Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ

ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ!

«ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΜΕΘΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ..

ΤΟ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ…

Σ΄ ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΗ ..Σ΄ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΘΕΛΩ…

Σ ΆΓΑΠΩ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΗ..Σ΄ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΘΕΛΩ..

ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΜΕΘΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ,ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ..

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΙΣΑ …ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΑ..»

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ

ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ…ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

μαρινακι μου, πολυ γλυκια η αφιερωση σου!!:) να τις χαιρεσαι τις αγαπουλες σου και να 'στε για παντα μια πολυ αγαπημενη και δεμενη οικογενεια!! με το καλο να 'ρθει στο κοσμο το μπεμπακι σας!!!:)

σε καταλαβαινω ΤΟΣΟ πολυ... κι εγω εκφραζομαι πολυ μεσα απ' τους στιχους, εχω αφιερωσει απειρα τραγουδια στις αγαπες μου και μαλιστα το τελευταιο ηταν το... "αχ βρε καρδουλα μου, αχ βροχουλα μου, στην αγκαλια σου θελω να χαθω... μιλα μου, γελα μου, χαμογελα μου... μαζι σου στ' ονειρο να ξεχαστω..." (οπως λες κι εσυ, με διαφορεικο τροπο στον αντρουλη μου και με διαφορετικο στη κορουλα μου!;) ) παλιο κι αγαπημενο!!

Δημοσίευση

μαρινακι μου, πολυ γλυκια η αφιερωση σου!!:) να τις χαιρεσαι τις αγαπουλες σου και να 'στε για παντα μια πολυ αγαπημενη και δεμενη οικογενεια!! με το καλο να 'ρθει στο κοσμο το μπεμπακι σας!!!:)

σε καταλαβαινω ΤΟΣΟ πολυ... κι εγω εκφραζομαι πολυ μεσα απ' τους στιχους, εχω αφιερωσει απειρα τραγουδια στις αγαπες μου και μαλιστα το τελευταιο ηταν το... "αχ βρε καρδουλα μου, αχ βροχουλα μου, στην αγκαλια σου θελω να χαθω... μιλα μου, γελα μου, χαμογελα μου... μαζι σου στ' ονειρο να ξεχαστω..." (οπως λες κι εσυ, με διαφορεικο τροπο στον αντρουλη μου και με διαφορετικο στη κορουλα μου!;) ) παλιο κι αγαπημενο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...