Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσυνη και επαγγελματικη απορριψη!

Αννιώ

Recommended Posts

Ανοιγω το θεμα κοριτσια γιατι το βιωσα πολυ πολυ εντονα τωρα που ειμαι εγκυος.

Ειμαι φιλολογος ξενων γλωσσων (αγγλικων) αποφοιτη πανεπιστημιου αλλα δουλευω χρονια σε φροντιστηρια μιας και για να διοριστεις ειναι δυσκολο.

Οταν εμεινα εγκυος τον Ιουλιο που το εμαθα ενημερωσα το φροντιστηριο με το οποιο συνεργαζομουν και την προηγουμενη χρονια για την εγκυμοσυνη και ρωτησα την εργοδοτρια μου αν ηθελε να μου δωσει δουλεια γιατι οπως ειναι φυσικο θα σταματησω την 32η εβδομαδα.

Εμεις οι καθηγητες ιδιωτικου τομεα ειμαστε συμβασιουχοι ορισμενου χρονου (Σεπτεμβριο με Μαιο) και δεν δικαιουμαστε αδεια λοχειας.

Εν παση περιπτωση δεχτηκε να συνεργαστουμε. Απο τοτε μου εχει δειξει ξεκαθαρα και με τον χειροτερο τροπο ποσο μετανιωσε. Εγω δεν εχω λειψε ουτε μερα παρολο που ειμαι στον 6ο μηνα ουτε εχασα μαθημα που να μην διδαξω. Παρολαυτα μου εκανε παρατηρηση γιατι το μαθανε τα παιδια οτι ειμαι εγκυος και τι θα πουνε οι γονεις που θα φυγω νωριτερα και θα αναλαβει αλλη καθηγητρια.

Οι απαιτησεις ηταν περισσοτερες απο οτι στις αλλες δασκαλες και φυσικα ενω παντρευτηκα μεσα στον Οκτωβρη ουτε αδεια δε μου εδωσε.

Με αφορμη ολα αυτα που εζησα εγω αναρωτιεμαι ΓΙΑΤΙ τετοιος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ? Ξεχναμε οτι πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι οχι ρομποτ.

Επειτα η καθε γυναικα εχει δικαιωμα στην μητροτητα οχι μονο υποχρεωσεις στην δουλεια.

Το βιωσα πολυ εντονα, το νιωθω καθε μερα και ακομα και γονεις φτασανε στο σημειο να λενε δεν θελουμε την Κα Αννα γιατι θα φυγει μετα τα Χριστουγεννα!

Δεν ξερω...Εμπειριες σαν κι αυτες μου δειχνει ποσο λιγο ανθρωπινοι ειμαστε ωρες ωρες.

Εγκυες ειμαστε οχι ανικανες.

Ζωη κουβαλαμε οχι σκουπιδια.

Αν εχετε παρομοια εμπειρια θα ηθελα να την μοιραστειτε μαζι μου μηπως και εγω κανω λαθος.

Αννα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΝΑ,ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ?????

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ..

ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ..

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ(ΓΟΝΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ Κ.Λ.Π.)ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΙΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΝΑ,ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ?????

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ..

ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ..

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ(ΓΟΝΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ Κ.Λ.Π.)ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΙΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

anna mou eilikrina de 3erw ti na pw...

ka8olou an8rwpino de mou fanhke olo ayto!!

apo th stigmh pou ema8e amesa oti eisai egyos

k dexthke na sunexisete th sunergasia

eprepe na sunexisesei na sou feretai opws k prin...

oxi na se antimetwpizei kata auton ton tropo..:dry:

de katalava twra ti 8a eprepe na kaneis

gia na meinei eyxarhsthmenh..

mhpws na ths eleges..ok telika to xwnepsa..synexizw aka8ekth!!!

mhn trela8oume kiolas...

kane ypomonh na perasei o kairos na pareis thn adeia sou

k na shkw8eis na fygeis..panw apo ola...prospa8hse na

mh stenaxwriesai sth katastash sou gt den einai k oti kalutero!!

de mou exei symvei kati paromoio gia na sou pw..

mias k egw efyga 4 mhnwn apo th douleia gt eixa duskolh egymosynh..

prospa8hse na ths kaneis mia syzhthsh mhpws kai hremhsoun ta pneymata

anna mou eilikrina de 3erw ti na pw...

ka8olou an8rwpino de mou fanhke olo ayto!!

apo th stigmh pou ema8e amesa oti eisai egyos

k dexthke na sunexisete th sunergasia

eprepe na sunexisesei na sou feretai opws k prin...

oxi na se antimetwpizei kata auton ton tropo..:dry:

de katalava twra ti 8a eprepe na kaneis

gia na meinei eyxarhsthmenh..

mhpws na ths eleges..ok telika to xwnepsa..synexizw aka8ekth!!!

mhn trela8oume kiolas...

kane ypomonh na perasei o kairos na pareis thn adeia sou

k na shkw8eis na fygeis..panw apo ola...prospa8hse na

mh stenaxwriesai sth katastash sou gt den einai k oti kalutero!!

de mou exei symvei kati paromoio gia na sou pw..

mias k egw efyga 4 mhnwn apo th douleia gt eixa duskolh egymosynh..

prospa8hse na ths kaneis mia syzhthsh mhpws kai hremhsoun ta pneymata

Εγώ εγκυμοσύνη δεν έχω βιώσει οπότε δεν έχω παρόμοια εμπειρία...

Αλλά δυστυχώς, επειδή δούλευα σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών όταν ψάχναμε για καθηγήτριες εγώ ξεχώριζα τα βιογραφικά και είχα "εντολή" να πετάω τις κοπέλες που είτε ήταν παντρεμένες (με παιδί ή χωρίς-κάποια στιγμή θα κάνανε παιδί!!!) είτε χωρισμένες με παιδί... Στην αρχή δεν κατάλαβα το γιατί και όταν ρώτησα μου είπανε ότι κάποια στιγμή θα αρρωστήσει το παιδί, θα αναγκαστεί η μαμά να λείψει κτλ κτλ γνωστά...

Είναι τόσο άδικο, αλλά δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζονται από τις εταιρείες οι μητέρες! Αφού και η ίδια η ιδιοκτήτρια επεδίωξε να μείνει έγκυος ώστε να γεννήσει Ιούνιο - Ιούλιο που θα έχουν τελειώσει τα μαθήματα!

Τί να πω... Λυπάμαι πολύ Αννιώ! Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία και όσο μπορείς από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν!

Εγώ εγκυμοσύνη δεν έχω βιώσει οπότε δεν έχω παρόμοια εμπειρία...

Αλλά δυστυχώς, επειδή δούλευα σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών όταν ψάχναμε για καθηγήτριες εγώ ξεχώριζα τα βιογραφικά και είχα "εντολή" να πετάω τις κοπέλες που είτε ήταν παντρεμένες (με παιδί ή χωρίς-κάποια στιγμή θα κάνανε παιδί!!!) είτε χωρισμένες με παιδί... Στην αρχή δεν κατάλαβα το γιατί και όταν ρώτησα μου είπανε ότι κάποια στιγμή θα αρρωστήσει το παιδί, θα αναγκαστεί η μαμά να λείψει κτλ κτλ γνωστά...

Είναι τόσο άδικο, αλλά δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζονται από τις εταιρείες οι μητέρες! Αφού και η ίδια η ιδιοκτήτρια επεδίωξε να μείνει έγκυος ώστε να γεννήσει Ιούνιο - Ιούλιο που θα έχουν τελειώσει τα μαθήματα!

Τί να πω... Λυπάμαι πολύ Αννιώ! Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία και όσο μπορείς από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν!

Τι να σου πώ, έμενα μου αλλάξανε πόστο (έχω αορίστου χρόνου σύμβαση)αμέσως μόλις μαθεύτηκε (άσε που μου ζήτησαν και το λόγο που δεν το είπα από τον δεύτερο μήνα!).

Περιττό να σου πω οτι δοξα τω Θεω κιόλας, μέχρι στιγμής (είμαι σον 6ο μήνα) δεν ειχα ούτε ναυτίες, ούτε κάποιο πρόβλημα, ούτε τίποτα και δεν έλειψα ούτε μια μέρα (αυτά ήταν και τα αίτια της μετακίνησης μου, μήπως και τα εμφανίσω, και σε εκείνο το πόστο "δεν μπορούσαν τέτοια") και στα καινούργια μου καθήκοντα ανταπεξέρχομαι μια χαρά. Μόυ άλλαξαν και το ωράριο στα καλά καθούμενα και το νέο ομολογουμένως δεν βολεύει καθόλου.

Έτσι είναι αυτά γλυκειά μου, αλλά να σου πώ, εμένα΄το μόνο που με νοιάζει είναι ο αντρούλης μου και το μωράκι μου και όλους τους υπόλοιπους και την άποψή τους τους έχω χεσμένους(με συγχωρείς για την έκφραση).

Τι να σου πώ, έμενα μου αλλάξανε πόστο (έχω αορίστου χρόνου σύμβαση)αμέσως μόλις μαθεύτηκε (άσε που μου ζήτησαν και το λόγο που δεν το είπα από τον δεύτερο μήνα!).

Περιττό να σου πω οτι δοξα τω Θεω κιόλας, μέχρι στιγμής (είμαι σον 6ο μήνα) δεν ειχα ούτε ναυτίες, ούτε κάποιο πρόβλημα, ούτε τίποτα και δεν έλειψα ούτε μια μέρα (αυτά ήταν και τα αίτια της μετακίνησης μου, μήπως και τα εμφανίσω, και σε εκείνο το πόστο "δεν μπορούσαν τέτοια") και στα καινούργια μου καθήκοντα ανταπεξέρχομαι μια χαρά. Μόυ άλλαξαν και το ωράριο στα καλά καθούμενα και το νέο ομολογουμένως δεν βολεύει καθόλου.

Έτσι είναι αυτά γλυκειά μου, αλλά να σου πώ, εμένα΄το μόνο που με νοιάζει είναι ο αντρούλης μου και το μωράκι μου και όλους τους υπόλοιπους και την άποψή τους τους έχω χεσμένους(με συγχωρείς για την έκφραση).

ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!!

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΕΝΣΗΜΑ.......

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;;;;;;;;

ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΑΩ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ

ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΥΛΗ....

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΝ..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 2ΩΡΑ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ

ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ). ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ..

ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΟ 22/11 ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 63) ΘΑ ΑΦΗΣΩ

ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ....

ΑΣΕ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ....

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ

ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!!

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΕΝΣΗΜΑ.......

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;;;;;;;;

ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΑΩ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ

ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΥΛΗ....

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΝ..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 2ΩΡΑ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ

ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ). ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ..

ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΟ 22/11 ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 63) ΘΑ ΑΦΗΣΩ

ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ....

ΑΣΕ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ....

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ

ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!

Αννιώ έγραψε:

Παρολαυτα μου εκανε παρατηρηση γιατι το μαθανε τα παιδια οτι ειμαι εγκυος και τι θα πουνε οι γονεις που θα φυγω νωριτερα και θα αναλαβει αλλη καθηγητρια.

Αννιώ μου δεν είσαι η μόνη.

Δυστυχώς.

Εγώ εργαζόμουνα σε παιδικό σταθμό στο τμήμα προνηπίων.

Απρίλιο έμαθα για την εγκυμοσύνη κ ενημέρωσα τη διεύθυνση.

Η σύμβαση μου τελείωνε 31 Ιουλίου κ είχα πει ότι θα σταματούσα για την επόμενη σχολική χρονιά.

Το δέχτηκαν χωρίς πρόβλημα,αλλά:

1ο.Μου είπαν να μην το ανακοινώσω πουθενά(λες κ η κοιλιά δε θα φαινόταν!!:blink: )γιατί οι γονείς ήταν πολύ ευχαριστημένοι μαζί μου κ ίσως να μην έκαναν επανεγγραφή για την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι γονείς άρχισαν να το ψιλιάζοναται κ εγώ προσπαθούσα να κρύψω την κοιλιά.

2ο.Είχα 19 παιδακια ολομόναχη,να τα ανεβοκατεβάζω από τις σκάλες,να τα βγαζω στην αυλή να κανουν κούνια,τσουλήθρα, κλπ.Να πεφτουν κ να πρεπει να τα σηκώνω,να πέφτουν πανω στην κοιλια μου με δύναμη,να κολλάω όλες τις παιδικές ασθένειες κ το χειρότερο:Όταν είχαμε κρούσματα οστρακιας η ανεύθυνη διευθύντρια,''μάνα ''κατα τ΄άλλα κ αυτή,ήθελε να με στείλει να βοηθήσω στο τμήμα όπου υπήρχαν τα κρούσματα!!!!!

Φυσικά δεν πήγα.

Επίσης μια μέρα που είχα έντονους πόνους χαμηλά,πρώτο τρίμηνο, κ η γιατρός μου είπε να φύγω αμεσως από τη δουλειά,μου είπε ότι πρώτα θα έπρεπε να βρω αντικαταστάτρια,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,που να θέλει να με βοηθήσει προσωπικά και μετά να φύγω!!!

Ευτυχως βρηκα μια φιλη παιδαγωγό που με αντικατέστησε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!

Το Σεπτέμβριο λοιπόν,όταν αρχισε η νεα σχολική χρονια με χιλιοπαρακαλεσαν να πάω για να δείξω στην αντικαταστάτρια,πως να οργανώσει το τμημα κ τα παιδαγωγικά.Και εγώ σαν χαζή,πήγα.

Ήμουνα στην 31η εβδομάδα,αντικαταστάτρια δεν ήρθε,γιατί δήθεν δεν έβρισκαν κατάλληλη,κ έμεινα μόνη σε περίοδο προσαρμογής,σχεδόν όλο το μήνα.Όταν τους είπα ότι δεν αντεχω άλλο,η ποταπή διευθύντρια μου λέει με ύφος:΄΄Ε,τι θες?Τώρα κατάλαβες ξαφνικά,ότι δεν μπορείς άλλο?''

Έφυγα και ορκίστηκα να μην ξαναγυρίσω ποτέ σε εκείνο το άθλιο περιβάλλον.

Δεν επιτρέπεται να ζούμε σε καθεστώς τρόμου κ συναισθηματικού εκβιασμού,επειδή θα γίνουμε μανούλες,

Αννιώ,μην επιτρέπεις να σε πληγώνουν κ να μη σε σέβονται.

Όταν γεννηθει το μωράκι σου,δουλειά θα βρεις αλλού.Κανένας καλός δε χάνεται.

Αυτα που χάνονται είναι οι μαύρες ψυχές κ οι βρώμικες συνειδήσεις.

Συγνώμη αν σας φόρτισα συναισθηματικά αλλά είναι ενα θεμα που με ΘΥΜΩΝΕΙ πολύ.:angry:

Αννιώ έγραψε:

Παρολαυτα μου εκανε παρατηρηση γιατι το μαθανε τα παιδια οτι ειμαι εγκυος και τι θα πουνε οι γονεις που θα φυγω νωριτερα και θα αναλαβει αλλη καθηγητρια.

Αννιώ μου δεν είσαι η μόνη.

Δυστυχώς.

Εγώ εργαζόμουνα σε παιδικό σταθμό στο τμήμα προνηπίων.

Απρίλιο έμαθα για την εγκυμοσύνη κ ενημέρωσα τη διεύθυνση.

Η σύμβαση μου τελείωνε 31 Ιουλίου κ είχα πει ότι θα σταματούσα για την επόμενη σχολική χρονιά.

Το δέχτηκαν χωρίς πρόβλημα,αλλά:

1ο.Μου είπαν να μην το ανακοινώσω πουθενά(λες κ η κοιλιά δε θα φαινόταν!!:blink: )γιατί οι γονείς ήταν πολύ ευχαριστημένοι μαζί μου κ ίσως να μην έκαναν επανεγγραφή για την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι γονείς άρχισαν να το ψιλιάζοναται κ εγώ προσπαθούσα να κρύψω την κοιλιά.

2ο.Είχα 19 παιδακια ολομόναχη,να τα ανεβοκατεβάζω από τις σκάλες,να τα βγαζω στην αυλή να κανουν κούνια,τσουλήθρα, κλπ.Να πεφτουν κ να πρεπει να τα σηκώνω,να πέφτουν πανω στην κοιλια μου με δύναμη,να κολλάω όλες τις παιδικές ασθένειες κ το χειρότερο:Όταν είχαμε κρούσματα οστρακιας η ανεύθυνη διευθύντρια,''μάνα ''κατα τ΄άλλα κ αυτή,ήθελε να με στείλει να βοηθήσω στο τμήμα όπου υπήρχαν τα κρούσματα!!!!!

Φυσικά δεν πήγα.

Επίσης μια μέρα που είχα έντονους πόνους χαμηλά,πρώτο τρίμηνο, κ η γιατρός μου είπε να φύγω αμεσως από τη δουλειά,μου είπε ότι πρώτα θα έπρεπε να βρω αντικαταστάτρια,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,που να θέλει να με βοηθήσει προσωπικά και μετά να φύγω!!!

Ευτυχως βρηκα μια φιλη παιδαγωγό που με αντικατέστησε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!

Το Σεπτέμβριο λοιπόν,όταν αρχισε η νεα σχολική χρονια με χιλιοπαρακαλεσαν να πάω για να δείξω στην αντικαταστάτρια,πως να οργανώσει το τμημα κ τα παιδαγωγικά.Και εγώ σαν χαζή,πήγα.

Ήμουνα στην 31η εβδομάδα,αντικαταστάτρια δεν ήρθε,γιατί δήθεν δεν έβρισκαν κατάλληλη,κ έμεινα μόνη σε περίοδο προσαρμογής,σχεδόν όλο το μήνα.Όταν τους είπα ότι δεν αντεχω άλλο,η ποταπή διευθύντρια μου λέει με ύφος:΄΄Ε,τι θες?Τώρα κατάλαβες ξαφνικά,ότι δεν μπορείς άλλο?''

Έφυγα και ορκίστηκα να μην ξαναγυρίσω ποτέ σε εκείνο το άθλιο περιβάλλον.

Δεν επιτρέπεται να ζούμε σε καθεστώς τρόμου κ συναισθηματικού εκβιασμού,επειδή θα γίνουμε μανούλες,

Αννιώ,μην επιτρέπεις να σε πληγώνουν κ να μη σε σέβονται.

Όταν γεννηθει το μωράκι σου,δουλειά θα βρεις αλλού.Κανένας καλός δε χάνεται.

Αυτα που χάνονται είναι οι μαύρες ψυχές κ οι βρώμικες συνειδήσεις.

Συγνώμη αν σας φόρτισα συναισθηματικά αλλά είναι ενα θεμα που με ΘΥΜΩΝΕΙ πολύ.:angry:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΝΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ.

ΕΜΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΜΕΙΝΩ ΕΓΓΥΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΝ DUROSTICK, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ. ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΙΩΝΑΝ ΣΤΑ MEETING ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛ..Ω. ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ Μ.....Σ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΗΤΑΝ...ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ...ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.:angry:

ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ MANAGER ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΥΠΕΡΟΧΟ. ΤΥΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ 6/6/2008.

14/6/2008 ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΗΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...ΒΓΗΚΑ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ 17/6/2008 ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΗΜ/ΝΙΕΣ ΣΥΝΕΠΙΠΤΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΙΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΝ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΟΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΡΥΦΟΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

:kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΝΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ.

ΕΜΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΜΕΙΝΩ ΕΓΓΥΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΝ DUROSTICK, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ. ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΙΩΝΑΝ ΣΤΑ MEETING ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛ..Ω. ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ Μ.....Σ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΗΤΑΝ...ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ...ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.:angry:

ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ MANAGER ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΥΠΕΡΟΧΟ. ΤΥΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ 6/6/2008.

14/6/2008 ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΗΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...ΒΓΗΚΑ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ 17/6/2008 ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΗΜ/ΝΙΕΣ ΣΥΝΕΠΙΠΤΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΙΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΝ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΟΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΡΥΦΟΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

αννιώ μου αυτός είναι ένας λόγος που σταμάτησα να δουλεύω στα φροντιστήρια και να κάνω ιδιαίτερα ..............έχει και τα καλά του αλλά τα κακά περισσότερα ...(το βλέπω τώρα πια που κάνω δουλειά γραφείου).....

μη στεναχωριέσαι ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του κι εσυ κοίτα τη δική σου ....χέστη....ες...πολύ απλά....να μη σου καιγεται καρφί...εσύ τη δουλειά σου και αυτη τη δική της...βρε ουστ απο εδω που λεει και η Αντριάννα μας!!!!!!!!!!!!!!

το έχω ζήσει κατ επανάληψη ...και έχω ακούσει "Τώωωωωωωωωωωωωρα βρήκε κι αυτή να μείνει έγγυος τι θα κάνω εγώ????" την έτσι τη γιουβέτσι και δε συμμαζεύεται ....άστα ...όταν παντρεύτηκα άλλαξα επάγγελμα ευτυχώς για μένα και τη ψυχολογία μου ....(ιδιαίτερα έκανα κατα την εγκυμοσύνη μαζί με την πρωινη δουλειά γραφείου δηλαδή κάθε βράδυ έμπαινα σπίτι 10,30 το βράδυ ετοιμη να καταρρευσσω μέχρι τον 8ο μήνα....απαπαπαπα....ουτε να τα θυμαμαι και τα νευρα τσατάλια με όλα τα παιδάκια που με είχαν βγαλει απο τα ρουχα μου ....

αρκετα με τα δικα μου...

μη στεναχωριεστε κοριτσια για αυτα στα παλια σας τα παπούτσια .

αννιώ μου αυτός είναι ένας λόγος που σταμάτησα να δουλεύω στα φροντιστήρια και να κάνω ιδιαίτερα ..............έχει και τα καλά του αλλά τα κακά περισσότερα ...(το βλέπω τώρα πια που κάνω δουλειά γραφείου).....

μη στεναχωριέσαι ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του κι εσυ κοίτα τη δική σου ....χέστη....ες...πολύ απλά....να μη σου καιγεται καρφί...εσύ τη δουλειά σου και αυτη τη δική της...βρε ουστ απο εδω που λεει και η Αντριάννα μας!!!!!!!!!!!!!!

το έχω ζήσει κατ επανάληψη ...και έχω ακούσει "Τώωωωωωωωωωωωωρα βρήκε κι αυτή να μείνει έγγυος τι θα κάνω εγώ????" την έτσι τη γιουβέτσι και δε συμμαζεύεται ....άστα ...όταν παντρεύτηκα άλλαξα επάγγελμα ευτυχώς για μένα και τη ψυχολογία μου ....(ιδιαίτερα έκανα κατα την εγκυμοσύνη μαζί με την πρωινη δουλειά γραφείου δηλαδή κάθε βράδυ έμπαινα σπίτι 10,30 το βράδυ ετοιμη να καταρρευσσω μέχρι τον 8ο μήνα....απαπαπαπα....ουτε να τα θυμαμαι και τα νευρα τσατάλια με όλα τα παιδάκια που με είχαν βγαλει απο τα ρουχα μου ....

αρκετα με τα δικα μου...

μη στεναχωριεστε κοριτσια για αυτα στα παλια σας τα παπούτσια .

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ,ΔΙΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ,ΔΙΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ..

Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΑΕΔ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ1,5ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ

Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΑΕΔ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ1,5ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ

Στεναχωριέμαι πολύ όταν ακούω για τέτοιες περιπτώσεις. Πράγματι μεριές φορές κάποιοι σκέφτονται το δικό τους καλό αγνοώντας τα αισθήματα των άλλων και ότι πάνω απο όλα είναι άνθρωποι. Εγώ δούλευα κάπου με μερική απασχόληση, και όταν έμεινα έγκυος το καλοκαίρι, είχα πει αφού δικαιούμαι και βάσει νόμου να μην το πω του εργοδότη μου μέχρι να κλείσω τον 3ο μήνα . Είχα αρχίσει να έχω όμως κάποιες ενοχλήσεις και έπρεπε να απουσιάζω κάποιες ώρες τα πρωινά, και μόνο μια συνάδελφος ήξερε την αλήθεια. Τότε ένα πρωινό μετα απο μια επίσκεψη που είχα στον γιατρό, με περίμενε μου είπε ότι το είχε μάθει και με απέλυσε. Τελικά μετά απο μια εβδομάδα έχασα και το μωρό και έμεινα χωρίς χωρίς δουλεια , κατάσταση η οποία εξακολουθεί να υφίσταται. Θα μπορούσα να τον καταγγείλω , αλλα μετα τον χαμό και του μωρού, δεν ειχα δύναμη ούτε κουράγιο. Απολογούμαι αν σας στεναχώρεσα..

Στεναχωριέμαι πολύ όταν ακούω για τέτοιες περιπτώσεις. Πράγματι μεριές φορές κάποιοι σκέφτονται το δικό τους καλό αγνοώντας τα αισθήματα των άλλων και ότι πάνω απο όλα είναι άνθρωποι. Εγώ δούλευα κάπου με μερική απασχόληση, και όταν έμεινα έγκυος το καλοκαίρι, είχα πει αφού δικαιούμαι και βάσει νόμου να μην το πω του εργοδότη μου μέχρι να κλείσω τον 3ο μήνα . Είχα αρχίσει να έχω όμως κάποιες ενοχλήσεις και έπρεπε να απουσιάζω κάποιες ώρες τα πρωινά, και μόνο μια συνάδελφος ήξερε την αλήθεια. Τότε ένα πρωινό μετα απο μια επίσκεψη που είχα στον γιατρό, με περίμενε μου είπε ότι το είχε μάθει και με απέλυσε. Τελικά μετά απο μια εβδομάδα έχασα και το μωρό και έμεινα χωρίς χωρίς δουλεια , κατάσταση η οποία εξακολουθεί να υφίσταται. Θα μπορούσα να τον καταγγείλω , αλλα μετα τον χαμό και του μωρού, δεν ειχα δύναμη ούτε κουράγιο. Απολογούμαι αν σας στεναχώρεσα..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ .... ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.:S

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΙΤΡΙΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ .... ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΥΠΟΥ SIEMENS ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!! :angry:

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΜΗΣΑΜΕ ΚΟΙΝΩΣ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ..........

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΑΙΡΟΜΕΝΟΙ...ΙΣΧΥΡΟΙ!!!

ΠΩΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΚΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!!!:laugh: :laugh: :laugh:

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!:kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ .... ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.:S

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΙΤΡΙΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ .... ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΥΠΟΥ SIEMENS ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!! :angry:

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΜΗΣΑΜΕ ΚΟΙΝΩΣ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ..........

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΑΙΡΟΜΕΝΟΙ...ΙΣΧΥΡΟΙ!!!

ΠΩΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΚΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!!!:laugh: :laugh: :laugh:

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!:kiss:

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...