Μετάβαση σε περιεχόμενο

EKSOSOMATIKI,POIES KSEKINISAME PAREOULA???


Recommended Posts

KORITSAKIA MOUUUUUUU!!!!!!!![smilie=icon_smile.:[smilie=icon_smile.:

GIA PERASTE STO KAINOURIO MAS POSTAKI!!FTASAME STO No17 KAI EIMASTE YPERIFANES G AFTO!

AS EINAI GOURLIDIKO LOIPON KAI EFXOMAI MESA APO TI PSIXI MOU SE AFTO TO POST NA GRAFTOUN MONO EFXARISTA!![smilie=icon_rabbit:

NA KALWSORISOUME POLLA YGIES MWRAKIA KAI EFTIXISMEMES MELLOUSES MANOULES!!!

KAMIA NA MI XASEI TO KOURAGIO TIS!!NA THIMASTE PWS EIMASTE DYNATES GYNAIKES G AFTO TO LOGO O THEOS TO KANEI LIIIGO PIO DYSKOLO GIA EMAS!!ME TI BOITHEIA TOU OMWS "OLES" KAI OTAN LEW OLES TO ENNOW...OLES THA TA KATAFEROUME!!!!

KALI EPITIXIAAAAAAAAAAAAAAAA

Y.G to egrapsa apo to laptop gia na balo eikonidia kai afto de ta dexetai!!!!admin????????????den mou aresei afto!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Hello!

(jannolino κάνε edit στο post και βάλε και ένα 17 να μην χαθούμε! :) )

Άντε να είναι γουρλίδικο!

Εγώ διάβασα το παρακάτω άρθρο και μου άρεσε

10 λέξεις που «συνοδεύουν» την υπογονιμότητα - imommy.gr

Για ρίξτε μια ματιά.. νομίζω περιγράφει ό,τι νιώθουμε όλες μας...

Μιλώντας σήμερα με μια φίλη μου, την έλεγα ότι έχω αγχωθεί λίγο από την επόμενη προσπάθεια και μου είπε απλά να μην το σκέφτομαι.. είναι δυνατό να μην το σκέφτεσαι? είναι η 1η μου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ... το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον - το έχω πάρει από φαση ότι δεν γίνεται να μην το σκέφτομαι, όσο και αν αυτό επηρεάζει την καθημερινότητα μου - είναι να μην το σκέφτομαι ΤΟΣΟ!... αλλά κανένας μα κανένας που δεν έχει μπει σ'αυτή τη διαδικασία δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να το σκέφτεσαι το 50% της μέρας.. εξουθένωση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο κορίτσια μου!!!

Δάφνη μου, πόσο αληθινό αυτό το άρθρο!

Αχ, κορίτσι μου! Είναι όντως εξουθένωση να σκέφτεσαι την επόμενη προσπάθεια τόσο έντονα, σίγουρα όλες το καταλαβαίνουμε.

Εγώ τι να πω; Κάθε φορά είναι διαφορετική... Το Νο. 8, βασικά... δεν το σκέφτομαι. Με προβλημάτισε κάποια στιγμή αν θα πρέπει να κάνω προεμφυτευτικό και, ακόμη κι αν δεν κατέληξα, το άφησα να φύγει από το μυαλό μου...

Προσπάθησε να κρατήσεις δυνάμεις για σένα για να έχεις την καλύτερη συνέχεια! Να είσαι ήρεμη και ψύχραιμη, όσο μπορείς - εσύ θα κρίνεις πόσο, να είσαι αισιόδοξη, να κοιτάς ψηλά και... να χαμογελάς!

Γλυκά φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α καλοριζικο κοριτσιαααααα!!με το καλο να γεμισει μωρακια το καινουργιο ποστακι μας!

jannolino μου δεν φυσηξες ομως για να ειμαστε οκ στο νεο ποστ ;)

Eλενα μπες να μας πεις νεα θα σκασουμε!

daphne_b ειναι λογικο να το σκεφτεσαι αφου ουσιαστικα αυτο ειναι το μεγαλο ονειρο σου σε καταλαβαινω απολυτα!απλα οσο μπορεις να το σκεφτεσαι λιγοτερο οπως λες και εσυ..θα ερθει καποια μερα σε αυτο να πιστευεις και να προχωρας!!!θελω να πιστευω οτι ολες καποια μερα θα γινουμε μαννουλες :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το νεο μας postaki.να γεμισει με μωρακια και ευτυχισμενες μανουλες.

daphne σε καταλαβαινω απολυτα.μετα απο αυτο που επαθες αυτο που θα απαλυνει τον πονο σου ειναι να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα μωρακι.που θα ερθει να εισαι σιγουρη.

εγω εκανα τη σπερματεγχυση,και ολα πηγαν πολυ καλα.τωρα θα περιμενουμε και αν θελει ο θεος αφου μου πηρε το κοριτσακι μου για καποιο λογο που δεν ξερω να μου στειλει το αδελφακι του.θα κανω χοριακη σε 10 μερες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πως μπορω να προσθεσω το νούμερο? ?? Αχχχ ειμαι πολυ χαζηηηη!!! Εκανα μια ωρα να το ποσταρω γιατι επρεπε τελικά να σβησω ολα τα εικονίδια! ! Γκρρρρρρ

Δαφνη μου σε καταλαβαινω!! Οπως ολες!! Δεν γίνεται να μη το σκεφτεσαι!! Ειναι αδυνατον!! Απλα μαθαινεις να περιμένεις τη "σειρα" σου κ επεξεργαζεσαι το πονο σου!!! Θα γινει ομως!! Να εισαι σίγουρη! Εγω δ ξέρω πως αλλα σεαυτη μου τη προσπάθεια ημουν προετοιμασμενη μονο για αρνητικο αποτελεσμα γ αυτό κ ξαφνιαστηκα οταν εμαθα οτι ειναι θετικό! !τελος πάντων.... Ολα καλα θα πανε!!!

Κοριτσακι μου αντε καλη επιτυχία και σε εσενα!! Ευχομαι να ερθει ενα υγιες μωρακι και να φωλιασει στη κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!

Κοριτσια η ελενα σημερα ειναι αφαντη!!! Καλο ειναι αυτο η κακο?? Εχει καμια νεα της?? Εχει και μερες να φανεί! ! Ας ελπίσουμε πως το γιορταζει σημερα :-D

Σας φυσω

Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο το νέο σας ποστάκι κορίτσια και καλογέμιστο!!Δάφνη κάπως έτσι ένιωθα και γω όπως τα περιγράφεις...για 2 χρόνια που προσπαθούσαμε εντατικά για μωρό και δεν ερχόταν δε ξεκολλούσε το μυαλό από εκεί.Αφού όλοι μου λεγαν μην έχεις άγχος θα ρθει και μην έχεις άγχος.Και γω κοιμόμουν και ξυπνούσα με την ίδια σκέψη...Για όλες θα ρθει...όταν θέλουμε κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να το πετύχουμε έτσι δεν έγραψε και ο Κοέλιο;;;Ε ας τον πιστέψουμε!.......................................................................................Rose εγώ λόγω πολυκυστικών έκανα πολλά ωάρια καμιά 40αριά.Μου πήραν τα 11 μεγαλύτερα.Γονιμοποιήθηκαν τα 9,προχώρησαν στο στάδιο της βλαστοκύστης τα 5.Μου έβαλαν τα 2 τα οποία και "έπιασαν" και έχω και 3 στη κατάψυξη..............................................Δεν είχα καθόλου πόνους βέβαια όπως περιγράφεις να διπλώνομαι στα δυο.Γενικά όλη τη διαδικασία τη θυμάμαι ως κάτι ευχάριστο,ίσως επειδή πέτυχε με τη πρώτη ίσως επειδή το πίστευα ότι θα πετύχει και το ήθελα πάρα πολύ,δε ξέρω...δε μου φάνηκε κάτι επώδυνο...Καλή επιτυχία για σήμερα και ξεκούραση μετά όχι έντονη δραστηριότητα ούτε υπερβολές με ξάπλες και ανησυχίες όλα με μέτρο και πάντα θετικές σκέψεις........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσια μου καλημερα.ευχαριστω για τα καλα σας λογια.μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας.εγω σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα γιατι επρεπε το πρωι να ειχαμε επαφη αλλα τελικα δεν εγινε.οταν πρεπει να γινει συγκεκριμενη μερα και ωρα εχουμε ενα θεμα.το κακο ειναι οτι αν δε μεινω εγκυος θα λεω οτι εφταιγε αυτο ενω αν ειχαν γινει οπως επρεπε θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.τελος παντον οτι ειναι να γινει θα γινει.και αν δε γινει θα παω για εξωσ.

elena που εισαι?μακαρι να ειναι για καλο που δεν μπαινεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου γλυκο...μη σκεφτεσαι έτσι! !! Κ εμεις οταν προσπαθουσαμε ετσι ειχαμε θεμα αλλα..αλλού ηταν το προβλημα κ οχι στις επαφες που "χασαμε". Δυστυχως η ευτυχως ειναι κατι που δεν περναει απο το χερι μας!! Απο τις εμπειριες μου διδαχθηκα πως τελικά όταν πρεπει να ερθει τοτε θα έρθει! ! Κ με μια φορα επαφη θα ερθει!! Αδικα στεναχωριεσαι!!!!! Να εχεις πιστη κορίτσι μου κ ο θεός θα είναι δίπλα σου!!!

Η Ελενα ακομα λείπει κ δε σας κρυβω πως λιγακι ανησυχω!!!

Ροζακι μου ομορφο σημερα κάνεις τη μεταφορά ετσι δεν ειναι?? Με το καλο γλυκιά μου να "καλοδεχτεις" τα σπορακια σου!! Αντε περιμένουμε κ απο εσενα νέα! ! Μην εξαφανιστεις!! ;-) :-) :-) :-)

Ρε κοριτσια...εγω τελικα πως θα προσθεσω το νούμερο στο τίτλο? ?? Απο εχθες ψαχνομαι αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ jannolino δε ξέρω να βοηθήσω λογικά μόνο εσύ που άνοιξες το θέμα μπορείς να επέμβεις στο τίτλο.ίσως διπλοπατώντας πάνω του για δοκίμασε....koritsaki mou δε κατάλαβα αφού κάνατε σπερματέγχυση χθες η φυσική επαφή τι χρειαζόταν σήμερα και στεναχωρέθηκες που δεν έγινε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@jannolino το έψαξα λίγο και μάλλον δεν γίνεται.. δεν πειράζει...

εντωμεταξύ στο παλιό post η Έλενα έγραψε ότι είχε τελικά θετική χοριακή!

Άντε να ξεκινάμε με τα θετικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βρε δαφνη μουυυυ!!! Αχ το διαβασα και εγωωω!!! Να μπει κ εδω να το ανακοινωσει να γινει ακομα πιο γουρλίδικο το ποστακι!!!! ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ! Τι υπεροχη αρχη!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Ροζακι μπες κ εσυ να μας πεις την εμπειρία σου απο τη μεταφορααα!!! Ξεκινησαμε πολυ θετικα!!!!

Μπραβο μπραβοοοο!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elena μπραβο κοριτσι μου.να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα η παραπανω γερο/α μωρο/α.

jannolino δεν ξαναμπαινω σαυτη τη διαδικασια.οτι θελει ας γινει.

mardio εκανα σπερματεγχυση αλλα ο γιατρος ειπε οτι καλα θα ηταν να ειχαμε επαφη το πρωι.οχι για να μεινω εγκυος απο αυτην την επαφη αλλα οτι το σπερμα θα γινει θρεπτικη ουσια αν εχει γονιμοποιηθει.δηλαδη θα φτιαξει καλυτερο περιβαλλον για να κρατηθει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευκαιρία να το ξαναανακοινώσω (σιγά μη χάσω, χεχε)! Θετικόοοοοο! :) Καλή μου αρχή λοιπόν και καλή τύχη και σε σας κοριτσάκια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Jannolino μου, δεν πειράζει! Άλλωστε ο τίτλος είναι στα greeklish, οπότε δύσκολα θα το χάσουμε!

Έλενά μου, μπράβο!!! Καλή αρχή και τέλεια συνέχεια στις επαναληπτικές σου εύχομαι!

Koritsaki mou, πολύ καλή επιτυχία! Να μην χρειαστείς εξωσωματική!!!

Rose μου, τι έγινε;;; Ελπίζω όπως όλα τα κορίτσια να πήγες σούπερ σήμερα!

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

μαρινακι σευχαριστω πολυ.αυτο θελουμε κι εμεις να αποφυγουμε τις πολλες ορμονες.αν δε θα πετυχει αναγκαστικα θα κανω εξωσ.

rosaki ολα καλα?

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!! Ελενα συγχαρητηρια ευχομαι να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη, με το καλο οι αλλες χοριακες.!Rose πες μας πως πας ολα καλα?Εγω σήμερα εχω την β επιπεδου μακαρι να πανε ολα καλα ειμαι αισιοδοξη. Κοριτσια ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.!!!! koritsaki mou μακαρι να πανε ολα καλα και να μην κανεις εξωσωματικη ηρεμα και οτι ειναι να γινει θα γινει εχω καλο προαισθημα. Πολλα φιλια σε ολες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας...!!! Πως ειμαστε σημερα??

Κοριτσακι μου εκανε ωραια αρχη η ελενα κ κατι μου λέει πως θα της κανετε παρεα... ;-)

Ροουυυυζζζζ που εισαι καλε??? Μας κάνεις ναζακια?? :-D :-D :-D

Λαμπρινή μου καλη επιτυχία! ! Ολα καλά θα ειναι βρε!! Εγω εχω τη τρίτη ραντεβού για τη β' !! Μπες κ εσυ μετα να μας πεις τα νεα!!

Οι υπολοιπες φιλεναδες τι κανετε? Η ψυχολογία σημερα πως ειναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ που μου δινετε θαρρος και δυναμη.

lambrini ολα καλα θα πανε,μην ανυσηχεις καθολου.εννοειτε οτι περιμενουμε με αγωνια τα νεα.

jannolinο το ιδιο ισχυει και για σενα .την τριτη κανει και η αδελφη μου β επιπεδου που ελπιζω να δουμε και φυλλο,γιατι τη μια εχει κλειστα ποδαρακια το ενα και ποτε το αλλο.το σιγουρο ειναι οτι το ενα ειναι αγορι.θα εχω διπλη αγωνια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μαι και εγω επεστρεψα δυνατη!!!!!

καταρχην να πω πολλα συγχαρητηρια στην Ελενα μας...μπραβο κοπελα μου με το καλο η εγκυμοσυνη σου,ολα καλα να σου πανε απο εδω και περα!πολυ χαρηκα για σενα,ετσι φυσα να ερθω στην θεση σου συντομα :)

κοριτσια σορυ που δεν εμπαινα αλλα δεν ημουν καθολου καλα περασα μεγαλο λουκι...ειχα να φαω δυο μερες δεν κατεβαινε τιποτα κατω,ειχε πρηστει κοιλια και στομαχι..δεν μπορουσα να κοιμηθω,να περπατησω να κουνηθω καν γιατι ειχα ταση για εμετο...οταν δε εκανα εμετο δεν εβγαζα τιποτα εφοσον δεν ειχα φαει τιποτα....τελεικα πηγα χθες στο κεντρο να με δουν κατα το μεσημερακι γιατι το πρωι λογω τασης για εμετο που ειχα και με ελουζε κρυος υδρωτας ηταν αδυνατο να ταξιδεψω και να παω...μου εκαναν υπερηχο και ειχα 2.5 κιλα υγρο στην κοιλια μου:-o

μου ειπε ο γιατρος αν μπορω να παω σημερα το πρωι για να μου κανουν παρακεντηση επειδη αναισθησιολογος δεν υπηρχε να μου κανει μεθη...του ειπα θα ερθω τι να κανω και λεει μετα αντεχεις να την κανουμε τωρα να ανακουφιστεις κιολας?του λεω θα πονεσει?αντεχεις?ξανα ρωταει..παμε λεω εγω!!αχ κοριτσια τι να σας λεω τα ειδα ολα ομως πεθανα απο τον πονο αλλα το αποτελεσμα μετραει λυτρωθηκα...σημερα ειμαι πολυ καλα αρχιζω και τρωω κανονικα και ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω δυο εμβρυακια μεσα μου...Σαββατο κανω χοριακη και ελπιζω ολα να πανε καλα!ειμαι χαλαρηη και απλα περιμενω να περασουν οι μερες.

αχ τι καλα να γεμισει το νεο ποστ με εγκυουλες!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rose25 τι να πω.. έχω μείνει! τουλάχιστο τέλος καλό όλα καλά.. αλλά πολύ ταλαιπωρία βρε κοπέλα μου... και παρακέντηση χωρίς αναισθησία! πόση ώρα κράτησε? δεν χτυπιόσουν από τον πόνο? πόπο.. τι να πω.. εγώ στη διέγερση είχα κάνει 18 ωάρια αλλά δεν είχα πάθει υπερδιέγερση.. φαντάζομαι εξαρτάται από τον οργανισμό... τι να πω.. πάει και αυτό και τώρα ηρεμία για τη συνέχεια...

χαλάρωση και φαγητό!

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω, τις επόμενες μέρες ή και αύριο ;) , και ξεκινάω... αυτή τη φορά πρέπει να μου κάτσει.. κάθε φορά γεύομαι ένα κομμάτι.. ε, τώρα θέλω όλη την τούρτα, μπορώ???

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ετσι να εισαι δυνατη και με πεισμα..ειμαι σιγουρη οτι θα τα φερεις ολα εις περας...παρακεντηση χωρις αναισθησια δειχνει δυναμη και αποτελεσματικοτητα...να τα ακουμε εμεις οι φοβιτσιαρες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου καλημερα!

rosaki χαιρομαι που τωρα εισαι καλα αλλα πως το επαθες αυτο?ειναι αυτο που λενε υπερδιεγερση η κατι εγινε στην εμβρυομεταφορα?

ευχομαι το καινουριο μασ ποστακι να γεμισει εγκυουλες!!

daphne εσενα δε σου αξιζει μονο η τουρτα αλλα ολο το ζαχαροπλαστειο!

φιλια σε ολες και να πατε καμια βολτιτσα σημερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια μας! Καταρχήν συγχαρητήρια στην Έλενα, να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη κουκλίτσα μου και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!! Ροζάκι τέλος καλό, όλα καλά, να δείς που θα αξίζει η ταλαιπωρία, όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα μας ανακοινώνεις κι εσύ ευχάριστα! Και για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν είμαι σίγουρη ότι θα γεμίσουμε εγκυούλες, να δείτε που αυτό το ποστάκι είναι πολύ γουρλίδικο....!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε... ΦΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ και ξαναΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...