Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιτελους ολα τα μπεμπακια 6ου-7ου-8ου '12 θα κοιμηθουν! ν16


Recommended Posts

πω πω ολες οι φωτο τελειες.

Σοφια τα κοριτσακια σου ειναι πολυ ομορφα κ μοιαζουν πολυ.φαινεσαι πολυ χαρουμενη μανουλα!

Σταυρουλα καλα ο δικος σου ειναι απαιχτος!εχει πολυ ωραια φατσουλα κ για το μαλλι απλα τελειο.

Κατερινα μας εχεις πει απο που πηρες αυτο στο μπανιο??

Ελενα ωραια θα ανανεωθεις!!!παιζει σημαντικο ρολο στην ψυχολογια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αντωνία πωπω ο Αναστάσης μας ούτε τρώει ούτε κοιμάται. Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρεί μία ζωή. :lol:

Εγώ έλεγα εμένα δεν κοιμάται αλλά τουλάχιστον τρώει, κάτι είναι κι αυτό. Αν και τώρα πια δεν έχω παράπονο κοιμάται το χρυσό μου και ξαναθυμήθηκα τι θα πει νυχτερινός ύπνος. Αχχχχ μην τον συνηθίσω μόνο και βρω τα σκούρα με το 2ο :lol:

Έλενα καλή ανανέωση. Καλέ πότε πρόλαβες και τις είδες μόλις τώρα τελείωσα να τις ανεβάζω. Μάλλον δεν τις είδες όλες. Τον κούρεψα σήμερα για πείτε μου γνώμη βελτιώθηκα καθόλου? :lol::lol::lol:

Είναι η τελευταία φωτογραφία στο καρότσι με ένα ριγε φορμάκι (παρεμπιπτόντως από τα next χαχα) που κάνει σαν να χαιρετάει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρι ναι αύριο είναι Τετάρτη.. :lol: τόσο πολύ σε ταλαιπορεί το κουκάκι που έχασες τις μέρες? :D:D

Έλενα ακόμα να έρθει το τζακετ να ανησυχήσω? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια εγω τους βαζω οσπρια μετα τον 8 μηνα και τα μαγειρευω κανονικα οπως για εμας μονο που ξεχωριζω το δικο τους πριν προσθεσω λαδι και αλατι για μας.

Ελενα κι εγω ειχα ρωτησει για τις ποσοστητες και μου χε πει χοντρικΑ στα 200 γρ κοτοσουπας 50 γρ κοτας. Οποτε τωρα βαζω 70 γρ γιατι οσο ναναι εχει αυξηθει η κινητικοτητα. Ελενα μου φαινεται πωςεγω θα ντυθω κινεζα για να μην ακουω ποσες ωρες κοιμαται η Εβελινα. :D Θα ρθουμε Χανια να τις στρωσει τις δικες μου γιατι ειναι πολυ αναρχες! ;)

Σταυρούλα καλα κανεις, και εμενα πολλες φορες κανουν μια γκρινιτσα και συνεχιζουν να κοιμωνται, σαν να αλλαζουν πλευρο, οποτε η τουαλετα ειναι σαν χρονος αναμονης για περεταιρω ενεργειες :lol::lol: Θα ναι τρελα ντυμενος αρκουδακι, σημειωνε τα σχολια! ΧΑχα εγω το εκανα αυτο το καλοκαιρι που βγαιναμε καθε μερα βολτες να τους τα λεω οταν μεγαλωσουν.

Αντωνια και εσυ σουπερ ε? Ολο διασκεδαση ειμαστε, δεν θελω παραπονα ;) Αντωνια δεν σε εχω ρωτησει, ετσι ητα και η Δεσποινα σχετιακ με τις συνηθειες υπνου και το φαγητο.

Κατερινα εγω εμαθα τα νεα σου :x .

Αριαδνη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογακια. Σταυρούλα και σενα, νομιζω πως οι περισσοτερες μανουλες ειμαστε ετσι :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παμε παλι απο την αρχη.....

ποσο μου αρεσει που εχει ωραιες μερε!!! Εμεις φαγαμε τα φρουτα μας παιξαμε στο χαλι και τον κοιμησα πριν λιγο! Εχει γινει πολυ κινητικος τωρα τελευταια κανει και βαρελακια πανω στο κρεβατι και οταν τον εχω κατω λιγο να παρω τα ματια μου απο πανω του εχει αλλαξει θεση, γυρναει ολο το σαλονι με βαρελακια, τι να μας κανει πια το παπλωματακι που στρωνω βγαινουμε εκτος ολη την ωρα!

Αχ βρε Ανθη σε ταλαιπωρει πολυ η κουκλα σου. Ολα περνανε τις φασεις τους και πιστευω πολυ γρηγορα θα στρωσει παλι. Μεγαλωνουν ετοιμαζονται για νεα κατορθωματα, βγαζουν δοντακια και ολα αυτα τα αποσυντονιζουν, αλλα παιδακια γινονται πιο δυσκολα αλλα θεωρουνται πιο βολικα. Μην την συγκρινεις με τον Πανουλη! Αφου της αρεσει η βολτα γιατι δεν δοκιμαζεις να την ταιζεις εξω, δεν ειναι και το πιο βολικο πραγμα αλλα δεν εχεις να χασεις και τιποτα!

Σοφια αν και τα ειπαμε και τηλεφωνικα, σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια για την φωτογραφια, σε κουνια ειναι. Θερμοκρασια εγω εχω 22-23 βαθμους. Χαιρομαι που ειναι καλυτερα οι μικρες σου, μολις γινεις καλα και εσυ σας περιμενουμε στην εξωτικη Καλλιθεα ;;) . Επισης απο φρουτα δεν εχω βαλει ανανα αλλα δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο.

Νάνσυ εχω την εντυπωση οτι η ομαδα που εφτιαξε η Βασω ειναι μυστικη και δεν φαινεται τιποτα απ εξω. Μηπως τα βλεπεις επειδη σε εκανε μελος η Βασω και μενα εκεινη με εβαλε, αν θες παντως μπορεις να βγεις, γιατι και μενα με εχουν βαλει κατα καιρους φιλοι σε ομαδες αλλα αν δεν θελω να ειμαι μελος βγαινω. Τωρα ειδα οτι πανω κατω στα εγραψε ήδη η Αριαδνη.

Αριαδνη και η Ελενα νομιζω μου εγραψε οτι φαινεται μεγαλυτερος ο ΝΙκολας :?:? μηπως επειδη τον τραβαω απο κοντα???? Για πειτε εσεις που τον εχετε δει απο κοντα????

Για τις τροφες βλεπω παλι ποσο διαφορετικες αποψεις κυκλοφορουν απο τους παιδιατρους, εμενα μου ειχε πει αφου φαει τα 4 βασικα οτι αλλο θελω ετσι εχει φαει και πρασσο και μπροκολο και σπανακι και σημερα πρωτη φορα κουνουπιδι.

Ελενα συνεχιζεις στην καινουρια παιδιατρο ετσι? Και να γινεις κουκλα σημερα και να ανανεωθεις!!!

Παω να σιδερωσω γιατι δεν παει αλλο εχω και τα κοιταω 2-3 μερες τωρα και σε λιγο δεν θα εχουν ρουχα τα παιδια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!!! :) εμεις καλα κ εχει ηλιο σημερα!!κλεισαμε για αυριο απογευμα παλι παιδιατρο αλλα για εμβολιο κ να μας πει τι αλλα θα τρωμε !!! ;) συνεχιζω μετα γιατι την εχω αγκαλια κ μου παταει τα κουμπια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bouli 2 eida...mallon ekeini ti stigmi tis anebazes...tha paw na dw kai tis alles! Giati to kourebeis re Bouoli den ton lupasai?? :lol:

Gia to tzaket...sto email sou exoun steilei ena tracking number kai ena site apo opou na pas na deis pou brisketai...eides pou brisketai? Den nomizw na xreiazetai na anisixiseis...

Sofia kai egw peripou toso kreas ebaza kai twra to auksisa apo moni mou...posotita fagitou egw bazw peripou 300 grammaria kai to trwei olo alla den pernei grammario to skatouli :lol: mallon prosexei ti siloueta tis!

:lol::lol: gia tis anarxes! Sofia emena apo mwro koimotan arketes wres...entaksei twra oxi tis idies opws tote, alla arketes kai twra. Den thumamai an se exw rwtisei, tha eiste edw ton Iounio? An nai na ksereis oti eiste kalesmenoi sti baftisi! Tha xarw polu na sas dw! :D

Nai katerinaki stin kainouria tha einai h deuteri fora pou tha paw twra...

Mporei epidi ton trabas apo konta...exei ena sobaro ufos giauto mou fanike pio megalo!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειδα φωτο!!!σταυρουλα παιδαρος ο στρατος!!εχει πανεμορφα ματια κ μαλλι!!! :) κανονικα λενε οτι δεν πρεπει να κουρευεις τα μωρα προτου βαφτιστουν..τα πρωτα μαλλια ο παπας τα κοβει κ μετα εμεις..αλλα στην δικια σου περιπτωση δεν γινετε να μην του κοψεις λιγο μαλλι γιατι κοκκαλακια θα χρειαστει μετα κ δεν λεει :lol:

κατερινα νικολας ειναι παρα πολυ γλυκο μωρο1!ολο χαμογελα ειναι..αχ ψυχη μου κοιμηθηκε στο καρεκλακι!!!κ το καθισματακι στο μπανιο μου αρεσε!!πρεπει να εχει κ στα τζαμπο..νομιζω οτι τα ειδα καπου..

σοφια δεν σε ειχα φιλη κ δεν μπορεσα να δω φωτο σου.. :( σου εστειλα αιτημα..αυτο ελεγα κ στον αντρα μου σημερα απο ποτε αρχιζουν οσπρια να τρωνε..

αντωνια κ εμεις αυριο παιδιατρο..7:30 το απογευμα μας εβαλε..θα χασω το εργο μου(κλεμμενα ονειρα)

ελενα καλη αννανεωση στο μαλλι!!κ εγω θελω...το γκριζο δεν ξερω πως να το κρυψω..πολυ πραμα. :(

αριαδνη δεν κοιμαται κανονικα ?μηπως εχει ζορι με τα ουλα?

νανσυ 18 κασκολ? :o πηρες φορα για τα καλα..κ η πεθερα μου ολο πλεκει πατουσακια κ πουλοβερ 2 την εκανε..θελω να μου κανει το σκουφι για την βαφτιση αλλα δεν ξερει πως να το κανει ακριβως..για την αρχη δλδ..απο ψηλη κλωστη καλοκαιρινο να γινει..ειδα ενα σχεδιο που μου αρεσε πολυ στο fc κ το εχει 17ε..κ μου λεει εγω θα στο κανω..για να δουμε!

ανθη οπως σου ειπε κ η κατερινα δοκιμασε κ εξω καροτσαδα στο μπαλκονι μηπως μπας κ το φαει..στον αντωνη μου ετσι εκανα..ηταν πολυ δυσκολος στο φαι..ολο αγκαλια τον ταιζαμε κ με τα πουλακια που ειχα στο κλουβι..ενω η μικρη τρωει κ εμας σχεδον..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα μου έμοιασε το παιδάκι μου μακραίνει πολύ γρήγορα το μαλλί του και είναι και πρόκα δεν στέκεται πάει όπου θέλει. Ακριβώς όπως ήταν το δικό μου. :lol: Αν δεν του τα πάρω λίγο τα μπροστινά δεν θα βλέπει :lol:

Μαρή Έλενα ο δικός μου πήρε πολύ φόρα με τον ύπνο :lol::lol: Πήγα να τον ταισω και δεν έτρωγε και κόντευε να κοιμηθεί πάνω στο τραπεζάκι. Τον λυπήθηκα και τον πήγα για νανι. Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγε το φαγητό.

Αααα όχι δεν το είδα το tracking number πάω να δω.

Κατερίνα εγώ που τον έχω δει από κοντά δεν φαίνεται μεγάλο παιδί αλλά μωρούλι. Αυτό φταίει κι εγώ όταν τον τραβάω από κοντά φαίνεται πιο μεγάλος.

Μαρία προβληματίστηκα πολύ πριν αρχίσω να του τα κουρεύω σκέψου ότι τα μπροστινά από τότε που γεννήθηκε τα έχω κόψει ήδη 3 φορές. Αν τα είχα αφήσει φανταστείτε πως θα ήταν :lol:

Όμως φύλαξα τα πρώτα που έκοψα για να τα ρίξουμε στην κολυμπήθρα.

Α κι εγώ τα βλέπω τα κλεμμένα όνειρα και όποτε τα χάνω τα βλέπω στο laptop.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να το ξαναπω για την ομαδα στο fc δεν φαινεται τιποτα!!!ελευθερα κοριτσια!!!!χωρις φοβο! :D

ναι σταυρουλα δεν γινοταν να τα αφησεις!!καλα θα κανεις κ θα ριξεις μεσα!!!!μπραβο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλος ο Στρατος κ κουρεμενος!!!!

Ασε Σταυρουλα πολυ μαυρος κυκλος παιζει με την αυπνια.αλλα την αυπνια την συνηθισα... :o:o με το φαγητο αυριο που θα παω παιδιατρο θα την ρωτησω τι γινετε κ με το φαγητο`.βασικα θα δουμε βαρος αν πηρε η οχι κ μετα θαρχισω να στεναχωριεμαι γιατι εμενα αυτες οι ποσοτητες που αναφερεται δεν παιζει να τις τρωει με τιποτα.εμενα τρωει 15 κουταλιες κ χαιρομαι!!!!

Σοφια η Δεσποινα μου ηταν ακριβως το αντιθετο απο τον Ανασταση.δεν εκλαιγε ποτε ουτε οταν πεινουσε κ απο 2 μηνων κοιμαται ολο το βραδυ!ειναι πολυ καλο παιδι!

Ωραια θα δω το Μαρακι αυριο στην παιδιατρο :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια , τί κάνετε?

Εμένα το μπισκοτάκι το μεσημέρι είχε 38 :cry: Την είδα ότι δεν είχε καθόλου διάθεση και έτσι της έβαλα θερμόμετρο.

Της έδωσα ντεπόν και κοιμήθηκε.Το φαγητό βέβαια το έφαγε. Τώρα της ξαναέβαλα και έχει 37,5 και της έκανα και ένα μπάνιο.Θσ δούμε...πάντως δεν έχει καθόλου άλλα συμπτώματα.

Σταυρούλα...θές να σου περιγράψω τον άντρα μου όταν την είδε το μεσημέρι σε αυτή την κατάσταση?? :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άλλαξε χίλια χρώματα και ήταν έτοιμος να κλάψει και μονολογούσε "μα γιατί" "μα γιατί"?? :lol::lol:

Και του λέω γιατί δεν άντεξα, θές ενα χαστουκάκι να συνέλθεις? :lol::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι χρειαζεσαι διαβατηριο για την εξωτικη καλλιθέα? :lol::lol::lol: θα κοιταξω τις πτησεις και θα το κανονισω ;)

Ελενα ο πολυ υπνος βοηθα στο καλο μεταβολισμο, δεν τον εχεις ακουσει? σε ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση :) , ακομα δεν ξερουμε το προγραμμα μας ομως.

μαρια εχει αναρρωσει πληρως η αννουλα και μπορε να κανει το εμβολιο? Αντε με το καλο!

Σταυρουλα δεν φυλας λιγο απο το μαλλι του στρατου να βαλωκανα extension στις δικες μου? :lol:

Αχ βρε Αντωνια υπομονη! καλο παιδιατρο και σε σας.

Αριαδνη περαστικα στο μπισκοτακι , πολυ γελασα με αυτο που ειπες στον αντρα σου :lol::lol::lol: Αντρες παιδι μου!!!

Κοριτσια και παλι σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τις μικρες μου. Ειναι διζυγωτικες εχουν καποια κυρια χαρακτηριστικα κοινα, χρωματα κυριως, αλλα εγω βλεπω αρκετες διαφορες, θα δειξει μεγαλωνοντας. Μοιαζουν στο μπαμπα, ειδικα η Παναγιωτα, η πιο αδυνατουλα. Σε εμενα θα μοιασει ο γιος ή...οι γιοι αν ειναι ντουμπλεξ παλι :lol::lol::lol:

post-15592-13873940157631_thumb.jpg

post-15592-13873940158664_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια η κατερινα περασε παλι μια μπορα με πονο κ παιρνει φαρμακα..ξαναπηγε νοσοκομειο..τωρα ειναι καλυτερα..

ναι σοφια πολυ καλα ειναι..ουτε βηχας ουτε μυξα!!!με εκανες δεκτη φιλη? :D παω να δω αν μπορω να δω φωτο σου!

κοριτσια πριν εγραψα εδω κ βλεπω τωρα οτι δεν δημοσιευτηκε.. :evil: μη χειροτερα..

αριαδνη :lol::lol::lol: για τον αντρα σου..κ ο δικος μου ετσι κανει... η μικρη βαζει με μανια πραγματα στο στομα της?ισως να ειναι κ ο πυρετος απο τα δοντακια..μακρια απο την ιωση..μας ξεκαναν φετος..περαστικα να ειναι στο μπισκοτακι κ να μην ειναι τιποτα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

Κολλησα με το φεις και σας γραφω εκει αντι για εδω...πειραζει??? :oops:

Εκει βασικα ειναι πιο βολικο γιατι μπορουμε να μιλαμε για καθε πραγμα ξεχωριστα χωρις να προσπαθουμε να θυμηθουμε 10 σελιδες πριν!Απο μνημη δεν τα παω καλα ξερετε...

Να κατι ηθελα να πω τωρα και το ξεχασα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου γεια σας!

σας διαβασα,αλλα μπηκα λιγο βιαστικα παλι γιατι θελω να κανω μπανιο την μικρη κ εμενα,εχει παει ο αντρας μου να φερει τον αντωνη απο την πεθερα κ θελω μεχρι να ερθουν να εχω τελειωσει με αυτα για να φαμε.εχω μπιφτεκια κ πατατες απο το μεσημερι.

το μεσημερι πηγαμε στον εξωτικο σκλαβενιτη :lol: κ μετα για ενα καφε.ειχε τελεια μερα παλι σημερα,δε θελω να ξαναχαλασει..

κλεισαμε κ ημερομηνια βαφτισης,15 σεπτεμβρη πρωτα ο θεος 12.30 πρωι. ;) απλα δεν εχω σκεφτει θεμα..αλλα εσεις πλεον ειστε ειδικες οποτε πιστευω να μου δωσετε καμια ιδεα ε;; :D

νανσυ μου η ομαδα μας στο φεισμπουκ ειναι απολυτως μυστικη,το ξερω γιατι ειμαι κ σε αλλη ομαδα.αλλιως δε θα σας εβαζα ετσι αερα πατερα,θα σας το ελεγα δηλ οτι φαινομαστε.την εκανα εγω προσωπικα τη ρυθμιση οποτε μπορεις να μπαινεις ανετα,εστω να γραφεις ;):D

ανθη μου δυσκολη η φραουλιτσα σου..εμενα τρωει,δε μπορω να πω,αλλα εγω εχω προβλημα στον υπνο..χθες εδωσα ξενο,ηπιε 180 αλλα ηθελε κ στηθος,κοιμηθηκε παλι 1 κ ξυπνησε αλλες 3 φορες..μαλλον εχει συνηθισει να ξυπναει,δε μπορω να υποθεσω κατι αλλο.

αμαλια συμφωνω οτι μου αρεσει το φεισμπουκ επειδη οταν εχουμε ενα θεμα το λεμε κ απανταμε μονο σε αυτο κ τελοσπαντων οσα ειπες.. :D

κοριτσακια μου παω σιγα σιγα οκ;ισως μπω κ μετα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρι περαστικα στο μπισκοτακι!ευχομαι να μην ειναι τιποτα!πολυ πλακα εχει ο αντρας σου :lol::lol: εμενα παλι ειναι πολυ πολυ ψυχραιμος μαυτα!!!

Βικακη τι καλα που κλεισατε ημερομηνια μεχρι τοτε θα βρουμε κ θεματακι για την μπουμπου σου την ομορφη!

Μαρια να μεταφερεις τα περαστικα μας στην Κατερινα..γρηγορα να γινει καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λια κ εγω πιο ευκολο ειναι εκει να γραφεις..κατευθειαν απαντας σε καθε ερωτηση που θα εχουμε!! :D

αντωνια αυριο το απογευμα θα βρεθουμε!!!αχ τι καλα !αυριο θα συναντηθουμε πολλες !!καλα να περασετε αυριο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia ebapsa malli mou to xtenise kiolas kai niwthw allos anthrwpos...ti sou einai mia allagi omws e?

Ari perastika stin koukena...kala pethana sta gelia me ton antra sou!! :lol::lol::lol: Mporw na ton fantastw!! :lol::lol:

Ari pantos pisteuw oti einao dontaki...afou einai toses meres etsi kai twra kai pireto...an pernage kamia iosoula den tha eixe kai alla sumptwmata? Ase emena h mikri simera me zalise...tosi gkrinia den exei pote...kai den ithele na faei oute to mesimeriano oute tin kremoula tis...me to zori efage ligo.

Bouli o Stratoulis pire fora eee?? Eides giauto den prepei na apogoiteuomaste!

Bikaki wraia pou kleisate imerominia! Themataki tha broume min anisixeis!

Sofia kai ithela na se rwtisw an itan ston idio sako h se ksexwristo...alla mou apantises prin se rwtisw :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλιτσες μου γράφω βιαστικα γιατι μου άλλαξε λίγο προγραμμα ο μικρός, βασικα κοιμήθηκε απο τις 8μιση την ώρα που έδινα γάλα στην Αγγελική και τον είχα και αυτόν αγκαλια, χωρις γάλα!!!!!!!!οποτε θα ξυπνήσει σύντομα. Τον είδα και λίγο ζεστο πιο πριν και του έβαλα θερμόμετρο και μια έδειξε 37.6 και την άλλη 37.3 να το θεωρησω πυρετο τι λετε? Τωρα ή ειναι απο δόντια γιατι ειχε πολλα σαλια το απογευμα αλλα ακομα δεν γραντζουναει τίποτα ή λέτε να μου κόλλησε απο την Αγγελική που ειχε πυρετο παρασκευη και σαββατο????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...