Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalhspera...

Pane merika xronia pou prospa8ousa na kanw paidi... xwris epityxia vevaia... Anakalypsa tote oti h mia h salpigga den exei diavatothta kai h allh den exei kinhtikothta... To pososto na syllavw fysiologika kai na mhn einai ekswmhtrio einai...mhden! Alla ginontai kai 8aumata (eipe o giatros). Egkateleipsa ka8e prospa8eia tote.

Shmera sth sxesh pou vriskomai den skeftomai na kanw paidi (parolo pou h idea na ginw genika mana panta flertarei). Se diasthma 2 mhnwn exw taktikotath epafh me to syntrofo xwris kamia profylaksh.

Exw megalh anhsyxia omws giati enw eixa periodo thn hmeromhnia pou eprepe (17/11), h roh ginotan me dyskolia kai 8a elega oti htan sxedon h mish apo oti synh8ws. Meta to telos synexisa na exw roz ygra... Epishs gia kapoio logo eimai poly eusygkinhth kai exw apisteuth nautia... Den trww kai den exw oreksh.

Apo x8es exw ponous xamhla sthn koilia... fovamai gia ekswmhtria kyhsh... An kapoio melos exei na sxoliasei kati h' eixe paromoia empeiria, 8a ektimousa to sxoliasmo.

Δημοσίευση

Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά, αν και δεν έχω παρόμοια εμπειρία ελπίζω να μην είναι εξωμήτριο και να είναι μια εγκυμοσύνη φυσιολογική αν είσαι τελικά!

Γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού με τον γυναικολόγο σου ή ένα τεστάκι;

Δημοσίευση

Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά, αν και δεν έχω παρόμοια εμπειρία ελπίζω να μην είναι εξωμήτριο και να είναι μια εγκυμοσύνη φυσιολογική αν είσαι τελικά!

Γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού με τον γυναικολόγο σου ή ένα τεστάκι;

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Μερικές φορές, τα πράγματα που μας φοβίζουν, έχουν κάποια πολύ συγκεκριμένη βάση για να το κάνουν αυτο...

Η γνώμη μου είναι οτι πρέπει οπωσδήποτε και το συντομότερο δυνατόν να κάνεις ένα τεστ ή μια εξέταση αίματος γιατι ξέρω απο την μητέρα μου, που είχε πριν αρκετά χρόνια εξομήτριο κύηση, οτι η κύηση αυτη φέρνει ψευδοπερίοδο. Αίμαι δηλαδή σε ακατάστατες μέρες του κύκλου (ροζ ή καφε) και αίμα και όταν θα περίμενες κανονικά περίοδο.

Πρέπει να το προλάβεις αν είναι κάτι τέτοιο κοριτσάκι μου. Η μητέρα μου κόντεψε να χάσε την ζωή της γιατι έσπασε η σάλπιγγα και ήταν σπίτι. Μέχρι να πάει στο νοσοκομείο, δεν ξέρω και γω πόσες φυάλες αίμαι χρειάστηκε και πόσες ώρες χειρουργίο.

Και αυτο γιατι φοβότανε. (ήταν 28 και εγω 8).

Αυτα.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο... και να προσέχεις

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Μερικές φορές, τα πράγματα που μας φοβίζουν, έχουν κάποια πολύ συγκεκριμένη βάση για να το κάνουν αυτο...

Η γνώμη μου είναι οτι πρέπει οπωσδήποτε και το συντομότερο δυνατόν να κάνεις ένα τεστ ή μια εξέταση αίματος γιατι ξέρω απο την μητέρα μου, που είχε πριν αρκετά χρόνια εξομήτριο κύηση, οτι η κύηση αυτη φέρνει ψευδοπερίοδο. Αίμαι δηλαδή σε ακατάστατες μέρες του κύκλου (ροζ ή καφε) και αίμα και όταν θα περίμενες κανονικά περίοδο.

Πρέπει να το προλάβεις αν είναι κάτι τέτοιο κοριτσάκι μου. Η μητέρα μου κόντεψε να χάσε την ζωή της γιατι έσπασε η σάλπιγγα και ήταν σπίτι. Μέχρι να πάει στο νοσοκομείο, δεν ξέρω και γω πόσες φυάλες αίμαι χρειάστηκε και πόσες ώρες χειρουργίο.

Και αυτο γιατι φοβότανε. (ήταν 28 και εγω 8).

Αυτα.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο... και να προσέχεις

Δημοσίευση

Alkyoni εχουμε το ιδιο προβλημα. Κι εγω ειμαι με μια σαλπιγγα αλλα εδω και εξι μηνες κουβαλαω το μωρακι μου.

Ναι γινονται θαυματα και αν εχεις συχνοτατη επαφη και χωρις προφυλαξη ειναι πολυ πιθανο να εισαι εγκυος! Γιατι κι εγω οταν πηγα στην γυναικολογο με καθυστερηση καθε αλλο παρα την εγκυμοσυνη ειχα στο μυαλο μου. Ειχα μια εγχειρηση κυστεως στο ιστορικο μου και γνωματευσεις για δυσκολια τεκνοποιησης...

Θαυματα γινονται και μακαρι ειτε εισαι εγκυος ειτε οχι να σου πανε ολα καλα.

Παντως επειδη και εμενα οι σαλπιγγες μου ειναι "καπως" δεν υπαρχει δεν γινεται-τωρα που βλεπω την κοιλια μου να φουσκωνει ακυρωνω ολους τους γιατρους!

Δημοσίευση

Alkyoni εχουμε το ιδιο προβλημα. Κι εγω ειμαι με μια σαλπιγγα αλλα εδω και εξι μηνες κουβαλαω το μωρακι μου.

Ναι γινονται θαυματα και αν εχεις συχνοτατη επαφη και χωρις προφυλαξη ειναι πολυ πιθανο να εισαι εγκυος! Γιατι κι εγω οταν πηγα στην γυναικολογο με καθυστερηση καθε αλλο παρα την εγκυμοσυνη ειχα στο μυαλο μου. Ειχα μια εγχειρηση κυστεως στο ιστορικο μου και γνωματευσεις για δυσκολια τεκνοποιησης...

Θαυματα γινονται και μακαρι ειτε εισαι εγκυος ειτε οχι να σου πανε ολα καλα.

Παντως επειδη και εμενα οι σαλπιγγες μου ειναι "καπως" δεν υπαρχει δεν γινεται-τωρα που βλεπω την κοιλια μου να φουσκωνει ακυρωνω ολους τους γιατρους!

Δημοσίευση

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επισκεφθεις το γιατρο σου και αφου ενδιαφερεσαι για μωρακι μακαρι να ειναι φυσιολογικα ολα και να γινεις και εσυ μια ευτηχισμενη μανουλα.Ακομη ομως και να μην ειναι κατι μην απογοητευτεις τιποτα πλεον δεν ειναι απιθανο.Εγω προσωπικα ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα και να πανε ολα τελεια.

Δημοσίευση

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επισκεφθεις το γιατρο σου και αφου ενδιαφερεσαι για μωρακι μακαρι να ειναι φυσιολογικα ολα και να γινεις και εσυ μια ευτηχισμενη μανουλα.Ακομη ομως και να μην ειναι κατι μην απογοητευτεις τιποτα πλεον δεν ειναι απιθανο.Εγω προσωπικα ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα και να πανε ολα τελεια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...