Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ????


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΤΟΜΠΛΕΡ 34+3 ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ 2250.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ.ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΤΡΟΜΑΞΑ ΛΙΓΟ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΛΕΕΙ.ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ?ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ 37,ΠΡΟΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ Κ.Τ.ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΠΙΚΤΗΚΩΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,

όλα τα μωρά δεν βγαίνουν το ίδιο, από όσο ξέρω σημασία έχει να έχει σταθερό ρυθμό ανάπτυξης και όχι να σταματήσει πχ να παίρνει βάρος. Εγώ 36+5 εβδ ήταν 2600 και 35+5 2350 .οπότε νομίζω είναι μια χαρά το βάρος σου, έχεις ακόμα 3-4 εβδομάδες όπότε φτάνει 3+ κιλά εφόσον συνεχίζει να αναπτύσεται σωστά. Για το αμνιακό δεν ξέρω αλλά εφόσον δεν ανησυχεί ο γιατρός σου νομίζω όλα καλά. Πάντως και το γιο μου που τον γέννησα 2730 ήταν μια χαρά στην ανπαπτυξη των οργάνων του, δεν βγαίνουν όλα 3,5 και 4 κιλά.

Καλό υπόλοιπο να έχουμε και καλή γέννα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα η μικρη που θυμαμαι ηταν 2400 στις 34 εβδομαδες.....

μια χαρα εισαστε....δεν σημαινει οτι ολα τα μωρα πρεπει να γεννιουνται τα ιδια κιλα....

τα αγορια εμενα μου βγηκαν 2800 και η μικρη 3250... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα η μικρή μου γεννήθηκε 2670γρ. στις 40 εβδομάδες.Και όλα ήταν φυσιολογικά.Το βάρος είναι κάτι σχετικό,μην αγχώνεσαι.Για τα άλλα εφόσον ο γιατρός τα θεωρεί οκ,χαλάρωσε και εσύ και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου.με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα σε αυτες τις εβδομαδες ηταν 2.800 το αγορακι μου!και βγηκε 3.700 στο τελος!οποτε καταλαβαινεις οτι εχεις ακομη εβδομαδες για αυξηση...μην αγχωνεσαι!αλλωστε ολα τα μωρα δεν βγαινουν τα ιδια κιλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...