Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερουδια!!!!τι κανετε κοριτσακια;εγω ημουν με ψυξη αυτές τις μερες,ακομα ειμαι δηλαδη αλλα λιγο καλυτερα .οταν παιρνω βαθια ανασα με ποναει το στηθος και χτυπαει πισω στην πλατη…πρωτη φορα ακουω τετοια ψυξη..!!!χθες με πηρε ο υπνος το απογευμαστον καναπε και χωρις να το καταλαβω ηρθε και τρυπωσε και η Κωνσταντινα..δεν την ειδε ο αντρας μου και μετα δεν ξυπναγε..την μετεφερα στο κρεβατι αλλα μετα από κανα μισαωρο ξυπνησε και αφου ξεπερασαμε την γκρινια,ηπιε γαλα δεν ηθελε να κοιμηθει..πηγε 12 για να παμε τελικα να κοιμηθουμε μαζι…σημερα πρεπει όπωσδηποτε να κοιμηθει μεσημερι…δεν γινεται να την παιρνει ο υπνος 7.30!!

Χριστινακι στειλε μου κι εμενα να διαβασω αυτό που εγραψες!!Για διαγωνισμο είναι;καλη επιτυχια!!!ευτυχως που είναι καλυτερα ο μικρος,ναι και αραιομενο γαλα καλα σου ειπε.κι εγω το πιστευω ότι ο οργανισμος ξερει τι ζηταει,μου το εχει πει κ ο αλλεργιολογος αυτό,ότι το παιδι καταλαβαινει τι θα του κανει καλο και το ζηταει!με τον αντρα σου πρεπει να ξεκαθαρισετε τι νιωθετε ο ενας για τον αλλον,δεν μπορει να χαθηκε η αγαπη.τσακωμοι παντα θα υπαρχουν,αν είναι και ηλιθιο λογο αξιζει να διαλυσετε την οικογενεια σας;

Αννα Μαρια κι εγω από τα 19 ειμαι με τον αντρα μου,10 χρονια κλεινουμε τον Σεπτεμβρη…ετσι γινεται,οσο περνανε τα χρονια μεγαλωνουμε αλλαζουν τα θελω μας,πρεπει να υπαρχει κατανοηση και υποχωρησεις και από τι 2 μεριες..μην νομιζεις ότι δεν θελω κι εγω να τον σκοτωσω καποιες φορες!!χαχα Καλα η πεθερα τσαντιζοταν με το 3χρονο που δεν ακολουθουσε τους κανονες;;χαχαχα το καροτσι για υπνο το εχω δοκιμασει κι εγω..τιποτα άλλο δεν επιανε,μετα περασε κ αυτό!!εγω σε ειχα ρωτησει για τον αδερφο,Φιλανδια ε;ευκαιρια για άλλο ταξιδακι!!!!

Κατερινα τι ωραια που περνατε!!το ευχαριστιεται και η Αγγελικουλα!!!καλεκαι ο Νικολας μεγαλωσε και είναι ετοιμος για βηματακια;μπραβο του!!!με τα τσισα ,σταματησα να την ρωταω αν θελει γιατι παντα ελεγε όχι και της λεω παμε να κανουμε τσισα,της θυμιζω και την ανταμοιβη,παντα βεβαια λεει ότι δεν θελει,αν την βαλω με το ζορι (δεν ξερω αν είναι σωστο όμως)θα κανει,καποιες φορες που λεει δεν θελω,μετα από 1 λεπτο της φευγουν…τικανεις σε αυτην την περιπτωση;την μαλωνεις;λες δεν πειραζει;κακα παντως δεν εχει κανει πανω της καμια φορα,παντα μου ζηταει εκεινη να παμε τουαλετα οποτε εχει καταλαβει το νοημα…όταν βγαινατε βολτες τι εκανες;πχ να πατε κουνιες,σουπερ μαρκετ;

Μαγδα πως είναι η μεση;αυριο φευγετε;Καλα να περασετε!!!!

Μαρινα ελπιζω να μην εχεις προβλημα με τις καταθεσεις σου,γιατι ναι μεν λενε ότι δεν κινδυνευουν αλλα δεν είναι και να τους πιστευεις….Μπραβο στον Αντωνακη!!!!αντε τωρα ποιος σας πιανει!!!καλα κυνηγια!!!Καλη συνεχεια με την διαιτα!!βοηθαει και η νηστεια αυτές τις μερες να μην εχεις και πειρασμους!!!

Βασω και Αννα Μαρια πως πανε τα πραγματα;ακουσα ότι μειωσαν κι άλλο το οριο των αναληψεων..τι θα κανει ο κοσμος;για τον εσωτερικο δανεισμο δεν τον θελουν γιατι πως θα τα αρπαξει και η ΕΕ;;για την Ρωσια ,εγω δεν πιστευω στους σωτηρες…ολοι εχουν τους σκοπους τους!!!

Ανθη μακαρι να μην ξαναχαλασει ο καυστηρας..τοσα λεφτα για επιδιορθωση είναι κριμα…στο παρτυ αφου γλυτωσες ετοιμασιες και καθαρισμα και περασε και τελεια ο Πανουλης μια χαρα!!!

Κατερινα Κα,πως τα πηγαν οι μαθητες;καλα εσεις θα πατε να πλυνετε τα τζαμια;;πρωτη φορα το ακουω αυτό!!!ειπε το ποιημα του ο Δημητρης;ελπιζω να μην βρεχει και να κανετε κ την παρελαση σας!!!!κι εγω ραβω συνεχεια τωρα ,φτιαχνω φρουτα –λαχανικα από τσοχα και μου λεει ο αντρας μου ότι σε λιγο θα βγω και στο δρομο όπως καθοντας οι γιαγιαδες…χαχα λες να ξεχνιεται με τα τσισα ε;η αληθεια είναι ότι φευγουν πιο ευκολα από τα κακα.

Φιλια σε ολες

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Για τις εξελιξεις εχουμε γινει πραγματικα ενα ματσο λαχανα!κανεις δεν ξερει τιποτα!προσπαθουνε να υπαρξει η χρυση τομη και ευχομαι να βρεθει συντομα γιατι πολυ φοβαμαι οδηγομαστε στην απολυτη καταστροφη!εχουμε γινει σιριαλ διεθνως!πρωτη ειδηση παγκοσμια!η Κυπρος,ποιος να το λεγε οτι θα παιρνανε τα πραγματα την πιο ασχημη εξελιξη που μπορουσαν να παρουν?η Ρωσια δεν μας βοηθαει, η Τροικα θελει να γινει κουρεμα και τα νεα νομοσχεδια που η Κυβερνηση προσπαθει να περασει στη Βουλη λενε για κλεισιμο Λαικης Τραπεζας κι ετσι μενουν στο δρομο ατομα που εργαζονται σε αυτην!κοσμος διαδηλωνει, στα σουπερμαρκετς υπαρχουν ελλειψεις τροφιμων γιατι δεν υπαρχει ρευστο χρημα να πληρωσουν τους προμηθευτες, κοσμος να παρακαλαει να παρει τα αναγκαια τροφιμα για τα παιδια του απο τα μπακαλικα της γειτονιας γιατι δεν εχουν λεφτα, ξεμεινανε ολοι οσοι δεν εχουν καρτες!πως μας καταντησατε ετσι ρεεεε???και να εχεις και γνωστους και ηθοποιους να βγαινουν στο φεισμπουκ και να παραδεχονται δημοσιως οτι ηξεραν για το κουρεμα και ναι μετεφεραν τα λεφτα τους την υστατη σε τραπεζα της Μαλτας!και να παραδεχεται και το ποσο των 875 χιλιαδων ευρω και να λεει ε τι θα τα αφηνα να μου τα κουρευε η Τροικα?το κανες που το εκανες αλλα να προκαλεις σε μια δυσκολη τοσο κατασταση ολους τους φτωχους ανθρωπους που δεν εχουν 2 ευρω να παρουν γαλα και ψωμι για τα παιδια τους?Ε οχι!δεν το δεχομαι!παρ ολα αυτα ομως πρεπει να σταθουμε δυνατοι για τα παιδια μας να σωσουμε οτι σωζεται πλεον!

Στα δικα σας τωρα. . .!

Αλεξανδρα το Κωσταντινακι παντα τοσο αργα κοιμαται ή οταν κοιμηθει μεσημερι το βραδυ κοιμαται νωριτερα?

Καγκουρακι πως περνατε στο χωριο? Ο Νικολας εκανε βηματακια ε?με βοηθεια ή εντελως απο μονος του?

Κατερινακι πως τα πηγαν οι λεβεντες σου?

Αννα Μαρια σιγα σιγα και θα μαθει το μπιμπερο!αρκετος ο αποθηλασμος ειμαι σιγουρη!

Δημοσίευση

Βάσω το σχέδιο για την εξυγίανση της Λαϊκής δε λέει για κλείσιμο. Όλοι οι υπάλληλοι θα επιστρέψουν στις θέσεις τους την Τρίτη. Η αναδιάρθρωση έχει το σενάριο των απολύσεων, όχι η εξυγίανση που είναι κάτι διαφορετικό, από τη στιγμή που δε θα διοριστεί εκκαθαριστής.

Αλλά δυστυχώς τα τρία κόμματα διαφωνούν με αυτό το σενάριο και τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ. Προφανώς νομίζουν ότι μπορούμε να μπλοφάρουμε με την τρόικα, κ.λπ. ότι θα πάμε για χρεωκοπία, κι αυτοί θα τρομάξουν και θα μας σώσουν άνευ όρων. Αλλά εγώ όπως το βλέπω έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, είτε που θα χρεωκοπήσουμε, είτε που θα αναγκαστούμε να υπογράψουμε ένα πολύ πιο επαχθές μνημόνιο από αυτό που αποφασίστηκε το Σάββατο.

Δε σχολιάζω τίποτα, σας αφήνω κι ελπίζω να επανέλθω με καλύτερα νέα, αν και δε νομίζω.

Δημοσίευση

Αννα Μαρια εγω επειδη βλεπω οτι δεν παμε για εξυγιανση αλλα για αναδιαρθρωση γι αυτο μιλαω για απολυσεις!δεν βλεπω να συμφωνουν ευκολα για την εξυγιανση αλλα ουτε και η Μερκελ συμφωνει με τα Ταμεια Αλληλεγγυης που εμεις προτεινουμε!

Δημοσίευση

Βάσω δυστυχώς οι "φίλοι" μας, μας εκβιάζουν ωμά. "Αυτά σας προτείναμε, αυτά είναι, άμα δε σας αρέσουν χρεωκοπήστε να δείτε τη γλύκα". Αυτό μας λένε. Από τη στιγμή που η τρόικα δε δέχεται το Επενδυτικό Ταμείο, σημαίνει ότι δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί καμία απολύτως λύση που θα προτείνουμε εμείς, όσο βιώσιμη κι αν είναι.

Είναι προφανές ότι δε είναι προς το συμφέρον μας να παραμείνουμε σε μια εχθρική προς εμάς Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά τι θα γίνει αν βγούμε από την ΕΕ και απομονωθούμε; Πώς θα κάνουμε εισαγωγές με την (υποτιμημένη) λίρα μας, από τις οποίες εξαρτάται η αγορά μας; Ποιος θα αγοράζει τα λίγα προϊόντα που εξάγουμε; Και κυρίως, ποιος θα επενδύσει στο φυσικό μας αέριο; Και το χειρότερο, τι γίνεται με την Τουρκία που καραδοκεί; Δυστυχώς είμαστε πολύ αδύναμοι και παγιδευμένοι. Αλλά και πόσο καιρό θα συνεχίσει να υφίσταται μία ΕΕ με τέτοιους όρους; Πόσο καιρό θα αντέξουν οι πιο αδύναμες χώρες αυτήν την πίεση και αυτήν την κατάφωρη κλοπή; Πολύ σύντομα, είτε η ΕΕ θα διαλυθεί τελείως, είτε θα αλλάξει τελείως μορφή, και μαζί της θα αλλάξει και όλος ο κόσμος. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει καλύτερος...

Όπως και να 'χει, ο άνθρωπος έχει μέσα του τεράστιες δυνάμεις. Όσο καλομαθημένοι κι αν είμαστε, αν χρειαστεί να ζήσουμε με ψωμί κι ελιά, θα συνηθίσουμε και θα τα καταφέρουμε, όπως τα κατάφεραν και οι γονείς μας το '74, και πραγματοποίησαν το "κυπριακό θαύμα" στην οικονομία λίγο μετά.

Δημοσίευση

Βάσω το είδα κι αυτό που λες για τον ηθοποιό που έβγαλε τις 875 χιλιάδες στη Μάλτα, από το ποστ που έκανες στο φέισμπουκ. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τίποτα. Δεν αποδεικνύεται ότι το γνώριζε, αλλά ότι "φοβόταν ότι θα συμβεί, επειδή τα σενάρια κουρέματος κυκλοφορούσαν". Οπότε, δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει, όπως και όλους που έβγαλαν λεφτά έξω, ακόμα και την τελευταία στιγμή...

Ουφ, δεν μπορώ, είμαι σε υπερένταση, όλα δείχνουν ότι πάμε σε επαχθές μνημόνιο...

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!

Αννα Μαρια και Βασω παρακολουθω με ενδιαφερον την κουβεντα σας! Και σας χαιρομαι! Οπως τα λετε, ψυχραιμια και θα βρεθει τροπος να αντιμετωπισετε ο,τι κι αν ερθει. Οσο για την ΕΕ ειναι ενας γιγαντας με αχυρενια ποδια, θα καταρευσει οπωσδηποτε, το βλεπουν και για αυτο κανουν τοσο σπασμωδικες ενεργειες, να προλαβουν να αρπαξουν ο,τι μπορουν πριν γκρεμιστει το συμπαν. Οταν η Ενωμενη Ευρωπη εγινε οικονομικη ενωση αντι ουσιαστικη χαθηκε αυτοματως το παιχνιδι!Οσο για την επισημη σταση της Ελλαδας απεναντι στην Κυπρο ηταν παντα απαραδεκτη, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Για τις υπολοιπες, χαιρομαι που τα περνατε ομορφα και διασκεδαζετε με τα ζουζουνια σας! Οσες μαλιστα τα ειδαν και στις γιορτουλες θα φουσκωσαν απο υπερηφανεια!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον για τον αντρα μου, ελπιζω να ηρεμησουμε, αλλα οπως ειπα χανω σιγα σιγα την πιστη μου. Οι τσακωμοι ειναι συνθηως για ηλιθιους λογους, το υποβαθρο ομως ειναι βαθυτερο...

Το μεηλ μου ειναι christinaleli@hotmail.com. Για να μη σας πρηζω με πμ το βαζω εδω να μου στειλετε τα δικα σας, ευχαριστω ολες οσες θελετε να διαβασετε κατι δικο μου, ειναι πολυ ομορφο αυτο και μου δινει πολυ δυναμη και ορεξη να γραφω κι αλλο!

Καλο και ηρεμο τριημερο να περασετε!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου, εμεις τα ιδια στο χωριο, αυριο περιμένουμε τον μπαμπα μας και τηννκυριακη τους φίλους μας.

Αλεξάνδρα αν δεν κοιμηθει μεσημέρι και την βλέπεις να νυσταζει κατα τις 7:30 προσπάθησε μήπως την κρατήσεις ξυπνια μιση ώρα τρία τέταρτα και μήπως το παει μετα σερι μέχρι το πρωι. Δεν θυμάμαι αν το έχεις δοκιμάσει, πάντως ειναι δύσκολη αυτη η μεταβατική φάση μέχρι να κόψει ή οχι τον μεσημεριανο ύπνο. Για τα τσισα όταν ειναι να πάτε κάπου έξω βόλτα ή κάπου με το αυτοκινητο να την βάζεις πριν αλλα να είσαι και προετοιμασμένη να την βάλεις στις κούνιες να κάνει σε κανα δεντράκι :lol:;)

Βάσω κρατιέται και τα κάνει τα βηματακια ειναι μικρουλης ακομα για μόνος του.

Περί τα οικονομικα δεν σχολιάζω, τα είπατε μια χαρα για μένα όλα ειναι προμελετημενα και αυτο που με αγχωνει περισσότερο ειναι ότι δεν ξέρεις αν σου λενε όλη την αλήθεια ότι ξέρεις θα γινει αυτο και θα εχουμε το τάδε αποτέλεσμα, σε μας τωρα τρία χρονια εγω δεν έχω καταλάβει τι πραγματικα έχουν καταφέρει.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Εδώ τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Κατατέθηκαν στη Βουλή νομοσχέδια με αυτά που θέλει η τρόικα, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Θα γίνει κούρεμα, επί των τόκων και όχι επί των καταθέσεων, θα "εξυγιανθεί" η Λαϊκή Τράπεζα, κ.λπ.

Διαβάζω διάφορες ελληνικές ιστοσελίδες και εκνευρίζομαι. Ουσιαστικά μας λένε ότι ήταν μεγάλη χαζομάρα το όχι που είπαμε, γιατί δεν είχαμε εναλλακτικά σχέδια, ότι οι πολιτικοί μας φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ότι έκαναν τη μαγκιά τους και ψήφισαν όχι και τώρα ψηφίζουν νομοσχέδια με όσα θέλει η τρόικα, κ.λπ. Πιστεύω ότι είναι άδικα όλα αυτά, από τη στιγμή που προτάθηκαν δύο σχέδια Β και η τρόικα τα απέρριψε (όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί ήθελαν κούρεμα και γιατί, γενικώς, δεν ήθελαν να αποδεχτούν ένα δικό μας σχέδιο διαφορετικό απ' το δικό τους), η Ρωσία που θα μας βοηθούσε πήρε μήνυμα απ' την ΕΕ να μην το κάνει, και εδώ και μία εβδομάδα πραγματικά δε σταματούσαν οι συσκέψεις και ο αγώνας να βρεθούν λύσεις, και βρέθηκαν λύσεις, αλλά δε βόλευαν τα αφεντικά.

Τουλάχιστον θα δημιουργηθεί το Ταμείο Αλληλεγγύης, αφού το ψήφισε σήμερα το βράδι η Βουλή (ελπίζω να μην το απορρίψουν τα αφεντικά) και ίσως δημιουργηθεί κάποια διέξοδος από αυτό.

Δε σχολιάζω κάτι, είμαι εξουθενωμένη.

Σας φιλώ κορίτσια μου!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια...ειμαι χαλια...ο μπεμπης πηγα να ξαπλωσω 1:30 η ωρα γιατι εβλεπα ταινια(ξινη μου βγηκε)...ξυπνησε 2:00 kai κοιμηθηκε 5:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νευρα μου κροσια...τον θηλασα 100 φορες τπτ εκει στο στηθος!!!κολλητος πανω μου...κουραστηκα πλεον...αρχιζω απογαλακτισμο...τετοια προσκολληση αλμα ξεαλμα δεν αντεχω αλλο!!!και ο πατερας του τον παιρνει στο κρεβατι για να κοιμαται...πως κοβεται αυτο????τον ελεγα οτι δεν ειναι καλο!!!

ΠΩς ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου.

Εδώ ακόμα τα πράγματα δεν έχουν ηρεμήσει, όλη μέρα γίνονται συζητήσεις στα κανάλια (καμία σχέση με τις συζητήσεις στην ελληνική τηλεόραση, εδώ ο καθένας μιλάει, επιχειρηματολογεί, αναπτύσσει τη σκέψη του, και όποιος διαφωνεί παίρνει μετά το λόγο και λέει τα δικά του, χωρίς τσακωμούς, κ.λπ.) για το τι θα περιέχει το μνημόνιο, τι θα γίνει με τις τράπεζες, αν θα γίνει κούρεμα και πόσο, κ.λπ. Χαμός στο ίσωμα γενικώς.

Δυστυχώς, όπως φαίνεται, μας την είχανε στημένη από όλες τις μεριές. Τους ζητήσαμε βοήθεια, μας έβαλαν ως όρο το κούρεμα, δε δεχτήκαμε και είπαμε να βρούμε μόνοι μας το ποσό που ζητούσαν. Πάμε στη Ρωσία, πάνε κι αυτοί στη Ρωσία και της λένε να μη μας βοηθήσει. Βρίσκουμε διάφορες άλλες λύσεις, τις απορρίπτουν όλες με συνοπτικές διαδικασίες. Ζητήσαμε από την Ελλάδα να μας δώσει τα 2 δις που μας ΧΡΩΣΤΑΕΙ από το κούρεμα ελληνικών ομολόγων και ο Προβόπουλος απάντησε απλούστατα ΟΧΙ (γιατί έτσι του είπαν προφανώς). Ρωτάμε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αν θα συνεχίσει την παροχή ρευστότητας στις τράπεζές μας, σε περίπτωση που βρούμε μόνοι μας τα δέκα δις (το πραγματικό ποσό που χρειαζόμαστε) και μας απάντησε ΟΧΙ. Όλοι έγιναν οικονομολόγοι αυτές τις μέρες και αγόρευαν και λέγανε "μα υπάρχουν λύσεις, πώς δεν τις βλέπουν;". Υπάρχουν λύσεις, αλλά δε μας επέτρεψαν να τις επιλέξουμε. Το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό και όχι οικονομικό.

Φυσικά, φταίμε πρώτα απ' όλα εμείς που φτάσαμε σ' αυτήν την κατάσταση, αυτό δεν αλλάζει και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το φυσικό μας αέριο (να μας επιτρέψουν να το εκμεταλλευτούμε, εδώ που φτάσαμε) και σε κάποια χρόνια να βγούμε απ' αυτό το χάος και τη ξεφτίλα.

Εμείς είμαστε καλά, ο Αντρέας ακόμα έχει βήχα, γιατί δεν του περνάει; Του κάνουμε εισπνοές, πίνει σιρόπι, γιατί ακόμα επιμένει ο παλιοβήχας;

Χριστίνα κάπως έτσι είμαστε κι εμείς με τον άντρα μου, τσακωμοί για ηλίθιους λόγους, αλλά βαθύτεροι λόγοι (το ότι δεν ταιριάζουμε καθόλου).

Αλεξάνδρα περαστικά ρε κορίτσι με την ψύξη.

Πώς τα πάτε με την πάνα;

Καγκουράκι αυτό που έχουν καταφέρει στην Ελλάδα είναι να την καταστρέψουν και να την εκμηδενίσουν και είναι σε καλό δρόμο.

Πώς τα περνάτε στο χωριό;

Μαρίνα αν τον έπαιρνε ο άντρας σου τον μικρό; Πιπίλα παίρνει; Πόσο συχνά το κάνει αυτό; Εμάς ο Αντρέας πάντως, τώρα άρχισε να κοιμάται όλη τη νύχτα, κι αυτό όχι πάντα.

Δεν ξέρω να σου πω για τον απογαλακτισμό, αν θέλεις διάβασε αυτά που μου έγραψαν τα κορίτσια στις προηγούμενες σελίδες. Εγώ δεν αρχίζω ακόμα τελικά, περιμένω να σταθεροποιηθούν λίγο τα πράγματα με την οικονομία και όλα όσα γίνονται και μετά. Όχι ότι επηρεάζεται το μωρό από την κατάσταση στην οικονομία, αλλά μάλλον θα περιμένουμε κανένα-δύο μήνες για να αρχίσουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδί. Να βρούμε τους ρυθμούς μας και μετά.

Με το co-sleeping εγώ διαφωνώ. Γενικώς θεωρείται από τις πιο καλές πρακτικές, ειδικά για τα μωρά που θηλάζουν, αλλά εμάς δε μας βόλεψε, ούτε τον Αντρέα, ούτε κι εμένα. Είναι μετρημένες οι φορές που κοιμήθηκε μαζί μας.

Σας φιλώ κορίτσια!

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες

η χθεσινη μας γιορτη ηταν σκετη αποτυχια :( ο Δημητρης χωθηκε σε μια αιθουσα και δεν βγηκε να πει το ποιηματακι του τι παρακαλια τι το ενα τι το αλλο τιποτα δεν ηθελε να βγει με τιποτα, κριμα και το ελεγε τοσο ωραια στο σπιτι δεν πειραζει του χρονου καλυτερα ελπιζω την Δευτερα να κανει παρελαση και να μην εχουμε γκρινιες παλι ,με τα τζαμια του παιδικου που λετε δεν εχουν προσλαβει καθαριστρια πηραν μονο μαγειρισσα και καθαριζει αυτη κι ετσι η νηπιαγωγος ζητησε απο μερικες μαμαδες να βοηθησουν για να καθαρισουμε τα τζαμια γιατι δεν προλαβαινε η μαγειρισσα και φυσικα οπως παντα φιλοτιμο δεν υπαρχει ημουν η μονη που φιλοτιμηθηκα και πηγα να βοηθησω καμια αλλη :o κριμα ολες βρηκαν δικαιολογιες και δεν ηρθαν τελοσπαντων εγω εκανα αυτο που νομιζω σωστο απο εκει και περα ας κανουν οτι θελουν....

Αννα Μαρια τι να πω η κατασταση ειναι τραγικη κι οπως παντα την πληρωνει ο λαος μακαρι να βρεθει λυση συντομα και να μην εχετε τα δικα μας χαλια κι εγω διαφωνω με το να παιρνουμε τα παιδια μαζι μας στο κρεβατι και δεν το εχω κανει ποτε ολοι τους κοιμουνται ησυχα στα κρεβατια τους και δεν εχουμε προβληματα

Χριστινακι μου σου εστειλα το email μου με πμ να μου στειλεις το διηγημα σου ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα με τον αντρα σου συντομα ....

Αλεξανδρα ελα να βγουμε μαζι στους δρομους εσυ μετις τσοχες εγω με το πλεξιμο κατι θα βγαλουμε :lol::lol::lol: κι εμενα ο αντρας μου λεει σε βαρεθηκα συνεχεια με το πλεξιμο αλλα εγω δεν πτοουμαι , συνεχιζω ακαθεκτη θα σας βαλω φωτο με τις νεες μου δημιουργιες καποια στιγμη , οσο για τα τσισα ετσι συμβαινει ειναι λογικο παιζουν και ξεχνιουνται σιγα σιγα θα μαθει και θα τα συγκρατει τωρα που ανοιγει ο καιρος ειναι οτι πρεπει για να εκπαιδευτει

Κατερινακι να περασετε καλα και το τριημερο που ερχεται,στο χωριο καταλαβαινεις ολες τις γιορτες πιο εντονα

Βασω ο δικος σας παιδικος σταθμος κανει παρελαση ή ειναι ολα μικρουλια;

να περασετε ενα ομορφο τριημερο !!πολλα φιλια σε ολες!!

Δημοσίευση

Κατερίνα, άκου τι έγινε στη δική μας γιορτή: θα έρχονταν να μας τραγουδήσουν από το Μουσικό Λύκειο της περιοχής. Ένας από τους δασκάλους είναι φίλος μου και συνεννοήθηκα μ' αυτόν. Μου είχε πει ότι θα πουν το Τη Υπερμάχω στρατηγώ και δύο τραγούδια. Λίγες μέρες μετά, ήρθε κάποιος από το Μουσικό Λϋκειο στο σχολείο μας, πριν πάω εγώ, και έφερε ένα χαρτί με τα δύο τραγούδια που θα έλεγαν. Βάζω εγώ στο πρόγραμμα τον ύμνο και τα τραγούδια, και τελικά ύμνο δε μας είπαν! Μετά, ενώ υποτίθεται ένας συνάδελφος θα πρόβαλλε σχετικές εικόνες και ένα φιλμάκι-αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου (αυτό κάνει σε όλες τις γιορτές), το ξέχασε, ή τα έπαιξε με όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν έκανε τίποτα, ενώ είχα το φιλμάκι στο πρόγραμμα! Ένα κείμενο που διάβασε κάποιος ή εγώ ξέχασα να το γράψω στο πρόγραμμα ή η γραμματέας που το δακτυλογράφησε, τέλος πάντων, είχαμε πλήρη ασυμφωνία προγράμματος-γιορτής! Πάντως, όλοι διάβασαν τα κείμενα και τα ποιήματά τους τέλεια, ακόμα και ο χειρότερος μαθητής του σχολείου, τον οποίο όλοι θαύμασαν και χειροκρότησαν!

Κατά τα άλλα, οι γιορτές μας μάραναν.

Α, το πράγμα με τα τζάμια χειροτερεύει! Νόμιζα ότι ήταν κι άλλες μαμάδες τουλάχιστον, δεν είχα καταλάβει ότι μόνο εσύ πήγες! Νομίζω ότι κι εγώ θα ήμουν το θύμα και θα πήγαινα!

Σήμερα φυσάει ένας τρελός αέρας, κάθε Σαββατοκύριακο το ίδιο και δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Μόνο σούπερ μάρκετ πήγαμε...

Δημοσίευση

Ακριβως Αννα Μαρια οι γιορτες σας μαραναν :lol::lol: μπαχαλο τα κανανε αφου διαβασαν σωστα τα ποιηματα τουλαχιστον παλι καλα,κι εγω νομιζα οτι θα ειναι κι αλλες μαμαδες αλλα το ξαναειπα φιλοτιμο δεν υπαρχει,τα εκανα εγω με την νηπιαγωγο με εφημεριδες και αζαξ και δεν καναμε πολυ ωρα ,απο οτι εχεις δει κι απο αλλες φορες εγω παντα βοηθαω οταν μου το ζητανε και δεν αισθανομαι θυμα αυτες που δεν ερχονται και βρισκουν παντα φθηνες δικαιολογιες δεν ξερω πως αισθανονται :o εδω σημερα μας εκανε ανοιξιατικη μερα τα παιδια ολη μερα εξω ειναι χθες φυσουσε ενας τρελος αερας και ειχε πολυ κρυο και σε μας

παω ζουμπα.....

Δημοσίευση

Κατερίνα οι πιο πολλοί δήμοι, σωματεία, κ.λπ. ακύρωσαν τους εορτασμούς για την εθνική επέτειο, αλλά οι παρελάσεις νομίζω θα γίνουν. Τώρα με τι μούτρα και τι ψυχή θα παρελάσουν δεν ξέρω.

Τέλος πάντων.

Η γιορτή μας ήταν πάρα πολύ ωραία, ήρθαν και χορευτές από ένα σωματείο και μας χόρεψαν μακεδονικούς χορούς. Αν δε δίναμε το πρόγραμμα, κανείς δε θα καταλάβαινε το μπάχαλο!

Κι εγώ έχω την απορία πώς υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγουν να κάνουν κάτι. Π.χ. όταν συνταξιοδοτήθηκαν πρόωρα κάποιοι καθηγητές στο σχολείο μας (για να προλάβουν τη φορολόγηση του εφάπαξ που τώρα θα τους κουρέψουν!!!) διόρισαν μια καινούρια καθηγήτρια φιλόλογο. Επειδή αυτή ήρθε μέσα Νοεμβρίου, δεν είχε καμία απαλλαγή διδακτικών ωρών αντί κάποιας υπευθυνότητας, έτσι συμφωνήσαμε όλοι, να πάρω εγώ μία δική της διδακτική ώρα και να της δώσουμε μία ώρα για διοργάνωση γιορτών. Έτσι, είχαμε από μία ώρα για γιορτές αυτή, εγώ κι ένας άλλος συνάδελφος. Εγώ διοργάνωσα ΟΛΕΣ τις γιορτές φέτος (πέντε ή έξι) εκτός από τη Χριστουγεννιάτικη και τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών που τις έκανε ο θεολόγος, ο άλλος συνάδελφος ανέλαβε τη μουσική επένδυση, βιντεάκια, προβολή εικόνων (δηλαδή όλο το τρέξιμο έπεφτε σε εμένα), και η τρίτη κοπέλα ανέλαβε να διοργανώσει ΜΟΝΟ τη γιορτή της 1ης Απριλίου. Σε κάποια φάση, αστειευόμενος ο διευθυντής, της είπε να αναλάβει ακόμα μία γιορτή, και η άμεση και αυθόρμητη απάντησή της ήταν "Και γιατί να κάνω δύο;". Αλλά νομίζω ότι ούτε που κατάλαβε τι έλεγε και τι γινόταν. Εγώ πάντα θέλω να είμαι πρόθυμη, νιώθω απαίσια να ξέρω ότι υπάρχει κάποια δουλειά κι εγώ έχω υπεκφύγει, ακόμα κι αν δεν είναι δική μου υπευθυνότητα και τη δική μου δουλειά την έχω κάνει.

Εμάς εδώ δεν έχει κρύο, αλλά φυσούσε πάρα πολύ, μία έβγαζε ήλιο και μία συννέφιαζε, ο χειρότερος καιρός...

Σας φιλώ κοριτσάρες!

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μένα

Αννα Μαρία ο βήχας αργει να φύγει ειναι η αλήθεια οπότε υπομονη, επειδη δεν έρχεται και σε επαφή με αλλα παιδάκια θα του περάσει σιγα σιγα. Εμεις είμαστε σχεδόν συνεχεια με βηχαλακι λόγω παιδικου. Μου αρεσει που τυπωσατε και προγραμμα στην γιορτη :lol::lol: αλλα νταλα δηλαδη :lol::lol:

Μαρίνα ειναι έτσι καθε βραδυ ή μονο χθες. Γενικα το βραδυ ποσες φορες ξυπναει για να θηλασει. Αν έχεις κουραστει τοτε σιγα σιγα ξεκινα τον αποθηλασμο να έχεις στο μυαλο σου ότι μπορει να παρει και δυο τρεις μήνες. Εχει μάθει το μπιμπερο? ξεκινάς με αυτο δίνοντας του δικο σου γάλα και μετα ελαττωνεις σταδιακα το δικο σου και προσθετεις ξένο και ξεκινάς αυτη την διαδικασία με το πρωινό γάλα, μετα με το βραδινό και αφήνεις τελευταία την νύχτα. Πάντως μπορει αυτη η αναστάτωση να ειναι είτε απο δοντακι είτε επειδη άρχισε τα πρώτα του βηματακια. Λενε καλυτερα ο αποθηλασμος να γινει όταν ειναι ήρεμο το μωρακι και δεν ταλαιπωρείται απο τα δοντακια του ή άγχος αποχωρισμού.

Κατερινακι κρίμα που ντρέπονται τόσο πολυ ο Δημητρακης σου ειναι μικρουλης ακομα και σίγουρα θα τον καμαρωσεις πολλες άλλες φορές. Για τα τζάμια στο σχολείο και εγω το ίδιο θα έκανα άσχημο να βρίσκεις δικαιολογία για κάτι τόσο απλό που αφορά τον χώρο που κινείται το παιδι σου.

Καλο βραδυ και καλα να περάσετε αυριο!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου!

Τι κάνετε;

Εμείς εδώ ακόμα περιμένουμε. Απόψε είναι το Eurogroup και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Συνεχίζουν να μας απειλούν με χρεωκοπία, γενικώς είναι όλα στον αέρα. Εδώ ακούγονται πολλές φωνές για έξοδο από το ευρώ και για χρεωκοπία, από ΟΛΑ τα κόμματα και από άλλους φορείς (π.χ. τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος μπορεί να μην έχει καμία απολύτως σχέση με τη θεολογία, αλλά είναι πολύ καλός επιχειρηματίας). Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, και δεν ξέρουμε και ποια είναι η χειρότερη επιλογή! Η υπογραφή ενός επαχθούς μνημονίου ή η χρεωκοπία; Τουλάχιστον στη δεύτερη περίπτωση δε θα βάλουμε δερβέναγες πάνω απ' το κεφάλι μας και θα ορθοποδήσουμε μόνοι μας, σε δέκα χρόνια, σε δεκαπέντε, αλλά τουλάχιστον δεν υποθηκεύουμε το μέλλον μας. Βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο απλό: έξοδος από το ευρώ σημαίνει επιστροφή στην κυπριακή λίρα και υποτίμηση του εθνικού μας νομίσματος, και μεγάλη υποτίμηση ενός νομίσματος είναι καταστροφική. Η υπάλληλος που έχουμε στο κατάστημα είναι Μολδαβή και ο πατέρας της, που ήταν στέλεχος του καθεστώτος, της είχε μαζέψει λεφτά για να αγοράσει ένα διαμέρισμα. Όταν έπεσε το καθεστώς και υποτιμήθηκε το νόμισμα, η κοπέλα αυτή, με τα λεφτά που της έφταναν για να αγοράσει ένα διαμέρισμα, αγόρασε ένα σουτιέν!

Τέλος πάντων.

Ο Αντρέας χτες βράδι ξύπνησε στις 3.30 και κοιμήθηκε ξανά σε κανένα εικοσάλεπτο. Τον θήλασα, δεν άντεχα εναλλακτικές λύσεις.

Σήμερα το πρωί πήγαμε εκκλησία, πήραμε και την εικόνα του αγίου Ανδρέα και την κρατούσαμε στη λιτανεία (ο Αντρέας κρατούσε μια μικρή χάρτινη, όσο δεν μπουκωνόταν με αντίδωρα και άρτους!).

Καγκουράκι πώς τα περνάτε εσείς; Τέλεια φαντάζομαι! Εμάς μας έχουν )(#*%&()*#&%()*#^()**$&(*) τα δύο τριήμερα. Ελπίζω το επόμενο τριήμερο να είναι καλύτερο.

Σας φιλώ κορίτσια μου!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!

Οπως σας ειπε και η Αννα Μαρια εδω τα πραγματα ειναι πολυ μα παρα πολυ δυσκολα!δεχομαστε απειλες απο παντου!ακομα κι η Τουρκια μας απειλει για το φυσικο αεριο!αποψε ειναι το γιουρογκρουπ και ολα ειναι πιθανα ακομα και η χρεωκοπια κι η εξοδος,μας απο την ευρωζωνη!ωχ ψυχοπλακωθηκαμε!ειλικρινα!δεν υπαρχει διαθεση για τιποτα!οσο πιο ασχημη τροπη μπορουσαν να παρουν οι εξελιξεις,πηρανε!τι να πω?

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΣΝΑΓΙΑ μαζι μας!

Αννα μαρια τελικα τα πηγε καλα ο μαθητης σου στην γιορτη?μπραβο!

Κατερινακι μου δεν πειραζει που δεν ειπε το ποιηματακι ο Δημητρακης!μπορει να ντραπηκε!του χρονου θα ναι πιο ετοιμος πιστευω:-)

Μαρινα μου σιγα σιγα και θα μαθει ο μικρος και στο ξενο γαλα!ξυπνα καθε βραδυ για να θηλασει η καποτε?

Καγκουρακι μου ευχομαι να περνατε τελεια:-)

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Περιμένουμε να αρχίσει το Γιούρογκρουπ, αλλά λογικά, θα το ξημερώσουν όπως την προηγούμενη φορά. Έχουμε δύο επιλογές: πτώχευση με την τρόικα και πτώχευση χωρίς την τρόικα.

Όλα τα κόμματα υποστηρίζουν τον πρόεδρο Αναστασιάδη και όλοι καταλαβαίνουμε τον τιτάνιο αγώνα που θα δώσει σήμερα.

Σας φιλώ κοριτσάκια!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά!

Τελικά επιτεύχθηκε συμφωνία, όχι, βέβαια, η καλύτερη δυνατή, αλλά δεν πτωχεύσαμε (επισήμως).

Η Λαϊκή Τράπεζα αναδιαρθρώνεται (=πτωχεύει) και η Κύπρου υποτίθεται σώζεται, αλλά θα δείξει. Θα υπογραφεί μνημόνιο, δεν ανέφεραν κάτι για επιπλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων, θα δείξει.

Μπορεί να χάσαμε, αλλά τουλάχιστον δώσαμε τη μάχη μας!

Εμείς πήγαμε εκκλησία το πρωί, για παρέλαση δεν υπάρχει όρεξη, ίσως πάμε στο πάρκο και μετά στη μάνα μου για ψάρι.

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Αννα μαρια οπως το ειπες,δεν πτωχευσαμε "επισημως"!βρεθηκε μια λυση αλλα κι εγω πιστευω πως δεν ειναι κι η καλυτερη!αν κι εδω που ειχαν φτασει τα πραγματα δεν ξερω κι εγω τι θα ηταν πιο ιδανικο!το κουρεμα που επεβαλαν 30% και η αναδιαρθρωση της λαικης η αυτο που θεωρειτο το εναλλακτικο σχεδιο να πτωχευσουμε ως χωρα και να επιστρεψουμε στη λιρα που κι εκει δεν θα ξεραμε τι μας ξημερωνει!βασικα οτι και να καναμε ημαστε χαμενοι!τι να πω,δεν εχει κανεις διαθεση για τιποτα!

Ακουγα μια περιπτωση που ενας πατερας εχει ενα παιδακι που πριν καποια χρονια ειχαν ενα ατυχημα στο οποιο το παιδακι ειχε κτυπησει κι απ την ασφαλεια που ειχαν τον αποζημιωσανε με 200000 ευρω!κανεις δεν μπορει να αγγιξει τα λεφτα του παιδιου γιατι ειναι ανηλικο,ακομα κι οι γονεις δεν μπορουσαν να αποσυρουν λεφτα απ το λογαριασμο!και τωρα του παιρνουν 30000!και το παιδακι θελει εγχειρησεις,να πανε εξωτερικο για εξετασεις κλπ!τι κριμα!κι αλλα τοσα ευαγη ιδρυματα, παιδακια που εχασαν τους γονεις τους στο αεροπορικο δυστυχημα,οι οικογενειες των θυματων της εκρηξης,κι αλλα τοσα!

Κι ο κοσμος ακομα δεν καταλαβε τι συμβαινει ακριβως!αυριο οταν ανοιξουν οι τραπεζες και θα πανε ενα σωρο ατομα να ζητανε εξηγησεις, να αποσυρουν λεφτα και δεν θα μπορουν, εκει να δεις. . !

Δημοσίευση

Βάσω δυστυχώς είναι πολλές τέτοιες περιπτώσεις με χρήματα από αποζημιώσεις, κ.λπ. Μου λέγανε για κάποιον που έκανε νομίζω στις 14 ή 15 Μαρτίου δάνειο 400 000 για να χτίσει σπίτι στην κόρη του, τα έβαλε σε λογαριασμό στην Κύπρου, δεν μπορεί να τα βγάλει, εννοείται, και θα του τα κουρέψουν. Αλλά κι αυτός, τόσα που γίνονται, είναι καιρός για τέτοια δάνεια και τέτοια σπίτια;;; Η περίπτωση που αναφέρεις εσύ, βέβαια, είναι πολύ πιο τραγική.

Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τίποτα, γιατί πρώτον, δεν πτώχευσαν ακόμα οι τράπεζες, και δεύτερον, δεν έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται τα μέτρα λιτότητας που σίγουρα θα ζητήσει η τρόικα. Σύντομα θα το καταλάβουμε.

Εμένα αυτό που με εκνευρίζει φοβερά είναι ορισμένοι που λέγανε όλες αυτές τις μέρες ότι οι τροϊκανοί είναι φίλοι μας και είναι εδώ για να μας βοηθήσουν. Κι εγώ ξέρω ένα με τον Τοτό, να το πω;

Μακάρι να λειτουργήσει το Ταμείο Αλληλεγγύης και να βγούμε κάποια στιγμή από αυτήν την παράνοια...

Οι υπόλοιπες πού χαθήκατε;

Εμείς το μεσημέρι πήγαμε στη μάνα μου για φαγητό. Έκανε τσιπούρες, κι έκανα κι εγώ σκορδαλιά λόγω της ημέρας.

Μετά πήγαμε τον Αντρέα στο πάρκο κι έπαιξε, συναντήσαμε εκεί και μια φίλη μου με τα παιδιά της, που λατρεύουν τον Αντρέα (αυτή που έκανε το πάρτι), και στην αρχή παίξανε μαζί του, ε, μετά τον βαρέθηκαν, όπως λέει και το Καγκουράκι, και τράβηξε ο καθένας το δρόμο του!

Σας φιλώ κοριτσάκια, καλέ μπείτε να γράψετε κάτι!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και χρονια πολλα για την ημέρα και για οποια ειχε κάποιον δικο της να γιορταζει!!!

Επιστρέψαμε στην βάση μας, Αθήνα! Καλη η εξοχη αλλα και σαν το σπιτι μας πουθενα. Περάσαμε όμορφα και το διήμερο αυτο που είχαμε παρεουλα φίλους μας, παρόλο που με λαχταρισε ο άντρας μου γιατι ειχε ένα μικρο ατύχημα το σαββατο το πρωι πριν ερθει και εκείνος στο χωριο.

Έχω τόσα πράγματα για μάζεμα που δεν ξέρω απο που να αρχίσω....αυριο καποια στιγμη με ηρεμία θα τα ξαναπούμε και θα δω και τα δικα σας νεακια, καλο βραδυ!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!τελικα κατι επαθε εκεινο το βραδυ μονο...τωρα ολα καλα!!!

και εμεις κοινωνησαμε για 2η Κυριακη με την λαμπαδιτσα μας...την τριτη Κυριακη υστερα θα την αναψω στην εκκλησια..ετσι δεν κανατε και εσεις????

κοριτσια πηγα να τον δωσει ξενο ο πατερας του να δουμε αν θα πιει αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!!οποτε συνεχιζω κανονικα τον θηλασμο...και σταδιακα εως 2 χρονων θα απογαλακτιστει που θα παει???υστερα απο 1,5 χρονων θα του δωσω και φρεσκο γαλα οποτε θα δει πιο του αρεσει..το προτιμω απο τα σκονογαλατα!

ΑΝΝΑ μΑΡΙΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΥΡΕμΑ Ε???

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ ασε κι εγώ έτσι φανταζομουν, αλλά τους κάνουν τις εξετάσεις την τρίτη μέρα νοσηλείας και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα απόγευμα, οπότε δεν δίνουν εξιτήριο!
    • Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...