Μετάβαση σε περιεχόμενο

Peg perego book plus καρότσι τι χρώμα να πάρω;;;;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

είμαι στην 30 εβδομάδα και κατέληξα μετά από μεγάλη έρευνα για καρότσι να πάρω το book plus της peg perego. Περιμένω μπεμπούλα αλλά θέλω ένα ουδέτερο χρώμα αφού μετά θάθελα κι άλλο μωράκι και αν έρθει αγοράκι να μην κάνω διπλές αγορές. Βασικά δεν μου πολυαρέσουν τα χρώματα της αλλά σαν καρότσι έχει όλα όσα πιστεύω ότι χρειάζομαι. Είμαι μεταξύ δύο. Κόκκινο-μαύρο ή Γκρίζο-μαύρο. Έχει και λαχανί-γκρίζο αλλά νομίζω ότι δεν πολυπάει για κοριτσάκι, συν το ότι η τσάντα αλλαξιέρα την οποία μου έχουν φέρει δώρο είναι κόκκινη. Το κόκκινο-μαύρο δεν με ενθουσιάζει και σκέφτομαι ότι άμα βάζω στο μωρό μπλε ή ροζ ή πορτοκαλί δεν θα μου αρέσει. Τώρα το μαύρο-γκρίζο το βλέπω μουντό σαν χρώμα αλλά είναι η πιο ασφαλές επιλογή αφού ότι και να φορέσω στο μωρό μου θα είναι ωραίος συνδυασμός και στο ότι δεν θα θέλω συνέχεια να βγάζω το ύφασμα και να το πλένω. Τι να κάνωωωω; και πρέπει να το παραγείλω άμεσα π.χ. αύριο γιατί αν δεν έχει σε stock θα κάνει ενάμιση μήνα να έρθει και δεν θέλω να έχω το άγχος της τελευταίας στιγμής

Βοήθεια κορίτσια.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην να εχεις μια τελεια γεννα και ενα γερο και καλοτυχο μωρο!

Τωρα στο καροτσι. Ε καλα δεν ειναι αναγκη το καροτσι να παει σετ με τα ρουχα του μωρου!Ειναι σαν να λεμε οτι πρεπει να παει το αυτοκινητο με τα ρουχα μας!Τωρα εμενα το γκριζο λαχανι θα μου αρεσε απο οσα περιγραφεις, αλλα το κοκκινο-μαυρο ειναι επισης πολυ ωραιο, αφου εχεις και την τσαντα ασορτι. Εγω αυτο το χρωμα εχω και ειναι βολικο, δεν λερωνει με το παραμικρο και ειναι unisex.

Με εγεια να το χαρειτε ο,τι κι αν αποφασισετε!

σου ευχομαι να εχεις μια καλη γεννα και ενα υγιες μωρακι.Γενικα τα μαυρο χρωμα στο καροτσι ειναι βολικο γιατι δεν φαινεται λερωμενο αν εχεις ασορτι τσαντα τοτε ακομα καλυτερα.Κοιτα να ειναι ενα γερο και ασφαλες καροτσι για το μωρο και αστα τα υπολοιπα.Αγχωσου για σοβαρα θεματα και οχι αν θα ταιριαζουν τα ρουχα του μωρου με το καροτσι.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ακούγεται χαζό αυτό που λέω με τα ρούχα κ.τ.λ. αλλά επειδή είμαι όλη μέρα ξάπλα εδώ και 4 μήνες -λόγω συσπάσεων- και όλο αυτόν τον καιρό ήμουνα συνέχεια μέσα στο άγχος για το τί μπορεί να συμβεί, τώρα βρήκα ασχολία που λέμε για να μην σκέφτομαι δυσάρεστα.. Εννοείται πως το σημαντικό είναι να ναι καλό καρότσι και να με εξυπηρετεί-αυτά τα χει(πάλι μετά από πολύ ψάξιμο χε χε). Βάζω διορία στον εαυτό μου μέχρι αύριο, μετά θα τα παραγγείλω και τέλος!!

Να χαίρεστε τα μωράκια σας κορίτσια,σας ευχαριστώ και πάλι χχχχχχ

καταρχας με το καλο να γεννησεις!!!!να δεχτεις με το καλο το κοριτσακι σου!!!

εγω θα επαιρνα το λαχαν που το χω δει και ειναι τελειο και σε κοριτσακι και σε αγορακι..

πριν 3 χρονια ++ που γεννησα τον 1ο πηρα το αντιστοιχο της perego ..ειναι ασφαλεστατο και εξυπηρετικοτατο..

σιγουρα αργοτερα θα χρειαστεις και πιο ελαφρυ...

να σε πληροφορησω οτι για τη navetta υπαρχει βαση εξαιρετικη για μεσα στο σπιτι και στρωματακι αντιπνιγικο ικανο για να κοιμαται γιατι η βαση της εινα σκληρη..

τσεκαρε το...

α και να θυμασαι ολες εχουμε κολληματα..ειδικα αυτα μιας μελλουσας μανας δκαιολογουνται!!!! :lol::lol::lol:

Σ ευχαριστώ πολύ chrysoyla μου για την απάντηση σου,χαίρομαι που ακούω τόσο θετικά σχόλια για τα καρότσια της peg perego, είναι το πρώτο μου και δεν είχα ιδέα από μάρκες και καρότσια, απλά με τράβηξε πολύ το συγκεκριμένο καρότσι αφού στα βίντεο που το είδα έχει όλα όσα θέλω. Όσο για τα κολλήματα όντως τα έχουμε οι φρεσκομανούλες!!! Θα σας ενημερώσω για την τελική επιλογή μου, φιλιά χχχχχ

το μαυρο χρωμα οντως δε λερωνει ευκολα...με το καλο να γεννησεις...

επισης επειδη ιδιαιτερα σε απασχολει ο συνδυασμος χρωματων τοτε το μαυρο θα σου ειναι πιο βολικο :D

Καλημέρα κορίτσια,τελικά τη λύση μου την έδωσε το κατάστημα,δεν θα ξαναφέρουν το μαύρο χρώμα οπότε παραγγείλαμε το μαύρο-κόκκινο!!Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας,φιλιά χχχ :D

εμεις πηραμε κοκκινο -γκρι ανοιχτο για τον μικρο μας...μηπως και κανουμε και κορουλα..οποτε δεν ηθελα μπλε!

ειναι ουδετερο χρωμα!

τωρα το μαυρο μηπως ειναι πολυ μουντο???και εγω ελεγα να παρω...αλλα απο οταν το ειδα απο κοντα...σκιαχτηκα!δεν ξερω...οπως νομιζετε!

με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...