Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου κι εύχομαι πρώτα απ' όλα να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εγκυμοσύνη! Μην αγχώνεσαι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έπρεπε να έχεις κάποιο σύμπτωμα εάν είσαι έγκυος. Πότε σου έχει πει ο γιατρός σου να πας για χοριακη;
    • Εμάς γύρω στα 350€ βγήκε!  Καθόλου επίπονο! Εμένα πιο πολύ με ζόρισε που έπρεπε να μην έχω ουρησει για κάποιες ώρες πάρα η διαδικασία αυτή καθεαυτή!  Εύχομαι το ουράνιο τόξο να έρθει ανεξαρτήτως τον τρόπο σύλληψης! 
    • Καλημέραααααα!!!!!🧿🙏 Χρύσα μου πως λέγεται η ομάδα στο fb που λέγατε με την Αντωνία?
    • Μπορεί επειδή θηλάζεις αποκλειστικά να σου αργήσει! Κι εμένα στις 40 μέρες που με είδε δεν φαινόταν κάτι. Στους 3 μήνες μου ήρθε στην ουσία κι ακριβώς ένα χρόνο μετά από την τελευταία περίοδο.
    • Καλησπέρα Ηλέκτρα!! Εμείς επειδή προσπαθούσαμε ήδη δυόμισι χρόνια τότε κ γνωρίζαμε ότι το σπέρμα είχε μια φλεγμονή κι ο σύζυγος έπαιρνε βιταμίνες την κάναμε για να δούμε μήπως κι έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Αλλά δεν ήθελαν να συνεχίσω να παίρνω έτσι φάρμακα κι εν τέλει φάνηκε ότι καλύτερα που δεν προχωρήσαμε και σε δεύτερη προσπάθεια κ κάναμε εξωσωματική. Γιατί μετά την ωοληψια ενώ είχα μεγάλη ανταπόκριση από τη διέγερση φάνηκε ότι δεν γινόταν σωστά η ωορρηξία κ πως η ποιότητα ήταν χαμηλή (32 ετών τότε, τον Οκτώβριο του 2023).  Δεν καταλαβαίνεις κάτι. Σου περνάει ένα λεπτό καθετήρα με το ξεκαθαρισμένο και ενισχυμένο σπέρμα του συζύγου και κάθεσαι στην καρέκλα του γυναικολόγου κανένα εικοσαλεπτο με τα πόδια πάνω. Για εμένα αν αποφασίσεις να κάνεις σπερματεγχυση να την κάνεις σε κέντρο εξωσωματικής με δικό τους γιατρό! Εγώ είχα κάνει σε κέντρο εξωσωματικής με τον δικό μου γυναικολόγο. Το κόστος συνολικά βγήκε 200€ ο γυναικολόγος μου και 300€ η κλινική τον Ιούλιο του 2023 στη Θεσσαλονίκη. Αν είχα γυναικολόγο από εκεί θα μου έβγαινε πάλι 500€, απλά θα μου ήταν πιο εύκολο για μετά για την εξωσωματική. Χρειάστηκε μετά να ψάξω να βρω εγώ γιατρό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...