Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά


  • Απαντήσεις

    • Το πόσα ακριβώς γραμμάρια έφαγε πώς το μετράς; Έχεις ζυγαριά και ζυγίζεις μετά ε; Δεν έχω ζυγαριά.. μήπως όταν ξεκινήσει να τρώει να πάρω κι εγώ 🤔
    • Κορίτσια ευχαριστώ για την εμψύχωση!! Δεν μπορεί θα φάει κι εμένα, αργά ή γρήγορα τι να πω.. πάρτυ θα κάνω βέβαια όταν γίνει! 😅 Θα δοκιμάσω αύριο σκέτα λαχανικά να δούμε! 
    • Ειστε πολυ γλυκουλες και μονο που το λετε. ευχομαι να τα καταφερουμε και εμεις και πρωτα ο Θεος να γεννηθει μαζι με τα δικα σας τα μωρακια κοριτσια μου. 🥰 Ρε σεις τι κρυο ειναι αυτο νομιζω σημερα με πονανε ολα μου και ειναι και το κρυο που χειροτερευει την κατασταση. 
    • Κορίτσια, δεν ξέρω πού αλλού να μιλήσω να με καταλάβουν. Μόνο στον σύντροφό μου μιλάω όσο μπορώ και ανά διαστήματα τα λέω στην ψυχοθεραπεία. Κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος βιώνω ξανά και ξανά τις αποβολές. Βιώνω την απώλεια, την απογοήτευση και το πένθος. Όταν περνάει η περίοδος νιώθω καλύτερα αλλά έχω μέσα μου μια μόνιμη θλίψη. Δεν βρίσκω νόημα, δεν ευχαριστιεμαι ουσιαστικά τίποτα. Όσο ευγνωμων και να είμαι για όσα έχω και δεν είμαι αχάριστη τα αναγνωριζω, μέσα μου δεν είμαι καλά. Από τη μια ανακουφίζομαι που έρχεται περίοδος και δεν κινδυνεύω με μια άλλη απώλεια κι απ' την άλλη ξαναγυρνάω εκεί με την περίοδο.  Το σώμα θυμάται, η μήτρα επίσης. Ενδεχομένως να μην έρχεται η εγκυμοσύνη επειδή θέλει να με προφυλάξει ή επειδή έχει μάθει ότι εγκυμοσύνη = απώλεια. Ή επειδή δεν είμαι έτοιμη ακόμα; Δεν είναι σωστό το timing;  Πραγματικά δεν ξέρω. Έχω μια πολύ όμορφη σχέση με τον σύντροφό μου κάνουμε πολύ καλή δουλειά μεταξύ μας, γιατί όλο αυτό το ζόρι και ο πόνος δεν καταλαβαίνω.  Απλά έτσι τα λέω να μου φύγουν και μενα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...