Μετάβαση σε περιεχόμενο

TI EYXI THA KANATE GIA TO 2009???

MAIRH!!!

Recommended Posts

Βραδυ Πρωτοχρονιάς και η Hope(ελπιδα)καθεται στο σαλονι με σβησμενα τα φωτα μπροστα στο Χριστουγεννιατικο δέντρο που αναβοσβηνουν ρυθμικα τα φωτακια,ενω στο τζακι τα κουτσουρα εχουν πυρωσει για τα καλα.Κι εκει ετσι οπως καθεται φτιαχνει στο μυαλο της την εικόνα του Αη Βασιλη να καθεται απέναντι της χαμογελαστος και καλοσυνατος ετοιμος να ακουσει την καθε της επιθυμια.

Αη Βασίλης:Εσυ λοιπον καλή μου Hope τι δωρο θα ηθελες να σου φερω φετος τα Χριστουγεννα.Δεν ειδα να μου ζητησες τιποτα.

Hope:Δε σου ζητησα τιποτα γιατι ξερω οτι δεν υπαρχεις παρα μονο στο μυαλο και στην καρδια μας Αη Βασιλη.

Αη Βασίλης:Και δε σου αρκει αυτό?Καμια φορα η δυναμη της ψυχής και της καρδιας ειναι πιο μεγαλη απο καθε τι αλλο.

Hope:Ισως εχεις δικιο.

Αη Βασίλης:Πες μου λοιπον τι θα ηθελες για τον καινουργιο χρόνο?

Hope:Τι θα ήθελα?Ελπίδα για έναν κόσμο καλύτερο μεσα στον οποιο μεγαλωνουμε τα μικρα μας αγγελουδια.Ελπιδα για ενα ομορφοτερο αυριο χωρίς εικονες βιας,πεινας,φτωχιας και εγκληματικότητας.Καθε παιδι που ερχεται σε αυτον τον κοσμο εχει δικαιωμα για ενα καλυτερο αυριο.

Αη Βασίλης:Και τι κανετε ολοι εσεις προκειμένου να διασφαλισετε αυτο το ελπιδοφορο αυριο για τα παιδια σας?

Hope:Κλεινουμε τα ματια μας και κανουμε οτι δε βλεπουμε.

Αη Βασιλης:Κλεισε τα ματια και κανε μια ευχη με ολη σου την καρδια για το νεο χρονο.

Hope:Ευχομαι οι μερες που θα ακολουθησουν και ο νεος χρονος να ειναι γεματος απο παιδικες φωνες και γελια,χαρες και παιχνιδι.Ευχομαι τα μικρα προσωπακια ολων των παιδιων να γεμισουν τις καρδιες μας με αγαπη και ζεστασια.Ευχομαι ολοι μας να βρουμε τη χρυση τομη να συγχωρεσουμε και να μας συγχωρεσουν για ολες εκεινες τις ασχημες στιγμες που περασαν και που ισως λιγο μας μαυρισαν την ψυχουλα.Ευχομαι να μπορεσουμε να κοιταξουμε τα παιδια μας στα ματια και να τους υποσχεθουμε ενα ομορφοτερο κοσμο αλλα και να μπορεσουν να ζησουν σε αυτον.Ευχομαι η τεχνολογια που μας αποξενωσε αυτη και να μας φερει και παλι κοντα.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Μετα η Hope ανοιξε τα δακρυσμενα ματια της αλλα εκεινος ειχε φυγει και με ενα χαμογελο πικριας σηκωθηκε και πηγε στο παραθυρο και κοιταζοντας στο σκοτεινο ουρανο αναρωτηθηκε αν τελικα υπαρχει ο Αη Βασιλης ή οχι κι ενα μοναδικο και λαμπερο αστερι μεσα στον ολοσκοτεινο ουρανο σταθηκε εκει μπροστα της δινοντας της την απαντηση που εψαχνε.

Αγγελουδια μου μικρα ευχομαι να μου δωθει η δυνατοτητα να σας δω να μεγαλωνετε και να γινετε ευτυχισμενα στη ζωη σας σε ενα κοσμο πιο ομορφο,πιο αληθινο,πιο ανθρωπινο σε ενα κοσμο οπως αρμοζει στις παιδικες ψυχουλες σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ?

ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ?

Kalimera.Arxika eyxome ygeia kai eythxia se olous.Tha hthela epishs na gemish o kosmos agaph.H gynaikes oloy toy kosmoy poy prospathoyn gia mwrakia na toys ta dwsei o theoulis,oi egkyoules na me to kalo na feroyn ta aggelakia toys ston kosmo kai oi hdh manoyles na einai eythxismenes me ta paidakia tous.Telos tha hthela poly na stamathsei o polemos ana twn kosmo kai na mathoyn epiteloys oi anthrwpoi na exoyn ta pio agna synaisthimata.

Kalimera.Arxika eyxome ygeia kai eythxia se olous.Tha hthela epishs na gemish o kosmos agaph.H gynaikes oloy toy kosmoy poy prospathoyn gia mwrakia na toys ta dwsei o theoulis,oi egkyoules na me to kalo na feroyn ta aggelakia toys ston kosmo kai oi hdh manoyles na einai eythxismenes me ta paidakia tous.Telos tha hthela poly na stamathsei o polemos ana twn kosmo kai na mathoyn epiteloys oi anthrwpoi na exoyn ta pio agna synaisthimata.

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ!!!

ΕΥΧΟΜΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ 2009 ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ!!!

ΕΥΧΟΜΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ 2009 ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!

Αυτό το υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο μου θυμίζει λίγο καλλιστεία!!! Είναι η στάνταρ απάντηση των μοντέλων... χεχεχεχεχε

Εγώ εύχομαι να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου ευτυχισμένα και να τα αγαπάνε!!!!

Αυτό το υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο μου θυμίζει λίγο καλλιστεία!!! Είναι η στάνταρ απάντηση των μοντέλων... χεχεχεχεχε

Εγώ εύχομαι να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου ευτυχισμένα και να τα αγαπάνε!!!!

Οι ευχές μου για το 2009 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και υγεία στον πλανήτη μας... Να σταματήσει πια το κακό που του κάνουμε... Ειρήνη και αγάπη...

Και ένα μωράκι για εμένα και για όλες τις γυναίκες που προσπαθουν να γίνουν μανούλες...

Οι ευχές μου για το 2009 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και υγεία στον πλανήτη μας... Να σταματήσει πια το κακό που του κάνουμε... Ειρήνη και αγάπη...

Και ένα μωράκι για εμένα και για όλες τις γυναίκες που προσπαθουν να γίνουν μανούλες...

....Εγώ για το 2009 θα ευχόμουν:

α. Να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

β. Να μην... πεθάνει κανένας! Να σταματήσουν τα τροχαία, οι αρρώστιες, τα εγκλήματα, τα μη τροχαία αλλά θανατηφόρα ατυχήματα, οι σεισμοί, οι φωτιές.....Και εάν "έπρεπε" να πεθάνουν κάποιοι ας πέθαιναν μόνο αυτοί που είχαν κάνει τον κύκλο της ζωής τους (από 90 και πάνω!!!).

γ. Οι μεγάλοι να νιώθαμε μόνο αγάπη μέσα στην καρδιά μας και να σταματούσαμε επιτέλους να καταστρέφουμε τη νέα γενιά!!!!

δ. Να ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των παιδιών όλου του κόσμου το χαμόγελο και στα ματάκια τους να ήταν ζωγραφισμένη η πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο!

ε. Το 2009 να μην ακούσουμε κανένα κρούσμα παιδικής κακοποίησης!!!

στ. Το 2009 να είμαστε όλοι περισσότερο ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!

αλλά δυστυχώς .... τίποτα από όλα αυτά που ζητάω εγώ από το Αί Βασίλη δεν θα μου το φέρει....Για άλλη μια χρονιά θα με ξεχάσει.....

....Εγώ για το 2009 θα ευχόμουν:

α. Να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

β. Να μην... πεθάνει κανένας! Να σταματήσουν τα τροχαία, οι αρρώστιες, τα εγκλήματα, τα μη τροχαία αλλά θανατηφόρα ατυχήματα, οι σεισμοί, οι φωτιές.....Και εάν "έπρεπε" να πεθάνουν κάποιοι ας πέθαιναν μόνο αυτοί που είχαν κάνει τον κύκλο της ζωής τους (από 90 και πάνω!!!).

γ. Οι μεγάλοι να νιώθαμε μόνο αγάπη μέσα στην καρδιά μας και να σταματούσαμε επιτέλους να καταστρέφουμε τη νέα γενιά!!!!

δ. Να ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των παιδιών όλου του κόσμου το χαμόγελο και στα ματάκια τους να ήταν ζωγραφισμένη η πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο!

ε. Το 2009 να μην ακούσουμε κανένα κρούσμα παιδικής κακοποίησης!!!

στ. Το 2009 να είμαστε όλοι περισσότερο ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!

αλλά δυστυχώς .... τίποτα από όλα αυτά που ζητάω εγώ από το Αί Βασίλη δεν θα μου το φέρει....Για άλλη μια χρονιά θα με ξεχάσει.....

Εύχομαι το 2009 να έχουμε περισσότερες μανούλες κ παιδάκια, λιγότερους πολέμους κ τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι μέρες αυτές να γεμίσουν με αγάπη κ καλοσύνη τις καρδιές όλων των ανθρώπων ακόμη κ των πιο σκληρόκαρδων!!!

Κ φυσικά υγεία κ ευημερία!!

Εύχομαι το 2009 να έχουμε περισσότερες μανούλες κ παιδάκια, λιγότερους πολέμους κ τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι μέρες αυτές να γεμίσουν με αγάπη κ καλοσύνη τις καρδιές όλων των ανθρώπων ακόμη κ των πιο σκληρόκαρδων!!!

Κ φυσικά υγεία κ ευημερία!!

Ευχομαι για ολες τις νεες κοπελες γρηγορα να γινουν μαμαδες-να νιωσουν κατι απωτερο απο ολα τα αλλα!

Σε μενα προσωπικα και στην οικογενεια μου θα ηθελα να υπαρχει παντα αγαπη οπως και τωρα που περιμενω ανυπομονα την μπουμπου μου.

Στο mammyland ευχομαι παντα να μας κραταει συντροφια και να δινει ενημερωση και ψυχαγωγια σε ολα τα κοριτσια που πραγματικα εχουμε κολλησει μαζι του!!

Καλες γιορτες σε ολες τις φιλες!!

Ευχομαι για ολες τις νεες κοπελες γρηγορα να γινουν μαμαδες-να νιωσουν κατι απωτερο απο ολα τα αλλα!

Σε μενα προσωπικα και στην οικογενεια μου θα ηθελα να υπαρχει παντα αγαπη οπως και τωρα που περιμενω ανυπομονα την μπουμπου μου.

Στο mammyland ευχομαι παντα να μας κραταει συντροφια και να δινει ενημερωση και ψυχαγωγια σε ολα τα κοριτσια που πραγματικα εχουμε κολλησει μαζι του!!

Καλες γιορτες σε ολες τις φιλες!!

ευχομαι στα κοριτσια που προσπαθουν να γινουν μανουλες, το 2009 να τους χαρισει ενα υγιεστατο μωρακι.Σε μενα προσωπικα ευχομαι πανω απο ολα υγεια στην οικογενεια μου,αντε και μια καλη μεταθεση!

ευχομαι στα κοριτσια που προσπαθουν να γινουν μανουλες, το 2009 να τους χαρισει ενα υγιεστατο μωρακι.Σε μενα προσωπικα ευχομαι πανω απο ολα υγεια στην οικογενεια μου,αντε και μια καλη μεταθεση!

Υγεία σε ολο το κόσμο.Ευχομαι σε όλες που προσπαθούν να γίνουνε μανούλες γρήγορα να εκπληρωθεί η επιθυμία τους..Σε αυτες που είναι ήδη έγκυος(κ εγω μέσα)να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ενα γερό μωράκι..Κ σε αυτες που είναι ηδη μανούλες να δουν τα αγγελούδια τους οπως επιθυμούν.. :cheer: :cheer:Υγεία κ πολλή ΑΓΑΠΗ σε ολο το mammyland!!! ;)

Υγεία σε ολο το κόσμο.Ευχομαι σε όλες που προσπαθούν να γίνουνε μανούλες γρήγορα να εκπληρωθεί η επιθυμία τους..Σε αυτες που είναι ήδη έγκυος(κ εγω μέσα)να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ενα γερό μωράκι..Κ σε αυτες που είναι ηδη μανούλες να δουν τα αγγελούδια τους οπως επιθυμούν.. :cheer: :cheer:Υγεία κ πολλή ΑΓΑΠΗ σε ολο το mammyland!!! ;)

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...