον υπερηχο μην αγχωνεσαι και μην κουραζεσαι!

φιλια σε ολες σας!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!Εχθες περασαμε πολυ ωραια. Το θεατρο καταπληκτικο.Το αγχος ομως αγχος.Σταματησαν τα πονακια περιοδου και η κοιλια μου εχει επανελθει στα φυσιλογικα επιπεδα.Ειναι λιγο πιο φουσκωμενη απο το κανονικο.Αυτο λιγο με ανησυχει μηπως εχει γινει τιποτα κακο, αλλα απ την αλλη σκεφτομαι αν ειχε γινει κατι δε θα εβλεπα αιμα;Πως περνα ο καιρος μεχρι την Τριτη;

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Ατελείωτη η αγωνία μας σε όλα τα στάδια! Όμως η παρέα σας καταπληκτική συντροφιά! Τί να πώ, ο γιατρός μου είπε να κάνω την Τρίτη τελικά χοριακή. Θα είναι η 9η μέρα από εμβρυομεταφορά. Πάντως, δεν ξέρω αν είμαι κατά φαντασίαν έγκυος αλλά νιώθω την κοιλιά μου πρησμένη αρκετά και το στήθος μου πονάει. Επίσης επειδή δεν ξαπλώνω και κινούμαι κανονικά, νιώθω ότι κουράζομαι εύκολα. Λέτε να είμαι έγκυος ή να τα προκαλεί όλα αυτά η φαντασία μου ή η προγεστερόνη που παίρνω?

Δημοσίευση

Candycrash, λογικό είναι να αγχώνεσαι, αλλά είσαι μια χαρά εγκυούλα! Θυμάμαι ότι όταν ήμουν έγκυος τον γιο μου στις αρχές, ο γιατρός μου μου έλεγε να ανησυχήσεις όταν δεις αίμα. Οσο για την Τρίτη, μαζί περιμένουμε :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...