Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ψάχνω φάρμακα εξωσωματικής!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Βρίσκομαι στην ένατη προσπάθεια εξωσωματικής και χρειάζομαι άμεσα Gonal F λόγω αλλαγής πρωτοκόλλου. Παρακαλώ για την βοήθεια σας. 'Εχω menopur που μπορώ να ανταλλάξω με τα Gonal. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου καλή βδομάδα καλή αρχή σε όσες ξεκινάνε γενικά τα καλύτερα σε όλες μας!!!ευχαριστω για τις ευχές σας παρά πολυ!!

Δεν θα σα πω ψέμματα είμαι παρά πολυ αγχωμένη σήμερα θα πάω πρώτη φορά γιατρό και έκανα και χοριακη το πρωί για να δει ο γιατρός το απόγευμα!!καθε μέρα προσεύχομαι γιατί 2 φορές την πατήσαμε οπότε είμαι λίγο φρικαρισμενη!

Για τα κορίτσια που ρώτησαν ναι 3 ημερών ήταν τα έμβρυα

• 3 weeks later...

Καλημερα κοριτσια. Σε κανενα μηνα θα ξεκινησω ξανα προκληση ωορρηξιας. Αν σε καποια κοπελα περισσευουν menopur, που δε θα τα χρειαστει, ας μου στειλει ενα μηνυματακι εδω, να μιλησουμε.. Ευχαριστω, ναστε καλα, καλη δυναμη :-)

καλησπερα κοριτσια κ απο μενα,ειναι η πρωτη φορα που γραφω,εχω κανει μια αποτυχημενη εξωσωματικη κ ετοιμαζομαι για την δευτερη τον ιανουαριο.οποια κοπελα εχει μοναδες γκοναλ κ δεν τις χρειαζετε θα χαρω να μου τις δωσει.ειμαι θεσσαλονικη.πιστευω οτι τα φαρμακα που χαριζονται φερνουν καλη τυχη κ θετικες χοριακες γιατι χαριζοντε με αγαπη!!!

καλησπερα κατερινα.εχω δικαιωμα 3 προσπαθειες.η μια πηγε χαμενη.στην πρωτη εξωσωματικη εδωσα 400 ευρω για τις γκοναλ,(η ασφαλεια μου δεν καλυπτει ολο το ποσο των φαρμακων).μου περισεψαν μερικες γκοναλ,συγκεκριμενα 9 των 300.δεν θα ξαναπερασω επιτροπη τωρα γιατι εχω ηδη 9 γκοναλ .μου λειπουν ομως αλλη μια ή δυο για να ειμαι καλυμενη για την δευτερη προσπαθεια.κραταω τις προσπαθειεσ μου για αργοτερα εφοσον μου περισεψαν τοσες γκοναλ.και επειδη εχουμε σοβαρο προβλημα στο σπερμα δεν δημιουργουντε καλα εμβρυα με αποτελεσμα τα ποσοστα επιτυχιας να ειναι πολυ μικρα.ευχομαι μεσα στις 4 προσπαθειες να τα καταφερουμε.

καλημερα, δυστυχως ελειπα και δεν μπορεσα να αναρτησω. Εχω 2 γκοναλ των 900 η καθεμια που εληξαν τελη οκτωβριου, οπως γνωριζω μπορουν να χρησιμοποιηθουν εως και 2 μηνες μετα. Ειναι στο ψυγειο.  Οποια ενδιαφερεται ας ρωτησει τον γιατρο της και ας μου στειλει μυνημα.

κι εγω μια puregon των 900 με ημερομηνια ληξεως τον Οκτωβρη αλλα μου παν ακριβως το ιδιο για 2 μηνες..αν καποια τη χρειαζεται να της τη στειλω

• 2 months later...

Geia sas koritsia.... kali epituxia se oles euxomai... apla thelw na xarisw GONAL F PEN 900 IU. exw tesseris diathesimes oi opoies ligoun to febrouario ...egw den tha mporesw na tis xrisimopoiisw logo oikonomikwn alla mporei kapoia kopela na tis exei amesa anagki.einai swsta sintirimenes...opoia endiaferetai as mou apantisei..euxaristw kai kali xronia...gemati mpempakia

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Geia sas koritsia.... kali epituxia se oles euxomai... apla thelw na xarisw GONAL F PEN 900 IU. exw tesseris diathesimes oi opoies ligoun to febrouario ...egw den tha mporesw na tis xrisimopoiisw logo oikonomikwn alla mporei kapoia kopela na tis exei amesa anagki.einai swsta sintirimenes...opoia endiaferetai as mou apantisei..euxaristw kai kali xronia...gemati mpempakia

Υπάρχουν ακόμα οι γκοναλ αν δεν τις εχεις δωσει θα μου ητανε πολυ χρησιμες κοπελα μου... Καλή δυναμη

Καλησπερα κοριτσια. Ειχα ξαναγραψει πριν μερες κ εψαχνα pergoveris αλλα δεν ειχα βρει. Ηθελα να πω οτι ακομα ψαχνω δεν τις εχω βρει ακομα. Αν εχει καποια θας της ημουν υποχρεη....

• 4 weeks later...

Κορίτσια, αναζητώ επειγόντως γοναλ.Δυστυχώς δεν εχω βιβλιάριο για να πληρώσω μόνο συμμετοχή. .Αν οποιαδήποτε κοπέλα έχει στη διάθεσή της απο πριν περισσεούμενεςπου δεν τις χρειάζεται πλέον και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα,βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη!!!!!!!!!​ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Κορίτσια, αναζητώ επειγόντως γοναλ.Δυστυχώς δεν εχω βιβλιάριο για να πληρώσω μόνο συμμετοχή. .Αν οποιαδήποτε κοπέλα έχει στη διάθεσή της απο πριν περισσεούμενεςπου δεν τις χρειάζεται πλέον και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα,βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη!!!!!!!!!​ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

φωτεινουλα απο που εισαι?και ποσεςμοναδες χρειαζεσαι?εγω ειμαι κρητη χανια αν εισαι καπου κοντα θα μπορουσα να βοηθησω μολις τελειωσα την εξωσωμματικη στειλε μου πμ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...