Μετάβαση σε περιεχόμενο

18η εβδ.κυησης κ πονακια


Recommended Posts

Εδω και 3 μερες κοριτσια εχω πονακια χαμηλα στη κοιλια!! Αλλες φορες ειναι πονοι περιοδου κ αλλες σαν σφαχτης!!! Σημερα αφου εχουν περάσει μερες σηκωθηκα πολυ ανησυχη!! Ρωτησα μια φιλη που δουλευει σε γυναικολογο κ μου ειπε πω ειναι φυσιολογικο κ πως θα τα εχω αυτα!!τα εχω κανει λιγο επανω μου!!! Πειτε μου κ εσεις κατι!!!! Ειναι οντως ετσι?? Ειμαι στη τσιτα απο το πρωι κ δε ξερω αν αυτα που νιωθω όντως μου συμβαίνουν ή τα φαντάζομαι! !! Θα παρω κ τον γιατρο μου τηλ να ρωτησω αλλα ανοιγει σε λιγες ωρες...

Οτι μπορειτε πειτε μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκο μου κοριτσι καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου , με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου. Οσο για τα πονακια που αναφερεις ειναι κατι φυσιολογικο διοτι ανοιγει η μητρα ή σε καποια σημεια πολλες φορες κουλουριαζεται το μωρο και σε πιεζει , εγω εχω ακομη. Αν ομως νιωθεις εντονο πονο ή και συσπασεις γρηγορα στο γιατρο, γενικα για ολα σου τα αγχη θα απευθυνεσαι στο γιατρο σου χωρις ντροπες. Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Efrosyni μου σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση!! Αισθανθηκα καλυτερα!! Αλλα επειδή ειμαι πολυ χαζη νομίζω πως απο εχθες έχω κ συσπάσεις! !!!!!!! Εδω θελω να ρωτησω:υπαρχει περιπτωση να έχεις συσπάσεις και να περασουν απαρατηρητες??? Γιατι φοωβαμαι πως κατα φαντασιαν τις εχω!! Φοβηθηκα που το διαβασα κ απο τοτε ειμαι έτσι! ! Πηρα κ το γιατρό μου σημερα κ μου ειπε αν κ σημερα εχω να παω νοσοκομείο για εξεταση!!!! Αλλα δε ξερω αν σιγουρα εχω...πφφφ!!!! Πετρωνει η κοιλιά λενε!! Ε ποσο?? Παρακολουθω τη δικιά μου κ Δεν ειμαι σιγουρη!! Κ αν τελικα πετρωνει τοτε εχει πολυ μικρη διαφορά με το οταν μαλακια!!!

Συγνωμη που γινομαι κουραστικη αλλα ειμαι πολυ φοβιτσιαρα κ ανασφαλης με την εγκυμοσυνη μου που απο την αρχη βλεπω ανυπαρκτα "προβληματα" ενω ο γιατρος με καθησυχαζει πως ολα πανε καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jannolino μου ειναι λογικο να ανησυχεις εισαι νεομανουλα , οσο για τις συσπασεις οχι δε περνανε απαρατηρητες καθως και το πετρωμα της κοιλιας , δικιο εχει ο γιατρος σου που σου λεει πως αν παρατηρεις κατι τετοιο να πας στο νοσοκομειο και συνηθως δινουν και μαγνησιο σε αυτες τις περιπτωσεις και συνιστουν ξεκουραση, για οτι ανησυχεις θα τον ρωτας ακομη κι αν ειναι για κατι που φανταζεσαι , καλυτερα προληψη παρα να συμβει κατι κακο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω??? Σημερα νιωθω καπως καλυτερα!! Αφου λες πως δεν υπαρχει περιπτωση να μου συμβαίνει κ να μη το καταλαβαινω!! Το πρωι βέβαια ημουν σαν χαμενη κ δε μπορουσα να καταλαβω αν απλα ποναω η αν κανει συσπάσεις η μητρα!! Στη διάρκεια της ημέρας προσπαθησα να ηρεμησω για να καταλαβω κ ολας τι συμβαίνει! ! Τρομαξα παρα πολυ για το μωρο αλλα απο το πρωι δινει το παρον κ ειμαι ησυχη!! Αν παω νοσοκομείο θα με ξρατησουν μεσα οποτε αφου σημερα τουλάχιστον ειμαι καλα το αφήνω κ προσευχομαι να πανε ολα καλα κ φυσιολιγικα!! Ευφροσυνη εισαι η μονη που με βοηθησες και σε ευχαριστώ θερμα γ αυτο!!! Πραγματικα με βοηθησες!!!!! Να εισαι καλα κ με το καλο να κρατησεις κ εσυ ενα γερο μωρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι κανουν ολες οι νεες εγκυουλες! να θυμασαι τα παντα η φυση με σοφια εποιησε...βεβαια να εμπιστευεσαι και το ενστικτο σου αν κατι σε ανησυχει ιδιαιτερα και να ενημερωνεις και το γιατρο σου. αντε με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου στην αγκαλια σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! !! ! Αγχωνομαι για τα πάντα! !σημερα μου εκανε κ ενα μεγαλο διαλειμμα και για καποιες ωρες δεν καταλαβαινα καμια κινηση του!! Τρελαθηκα!!! ! Ευτυχως μετα απο ωωωρες έδωσε σημεια ζωης κ ηρεμησα καπως!!! Ετσι θα ειναι ρε κοριτσια μεχρι να γεννήσω? ? Με τη ψυχη στο στόμα! ! Ανυπομονω σε 2 εβδ. Να παω γιατρο κ να κανω υπερηχο! ! Δε τη παλεύω! !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...