Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • χαχαχαχαχα δε ξέρω γιατί τα ξέρω εγώ αυτά!! μάλλον επειδή είναι διαδεδομένα στα αγγλικά σαίτ που παρακολουθώ;;  To nub theory υποτίθεται είναι 90% έγκυρο κιόλας, κι έχει να κάνει με το "βουναλάκι" από το οποίο αρχίζουν και διαμορφώνονται τα γεννητικά όργανα. Και τα δύο φύλλα πριν σχηματιστούν τα θηλυκά ή αρσενικά όργανα, μοιάζουν με ένα βουναλάκι. Η θεωρία λοιπόν λέει πως εάν τραβήξουμε μια ευθεία γραμμή κι αυτό το βουναλάκι βρίσκεται σε ευθεία με τη σπονδυλική στήλη είναι κορίτσι, ενώ εάν τραβηξουμε γραμμή απ τον βουναλάκι και τέμνεται με την σπονδυλική είναι αγόρι. Δείτε φώτο:
    • Όχι δεν περνάει διαφορετικά!!! 😂😂😂😂 Θέλει τρέλα στην τρέλα για να απασχολείται το μυαλό και να περνάνε οι μέρες..! ΔΕΝ Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!! 😫😫😫 🤣🤣🤣🤣 Εγώ έχω βρει αυτό: https://www.astrofengshui.gr/articles/fengshui-arthra/chinese-gender-prediction nub theory???? Τι είναι πάλι τούτο;!!! Ένα ένα μας τα βγάζεις!!!!! Πες παιδί μου να τα ξέρουμε!!! 🤣🤣🤣🤣 Τώρα ψάχνω τη θεωρία Ραμζι..
    • @Tonia. τα νεύρα πάντως κορίτσι μου είναι σύμπτωμα απο μόνο του !! 🤣 εγώ έχω τρελές διακυμανσεις κάποιες μέρες - από νεύρα σε κλάμα και τούμπαλιν 🤪 Είμαι σίγουρη πως μόλις πας τη Δευτέρα για τον υπέρηχο και δεις το σποράκι σου θα ηρεμήσεις. Εγώ σου είπα, από τότε που άκουσα καρδούλα δεν ασχολούμαι καν με τα συμπτώματα με εξαίρεση εάν είναι κάτι καινούργιο και μου κάνει εντύπωση όπως πχ η απέχθεια στη φέτα τις προάλλες. Ξέρω ότι δυστυχώς τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά ας έχουμε όσο πιο θετική σκέψη μπορούμε! Όλα θα πάνε καλά ❤️
    • @Kiddo σε καμια δεν ειχα τρελες χοριακες. Καπου 3 χοριακες βέβαια εκανα σε ολες, αλλα παντα υπήρχε ένας διπλασιασμός συν λίγο παραπάνω. Και απ οσο έχω καταλάβει, οσο πιο μικρό το νούμερο τοσο βλεπεις στις 48ωρες κάτι παραπάνω απο διπλασιασμό και τριπλασιαμο κ μετα διπλασιάζεται απλά. Στον Σκρουτζ εχει 3 - 4 ντομπλερακια, αν ολα πανε καλα, ενα απο αυτα θα παρω. Γυρω στα 50€ εχουν ολα. Του home test  μπορεί να ειναι και λίγο φθηνότερο. Στο ρεα πάντως που έχω γεννήσει ολα τα παιδια και εχω κανει νοσηλειες, οι μαίες που ερχόντουσαν με ντομπλερακια, ήταν σαν αυτα του σκρουτζ. Εμενα πάλι σήμερα υποχώρησαν τα συμπτώματα... Ειμαι μες τα νεύρα απο το πρωί. Χθες δεν μπορούσα να παρω τα ποδια μου και ειχα αναγουλες. Με αηδιαζαν φαγητά. Σήμερα τιποτα παλι!!! Μπηκα στην 6η. Τι να πω... Να έρθει η Δευτέρα και να είναι ολα καλα. Επεσα ψυχολογικά παλι.
    • Εμένα πάντως για το κινέζικο δε μου ζητάει ημερομηνία σύλληψης - μόνο μήνα σύλληψης (Απρίλιος) και την ηλικία μου. Μήπως δε κάνω κάτι σωστά;; Πχ μπήκα εδώ:https://www.paidorama.com/provlepsi-fyloy-moroy Μαθάινουμε χρήσιμα πράγματα πάνω απ όλα η μία απ' την άλλη  😝🤣🤣🤣🤣  Μετά τη θεωρία Ραμζι (6-9εβδ) έχουμε και το nub theory όταν θα φτάσουμε στην αυχενική με το καλό 🤣🤣🤣 τλχ περνάει έτσι η ώρα και το α τρίμηνο βρε κορίτσια  🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...