Μετάβαση σε περιεχόμενο

Chicco καρότσι imove

Recommended Posts

Μανούλες καλημερα!

Πουλαω το καροτσακι της Chicco το trio i move. Εχει το καθισμα περιπάτου, πορτ μπεμπε, και καθισμετακι αυτοκινήτου...Είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο. Ο μικρούλης μου είναι 5 μηνων και δεν το πολυ χρησιμοποιησαμε γιατί με εφεραν και αλλο καροτσάκι. Είναι σε αριστη κατασταση. Το δίνω 700 ευρω,οποια μανούλα ενδιαφερεται ας μου στείλει.Ειναι χρωμα κοκκινο.Το καροτσάκι περιπατου εχει και ποδόσακο.

http://www.narlis.gr/eidhbebe/karotsaki ... 0-001.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Barbiee @Christi.D. δεν ξέρω γτ το κάνουν! Τρίβει το πρόσωπο με τα χέρια του και πολλές φορές γυρνάει και τρίβεται στο σεντόνι..Εμένα τώρα τελευταία γρατσουνίζεται κιόλας, είναι τα νύχια ξυράφι, και κομμένα γδέρνουν...θα το δω για υπνόσακο! Άσχετο! Χθες πήγα και έκανα μανικιούρ 🤗δίπλα από το σπίτι..έκανε γρήγορα η κοπέλα..ο άντρας μου ήταν απέξω τριγύρω με τον μάρσιπο!  @Barbiee ωω πόσο μικρό αδερφάκι έχεις! Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Χαρές που θα έκανε ο μικρός με τον μπέμπη Ε;
    • Πολύ καλός μου φαίνεται μέχρι τώρα. Ξυπνάει συχνά για να φάει, αλλά τις υπόλοιπες ώρες είναι ήσυχος στην κούνια του και δεν κλαίει καθόλου!! 🩵 Ελπίζω κι όταν μεγαλώσει να είναι έτσι βολικό παιδί το σκορπιουδακι!! Πάντα αντικειμενικά 😆 Καθυστερημένη απολίνωση είναι το να αργήσεις 2-3 λεπτά να κόψεις τον ομφάλιο λώρο, έτσι ώστε να περάσει όλο το αίμα που έχει ο λώρος στο μωρό. Παίρνει αρκετό σίδηρο κι άλλα στοιχεία από τον λώρο που στην ουσία ήταν του μωρού. Δεν ήθελα να δώσω βλαστοκύτταρα σε τράπεζα, προτιμούσα την απολίνωση. Απλώς εκείνη την ώρα ο παιδίατρος είδε που δεν πήρε ανάσα και τον έκοψε απευθείας. Ήρθε το πρωί και μου το εξήγησε, ότι ήταν θέμα ανάγκης.  Ο γιατρός μου είχε πει για τις ενέσεις κορτιζόνης για να είναι σε θέση τα πνευμόνια να ανοιγοκλείνουν αφότου πάρει ανάσα. Ο παιδίατρος μου είπε όμως ότι ήταν αρκετά δυνατά τα πνευμόνια του και ότι τον έβαλε σε υποστήριξη μόνο για 40 λεπτά, ενώ κανονικά μπορεί να θέλει και 2 ώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ο λόγος που δεν πήρε ανάσα ήταν επειδή στρεσσαριστηκε όταν βγήκε κι έπεσαν πολύ οι παλμοί του. Ενώ κατά τη διάρκεια είχε 150-160 παλμούς με το που βγήκε έπεσαν στους 100 και στην συνέχεια στους 70 όπου τον πήραν γρήγορα και του κάνανε υποβοήθηση με μάσκα.  Δεν ήταν θέμα ούτε εβδομάδας γέννησης ούτε ενέσεων κορτιζόνης, απλά στρεσσαριστηκε το μωρό σε εκείνη τη φάση. 
    • Λευκάδα θα έρθεις που μπορεί να κάνω και τη βάφτιση Αύγουστο, να έρθεις κι εσύ!!! Εγώ μια φορά πήγα Μύκονο στα 19 μου και τη 2η μέρα σηκώθηκα κι έφυγα!!! Δεν είναι για μένα αυτού του τύπου η ζωή κι η διασκέδαση!
    • @MarMar90είναι δική σου απόφαση αν θα κάνεις κλύσμα.. αν αποφασίσεις να το κάνεις,  γίνεται στην εισαγωγή σου στο μαιευτήριο. Συζήτησε το με το γιατρό σου , γιατί κάποιοι δίνουν εντολή στη μαία να το κάνει,  χωρίς να έχουν τη συγκατάθεση της γυναίκας 
    • Γειά σας κορίτσια!!!  @Θέτις Κ.θα δεις κ εκείνη την ώρα πότε είναι καλύτερα να κάνεις... μπορεί να αργήσει πολυ η διαστολή να φτάσει στο 5 και να έχεις εξαντληθεί.. εγώ μέχρι 5 διαστολή θα είμαι σπίτι κ θα πάω μετά νοσοκομείο. Θα δείξει πότε θα γίνει κ η επισκληριδιος!  Αν το μωράκι κάνει κακάκια , τότε όταν σπάσουν τα νερά θα έχουν χρώμα. Λέγονται κεχρωσμενα.. νομίζω μένεις έως ένα 24ωρο έτσι,  αλλά πρέπει να έχεις ορο για να καθαρίζεις παράλληλα. Αυτό γίνεται όταν θα στρεσαριστει το μωρό για κάποιο λόγο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...