Μετάβαση σε περιεχόμενο

υγρο στο στηθος χωρις λογο..... ξερει καποια κοπελα???

el81

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,

τα φωτα σας......

το ενα στηθος μου εδω και πολλους μηνες με ποναει σε ολο τον κυκλο της περιοδου μου και κατα την διαρκεια της.και πιεζοντας το βγαζει υποδιαφανο και λευκο υγρο. εχω κανει πολλες εξαιτασεις προλακτινης, θυροειδη, ελαστογραφημα(ψηφιακος υπερηχος μαστου) στα οποια τα αποτελεσματα ειναι φυσιολογικα ακομα και κυταρολογικη που εδωσα το υγρο η απαντηση βγηκε καλη, μου ειπαν μαλλον οτι ειναι ψυχοσωματικο..... δηλαδη τι???? το ενα στηθος θελει να γινει μανα και το αλλο οχι????? ο γιατρος μου μου ειπε να το παρακολουθουμε για 6 μηνες. το συγκεκριμενο υγρο που βγαινει απο την θηλη δεν προερχεται απο γαλακτοφορο αλλα απο τους πορους του στηθους ..οι οποιοι ειναι λιγο ερεθισμενοι..ετσι μου ειχε πει η γιατρος που μου εκανε το ελαστογραφημα.. τι να πω το ανχος????δεν ξερω....

εχει η ειχε καποια κοπελα παρομοιο περιστατικο????? και αν ναι πως σταματησε?????

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou

δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο

ξερω οτι μετα την εγκυοσυνη σε πολλες γυναικες συνεχιζει να βγαζει το στηθος γαλατακι

αλλα αφου εχεις κανει ολες τις παραιτητες εξετασεις και δεν σου εχουν βρει κατι - λογικα δεν θα ειναι τιποτα

παντως και εγω θα ανησυχουσα στη θεση σου και μαλλον θα το εψαχνα οσο παραπανω μπορουσα

τωρα τι μην με ρωτησεις

ευχομαι να σου περασει γρηγορα και απλα να ειναι ψυχολογικο οπως σου λενε ολοι

σε ευχαριστω !!!μακαρι και εγω αυτο ελπιζω .....να σταματησει !!!!

απλα περιμενα απο τις εξαιτασεις τουλαχιστον απο προλακτινη να διξει κατι ωστε να επερνα την καταληλη θεραπεια και να σταματαγε. τελευταια εξαιταση προλακτινης εκανα την τριτη που περασε και εδειξε 18,5 με οριο 26 . ειναι λιγο ανχωτικο ολο αυτο παρολο που ολα ειναι ολα καλα στις εξαιτασεις . απλα θα ηθελα να ηξερα τον λογο γιατι γινεται ολο αυτο και να τελειωνω με αυτη την ιστορια.ολα περνανε απο το μυαλο μου και εχω αρχισει και κουραζομαι με ταλαιπωρει απο τον σεπτεμβριο του 2011 ειχε σταματησει για ενα διαστημα 1 μιση μηνα περιπου τον μαρτιο του 12 και μετα ξανα μανα τα ιδια... ετσι απλα χωρις λογο και αιτια ξανα αρχισε. τι να πω.... αβυσος το σωμα της γυναικας......................

Μια φιλη και συναδελφος που ειχε παρομοιο πρόβλημα με σενα - αλλα αυτη εβγαζε γαλατακι χωρις να ειναι εγκυος κατεληξε να κανει αξονικη υποφυσης.

Βεβαια και εκει δεν εδειξε κατι και οταν εμεινε εγκυος ολα περασαν.

Μακαρι να βρεθει καποια κοπελα εδω μεσα να σε βοηθησει παραπανω

αρχικά δεν έχω εμπειρία για να σου πω κάτι συγκεκριμένο...το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείς πρέπει να είναι ειδικός μαστολόγος και όχι ένας γυναικολόγος...δεν ξέρω βέβαια αν είναι ήδη αυτός που πας..επίσης καλό θα είναι να μην το αφήσεις να το κοιτάξεις ακόμα πιο εντατικά με περισσότερες γνώμες και περισσότερες εξετάσεις..μην αφήνεις τον καιρό να περνάει...εύχομαι να πάνε όλα καλά και περιμένουμε νέα σου.. :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...