Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κατερίνα περαστικά στην Αγγελική!

Εμένα μόλις κοιμήθηκε.Μα το μεσημέρι κοιμάται τέλεια.Την βάζω στην κούνια και σε 10 λεπτά το πολύ κοιμάται απο μόνη της.Την ναρκώνει η κρεατόσουπα μου φαίνεται :lol:

Έλενα να την πας οπωσδήποτε στις κούνιες.Υπαρχουν και βρεφικές, που έχουν χώρισμα στα πόδια.Εδω ενθουσιάστηκε το μπισκοτάκι που δεν στέκεται ακόμα καλά.Αλλά της είχα χοντρό μπουφάν και ήταν ακινητοποιημένη και δεν έγερνε :lol:

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Nai Ari tha paw me tin prwti eukairia giati eimai sigouri oti tha enthousiastei!

Kai emena narkwnetai apto fagito kai kserenetai to mesimeri...afou 2 fores pou perase ligo parapanw wra kai den tin piga stin kounia etsi opws epaize sto xali koimithike ekei! :lol:

Emena exei sundiasei kai to braduno mpanio kai gala me ton upno kai to idio kanei meta apo auta kserenetai!

Fantazomai tha ksetrelathike h koukena stis kounies e? Ante na kalokairiasei ligaki re paidi mou, tha einai stin kaliteri ilikia!

Δημοσίευση

Κατερίνα περαστικά στην Αγγελικούλα.

Σοφία ωραία όλα αυτά που λες απλά δεν είναι φυσιολογικό ούτε για τους γονείς ούτε για το παιδί να μην κοιμούνται το βράδυ. Το βιβλίο μάλιστα λέει ότι όταν τα παιδιά δεν κοιμούντε καλά τότε υπάρχουν πιθανά αναπτυξιακά προβλήματα. Γίνοντε ευερέθιστα, ανασφαλή και ως εκ τούτου, καταλήγουν να έχουν προβλήματα στο σχολείο και στην δημιουργία σχέσεων με τους άλλουςΕγώ είμαι απλά της άποψης ότι δεν πρέπει να λέμε έτσι είναι τα μωρά και δεν κοιμούνται και να μην ψάχνουμε ποτέ ποια είναι η αιτία γιατί πάντα βρίσκουμε μία δική μας δικαιολογία. Υπάρχουν γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να φτάσουν μέχρι τα 3 για να μπορούν πλέον μόνα τους να κοιμούνται. Αυτό για μένα είναι λάθος και το ίδιο λέει και το βιβλίο. Ότι όταν ένα παιδί είναι μεγαλύτερο των 6 μηνών και δεν κοιμάται καλά το βράδυ τότε υπάρχει πρόβλημα αυπνίας.

Εμένα ο δικός μου τώρα για παράδειγμα ξύπνησε μετά από 1μιση ώρα ύπνου για μεσημέρι όμως με κλάματα. Δεν μπορούσα με τίποτα να τον συνεφέρω μέχρι να ξυπνήσει εντελώς. Αυτή τη στιγμή είναι όλο γκρίνια. Προφανώς γιατί δεν έχει συμπληρώσει τον ύπνο που θα έπρεπε. Όμως δεν κοιμάται με τίποτα. Αυτό είναι πρόβλημα ύπνου. Γι'αυτό περιμένω κι εγώ να βγούμε από την φάση του απογαλακτισμού για να βάλουμε μπρος την μέθοδο.

Κούνιες ακούω μπράβο στα κοριτσάκια μας. :D

Δημοσίευση

αχ τι ωραια ρε κορτσια που τα λετε για τις κουνιες!!!ανυπομονω να ερθει η ανοιξη τουλαχιστον για να αρχισουμε να βγαινουμε πλεον χωρις φοβο..

λια ναι καλυτερα ειναι..σπανια βηχει πια!!επιτελους!κοιμαται πιο καλα,γιατι κ η μυτη ψιλοανοιξε αλλα καπου καπου βγαζει μυξουλες ακομα..γκαπι ηταν τα ψαρακι..πολυ μικρα ειναι..

κατερινα περαστικα στην αγγελικη..

αντωνια πως ειναι ο Αναστασης?

αριαδνη το μεσημερι οντως κοιμουντε σαν αγγελουδια!!λες να ειναι το φαι? :D

αχ ελενα τι πλακα εχουν οταν κοιμουντε οπου βρουν!! :lol:

σημερα μου ηρθαν οι μπομπονιερες,σαν μικρα μου φαινοντε εντωμεταξυ,το λαδοσετ,μπουκαλι-σαπουνι κ ο στολισμος της λαμπαδας..αλλα...ο στολισμος πολυ του ματσ μου φαινεται..λεω να το ρισκαρω κ να το κανω απο την αρχη αλλα πιο απλο..

σταυρουλα η αληθεια ειναι οτι κ η δικια μου ξυπναει κατα διαστηματα το μεσημερι,αλλα τι κανω..?αν δω οτι με την πιπιλα δεν ηρεμει(γιατι ξυπναει με κλαμα)την παιρνω μετα κ την βαζω στο κρεβατι μας κατευθειαν χωρις να την μιλησω την σκεπαζω μεχρι πανω με την κουβερτα κ το αρκουδακι μαζι της κ κοιμαται αμεσως..αλλα αν την σηκωσω κ της μιλησω παει ο υπνος..εχει ξυπνησει για τα καλα κ θα θελει παιχνιδια..τα κανω απευθειας ολα προτου ξυπνησει καλα..εχει 2 ωρες τωρα που κοιμαται..δεν ειμαι διπλα της..φευγω..

Δημοσίευση

Bouli ksereis oti exoume tis idies apopseis giato sugkekrimeno thema...opote eite to grapsw eite oxi sumfwnoume apoluta...kai egw sti thesi sou auto akribws tha ekana pou thes na kaneis....diladi einai auto akribws pou ekana kai egw molis stamatisa ton thilasmo, imoun pepismeni oti tha tin mathw na koimatai. Apla einai dixasmenes oi gnwmes gia auto to thema kai etsi den krinw kati pou kanei kapoia alli diaforetika kai as thewrw oti einai lathos...kanw auto pou pisteuw oti einai swsto gia emas. Opws sigoura kanei kai h kathemia mas!

:D

Maria nai exoun plaka...auto pou sou lew sto xali eixe plaka giati ekei pou epaize meta apo ena lepto ti blepw kai koimotan!

Bale fwto apo auta pou irthan na ta doume!

Egw polles fores otan paraggelnw kati tetoio rwtaw kai tis diastaseis! Kati tsoxines fraoules as poume pou eixa dei kai ithela na diakosmisw kati, rwtisa ti diastasi exoun...

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλησπερα!

κοιμουνται κ τα δυο,ο αντρας μου δουλεια κ εχω ησυχια,τι ωραια που ειναι..

αχ αυτος ο υπνος..εγω χθες παλι ειχα λιγο δυσκολη νυχτα,καταρχην ξυπνησα 4 κ κατι απο τις βροντες αφου ξυπνησε κ ο αντρας μου κ τρομαξαμε,λεμε παει ηρθε η συντελεια.. :lol: αφου με φωναξε να δω εξω απο το παραθυρο κ οπως κοιταμε απο το μπαλκονι αριστερα εχουμε ενα βουνο κ απο πισω αστραφτε κ ηταν πολυ αποκοσμο το θεαμα,του λεω παω να κουκουλωθω να μη βλεπω.ηταν φοβερο το χθεσινο,δε σταματησε να μπουμπουνιζει.ξυπνησε κ η μπεμπα τηνθηλασα,ξαναξυπνησε 6 μετα παλι 9 κ καθε φορα στηθος.

σοφια πολυ ωραιο το αρθρο,αλλα συμφωνω κ εγω οτι θελει λιγο πειραμα αν πιστευω πως κ εσυ θα συμφωνεις σε αυτο.ειναι κ θεμα παιδιου παντως.σε αυτο ειμαι πλεον πεπεισμενη.

μαρακι μετο καλο η βαφτιση σας κ ο γαμος φυσικα,αλλα δε καταλαβα,θα παραγγειλεις αλλα γιατι δε σου αρεσαν αυτα που σου εφεραν;

κατερινα μου περαστικα στην αγγελικουλα,μακαρι να μη κολησει ο μικρουλης. ;)

νανσυ μου μπραβο με τα κασκολακια,μακαρι να πουλησεις πολλα πολλα ακομα,απο στομα σε στομα θα ανοιξουν οι δουλειες σου.

εν τω μεταξυ κανω βλακεια γιατι κοιμουνται κ τα δυο κ θα μπορουσα να κοιμαμαι,αλλα θελω κ λιγο να κατσω ελευθερη για τον εαυτο μου κ να κανω κατι να με χαλαρωσει γι'αυτο μπηκα κ εδω.

σημερα το μενου ειχε γεμιστα,πρεπει να βρασω κ κατι παντζαρια που τα εχω καποιες μερες κ στο τελος θα χαλασουν κ ειναι κριμα κ πρεπει να κανω κ το φαι της μπεμπας για αυριο γιατι εχω το κοτοπουλο απο χθες ψυγειο κ δε κανει να μεινει πολυ ακομα.κ βαριεμαι πολυ.

ηθελα να μου πειτε να μου πειτε τη γνωμη σας σε κατι,λεω να δινω μονο πρωι κ βραδυ στηθος κ οποτε αλλοτε θελει ξενο.αλλα τη νυχτα που ξυπναει κ εφοσον ακομα δεν παιρνει πιπιλα,να δινω στηθος η να κανω ξενο;απλα αν ξυπναει τοσες φορες οσες τωρα κ δινω κ ξενο δε θα κοιμαμαι καθολου ολη τη νυχτα γιατι το ξενο δεν ειναι σαν το στηθος που την παιρνω διπλα μου κ μπορει να με παρει κ εμενα λιγο.δηλ με αλλα λογια αν συνεχισω τον θηλασμο τη νυχτα μεχρι να παρει πιπιλα αυτο θα με κανει να αργησω στο να κοψει να ξυπναει τη νυχτα;τι λετε;;ελενα τη βοηθεια σου! :D

Δημοσίευση

Kale den eimai kai eidiki egw! Oute thelw na kanw oti ta kserw ola! Mono ti gnwmi mou lew kai to ti ekana h to ti tha ekana an imoun se auti ti thesi!

Alla afou mou zitas ti gnwmi mou tha sou tin pw...tha elega ksekina prwi bradu gia ena diastima kai otan ksupnaei nuxta fusika stithos na dineis...den einai dunaton na sikwnesai na ftiaxneis kseno? Polu talaipwria...deine stithos mes ti nuxta mexri na to kopseis to nuxterino siga siga...to pio idaniko tha itan na kopseis to nuxterino teleios kai meta siga siga ta alla...alla kai na min mporeis na tis to kopseis meta apo ligo kairo pou tha to kaneis auto ksekina na tis dineis kseno to bradu mipws xortainei kai perissotero kai strwsei ligo...outws h allws gia na min pareis xapia prepei na to kaneis stadiaka, opote kane to apo twra kai tha paei polu omala.

Δημοσίευση

Μαράκι κι εγώ επιχείρησα να τον βάλω στο κρεβάτι μας αλλά τζίφος.

Έλενα να σου στείλω να μου στρώσεις και τον Στράτο :lol:

Όντως έχει πλάκα όταν κοιμούνται μόνα τους.

Τελικά ο γιατρός μου σύστησε να πάρω το ζιρτεκ για τον βήχα.

Ρώτησα και τον παιδίατρο και μου είπε ότι μπορώ να το πάρω.

Αυτό λέει φέρνει υπνηλία λέτε να τον θηλάσω όταν το πάρω μπας και κοιμηθεί? :lol:

Βικάκι "θα μπορουσα να κοιμαμαι,αλλα θελω κ λιγο να κατσω ελευθερη για τον εαυτο μου κ να κανω κατι να με χαλαρωσει" αχχχχ πως καταλαβαινόμαστε εδώ μέσααα κι εγώ ακριβώς το ίδιο νιώθω όταν κοιμάται.

Όσο για τον θηλασμό εφόσον έχεις ξεκινήσει τροφές δεν χρειάζεται να θηλάζεις μέσα στην μέρα. Αν βλέπεις ότι δεν χορταίνει αύξησε την ποσότητα των γευμάτων της.

Μην δίνεις ξένο μέσα στη μέρα. Εγώ και η Έλενα πάνω κάτω έχουμε το ίδιο πρόγραμμα. Πρωί γάλα, δεκατιανό φρουτόκρεμα, μεσημεριανό 1-2, απογευματινό 5-6 κρέμα και το βράδυ γάλα πριν κοιμηθεί.

Δημοσίευση

Συμφωνώ φυσικά με Έλενα. Εγώ έκοψα σταδιακά το βραδινό θηλασμό (πριν τον ύπνο) και έδινα ενδιάμεσα και πρωι στήθος. Τώρα δίνω το πρωι στήθος και λίγο συμπλήρωμα και σταδιακά θα κόψω το θηλασμό και το πρωι.

Αν δεν το πίνει βάλε και λίγο μητρικό στην αρχή.

Δημοσίευση

βικακι οχι δεν θα παρω αλλα...λεω να χαλασω το σχεδιο που εχει κ να το κανω πιο απλο κ οχι τοσα φρου φρου..θα βαλω φωτο..

αυτο που λετε για την ελευθερια κ να κανουμε αυτο που γουσταρουμε εστω για μια 1 ωρα κ εμενα μου αρεσει πολυ..γι'αυτο το βραδυ το περιμενω πως κ πως κ να κατσω να πιω ενα κρασακι οπως θελω το τσιγαρο μου καμια ταινια με ησυχια...κτλ...εχουμε κ εναν αντρα!!την μερα απολαμβανω φυσηκα την παρεα της μικρουλας μας!! :);) κ εγω ετσι εκανα το προγραμμα του θηλασμου κ μπηκαμε σε μια σειρα!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μήπως τελικά να καταλήξουμε στα paul frank τα αμάνικα για αρχή? Για να το δοκιμάσουμε κιόλας και αφού είναι και unisex και έχει και ροζουλιά κάνουν και για τα κοριτσάκια και για τα αγοράκια.

Τα ξαναβάζω να τα δείτε εδώ http://www.aliexpress.com/item/Baby-bod ... 92176.html

Αν συμμετέχουμε όλες στη λίστα θα πάνε γύρω στα 3 στην κάθεμια μας. 24 τεμάχια έχει το πακέτο.

Δημοσίευση

Bouli nai kserw oti to zirtek sou fernei upnilia, to exw ksanaparei...den einai farmako gia bixa, an den kanw lathos to dinoun sta paidia gia an pathoun kapoia allergia kai genikotera iremei ton organismo...mporei giauto na sou eipe na to pareis, an iremisei ligo o organismos kai xalarwsei na exeis ligotero bixa...egw to eixa parei gia mia allergia pou eixa bgalei kokkiniles apton ilio. Fwtoeuaisthisia! Fantazeste...tragiko na meneis Kriti kai na patheis kati tetoio! xixi...eutuxws itan gia ligo!

Maria polu wraio fainetai! Emena mou arese!

post-13149-13873940101589_thumb.jpg

post-13149-13873940101815_thumb.jpg

post-13149-13873940102044_thumb.jpg

post-13149-1387394010227_thumb.jpg

post-13149-13873940102498_thumb.jpg

Δημοσίευση

Μαρία πολύ όμορφα είναι.

Μίλησα με τον πωλητή των paul frank των αμάνικων και μου είπε ότι στέλνει όλα τα μεγέθη. Του λέω αφού έχετε επιλογή μεγέθους πως τα στέλνετε όλα? Μου λέει πουλάμε μόνο χονδρική. Βγάλε άκρη.

Τώρα θα ρωτήσω και τον πωλητή με τα κοντομάνικα paul frank να δούμε.

Δημοσίευση

Ναμαι και εγώ βιαστικια ως συνήθως. Μολις ταισα τη Σάντυ και θα ξαναπάρει θεση στο καρεκλακι ο πετρος για το βραδυνό του, αφού το καφέ σταγόνα σταγόνα το πίνω....

Πήρε το μάτι μου μια πεταλουδενια λαμπάδα ΟΝΕΙΡΟ γεια στα χέρια σου μαρακι!

κάπου ακουσα για το ζιρτεκ. Το έπινε η Σάντυ σε σταγόνες για τις μύξες, έκανε δουλεια αλλά μόνο οταν το έπινε πρωί βράδυ

Βρε σταυρουλα εσύ που είσαι τρελό χακερονι βρες μου κανένα σαιτ με ρουχαλάκια αγοριστικα για βάφτιση αλλά όχι από καταστήματα με βαπτιστικα γιατί είναι φωτια και λαβρα

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου, σας ευχαριστω για τα περαστικα, ειχε πυρετο και τωρα το απογευμα αλλα με depon πέφτει οπότε καμια ιωσουλα να κάνει δυο τρεις μερες τον κύκλο της και καλα θα είμαστε. Εντωμεταξυ σημερα όλη μερα με εχει και φτιάχνω origami, ξέρετε τις κατασκευές αυτες με το χαρτί, εγω φτιάχνω και η Αγγελική τα ζωγραφίζει.

Αριαδνη και Έλενα πέφτουν ξέρες οι μικρές σας μετα το μεσημεριανο φαγητο! ΕΜενα πάλι ο Νικόλας πέφτει πριν απο αυτο κοιματε καμια μιάμιση ώρα μετα τα φρούτα και ξυπνάει την ώρα που ειναι να φάει μεσημεριανο και μετα αν κοιμηθει πάλι θα ειναι λίγο το απογευμα πριν ή μετα την κρέμα. Και όντως έχουν πλάκα που κοιμούνται όπου βρουν θα σας βάλω φωτο του Νικόλα να δείτε που τον πηρε ο ύπνος στο καρεκλακι του φαγητού.

Για το θέμα του νυχτερινού ύπνου βλέπω ότι ειναι μεγάλο θέμα και δεν μπαίνει σε καλουπια και καθε μαμα ή οικογένεια θεωρεί διαφορετικα το "πρόβλημα" , θέλω να πω ότι για μένα δεν ειναι πρόβλημα κάτω του χρόνου να ξυπνάει μια ή δυο φορές για να θηλασει και μετα να κοιμάται αμέσως πρόβλημα ειναι ομως να μην μπορει να κοιμηθει μετα και να μένει πανω απο ώρα ξυπνιο.

Βάσω μέσα στην μερα αν δεν σου ζητάει στήθος μην της δίνεις λογικα με τις τροφές θα καλύπτεται οπότε σου μένει πρωι βραδυ και νύχτα. Για μένα όπως λες και εσυ τη νύχτα ειναι πολυ πιο εύκολο το στήθος, όταν ξεκινήσεις αποθηλασμο μαλλον η νύχτα θα ειναι η τελευταία δηλαδη θα αντικαταστησεις το πρωινο, αργότερα το βραδινό με ξένο και μπορει μέχρι τοτε να μην ζητάει την νύχτα.

Μαρακι ειναι και για τα δικα μου γούστα λίγο φορτωμένα αλλα θα μπορείς να κανεις κάτι για να ελαττωσεις τον όγκο? μήπως μετα δεν δείχνει ωραίο?

Σταυρουλα και εγω συμφωνω για τα πιθηκια :lol::lol: θύμισε μου ποσο θα μας βγει το ένα σε ευρώ. Και τα χρώματα μου αρέσουν πολυ ειδικα η κάτω σειρα, είμαι του πιο ουδέτερος.

Αλέκα τι τρώει τετοια ώρα ο Πέτρος.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια μου!σας διαβασα στα γρηγορα δεν προλαβα ολη μερα να σας γραψω.ειχα τρεχαματα!πηγα θεσσαλονικη στην νομαρχια για κατι θεματα με το κυλικειο του αντρα μου.

Μαρακι πολυ ομορφα τα πραγματα που εβαλες.γιατι θελεις να τ'αλλαξεις??ειναι πολυ φορτωμενα??

Μπραβο που ειναι καλυτερα η Αννουλα..κ ο Αναστασης ειναι πολυ καλυτερα ευτυχως!<ρε την κακουργα την ψαρομανα τα φαγε τα μωρακια της!

Κατερινακι περαστικα στην Αγγελικουλα σου..

Σοφια ωραιο τοαρθρο που εβαλες!

Βλεπω πιασατε παλι το θεμα τεχνικες-υπνος-κουραση-αυπνια-μπουκαλια-πιπιλες-μουσικη-κουλακια

τι να πω κοριτσια μπραβο που εχουν αποτελεσματα οι τεχνικες που κανετε στα μωρακια σας!εγω ειμαι πικραμενη σαυτο το θεμα κ απλως συμβιβαζομαι στο γεγονος οτι ξυπναει 3 φορες το βραδυ..μπορει να μεινει ξυπνιος αλλα μπορει κ να κοιμηθει κατευθειαν.αναλογα.οποτε προσπαθησα να βαλω πιπιλα η τελοσπαντων να τον κοιμησω διαφορετικα απετυχα..κλαιει λες κ τον χτυπαω κ εχω κ την Δεσποινα μεσα στο δωματιο κ φοβαμαι να μην την ξυπνησει οποτε αυτοματα δινω στηθος κ σωπαινει.ισως αν απογαλακτισουμε να ειναι καλυτερα τα πραγματα.εγω παντως πραγματικα πιστευω οτι καθε μανουλα κανει οτι θεωρει αυτη σωστο για κεινη κα τα μωρακια της.κ δω λεμε διαφορες γνωμες για να βιηθηθουμε..τι ειναι σωστο η οχι το ξερουμε μονο εμεις ;) ειναι ευλογια που εχουμε τα παιδακια μας υγιη στην αγκαλια μας..

Νανσυ μπραβο ευχομαι συνεχεια να κανεις πωλησεις!!!!μπραβο που τα προλαβαινεις ολα!

Βουλα κ γω το zirtek το επαιρνα για αλεργια που ειχα την ανοιξη ειχα βγαλει εξανθηματα στα μπουτια!

Ναταλακι πλακα εχει ο Στρατουλης που αντι να κοιμαται χορευει :D μαλλον θελει επιμονη οπως λενε κ τα κοριτσια!κ γω αμα τον αφησω στην κουνια μονο του θα παθει οπως ειπε κ η Σταυρουλα κοιλη απο το πολυ το κλαμα!

Ελενα κοιμαται οπου βρει η Εβελινα??πω πω πρεπει να χει πολυ πλακα!Ο δικος μου δεν τοχει κανει ποτε αυτο!

κοριτσακια μου δεν θυμαμαι κατι αλλο συγνωμη..θα τα πουμε αυριο.

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Σημερα απεχω οπως βλεπετε απο τη συζητηση γιατι δεν εχω κατι να προσφερω,τις αποψεις μου λιγο πολυ τις ξερετε.Σεβομαι ομως καθε μαμα! :)

Απλα σκεφτομαι πως ειναι λιγο υπερβολικο να ζηταμε απο τα μωρακια να μην ξυπνανε το βραδυ,τουλαχιστον 1-2 φορες.Ειναι η φυση τους τετοια.Δεν ξυπνανε μονο απο πεινα.

Ακομα δεν εχουν 'καλυψει' ουτε τους 9 μηνες που ηταν στην κοιλια μας.

Τεσπα δεν συνεχιζω,φανταζομαι αν εχετε κανει την ερευνα σας θα τα εχετε δει αυτα.

Ελπιζω να εχετε μια καλη νυχτα αποψε,να ξεκουραστειτε οσο γινεται!

Φιλια,καληνυχταα!

Δημοσίευση

Εγω Λία το κατάλαβα ότι "απείχες"για τους λόγους που ανέφερες.Επίσης κάποια στιγμη σου είχα γράψει ότι απο τότε που ανέφερες για το cosleeping, έψαξα και διάβασα κάποια πράγματα όχι μόνο γι αυτό αλλά γενικότερα για κάποια πράγματα που έλεγες και σε κάποια συμφωνώ.

Εγώ να πω την αλήθεια θεωρώ ότι δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη γιατί η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχω "υποφέρει" απο αυπνίες για να ξέρω πως θα αισθανόμουν και τί θα διάλεγα να κάνω.Στην συγκεκριμένη φάση περισσότερο έχω αγχωθεί γιατί για μένα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτό που έχει πάθει κάποιες βραδιές η μπέμπα και αφενος στενοχωριέμαι και αφετέρου δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.

Επίσης όσον αφορά το βιβλίο, σίγουρα αυτός που το έγραψε είναι επιστήμονας και επιπλέον είναι παραδεκτό ότι έχει βοηθήσει αρκετά ατομα.Απλά εντάξει δεν είναι και Θεός.

Γι αυτό και είπα ότι είναι καλό να πειραματιζόμαστε όχι μόνο στο θέμα του ύπνου αλλά σε όλα.Π.χ. εγω τώρα πρόσφατα ανακάλυψα με ποια ακριβώς παιχνίδια την βρίσκει τρελλά η μπέμπα.Όπως επίσης διαπίστωσα και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της, όσον αφορά διάφορα "επιτεύγματα".Γουστάρει τρελλά την επιβεβαίωση..(Λέων...)Με το που της λες με ενθουσιασμό "Μπράβο, το κορίτσι", σαν να παίρνει δύναμη και μετά κάνει επίδειξη :lol:

Σύμπέρασμα είναι ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είμαι πεπεισμένη ότι πολλά πράγματα όντως είναι στο παιδί αλλά και στις αντιλήψεις που έχουμε εμείς οι ίδιοι.

Άλλωστε εννοείται πως δεν κρίνουμε, ούτε πρέπει να είμαστε απόλυτοι, σας το λέω εκ πείρας γιατί και γω δέχτηκα κριτική για το θηλασμό αλλά κανείς δεν σκέφτηκε ότι αν δεν το ήθελα πραγματικά δεν θα ήμουν αγκαλιά με το θήλαστρο 4μιση μήνες σχεδόν.

Φιλάκια πολλά, καληνυχτα!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου!

Ευχομαι να εχουμε ενα ομορφο σκ!

Ξεχασα χθες να σας πω οτι στην επιστροφη απο θεσσαλονικη εφερα κ την αδερφη μου μαζι :D κ θα κατσει το σκ μαζι μου!θα χω παρειτσα καλη!

Εδω εχει πολυ ωραια μερα!!!

παω να κανω καμμια δουλεια κ να μαγειρεψω...

τα λεμε μετα!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από εμάς. Η Σάντυ μολις ξύπνησε ενώ ο άλλος κοιμάται του καλού καιρού. Σημερα το μενού έχει σνιτσελ με πουρέ για μας αλλά σε λίγο θα τα ετοιμάσω και θα παμε στο χωριό που είναι η νονα του μικρού για να παίξουν και τα παιδιά μας. Έτσι και αλλιώς το δικό μου το αυτόκινητο είναι στο μηχανικό και θα το πάρουμε πολύ αργά. Αφήστε επαθα μεγάλη ζημια με το αυτο 500ευρω και όλα αυτά από προηγούμενο σέρβις που δεν μου αλλάξανε τίποτα.

Σας φιλώ γλυκά θα τα πούμε το απογευμα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...