Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΙΜΕΣ!


Recommended Posts

Ειμαι μελλοντικη μανουλα στο δευτερο επιτελους παιδακι μου, εχω μια κορη που εκανα μετα απο 3 εξωσωματικές και τωρα ειμαι κοντα στην β επιπεδου και περιμενω γιο ο οποιος ηρθε μετα απο ακομη 4 εξωσωματικες (συνολο 7). Ειχα κανει β επιπεδου στην κορη μου στο εργαστηριο της Αυγιδου στον Πειραια και ειχα μεινει αρκετα ευχαριστημενη, τωρα ομως μου συστησαν να παω στον Παρτιδα γιατι λενε ειναι ο καλήτερος σε αυτα και αρκετα οικονομικος. Αν εχει καποια να μου πει εμπειριες απο τον Παρτιδα θα ημουν πολυ ευγνωμων ποση ωρα διαρκει η εξεταση σε εαυτον και αν δινει dvd κτλ. Ευχαριστω πολύ. Αν θελετε μου λετε και αλλους που πηγατε και μεινατε ευχαριστημενες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμπρινούλα μου με το καλό κούκλα μου και ο γιόκας! Κι εγώ στον Παρτίδα πήγα για την Β επιπέδου και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Είναι αρκετά λιγομίλητος και απόμακρος βέβαια αλλά πολύ λεπτομερής και τυπικός! Εμείς είδαμε και την μπέμπα σε 3D και τρελαθήκαμε! DVD δεν μας έδωσε όμως και πληρώσαμε 150 ευρώπουλα... Αν μιλήσεις με την γραμματέα του ρώτα λεπτομέρειες πριν τον επισκεφτείς αλλά είναι λίγο αφηρημένη και μπορεί μετά να σου πεί άλλα (εμάς όταν πήρα τηλ. μου είπε ότι κόστιζε 100 ευρώ και μετά ζήτησε 150 και δεν το παραδέχονταν ότι είχε κάνει λάθος)! Τεσπά, γερό να είναι το μωράκι σου και όλα να πάνε καλά αυτό έχει σημασία!!!

Πολλά φιλάκια και με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

B επιπεδου στον προγεννητικο ελεγχο του Αλεξανδρα στη Λαμψακου, απο την επιστημονικη ομαδα του πανεπιστημιου, ειναι 32,51 ευρω. Οχι dvd, αλλα παιρνεις φωτο αν εχει καλη θεση το εμβρυο δηλ φαινεται το προσωπο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...