Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με πολυ μεγαλη συγκινηση θελω να σας πω πως Η ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ Ο κος ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!Να σου ζησει μαναρακι μου,να ειναι γερος,καλοτυχος,και παντα να τον καμαρωνετε!!Απολαυσε την ευτυχια που τοσο σου αξιζει κοπελα μου!!!

Δημοσίευση

χριστινακι μου χαρηκα πολυ που ειδα τον τιτλο του μηνυματος αυτου,συγκινηθηκα πολυ πραγματικα!!!να σας ζησει ο μπεμπακος σας,γερος κ καλοτυχος να ειναι κοπελα μου!!!περιμενουμε λεπτομερειες του τοκετου σου οταν επιστρεψετε σπιτακι σας με το καλο!!!σου στελνω φιλακια πολλα κ μια αγκαλια!!!

Δημοσίευση

χριστινα μου να σας ζησει ο μπεμπης σας!!να ειναι παντα γερος κ καλοτυχος στην ζωη του!!!καλη λοχεια να εχεις!!!φιλια πολλα απο μενα κ απο την αννουλα!!χαρηκα πολυ που πηγαν ολα καλα!!!:)

Δημοσίευση

νατα τα χαρουμενα τα μαντατα!!!!!! λεω και εγω για να εχει τοσες μερες..μαλλον εσκασε το παληκαρι της μυτη σαν τον κομητη και την εκανε μια τρισευτυχισμενη μανουλα.....δοξα το θεο ολα καλα!!!!!! απο ευχες τι να πρωτοπω φιλη μου?????????????/ καλοφωτιστος, γερος, με αγαπη και συνεση να πορευεται στην ζωη του...να τον καμαρωσετε, προσκοπο, συζυγο, πατερα και παππου φιλη μου στο διαβα της ζωης του και να χαιρεστε με τον αντρα σου την οικογενεια σας...καλη λοχεια, καλους θηλασμους, χαχαχχαχαχα και καλα ξενυχτια!!!!!

Δημοσίευση
νατα τα χαρουμενα τα μαντατα!!!!!! λεω και εγω για να εχει τοσες μερες..μαλλον εσκασε το παληκαρι της μυτη σαν τον κομητη και την εκανε μια τρισευτυχισμενη μανουλα.....δοξα το θεο ολα καλα!!!!!! απο ευχες τι να πρωτοπω φιλη μου?????????????/ καλοφωτιστος, γερος, με αγαπη και συνεση να πορευεται στην ζωη του...να τον καμαρωσετε, προσκοπο, συζυγο, πατερα και παππου φιλη μου στο διαβα της ζωης του και να χαιρεστε με τον αντρα σου την οικογενεια σας...καλη λοχεια, καλους θηλασμους, χαχαχχαχαχα και καλα ξενυχτια!!!!!

ποσο συγκινητικες ευχες!!

Δημοσίευση

Γλυκια μου κοπελα εμαθα τα νεα σας.

Να σας ζησει το παλικαρακι σας, να ειναι γερο, τυχερο, καλοφωτισμενο, η ζωη του να ειναι παραμυθενια, μονο χαρες να βρει μπροστα του, τα ματακια του να μην δακρυσουν ποτε απο λυπη και στεναχωρια, μονο δακρυα χαρα να χυσουν και εσεις οι γονεις να ειστε γεροι και δυνατοι και να καμαρωνετε τον πριγκιπα σας.

Εσυ χριστινακι μου με το καλο να επιστρεψετε στο σπιτι σας και να εχεις καλη λοχεια.

Φιλια απο πριγκιπα και νεραιδουλα :)

Δημοσίευση

κοπελα μου χαρηκα πολυ πολυ που ολα πηγαν καλα!ειχα διαβασει την ιστορια σου!!!απο εδω και περα σου ευχομαι ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ!!!καλοτυχος ο μπεμπης σου και προ παντων ΓΕΡΟΣ!!!καλη λοχεια και καλους θηλασμους!!!!φιλακια πολλα!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!!! ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημερα κοριτσι μου! Καλα ειμαι εσυ; Εγω περιμενω να ερθει η περιοδος για να ξεκινησω διεγερση. Ελπιζω να ξεκινησω αυτη τη φορα 🫠 Πιστευω τελος της εβδομαδας με αρχη της αλλης θα παω για τον 1ο υπερηχο. Εσυ τι θα κανεις τελικα; Μαζεψες cyclacur;
    • Καλημέρα κορίτσια! Χθες είχα ραντεβού τυπικό, είμαι στην 24η βδομάδα. Ο μπέμπης είναι 650 γραμμάρια. όλα είναι τέλεια ευτυχώς. Μια απορία βρε κορίτσια γιατί χθες το συζήτησα και με τη γιατρό μου. Εγώ θα κάνω κ.τ. λόγω ενός μικροαδενώματος που έχω. Στην κόρη μου πριν 10 χρόνια έκανα ολική αλλά τώρα σκέφτομαι και για επισκληρίδιο ή ραχιαία. Οι απόψεις διαφέρουν βέβαια και θα ήθελα αν γνωρίζετε κάτι να με ενημερώσετε. Είναι σχετικά νωρίς αλλά το σκέφτομαι.
    • Αχ κ εμείς τα ίδια!! Προσπαθώ πολυυυ χαλαρά εδώ και 3 μήνες. Εχω πάρει 3 γιογιό, στην αρχή καθόταν με τις ώρες και τώρα με τίποτα! Πήρα κ κάθισμα για την λεκάνη που της άρεσε παραπάνω, αλλά με κούραζε πολύ το πήγαινε έλα. Χθες είπα να την αφήσω όλη μέρα με εσώρουχο για να δω τι θα γίνει και την πήγαινα ανά 20 λεπτά στο γιογιό. Κατούρησε εκτός γιογιό 12 φορές και εγώ απλά καθάριζα και το βράδυ ήμουν υπό κατάρρευση 😭 Οπότε το αφήνουμε λίγο ακόμη Κ εμείς…
    • Με το καλό να βγεις! Πώς αισθάνεσαι; Σου έδωσαν οδηγίες ξεκούρασης; Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και βλέπουμε...βήμα βήμα, μέρα μέρα! Κι εγώ μια μπεμπουλα περιμένω! Και ως πρώτο συν περίδεση είμαι μέσα στο άγχος... Ανυπομονώ να περάσουν οι εβδομάδες! Αλλά να περνάνε χωρίς εκπλήξεις, μόνο εκπλήξεις από κλωτσακια! 🥰
    • Καλημερα κοριτσια πως ειστε? Εγω τελικη ημερομηνια εχω 24/10 αλλα νωριτερα θα παω γιατι ειμαι με καισαρικη. Ανυπομονω να περασει ο καιρος..πολυ κουραση εχω κ εγω.. Ετοιμασατε πραγματα?εγω τωρα θα αρχισω να ετοιμαζω ρουχαλακια..το καροτσι,το ριλαξ,κουνια τα εχω απο το πρωτο παιδακι οποτε τα ρουχαλακια εχω να ετοιμασω κ ειμαι ετοιμη!!εσεις??
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...