Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

με το καλο....θα γεννησουμε και εμεις στο τελος μαζι σου...χαχχαχαχαχαχχαχα...ολα δεξια κοπελα μου.....μακαρι να ηξερα να σε βοηθησω ετσι αρχιζουν οι πονοι? στην κορη μου δεν γεννησα φυσιολογικα εκανα καισαρικη οποτε δεν ξερω να σου πω....ο θεουλης μαζι σας φιλη μου.....

post-15592-13873940230719_thumb.jpg

post-15592-13873940231573_thumb.jpg

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κοριτσάκια μου!!! Τελευταία μέρα σήμερα και ο μπέμπης ακούνητος! Φεεεεεεετα! Αυριο στις 8 το πρωί μπαίνω με πρόκληση και κάνω το σταυρό μου να πάνε όλα καλά και να μη φάω το μαχαίρι! Φιλιά πολλά πολλά πολλά!

Δημοσίευση

Κουκλα μου με ενα πονο σου ευχομαι!!! Να κυλησουν ολα ετσι οπως επιθυμείς και ετσι οπως τα έχεις σκεφτει!!!! Θα περιμενουμε νεοτερα με το νεο μέλος πια!!!! Ολα καλα θα πανε!!!!! :D:D:D με το καλο να το δεχτεις!!

Δημοσίευση
Cesilia, κατα λεξη μου ειπε "δεν θα περιμενουμε πιο πολύ γιατι θα αρχισει να ταλαιπωρειται πολύ το παιδί". Είμαι να σκάσω.. Δεν τη θελω καθολου την πρόκληση κι απορω πως γινεται να ειναι τοσο ψηλα το μωρο αφου εγω νιωθω πονους μεχρι πολυ χαμηλά στον τράχηλο... Σκεφτομαι μην φταιει η ζωνη εγκυμοσυνης που με εβαλε να φοραω για τη μέση μου και για τους πόνους που ενιωθα στον τραχηλο. Μήπως η ζωνη το κρατησε το μωρο ψηλά.. Θέλω μόνο να ρθει φυσικα, μονο του.. Δεν θα την ξαναφορεσω τη ζωνη και απο αυριο θα αρχισω τα χιλιομετρα.. :?:?:?

Mama σου ευχομαι να πανε ολα καλα! Απλα ηθελα να πω οτι η ζωνη εγκυμοσυνης δεν ‘κραταει‘ το μωρο ψηλα, ισα ισα κανει μια κλιση που βοηθαει να εμπεδωθει στη λεκανη ;)

Απο http://www.spinningbabies.com/more-info/for-pregnancy/3-principles-in-pregnancy :

"A good pregnancy belt supports the baby’s angle into the pelvis. The belt adds a slope to help the baby to aim and then, later, rotate into a good starting position for labor."

Εγω μπαινω στις 40 εβδομαδες τη Πεμπτη -μεθαυριο-, ο μπεμπης μου ειναι ακομα ψηλα, και ευχομαι να με πιασουν πονοι στο σπιτι και να μη παμε για προκληση. Δεν εχουμε καμια παθολογικη ενδειξη, ουτε ψηλη πιεση ουτε διαβητη και ο μικρος κουνιεται συνεχεια, οποτε δεν βλεπω λογo για επεμβατικες μεθοδους. Δεν εχω παρει ουτε ασπιρινη εδω και 9 μηνες και τωρα θα με φορτωσουν φαρμακα ? Εκτος των αλλων το βαρος στις 39 εβδομαδες ηταν 3 κιλα, και μετρουσε υπερηχογραφικα 36+5. Εχω καινουργιο υπερηχο να κανω αυριο, και θα δουμε τι θα κανουμε.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Να 'μαι κι εγώ!!! Κορίτσια μου σας ευχαριστω για την υποστηριξη και τις ευχές σας! Τελικά μπήκα στις 12/4 με πρόκληση και όλα κύλησαν γρήγορα, εύκολα και όμορφα σε 3 ώρες, αν εξαιρέσει κανείς οτι η επισκληρίδιος με έπιασε αφού γέννησα, με κόψε και με έραψε ο γιατρός. Ο μπόμπιρας μου τελικά 3,820 μαναράκι, κάναμε rooming in σε τρίκλινο στο ΜΗΤΕΡΑ και ήμασταν και τις τρεις μερες μόνοι μας, σαν να είμαστε σε μονόκλινη σουίτα 40 τετραγωνικά. Βγήκαμε από το μαιευτήριο 3,760 και τώρα είναι 4,700 (15 ημερων) με αποκλειστικό θηλασμό και πολλά πολλά ξενύχτια. Κουτουλάω όλη μέρα αλλά όταν τον βλέπω έτσι μικράκι και γλυκούλι λέω χαλάλι και συνεχίζω! Φιλιά πολλά και με το καλό όλες οι κοπέλες που περιμένετε!!!

Δημοσίευση

Σε είχα στο μυαλό μου και έμπαινα να δω αν μας έγραψες νέα!!! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Να σου ζήσει το αγοράκι σου!!! Όλα πήγαν τέλεια στον τοκετό! Μπράβο! Τελικά η πρόκληση δεν είναι πια τόσο φοβερή όταν ο γιατρός ξέρει πότε και αν μπορεί να την κάνει! Μπράβο που θηλάζετε αποκλειστικά και τα καταφέρνετε μια χαρά! Ήσουν πολύ τυχερή που είχες τρίκλινο μόνη σου! Να δώσεις ένα φιλάκι στον μπεμπούλη από μένα!

Δημοσίευση
Σε είχα στο μυαλό μου και έμπαινα να δω αν μας έγραψες νέα!!! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Να σου ζήσει το αγοράκι σου!!! Όλα πήγαν τέλεια στον τοκετό! Μπράβο! Τελικά η πρόκληση δεν είναι πια τόσο φοβερή όταν ο γιατρός ξέρει πότε και αν μπορεί να την κάνει! Μπράβο που θηλάζετε αποκλειστικά και τα καταφέρνετε μια χαρά! Ήσουν πολύ τυχερή που είχες τρίκλινο μόνη σου! Να δώσεις ένα φιλάκι στον μπεμπούλη από μένα!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Ανθή μου! Ναι, μπορώ να πω οτι ήταν πολύ καλύτερος ο τοκετός με την πρόκληση στο μαιευτηριο από ο,τι την πρώτη φορά που ήρθε με το "πειραγμα" του τράχηλου στο ιατρείο. Πας βαμμένη, προετοιμασμένη, και γίνονται όλα σιγά σιγά και είναι ΣΑΝ να έχεις τον έλεγχο.. Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι κι εσύ τα παιδούδια σου!!!
Δημοσίευση

τα συγχαρητηρια μου....να χαιρεσαι το αγγελουδακι σου φιλη μου...καλη λοχεια, καλους θηλασμους και υγεια στο σπιτι σας παντοτε...γελια και χαρες, να τον καμαρωσεις προσκοπο, πατερα και παππου τον λεβεντη σου!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...