Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επειδη τα βραδια βρυκολακιαζω λογω αβολης θεσης με την κοιλια μου- και που εισαι ακομη....- ελεγα να μου προτεινετε κανενα λογοτεχνικο βιβλιο.

Εχω αρκετα αλλα τα περισσοτερα τα εχω διαβασει ή δεν με τραβανε γιατι ειναι πολυ ιστορικα και "βαρια".

Το στυλ που μου αρεσει ειναι κοινωνικο, συναισθηματικο ή εστω μυστηριου τυπου Illuminati - The Da Vinci Code. Προσφατα ειχα διαβασει ενα πολυ ωραιο της Καιτης Οικονομου "Μου το ειπε ενας αγγελος" και της Χρύσας Δημουλίδου "Το φιλί του Δρακου".

Σας τα προτεινω αν ειστε fan αυτου του στυλ.

Ριχτε καμια προταση κοριτσια γιατι δεν την παλευω να βλεπω σε επαναληψη σηριαλ στον Alpha και τα τελεμαρκετινκ!

Ευχαριστω!:cheer:

Δημοσίευση

"Ο γιος της βροχης" της Δημουλιδου ειναι καλο και διαβαζετε ευκολα

το "Ηθελα μόνο ενα αντιο" της Πασχαλίας Τραυλου ειναι εξαιρετικο

όπως και όλα τα υπολοιπά της.

"θεανω η λυκαινα της Πόλης" της Λένας Μαντα πολυ καλό επισης....

Δημοσίευση

"Ο γιος της βροχης" της Δημουλιδου ειναι καλο και διαβαζετε ευκολα

το "Ηθελα μόνο ενα αντιο" της Πασχαλίας Τραυλου ειναι εξαιρετικο

όπως και όλα τα υπολοιπά της.

"θεανω η λυκαινα της Πόλης" της Λένας Μαντα πολυ καλό επισης....

Δημοσίευση

ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΩ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΣ;;; ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΚΑΟΥΓΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΑΚΟΥ

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

ΟΜΟΡΦΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΙΕΣ.

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση

ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΩ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΣ;;; ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΚΑΟΥΓΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΑΚΟΥ

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

ΟΜΟΡΦΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΙΕΣ.

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση

Αχ Αννιώ το ίδιο πρόβλημα έχω και γω!Πρόσφατα διάβασα το ΜΠΡΙΝΤΑ του Πάολο Κοέλιο.Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει γιατί είναι λίγο ιδιαίτερο..Πρόκειται για μια νέα μάγισσα και έχει πολλά μηνύματα μέσα για τη ζωή,για το θάνατο,για το άλλο μας κομμάτι κ.α.Αν διαβάζεις βιβλία όπως π.χ οι illuminati θα σου αρέσει.Τώρα θα ξεκινήσω του Μενέλαου Λουντέμη "ένα παιδί μετράει τα αστέρια",το οποίο εδώ και χρόνια θέλω να διαβάσω αλλά δεν έτυχε.Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για τα παρακάτω:

-ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ

-ΤΟ ΝΗΣΙ

-ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ

-Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ

-ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ

-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΙ

-ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

-ΕΦΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ

-ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

-ΣΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

-ΑΧΥΡΕΝΙΑ ΣΚΥΛΙΑ

-ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ

-ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

-ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΞΟΔΕΥΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

-ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

-ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ Η ΤΟ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ

-ΟΙ ΕΦΤΑ ΟΥΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΗΧΙΑΣ.

Επίσης μπες στο www.bestseller.gr

Δημοσίευση

Αχ Αννιώ το ίδιο πρόβλημα έχω και γω!Πρόσφατα διάβασα το ΜΠΡΙΝΤΑ του Πάολο Κοέλιο.Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει γιατί είναι λίγο ιδιαίτερο..Πρόκειται για μια νέα μάγισσα και έχει πολλά μηνύματα μέσα για τη ζωή,για το θάνατο,για το άλλο μας κομμάτι κ.α.Αν διαβάζεις βιβλία όπως π.χ οι illuminati θα σου αρέσει.Τώρα θα ξεκινήσω του Μενέλαου Λουντέμη "ένα παιδί μετράει τα αστέρια",το οποίο εδώ και χρόνια θέλω να διαβάσω αλλά δεν έτυχε.Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για τα παρακάτω:

-ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ

-ΤΟ ΝΗΣΙ

-ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ

-Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ

-ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ

-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΙ

-ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

-ΕΦΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ

-ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

-ΣΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

-ΑΧΥΡΕΝΙΑ ΣΚΥΛΙΑ

-ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ

-ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

-ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΞΟΔΕΥΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

-ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

-ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ Η ΤΟ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ

-ΟΙ ΕΦΤΑ ΟΥΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΗΧΙΑΣ.

Επίσης μπες στο www.bestseller.gr

Δημοσίευση

Σου προτείνω τα εξής:

Το νησί

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

Αθηνά, Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη

Ιστορια χωρίς τέλος

Σα γλυκό του κουταλιού

Ο διάβολος και η δεσποινίδα Πριμ

Καλή ανάγνωση!!!

Δημοσίευση

Σου προτείνω τα εξής:

Το νησί

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

Αθηνά, Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη

Ιστορια χωρίς τέλος

Σα γλυκό του κουταλιού

Ο διάβολος και η δεσποινίδα Πριμ

Καλή ανάγνωση!!!

Δημοσίευση

Αννιώ μου, υπάρχουν σχετικά θεματάκια στο φόρουμ μας με προτάσεις βιβλίων, που σου τα παραθέτω για ακόμη περισσότερες ιδέες!!!

Με το καλό να γεννήσεις το νινάκι σου και να του διαβάζεις τα ομορφότερα παραμύθια!!! Καλές γιορτές να έχεις!!! :):):):)

http://mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=324&func=view&catid=8&id=22028

http://mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=324&func=view&catid=23&id=39029

Δημοσίευση

Αννιώ μου, υπάρχουν σχετικά θεματάκια στο φόρουμ μας με προτάσεις βιβλίων, που σου τα παραθέτω για ακόμη περισσότερες ιδέες!!!

Με το καλό να γεννήσεις το νινάκι σου και να του διαβάζεις τα ομορφότερα παραμύθια!!! Καλές γιορτές να έχεις!!! :):):):)

http://mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=324&func=view&catid=8&id=22028

http://mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=324&func=view&catid=23&id=39029

Δημοσίευση

Απο Κοελο εχω να σας προτεινω το "Η Βερονικα αποφασιζει να πεθανει" :)

Επισης απο Jostein Gaarder "το κοριτσι με τα πορτοκαλια"

και για οσες εχετε παιδια που ξερουν νσ διαβαζουν, ενα ωραιο παιδικό αλλά και για μεγάλους ειναι "η μωβ ομπρελα" της Ζωρζ Σαρρή...

Δημοσίευση

Απο Κοελο εχω να σας προτεινω το "Η Βερονικα αποφασιζει να πεθανει" :)

Επισης απο Jostein Gaarder "το κοριτσι με τα πορτοκαλια"

και για οσες εχετε παιδια που ξερουν νσ διαβαζουν, ενα ωραιο παιδικό αλλά και για μεγάλους ειναι "η μωβ ομπρελα" της Ζωρζ Σαρρή...

Δημοσίευση

ενα πολλη ωραιο βιβλιο ειναι της χρυσας δημουλιδου τα δακρυα του θεου εχει να κανει με την ιστορια μιας γυναικας που γινετε πορνη και ολα οσα ζει ειναι πολλη δυνατο. Επισης ενα αλλο ειναι το παιδι της αγαπης της Μαριας Τζιριτα εξιστορει την ιστορια ενος νεου που οταν ηταν νεογεννητο το πεταξαν σε ενα ιδρυμα και το δεσιμο του με μια κοπελα που εργαζοτανε εκει . Ακομα το μ εσενα χωρις εσενα της βασιλικη Κινητου παντως αν πας και σε ενα καλο βιβλιωπολειο θα βρεις πλουσια συλλογη η μπορεις να επισκεφθεις την ιστιοσελιδα www,psichogios.gr ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Δημοσίευση

ενα πολλη ωραιο βιβλιο ειναι της χρυσας δημουλιδου τα δακρυα του θεου εχει να κανει με την ιστορια μιας γυναικας που γινετε πορνη και ολα οσα ζει ειναι πολλη δυνατο. Επισης ενα αλλο ειναι το παιδι της αγαπης της Μαριας Τζιριτα εξιστορει την ιστορια ενος νεου που οταν ηταν νεογεννητο το πεταξαν σε ενα ιδρυμα και το δεσιμο του με μια κοπελα που εργαζοτανε εκει . Ακομα το μ εσενα χωρις εσενα της βασιλικη Κινητου παντως αν πας και σε ενα καλο βιβλιωπολειο θα βρεις πλουσια συλλογη η μπορεις να επισκεφθεις την ιστιοσελιδα www,psichogios.gr ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Δημοσίευση

Εγώ πήρα το καινούργιο της Φακίνου το "Για να δει τη θάλασσα" Εκδόσεις Καστανιώτη αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη διάβασα όμως ότι ειναι καλό κλασσική Φακίνου.

Δεν έχω τελειώσει το "Τα δαιμονια" του Αντριου Ντειβιντσον το οποίο ειναι κάπως αγριο, νεανικό λίγο σκληρό στην αρχή αλλα διαβάζεται ευκολα. Εκδόσεις Τοπος

Για το μαιευτήριο πήρα το "Οι Τριανταεννια Χορεύτριες" του Κώστα Καφαντάρη το οποιο αποτελείται απο 14 σύντομες ιστορίες. Εκδόσεις Ινδικτος.

Πριν τα δαιμονια διάβασα το "Eat - Pray - Love Η ζωή περιμένει να την απολαύσεις" της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ το οποίο ακολουθεί την φιλοσοφία του "το μυστικό" και αφορά την απόλαυση της ζωής και την εναρμόνιση μας με το σύμπαν.. Εχει πέσει διάφημιση στην Οπρα για αυτο το βιβλίο.. Κάπως Αμερικανιά αλλά ε εντάξει ειναι ευχάριστο. Εκδόσεις Μίνωας.

Καλό διάβασμα!! :)

Δημοσίευση

Εγώ πήρα το καινούργιο της Φακίνου το "Για να δει τη θάλασσα" Εκδόσεις Καστανιώτη αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη διάβασα όμως ότι ειναι καλό κλασσική Φακίνου.

Δεν έχω τελειώσει το "Τα δαιμονια" του Αντριου Ντειβιντσον το οποίο ειναι κάπως αγριο, νεανικό λίγο σκληρό στην αρχή αλλα διαβάζεται ευκολα. Εκδόσεις Τοπος

Για το μαιευτήριο πήρα το "Οι Τριανταεννια Χορεύτριες" του Κώστα Καφαντάρη το οποιο αποτελείται απο 14 σύντομες ιστορίες. Εκδόσεις Ινδικτος.

Πριν τα δαιμονια διάβασα το "Eat - Pray - Love Η ζωή περιμένει να την απολαύσεις" της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ το οποίο ακολουθεί την φιλοσοφία του "το μυστικό" και αφορά την απόλαυση της ζωής και την εναρμόνιση μας με το σύμπαν.. Εχει πέσει διάφημιση στην Οπρα για αυτο το βιβλίο.. Κάπως Αμερικανιά αλλά ε εντάξει ειναι ευχάριστο. Εκδόσεις Μίνωας.

Καλό διάβασμα!! :)

Δημοσίευση

Ta dakria tou theou tis Dimoulidou prepei na to diavaseis oposdipote!!! einai pooooooooli kalo!!! episis proteinw I gynaika tis sofitas tis Dimoulidou. Tora diavazw I skotini plevra toy iliou tis idias, kalo kai avto!! genika, ta vivlia tis Dimoulidou diavazontai poli evkola kai evxarista.. exo diavasei sxedon ola!!!

Δημοσίευση

Ta dakria tou theou tis Dimoulidou prepei na to diavaseis oposdipote!!! einai pooooooooli kalo!!! episis proteinw I gynaika tis sofitas tis Dimoulidou. Tora diavazw I skotini plevra toy iliou tis idias, kalo kai avto!! genika, ta vivlia tis Dimoulidou diavazontai poli evkola kai evxarista.. exo diavasei sxedon ola!!!

Δημοσίευση

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΜΑΝΤΑ.ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΙΟΛΑΣ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ έγραψε:

Κορίτσια εγώ σας προτίνω όλα τα βιβλία της ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΙΛΤΣΕΡ,εκδόσεις Ωκεανίδα.

Απλά σε ταξιδεύουν..

Έχουμε κοινό γούστο Αντριάνα μου!!! Συγκεκριμένα, τα καλύτερά της είναι το 'Ψάχνοντας για κοχύλια' και το 'Σεπτέμβρης'. Έχω διαβάσει και το 'Η μέρα της καταιγίδας' και το 'Κρουζέλ', αλλά δεν είναι το ίδιο...

Μόλις χθες τελείωσα και το 'Όταν η φωτιά χόρεψε με το χιόνι' από τα πρώτα της Δημουλίδου... Πολύ καλό, αλλά αρκετά πιο άγουρη γραφή από τα τελευταία μεγάλα της αριστουργήματα, δηλ. τα 'Δάκρυα του Θεού' και 'Το φιλί του Δράκου'.

Όρεξη και χρόνο να έχετε, υπάρχουν πολύ αξιόλογα έργα λογοτεχνικά...

• Απαντήσεις

• Αχ ασε κι εγώ έτσι φανταζομουν, αλλά τους κάνουν τις εξετάσεις την τρίτη μέρα νοσηλείας και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα απόγευμα, οπότε δεν δίνουν εξιτήριο!
    • Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...