Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριστια!!ευχαριστω για τα περαστικα στον συζυγο αλλα τελικα δεν την γλυτωσα ουτε εγω..αρχισα από την Κυριακη το μεσημερι να ποναω παντου,να ανακατευομαι και τελικα να κανω εμετους μεχρι το βραδυ…την άλλη μερα ημουν λιγο ζαβλακωμενη αλλα πολύ καλυτερα.αλλα φυσικα κολλησε κ το μικρο μου!!χθες εκανε εμετο ολη μερα με προσεγμενη διατροφη αλλα σημερα φαινεται καλυτερα.μαλλον οι ιωσεις της μιας μερας ηταν…

Μαγδα μου καλα χρονος για μενα στο σπιτι με την μικρη μαζι δεν υπαρχει…ότι και να κανω από διπλα!!ακομα και στην τουαλετα όπως λες!τελευταιες μερες είναι λιγο πιο ησυχη στη βολτα και της παιρνω και κατιτις και της λεω ότι αμα είναι καλο παιδι και ηρεμη και δεν κλαιει ότι θα της κανω τα χατηρια..και λεει φυσικα ναι!για να δουμε θα το συνεχισει;

Κατερινα Κα με το καλο να ερθει ο μπεμπακος!!!ολα θα πανε τελεια!! Ωραια περασατε αυτές τις μερες,για τα φαγητα σου δεν εχω λογια!!

Αννα Μαρια αναμενω φωτο του πιγκουινου!!θα ηταν γλυκας!!δεν τα μπορω τα παρτυ που χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα…εμεις μεχρι στιγμης στα 2 που εχουμε κανει καλεσαμε γιαγιαδες ,παππουδες και φιλου με παιδακια για να χαρει κ η Κωνσταντινα,αμα καλουσαμε όλους τους συγγενεις και οσους ξερουμε θα γινοταν πανικος…εξαλλου για το παιδι γινεται το παρτυ.Για τον κλοουν κι εμενα δεν μου κανει εντυπωση…αφου είναι κ νηπιαγωγος η μαμα θα μπορουσε να οργανωσει εκεινη διαφορα.Καλε δεν την μαλωσα την μικρη με το ρυζι,γεμισε το κατσαρολακι της και της πηρα το υπολοιπο ,κριμα ηταν να χαλασει ολοκληρο το σακουλι,αλλα και αυτή τα ηθελε όλα δικα της…η κεραμικη τελειωσε για φετος ή θα την συνεχισεις;

Βασω καλη φαση αυτό που τα κραταει σπιτι της τα παιδακια,θα είναι και πιο λιγα φανταζομαι ,μπας και γλυτωνετε καμια ιωση.Καλυτερα η μικρη σου;

Μαρινα πολύ χαρηκα που πηγαν όλα τελεια και το χαρηκες!!!Να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!πως πηγε η φωτογραφιση;αντε να σου βγαλει τα δειγματα να δουμε κι εμεις!!!μια χαρα με τα ρουχαλακια,ακομα και για 4 ε;μια χαρα σας βρισκω!!

Κατερινα με γεια το δοντακι του Νικολα!!ωραια βολτα κανετε την Κυριακη..πολυ μου αρεσουν αυτά!!!κανονιζετε βλεπω κι άλλη αποδραση,μπραβο!!

Χριστινα μου πολύ εχω στεναχωρεθει με αυτά που διαβαζω…μηπως απλα λογω της δουλειας εχετε απομακρυνθει;αν θυμαμαι καλα δεν βλεπεστε και πολύ καθημερινα.αν υπαρχει αγαπη ,θα το κουβεντιασετε και θα το ξεπερασετε!!οσο για το ζεμπεκικο αυτό με το ποτηρι το κανουν και αντρες μεταξυ τους,δεν εγινε και τιποτα,ισως και λογω του ποτου να το μεγεθυνε..τα μωρακια βγηκαν από το νοσοκομειο;

Παω να τελειωσω το φαγακι μας,ακομα στην διαιτα ειμαστε ,να στρωσει το στομαχι…φιλακια

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λοιπον χθες ειχαμε μια καλη νυχτα αν και δεν το περιμενα γιατι ο μικρος εχει απο χθες μυξουλες. Ξυπνησε στις 3:30 και μετα στις 6:00 θηλασε και ξανακοιμηθηκε. Το πρωι ομως η Αγγελικη μου εκανε εμετο μετα το γαλα μαλλον απο φλεματακια και μου εκανε αλλες δυο φορες μετα, φυσικα δεν την εστειλα σχολειο και ετσι ειμασταν τα τρια μας σπιτι. Μαλλον το στομαχακι της θα ειχε κρυωσει γιατι ενω ηταν κακοκεφη το πρωι μετα τον τριτο εμετο μου ειπε οτι δεν την ποναει πια η κοιλιτσα, αλλαξε τελειως διαθεση και εφαγε και ολη της την σουπιτσα τωρα το μεσημερι.

Χριστινα ξερουμε οτι ειστε ετσι με τον αντρα σου αλλα νομιζω οτι ειναι ολα τα προβληματα γυρω γυρω απο σας που σαν κανουν και ειστε στην τσιτα, ευχομαι να τα βρειτε και να περνατε καλα οπως πολλες φορες το εχετε καταφερει οι δυο σας. Μη σκεφτεσαι τοσο ευκολα τον χωρισμο....

Αυτο με τους κλοουν στα παρτυ εχετε δικιο και μεις ειχαμε παει σε ενα μολις εγινε 2 η Αγγελικη μαλιστα ηταν μινυ αλλα βαμενη στο προσωπο κλοουν την ρωτησε πως την λενε και επειδη ηρθε πολυ κοντα στο προσωπο η Αγγελικη αρχισε να κλαιει και ηθελε να φυγουμε. Τελικα δεν ειχα καταφερει να την ηρεμησω και φυγαμε πριν κοψουν την τουρτα. Αλλη φορα παλι με νεραιδα δεν ειχε θεμα.

Αννα Μαρια ευτυχως που ο Αντρικος ειναι καλα, ο βηχας παντα αργει να περασει αντε καλες εισπνοες. Για τα παιδακια στο παρτυ και εγω δεν πιστευω να κολλησε κανενα απο τον Αντρεα αν του ειχε μεινει μονο ο βηχας, και επειδη ηταν παρτυ ειχε τους κλοουν και χορευαν γι αυτο δεν τον επαιζαν. Συνηθως τα μεγαλυτερα παιζουν λιγο με τα μικροτερα μεχρι να τα βαρεθουν :lol::lol::lol:. Η φιλη σου μαλλον καλεσε τους κλοουν για να ειναι εκεινη πιο ελευθερη στο παρτυ και να μην εχει και τα παιδια στο μυαλο της αφου ειχε και τοσο κοσμο αλλωστε.

Αλεξανδρα περαστικα και σε σενα και στην μικρη να ειναι οντως της μιας μερας για να μην εχετε μεγαλη ταλαιπωρια.

Αυτα... αν δεν βγαζετε νοημα ετσι οπως τα γραφω ειναι γιατι σας διαβαζω και γραφω κατα διαστηματα γιατι ολο κατι θελει η Αγγελικη και ολο ο μικρος βγαινει εκτος οριοθετημενης περιοχης και πηγαινω να τον μαζεψω.

Δημοσίευση

Γεια σας!

Πριν κανένα εικοσάλεπτο γύρισα απ' το σχολείο. Είμαι πολύ κουρασμένη σήμερα, παρ' όλο που δεν έκανα καθόλου μάθημα, αφού είχα μόνο δίωρο Νέα Ελληνικά και γράψανε έκθεση. Έκανα, όμως, πολλές δουλειές στο σπίτι...

Το βράδι ο Αντρέας ξύπνησε στις πέντε παρά δέκα. Τον πήρα στο κρεβάτι μας και τον θήλασα, καθιστή, όμως, όχι ξαπλωμένη, γιατί ξαπλωμένη γίνεται η πλάτη μου χάλια. Αποκοιμιέται, τον πάω στο κρεβάτι του, ξυπνά. Τον κουνάω, ξανακοιμάται, τον βάζω στο κρεβάτι, ξυπνά. Τελικά τον ξαναπήρα στο κρεβάτι μας και τον κρατούσα αγκαλιά καθιστή. Έκλαιγε, έκλαιγε, οπότε σε κάποια φάση αποφάσισε να κοιμηθεί, και μάλιστα, γλίστρησε απ' την αγκαλιά μου και ξάπλωσε δίπλα απ' τον μπαμπά του και αποκοιμήθηκε. Τον άφησα λοιπόν εκεί και ξάπλωσα κι εγώ δίπλα του. Κατά τις οκτώ παρά το πρωί ξύπνησα από ένα "χα" και τον Αντρέα να σκαρφαλώνει στον ώμο μου. Ευτυχώς τον ανέλαβε ο άντρας μου και ξανακοιμήθηκα.

Για τη φίλη μου και τους κλόουν που λέτε, πιστεύω ότι θα μπορούσε να οργανώσει τα παιχνίδια και μόνη της, αλλά είναι πλέον μόδα οι κλόουν και δε γίνεται παιδικό πάρτι χωρίς κλόουν. Αφού μια άλλη φίλη μας που ήταν εκεί με τα τρία παιδιά της και είχαν σπάσει τα νεύρα της και ήθελε να φύγει, μου έλεγε ότι στα γενέθλια της κόρης της κάλεσαν μόνο την τάξη της, και δεν είχαν κλόουν, αλλά είχαν οργανώσει αυτοί διάφορα παιχνίδια, κι όλα τα παιδιά κοιτούσαν τη μικρή επικριτικά και της έλεγαν "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΟΟΥΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o " Αφήστε που τη φίλη μου που έκανε το πάρτι προχτές δεν την είδαμε καθόλου μα καθόλου, ούτε και τον άντρα της.

Αλεξάνδρα περαστικά σας! Ελπίζω να είστε όλοι τελείως καλά τώρα.

Η κεραμική φέτος τελείωσε, του χρόνου πάλι.

Καγκουράκι περαστικά στην Αγγελικούλα.

Έτσι είναι με τα μεγαλύτερα παιδάκια, μόλις πήγαμε άρπαξε τον Αντρέα η κόρη της φίλης μου που είναι εφτά χρονών και δεν τον άφηνε. Μετά τον ξέχασε, χε χε! :lol::lol:

Κατερίνα φαντάζομαι θα έχει γεννήσει τώρα η αδελφούλα σου! Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να σας ζήσει το μωράκι!

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσια!

Κατερινακι μου ευχομαι ολα να πηγανε καλα με την αδερφη σου και το μωρακι της!τωρα θα το κρατατε αγκαλια λογικα:)

Aννα Μαρια κουκλακι ο Αντρεας με τη στολη!η φωτογραφια που τρωει μακαρονια ειναι ολα τα λεφτα!τα σκορπισε παντου!:) Κεραμικη πηγαινες στα επιμορφωτικα?σκεφτομαι και γω με το νεο χρονο να γραφτω σε κατι που με ενδιαφερει στα επιμορφωτικα!εχει κι αλλες ομαδες νομιζω, χορο, ξενες γλωσσες, μαγειρικη . . .!ποτε γινεται εγγραφη?

Κατερινα μου πως ειναι η Αγγελικουλα?καλυτερα σημερα?της περασε το στομαχακι της?κι εμενα περασε τετοια φαση η Ιωαννουλα την προηγουμενη βδομαδα!ηταν ερεθισμενα τα εντερα της και τελικα παρασκευη εκανε ενα εμετο, και μετα απ αυτο πιστευω ηρεμησε!ισως οταν κανουν εμετο να ησυχαζει και το στομαχι τους και να νιωθουν καλυτερα!

Δημοσίευση

Βάσω ναι, στα επιμορφωτικά πηγαίνω κεραμική. Κανονικά τα μαθήματα τελειώνουν Απρίλιο-Μάιο, αλλά εμείς κάνουμε κάθε φορά μισή ώρα επιπλέον, έτσι συμπληρώνονται νωρίτερα οι ώρες και τελειώνουμε και νωρίτερα τα μαθήματα.

Έχει πάρα πολλά μαθήματα, ξένες γλώσσες, χορό, μαγειρική, ζαχαροπλαστική, στολισμό τούρτας, ραπτική, χειροτεχνίες, ζωγραφική, διάφορα θεωρητικά μαθήματα, όπως ψυχολογία, θεολογία, βοτανολογία, και διάφορα άλλα. Στη Λεμεσό είχε μέχρι και θηλασμό!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια, εμεις είμαστε καλυτερα σημερα και η Αγγελικη και ο μικρουλης με λιγότερες μυξουλες.

Βλέπω πάλι ομως να χαλάει ο καιρος :cry: αχ να περάσει και αυτός ο μήνας γιατι σε ξεγελάσει και ειναι εύκολο να σε ρίξει κάτω.

Τον πρωι τον πηρε η μαμα μου και τον πήγε κούνιες και του άρεσε του μπομπιρα που έβλεπε τα αλλα παιδάκια. Το απογευμα έχω να πάω στον παιδικο εχουμε ενημέρωση....να δω τι θα μου πουν για το ταρζανακι μου.

Αννα Μαρία είδα τις φωτο ωραίος ο πιγκουινος σου, όσο για την άλλη τα εχει κάνει ο Αντρικος χαλια :lol::lol:

Ιωάννα ακριβώς έτσι ειναι μολις εκανε τον δεύτερο εμετο μου ειπε ότι ηρεμησε η κοιλιτσα της και πραγματικα ενω πριν δεν ειχε διάθεση μετα ήταν αλλο παιδάκι σαν να μην συνέβενε τίποτα.

Κατερινακι περιμένουμε νεα απο την αδερφουλα και τον μπεμπουλη σου, φαντάζομαι όλο μαζι τους θα είσαι!

Οι υπόλοιπες που είστε?

Δημοσίευση

Να μια κι εγω!!!πολυ κουραση σημερα …από το πρωι στο ικα να ανανεωσω τα βιβλιαρια,ολο καποιο άλλο χαρτι θελανε,τελικα πηγα 3 φορες με την μικρη αγκαλια…ευτυχως με εξυπηρετησαν βεβαια γιατι δεν ειχα και νουμερο,παω κάθε μερα και γινεται χαμος.αλλα πρεπει να κανει καποιες εξετασουλες η Κωνσταντινα οποτε δεν επαιρνε άλλη αναβολη!!Κατα τα αλλα ειμαστε καλυτερα!!

Κατερινα ευτυχως είναι καλυτερα η Αγγελικουλα!!οταν κανουν εμετο τοσο μικρουλια…τα καημενουλια!!αρχισε να εξερευνα ολο και περισσοτερο ο Νικολας ε;τουλαχιστον είναι μεγαλη η Αγγελικη και δεν τα κυνηγας και τα 2!σιγουρα τα καλυτερα θα ακουσεις για την Αγγελικουλα!!!ο καιρος πραγματικα χαλια…πώς να μην αρρωσταινουμε μετα!!

Αννα Μαρια κουκλακι το πιγκουινακι σου!!στην άλλη με το φαγητο βλεπω τα εχει σπειρει παντου ε;χαχα αμα μπαινει και τιποτα στην κοιλιτσα παλι καλα!!!τι επαθε χθες και σου εκανε τετοια κολπα;αα δεν τα μπορω αυτά τα κομπλεξικα,δηλ πρεπει να εχεις κλοουν για να κανεις ωραιο παρτυ;και το περνανε και στα παιδια αυτό,ακου να το κοιτανε επικριτικα το παιδι!!καλε τι ωραια μαθηματα που μπορειτε να κανετε…!!!οριστε,μπορεις να κανεις και χορο που λες ότι δεν εισαι καλη!!χαχα

Φιλια σε ολες!!

Δημοσίευση

Γεια σας!

Και σήμερα είμαι κουρασμένη κλαψ... Μάλλον θα φταίει που πάλι χτες βράδι ξύπνησε ο Αντρέας, και μάλιστα, λίγο μετά που είχα αποκοιμηθεί. Ξύπνησε κατά τις δύο παρά είκοσι, τον πήρα στο κρεβάτι, τον θήλασα, αποκοιμήθηκε, μόλις πήγαμε να τον πάρουμε στο κρεβάτι του, ξύπνησε. Πάλι ξέφυγε απ' την αγκαλιά μου και ξάπλωσε στο κρεβάτι, κοιμόταν, και μόλις πηγαίναμε να τον μετακινήσουμε ξυπνούσε. Τελικά τον πήρε ο άντρας μου, τον έβαλε στο κρεβάτι του, και ξύπνησε, τον κράτησε λίγο και ευτυχώς κοιμήθηκε. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, είχε πάει κοντά τρεις...

Μάλλον βγάζει κανένα δόντι, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.

Καγκουράκι κι ο άντρας μου σήμερα πήγε τον Αντρέα σε ένα πάρκο εδώ κοντά. Στις κούνιες δεν τον έβαλε, γιατί δεν είχε κούνιες για μικρά μωράκια, αλλά έτσι κι αλλιώς τις κούνιες τις βαριέται, όπως λέει ο άντρας μου "κάθεται και περιμένει να τον βγάλουμε". Παίξανε μπάλα κι ο μικρός το καταχάρηκε, αλλά δεν κάθισαν πολύ, γιατί είχε πάρα πολύ ήλιο. Σήμερα ήταν καλοκαιρινή μέρα, είχε 25 βαθμούς περίπου. Ο άντρας μου μετά το πάρκο φόρεσε κοντομάνικο και βερμούδα...

Τι σου είπανε στον παιδικό για την Αγγελική;

Αλεξάνδρα τι σπαστικό αυτό με τις διάφορες υπηρεσίες... Μια ολόκληρη μέρα θέλεις εκεί μέσα. Καλέ, γιατί δεν πήρες καρότσι; Ή δεν κάθεται η μικρή;

Ο Αντρέας τα σκορπίζει όλα τα φαγητά, αλλά τα τρώει κιόλας, ευτυχώς! Τον τελευταίο καιρό παίρνει το γιαούρτι με τα δάχτυλα και το τρώει!

Καλέ, τι χορό να πάω, αφού λέμε είμαι χάλια! Ακούστε τώρα τι θυμήθηκα. Στο δημοτικό κάναμε χορό και κάποια χρονιά, νομίζω στην έκτη τάξη, μας βάλανε να χορέψουμε χασαποσέρβικο στην τελική γιορτή. Η δασκάλα που έκανε το χορό έβαλε τις καλές στην εξέδρα, που είχε στηθεί στο προαύλιο του σχολείου, και τη σκαρταδούρα (εμένα δηλαδή και διάφορες άλλες όπως εμένα) μας έβαλε να χορέψουμε στον εξωτερικό διάδρομο πίσω απ' την εξέδρα, όπου δεν φαινόμασταν καθόλου. Δηλαδή απλά μας έβαλε έτσι για να μην πούμε (οι γονείς μας δηλαδή) ότι μας έβγαλε τελείως απ' το χορό. Φυσικά η δασκάλα αυτή είχε σχολή χορού, δηλαδή ο άντρας της είχε τη σχολή, αλλά δίδασκε κι αυτή εκεί, και οι καλές που είχε βάλει στην εξέδρα, όλως περιέργως ήταν όλες μαθήτριες της σχολής... Είδατε κάτι συμπτώσεις;

Σας φιλώ όλες κοριτσάρες!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου

σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας για την αδερφουλα μου,επιασαν τοπο ολα πηγαν πολυ καλα,γεννησε χθες στις 3μιση το μεσημερι ενα υγιεστατο γλυκο αγορακι 3800 και 55 ποντους :o θηριακι ο μικρος μας φτου φτου!!εμεινα μαζι της ολο το βραδυ χθες και ειμαι πτωμα σημερα θα μεινει η μαμα μου,γεννησε στην Πτολεμαιδα οπου και ειναι αρκετα μακρια απο δω και δεν ξερω αν θα καταφερω να ξαναπαω μεχρι να βγουν ,θα σας βαλω αυριο φωτο ,συγχωρεστε με που δεν θα σχολιασω τα δικα σας ειμαι πτωμα παω για νανακια

πολλα φιλια σε ολες!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Κατερινακι μου να σας ζησει ο μπομπιρας σας!να τον χαιρεστε!ολοκληρος αντρας σας βγηκε!:)θηριο!ολα τα καλα να εχει και να ναι παντα υγιης!

Αννα Μαρια το σκηνικο που παρουσιασες με το χορο μου θυμισες τα δικα μου!κι εγω τα ιδια επαθα στο δημοτικο στους αγωνες αθληματων που ειχαμε καθε χρονο!εγω απο μικρη δεν τα πηγαινα καθολου καλα με τα αγωνισματα!αλλα επειδη δεν ειχαν πολλα κοριτσια να αγωνιστουν, επρεπε να συμμετασχω και γω!με εβαλαν λοιπον στον αγωνα δρομου!οταν πηγαμε και κοιταξα με ποιες θα αγωνιζομουν απογοητευτηκα πληρως!κατι κορμια, ψηλες λεω την βαψαμε!τι να εκανα ομως?ετρεξα αλλα στα μεσα του δρομου σταματησα γιατι ολες ηταν πολυ πιο μπροστα απο εμενα και δεν υπηρχε λογος να τρεχω!χαχα!ομως εκλαιγα πολυ γιατι στα μαθηματα ημουν η 1η του σχολειου, στις γιορτες παντα πρωταγωνιστουσα, οταν ερχονταν επιθεωρητες να ελεγχξουν την προοδο μας παντα η δασκαλα με εβαζε μπροστα να κλεβω την προσοχη τους,στα συμβουλια παντα προεδρος, ε αυτο με τους αγωνες μου στοιχισε!χαχα!τι εποχες κι αυτες!

Αλεξανδρα αυτο με τις δημοσιες υπηρεσιες τα εχουμε κι εμεις!με τις ωρες να περιμενεις στην ουρα και καποιες φορες φευγεις χωρις να γινει η δουλεια σου κιολας!

Κατερινα μου ξεσαλωσε ο μικρος στις κουνιες ε?τι ωραια!τωρα που ανοιγει ο καιρος θα βολταρουμε πιο ευκολα ευτυχως!κουραστηκαν τα καημενα με τοση κλεισουρα, κι αυτα κι εμεις μαζι τους!

Δημοσίευση

Γεια σας κούκλες

Καποια ίωση μας περιτρυγυριζε μετα την Αγγελικη που εκανε εμετο την τριτη, ήταν και ο άντρας μου έτσι λίγο χάλια την τριτη το βραδυ με τάση για εμετο, και χθες το βραδυ μου εκανε εμετο ο μικρός. Εκει που τον θηλαζα το βραδυ για να κοιμηθει έβγαλε το γάλα, του έδωσα πάλι λίγο για να τον κοιμησω το ξανά έβγαλε, τελικα κοιμήθηκε χωρις να τον θηλασω αλλο και ξύπνησε στις 7 όπου τον θηλασα και ξανακοιμηθηκε μέχρι τις 10. Το πρωι δεν του έδωσα φρούτα γιατι φοβήθηκα μήπως τον πειράξει η ξινιλα αλλα έφαγε κρέμα και μετα και μεσημεριανο. Μέχρι εκει καλα δεν ξανά ειχε κάνει εμετο. Τωρα το απογευμα μετα την κρέμα ξαναεκανε. Τωρα ήπιε γάλα και κοιμάται και τον έχω το νου μου μην εχουμε πάλι τα ιδια.

Κατα τ αλλα ησυχία γρατζουνανε πλεον και τα δυο κατω δοντακια μας, νερο του δινω με κουταλακι ή απο το ποτηρι γιατι το μπιμπερο το τριβει στα ουλα και δεν πινει καθολου. Αχ αυριο να ετοιμασω και πράγματα γιατι θα φύγουμε για το χωριο το σαββατο για μια βδομάδα.Εχω να κουβαλησω πολυ πράγμα. Αννα Μαρία δεν θυμάμαι αν σου είχα απαντησει αλλα το έχω ξαναγράψει ειναι ένα χωριο μετα τους Δελφους, απο το ίδιο ειναι και η μαμα της καρολινας ;) .

Αλεξάνδρα ταλαιπωρήθηκες με το ιΚΑ αλλα παντα έτσι δεν γινεται σε τέτοιες υπηρεσίες? είχες και τη μικρη μαζι και φαντάζομαι βοήθησε σε προτεραιότητες και τετοια ε?

Αννα Μαρία άρχισε πάλι τους ανήσυχους ύπνος ο μικρός μαλλον δοντακι θα ειναι. Κοντομανικο και βερμουδα??????ε οχι και απο τωρα!!!!

Στον παιδικο μου είπαν και καλα και κακα λογια βασικα εχει βελτιωθει σε πολλα απο αυτα που κάνουν αλλα ειναι πολυ ζωηρή καινυπερκινητικη. Καλα οχι ότι δεν το ξέραμε :oops:

Κατερίνα να σας ζήσει το μπεμπινι σας, γέρος ευτυχισμένος τυχερός!!!!

Ανθη μου να χαίρεσαι τον Πανουλη σου σημερα, πολύχρονος και ευτυχισμένος και παντα να τον καμαρώνει η γλυκια του μανούλα!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Σέρνομαι σήμερα... Ο μικρός πάλι ξύπνησε χτες βράδι στις τεσσεράμιση. Τον πήρα αγκαλιά, αλλά δεν τον θήλασα. Δεν μπορώ άλλο, έχω κουραστεί, κάθε βράδι να ξυπνά και να θέλει να θηλάσει. Το πρόβλημα είναι ότι και που θηλάζει, αποκοιμιέται στο στήθος κι αμέσως μετά ξυπνά κι αρχίζει γκρίνια. Αυτό συμβαίνει εδώ και μια βδομάδα περίπου και είναι πάρα πολύ κουραστικό. Έτσι, δεν τον θήλασα, τον κρατούσα αγκαλιά, τον χάιδευα, τον φιλούσα, αλλά αυτός έκλαιγε, χτυπιόταν, και με χτυπούσε στο στήθος, επειδή ήθελε να θηλάσει. Τελικά κατά τις πέντε και δέκα περίπου τον πήρε ο ύπνος, και τον άφησα στο κρεβάτι μας, να κοιμηθεί μαζί μας. Στις εφτά ξύπνησε και άρχισε να με βαράει για να ξυπνήσω κι εγώ. Εννοείται ότι δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ, κι ευτυχώς τον ανέλαβε ο άντρας μου και κοιμήθηκα κανένα δίωρο ακόμα. Να δούμε πόσο καιρό θα πάει αυτή η καινούρια ιστορία. Παλιότερα ξυπνούσε μεν, αλλά θήλαζε και ξανακοιμόταν αμέσως. Τώρα, είτε θηλάσει είτε όχι, έχουμε πολλή γκρίνια...

Κατερίνα να σας ζήσει ο παίδαρος! Πάντα καλότυχος και υγιής!

Βάσω ευτυχώς εμένα δε με είχαν βάλει ποτέ σε αγώνες, γιατί κι εγώ πάντα τελευταία ερχόμουν. Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη σ' εσένα, θα είχα αυτοκτονήσει πριν καν αρχίσει ο αγώνας!

Καγκουράκι περαστικά σας εύχομαι! Μακάρι να μην είναι τίποτα.

Ζωηρούλα η Αγγελική ε; Εντάξει, στην ηλικία που είναι τι θα έπρεπε να κάνει; Να κάθεται όλη μέρα με ένα βιβλίο στο χέρι; :)

Σας φιλώ όλες κούκλες!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου τι κένετε; Είστε καλά; Εμείς καλά είμαστε! Η φραουλίτσα μεγάλωσε η ζουζουνίτσα και μας τρελαίνει με τα καμώματά της. Ο Πανούλης πάλι έχει γίνει λίγο αντιδραστικός αλλά έχει τα κουμπιά του. Πάντως με βγάζει ώρες ώρες εκτός εαυτού....Σήμερα είχε τα γενεθλιάκια του και την Κυριακή θα κάνει παρτάκι!

Κατερινάκι ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΙΨΑΚΙ!!!! Μεγάλο μωράκι!!!Περιμένουμε φωτό! 13 Μαρτίου λοιπόν ε;; Μια μέρα επεσα έξω. Φυσιολογικά γέννησε η αδερφούλα σου;

Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σου! Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας σου;; Περαστικούλια σας!

Άννα Μαρία είναι πράγματι κουραστικο να ξυπνά μέσα στη νύχτα και να γκρινιαζει. Μην με κράξεις αλλά μήπως να του δωσεις ξένο γαλατάκι μήπως και κοιμάται λίγο καλύτερα;;;; Το ξένο γάλα τα πιάνει περισσότερο το βράδυ..Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα τι χρειάζεται ο Αντρίκος.

Μαρίνα να ζήσετε!!!!! Πάντα ευτυχισμένοι να είστε! (λίγο καθυστερημένες οι ευχές αλλά δεν πειράζει...)

Δεν σχολιάζω άλλα γιατί πήγε 3.15 και νυστάζω πολύυυυυ.....

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Τι ωραία παρέα ανακάλυψα!!! :) Και ομοιοπαθούσες (ξενύχτησες) βλέπω!!! Είμαι η Αθηνά και έχω μια κόρη 32 μηνών και ναι ξυπνάει ακόμη τα βράδια :cry: !!! Την θήλαζα μέχρι 23 μηνών. Με τον ύπνο έχει θέμα από νεογέννητο. Τι να κάνεις όμως? Υπομονή :) ...ζητώ συγνώμη αλλά δεν διάβασα όλα τα ποστ...είδα φως και μπήκα :):):lol: !!! Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και ελπίζω να γνωριστούμε και να τα λέμε :)

Δημοσίευση

Γεια σας!

Τι κάνετε;

Εμείς κοιμηθήκαμε κάπως καλύτερα χτες βράδι. Ο μικρός ξύπνησε στις δύο και τον θήλασα, γιατί δεν είχε πιεί γάλα πριν κοιμηθεί και επιπλέον, είχα σχεδόν 30 ώρες να θηλάσω και το στήθος μου είχε αρχίσει να φουσκώνει... Είναι πρόβλημα αυτό με το σχολείο, γιατί λείπω το βράδι, δεν θηλάζει πριν κοιμηθεί, κι έτσι αν ξυπνήσει το βράδι πρέπει να τον θηλάσω, ενώ κάποια βράδια τον προλαβαίνω ξύπνιο, τον θηλάζω, και αν ξυπνήσει το βράδι προσπαθώ να μην τον θηλάσω. Οπότε δεν μπορώ να είμαι σταθερή... :(:(:(

Ανθή δεν παίζει αυτό που λες με το γάλα, γιατί στην ηλικία που είναι ο Αντρέας δε βασίζεται στο γάλα για να χορτάσει. Πριν κοιμηθεί τρώει γιαούρτι με κουάκερ, κι ένα σωρό άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας. Αλλά έχω προσέξει ότι δεν έχει να κάνει με το φαγητό, γιατί έχει τύχει κάποιες μέρες να φάει ελάχιστα, και να κοιμηθεί όλο το βράδι σερί, ενώ άλλες φορές μπορεί να φάει γιαούρτι, λίγο μετά να θηλάσει και μετά να ξυπνήσει το βράδι με γκρίνια. Πάντως, όπως και να 'χει, θέλω να αρχίσω αποθηλασμό σιγά σιγά.

Καλέ Ανθή, να σου ζήσει ο Πανούλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χιλιόχρονος!!!!!!!!!!!!!! Θα το κάνετε μασκέ το παρτάκι;

Αθηνά καλώς όρισες στο ποστάκι μας! Είμαι η Άννα-Μαρία και έχω έναν Αντρέα σχεδόν 16 μηνών!

Σας φιλώ, πάω να καθαρίσω το γραφείο τώρα που κοιμάται, αχ αχ, πότε θα τελειώσουν οι δουλειέεεεεεεεεεεεες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πότε θα εφευρεθεί το αυτοκαθαριζόμενο σπίτιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!τι κανετε;εμεις μια χαρουλα.χθες το Κωνσταντινακι κοιμηθηκε το απογευμα οποτε για να κοιμηθει το βραδυ ουτε ξερω τι ωρα πηγε…την εβαλα τελικα στο κρεβατι ,ξαπλωσα κι εγω στο δικο μου και μετα από λιγο,χωρις πολλα λογια τρυπωσε κ εκεινη…δεν βαριεσαι λεω…βεβαια το πρωι ξυπνησαμε κι ηταν καθετα στο κρεβατι με τα ποδια πανω μου…στο δικο της μια χαρα κοιμαται,μαλλον στο δικο μου βρισκει άπλα και στριφογυρναει..

Αννα Μαρια αμα είναι δοντι ελπιζω να βγει γρηγορα να ηρεμησετε!!!ισως πρεπει να συνεχισεις αυτό το συστημα να προσπαθεις να τον κοιμησεις με αγκαλεις και φιλια παρα με στηθος να το παρει αποφαση,λιγο δυσκολο στην αρχη αλλα πιστευω να είναι αποτελσματικο!!το καροτσι το εχουμε καταργησει πια,γιατι καθεται στην αρχη,μετα θελει να βγει και καταληγω να σερνω με το ένα χερι το καροτσι και με το άλλο την μικρη που πολλες φορες δεν θελει να με κραταει και πρεπει να την εχω αγκαλια με το ένα χερι…και το γιαουρτι με τα δαχτυλα;χαχα ας τρωνε και ας το κανουν όπως θελουν,μικρα είναι ακομα.κ εμενα περισσοτερο με τα χερια θελει,της λεει καμια φορα ο αντρας μου να παρει με το κουταλακι αλλα του λεω ας τρωει όπως βολευτεται αρκει να τρωει!!!!!!

Κατερινα Κα,να σας ζησει!!!παιδαρος ο ανηψιος και ψηλος,μπραβο!!γερος να είναι!!!Καλη λοχεια στην αδερφουλα!!

Βασω αστα με το ικα,σημερα τελικα μου ηρθε το αυτοκολλητο ταχυδρομικως,που το κολλας στο βιβλιαριο και εισαι οκ.θα επρεπε να παω μια φορα στο ικα να φτιαξω και το οικογενειακο αλλα άλλο 1 φορα και άλλο 3 και 1 στον οαεδ που πηγα…ταλαιπωρια …!!!δεν πειραζει μωρε για τους αγωνες,αφου εισαι καλη σε αλλα πραγματα !!

Κατερινα πως ειστε σημερα;ελπιζω να είναι της μιας μερας να μην ταλαιπωρηθειτε.αμα κανουν εμετο δεν πρεπει να ξαναφανε συντομα γιατι είναι το στομαχακι ευαισθητο.αυριο φευγετε ε;τελεια!!Καλο ταξιδι!!τωρα πια ετσι γινεται στο ικα γιατι εχουν μονο 1 ατομο να εξυπηρετει..ειχα και την μικρη γιατι δεν ειχα κανεναν να την κρατησει οποτε αναγκαστικα πηγαμε μαζι.για να παρεις νουμερο επρεπε να πας από τις 6,να περιμενεις σε ουρα μεχρι τις 8 να ανοιξει το ικα και να παρεις νουμερο,ο αντρας μου φευγει 6.30 για δουλεια,να στηθω με την μικρη 2 ωρες δεν γινοταν ,οποτε πηγα σε μια υπαλληλο και την ρωτησα ποτε μπορω να ερθω να εξυπηρετηθω γιατι δεν γινεται αλλιως και με εστειλε στον διεθυντη και μας εδωσε προτεραιότητα !εβλεπα βεβαια ξινισμενες φατσες αλλα τι να κανω;εχω περιμενει κι εγω με τις ωρες παλιοτερα και εγκυος και λεχωνα αλλα το παιδακι μου τι φταει αν δεν υπαρχει άλλη λυση; Η Αγγελικουλα ζωηρουλα είναι;για πιο ησυχη την ειχα ,αλλα όπως ειπε κ η Αννα Μαρια και γελασα πολύ τι να κανει;να διαβαζει βιβλια;χαχα

Ανθη να τον χαιρεσαι τον Πανουλη!!!!με το καλο να κανετε και το παρτυ σας και να περασετε τελεια!!!!

Αθηνα καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!να την χαιρεσαι την μικρη σου!!!εγω ειμαι η Αλεξανδρα και εχω την Κωνσταντινα 2,5 χρονων!ευτυχως δεν ξενυχταμε εμεις αλλα δεν θελουμε να κοιμηθουμε!!εχουμε κοψει τον μεσημεριανο και κοιμαται σε λογικ ωρα το βραδυ!!

Καλα Κουλουμα!!!!φιλακια σε ολες!!

Δημοσίευση

κοριτσαρες μπαινω σκαστη απο δουλεια!

Δεν σας σχολιαζω, μονο ευχες!

Ανθη να χαιρεσαι τον Πανουλη, γερος και τυχερος σαν τα ψηλα βουνα να ειναι να τον καμαρωνεις!

Κατερινακι παιδαρος ο μπεμπαρος! Μη μου πεις πως εβγαλε τετοιο θηριο με φυσ. τοκετο! Να ζησεις, να τον χαιρεστε, παντα με υγεια και ευτυχια!!!

Αθηνα καλωσορισες, ειμαι η Χριστινα, εχω το Δημητρακη δυο ετων!

Κοριτσια, αν δεν τα καταφερω να μπω ξανα, καλο τριημερο και να περασετε πολυ ομορφα!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια μου

σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας για την αδερφουλα μου και τον μπεμπικο μας,σημερα βγηκανε απο το νοσοκομειο, η παιδιατρος που ειδε το μωρο πολυ μου την εδωσε ,μολις γεννηθηκε ζητησε τον μπαμπα και επειδη ειχε παει να κανει κατι χαρτια ημουν εγω εκει να δωσω καποια στοιχεια και μετα μου λεει μετα απο τρεις ωρες να του δωσετε μπουκαλι και της λεω θα το βαλει πρωτα στο στηθος και μετα μπουκαλι φυσικα δεν περιμεναμε τρεις ωρες αφου ο μπεμπης αρχισε να κλαιει την βοηθησα να τον βαλει στο στηθος και μετα τον ταισα εφαγε 40 γρ με την πρωτη ο πειναλας ,κουβεντα για θηλασμο ομως :o αν δεν ημουν εγω εκει δεν ξερω αν θα το εβαζε στο στηθος αμεσως γιαυτο και πολλες γυναικες δεν θηλαζουν αφου ακουν τι τους λεει ο καθε παιδιατρος δυστηχως μας εδωσε και μια λιστα με συγκεκριμενη μαρκα προιοντων να αγορασουμε για το μωρα και κατι σταγονες για τα κοκαλα και βλακειες,κουνια που την κουναγε τιποτα δεν αγορασαμε απο αυτα αφου ηδη ειχαμε τα δικα μας,σημερα δεν του εδωσε καθολου μπουκαλι μονο στηθος εχει εμενα τον κερβερο ;):lol::lol: να την πρηζει συνεχεια στα τηλεφωνα .....σημερα ο Δημητρης ειχε παρτυ μασκε στον παιδικο και ντυθηκε σπαιντερμαν ,τα μεγαλα τους πηγαν απο το σχολειο σε ενα φανο εφαγαν σουβλακια,χορεψανε και παιξανε,την Κυριακη τα μεγαλα μου θα παρουν μερος στην παρελαση θα ειναι πειρατες ,αυτα τα νεα μας....

Δημοσίευση

και στα δικα σας τωρα

Αννα Μαρια σε ταλαιπωρει ο Αντρικος παλι :o ισως να βγαζει κανενα δοντι ή να περναει καμια φαση που φοβαται να σε αποχωριστει,καλα κανεις και προσπαθεις το βραδυ χωρις να τον θηλαζεις μπορει να παιδευεσαι αλλα τουλαχιστον θα καταλαβει οτι δεν ξυπναμε για να πιπιλησουμε ,οταν εφευρεθει το αυτοκαθαριζομενο σπιτι θελω κι εγω ενα παρακαλω :lol::lol:

Ανθη μου να χαιρεσε τον Πανουλη σου πολυχρονος,να τα εκατοστισει το κουκλακι σου,στις 12 γεννηθηκε ο ανηψουλης μου την Τριτη οχι στις 13,πως τα παει με το φαγητο η φραουλιτσα;

α δεν σας ειπα και τα καλυτερα τωρα το θυμηθηκα,οταν γεννουσε η αδερφη επειδη δουλευε ο αντρας μου ζητησα απο την πεθερα μου να ερθει να μεινει με τα παιδια για να παω στο νοσοκομειο,δεχτηκε χωρις να μου πει τιποτα και μετα μου ειπε ο αντρας μου στο τηλ οτι του ειπε:γιατι δεν ειναι κανενας αλλος να μεινει και θα παει η Κατερινα;γιατι της λεει ο αντρας μου και διαβαστε τι ειπε το ατομο :twisted::twisted: ε βεβαια αυτη τα εχει καλα με την αδερφη της εσυ την δικια σου δεν της μιλας και χιλιες δυο βλακειες οπως εισαι μικροτερος και πρεπει να κανεις πισω κτλ,νευριασε ο αντρας μου βεβαια και της τα εψαλε τελοσπαντων πειτε ρε κοριτσια δεν ντραπηκαν λιγο η κοπελα γεννουσε κι αυτοι το χαβα τους............

Αλεξανδρα πολυ ταλαιπωρια να περιμενεις στην ουρα και ειδικα οταν εχεις και παιδι μαζι σου,οταν ημουν εγκυος δεν φαινοταν πολυ η κοιλια μου και δεν μου εδιναν ποτε προταιρεοτητα,πολυ νευριαζα :evil:

Κατερινακι περαστικα ελπιζω να μην ξανακανουν εμετο,να περασετε ομορφα στο χωριο να ξεκουραστεις λιγο αφου θα εχεις την μαμα σου,μεγεια τα δοντακια σας!!

Χριστινακι ναι φυσιολογικα γεννησε η αδερφη μου και σχετικα γρηγορα κι ευκολα κατα τις 12 την επιασαν οι πρωτοι πονοι και γεννησε στις 3μιση ,μια χαρα πολυ αγωνια παντως οταν περιμενεις δικο σου ανθρωπο να γεννησει εριξα πολυ κλαμα και στην αναμονη αλλα και απο τη συγκινηση μετα :oops::oops: ,με τον αντρα σου τι εγινε;μην απελπιζεσαι ρε κοριτσι ολα τα ζευγαρια καποια στιγμη περνανε δυσκολα πιστευω οτι αξιζει να δωσετε αλλη μια ευκαιρια στην σχεση σας καντε για τον Δημητρακη σας τουλαχιστον

Αθηνα καλωσηρθες στην παρεα μας εγω ειμαι η Κατερινα κι εγω τρια αγορια ,να μπαινεις να σε γνωρισουμε

δεν θυμαμαι κατι αλλο σας φιλω ολες!!!

Δημοσίευση

εβαλα τον μπεμπακο μας και τα καρναβαλακια μου στην ομαδα

δειτε και τις δημιουργιες μου

post-5130-13873934650245_thumb.jpgIMGP3739.jpg[/attachment:1lpg9pvz]

post-5130-13873934650118_thumb.jpgIMGP3741.jpg[/attachment:1lpg9pvz]

post-1311-13873934649868_thumb.jpgIMGP3742.jpg[/attachment:1lpg9pvz]

IMGP3810.jpg[/attachment:1lpg9pvz]

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Ήσυχη μέρα στο σχολείο σήμερα. Τρέχω να βρω τους συντελεστές της γιορτής της 25ης Μαρτίου, και κανείς δε θέλει να λάβει μέρος. Έκανα την υπέρβαση και έβαλα έναν από τους χειρότερους μαθητές του σχολείου να διαβάσει ένα ποίημα. Φέτος δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον κι ελπίζω να μη μετανιώσω αυτήν την επιλογή!

Για τον ύπνο που λέτε, δυστυχώς είναι δύσκολο να μην κοιμίζω τον Αντρέα με στήθος. Η άλλη επιλογή είναι να τον κοιμίζει ο άντρας μου, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Σήμερα που γύρισα νωρίτερα απ' το σχολείο, τον βρήκα ξύπνιο. Μόλις με είδε ενθουσιάστηκε και με ήθελε, οπότε αναγκαστικά τον πήρα, τον θήλασα και κοιμήθηκε. Αν ξυπνήσει δε θα τον θηλάσω, αλλά θα έχουμε δράματα...

Γενικώς, απ' την αρχή τον κοίμιζα με στήθος και έτσι συνήθισε. Καρότσι δε χρησιμοποιήσαμε ποτέ για να τον κοιμίζουμε, το έχουμε μονίμως στο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιούμε μόνο σε εξόδους.

Μάλλον θα πρέπει να πάρω στα σοβαρά τον αποθηλασμό, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω κάνει κάποια σοβαρή κίνηση.

Αλεξάνδρα ναι, με τα δάχτυλα το παίρνει το γιαούρτι και το τρώει, και μάλιστα, με δείκτη-αντίχειρα, όπως παίρνει τα κανονικά κομματάκια φαγητού! Φυσικά, του δίνω πρόβειο γιαούρτι που είναι κάπως πιο στερεό από το στραγγιστό. Σήμερα είχαμε μακαρόνια με λαχανικά και έπαιρνε τα κομματάκια με τα χέρια του και τα έτρωγε, έπαιζε και με το κουτάλι. Σε κάποια φάση παίρνει το κουτάλι γεμάτο με φαγητό και φλαπ! το τινάζει και γεμίζει το χαλί με μακαρόνια...

Χριστίνα πολλά φιλιά! Τι γίνεται;

Κατερίνα καλά, η πεθερά σου κλασική Ελληνίδα μάνα = έχει το ακαταλόγιστο.

Δε μου κάνει εντύπωση αυτό με τον θηλασμό.

Τις προάλλες γέννησε η αρραβωνιστικιά ενός μαθητή μας και χτες που ήρθε τον ρώτησα πώς γέννησε, κ.λπ. Μου λέει "με καισαρική, επειδή είχαν συμπληρωθεί οι εννιά μήνες, δεν κατέβαινε το μωρό και πέσαν οι παλμοί". Έλεος ρε παιδιά, τι θα πει "είχαν συμπληρωθεί οι εννιά μήνες" και "δεν κατέβαινε το μωρό";;;;; Και φυσικά, το κλασικό με τους παλμούς, που πανικοβάλλει τους γονείς και δέχονται επείγουσα καισαρική. Εδώ μια άλλη μαθήτρια που έχει δύο παιδιά, μου έλεγε ότι τα γέννησε και τα δύο με διαστολή τέσσερα, και με ίδια διαστολή γεννούσε και η μάνα της, και παρ' όλα αυτά, δεν της έκαναν καισαρική, επειδή ήταν στο νοσοκομείο και όχι σε ιδιωτική κλινική. Δηλαδή, οι περισσότερες δικαιολογίες που μας λένε για καισαρική είναι αστήριχτες. Τέλος πάντων...

Κατερίνα τις είδα τις φωτογραφίες! Για τις δημιουργίες σου δεν έχω λόγια! Τα παιδιά σου κουκλάκια! Καλέ, ο Νίκος γιατί δε ντύθηκε κάτι; Τώρα το σαββατοκύριακο θα ντυθεί;

Ο μπεμπάκος τι μικρούλης που είναι! Χι χι!!!!!! Πλάκα έχει! Να σας ζήσει και πάλι!

Εύχομαι καλό τριήμερο! Εμάς εδώ έχει αρχίσει να χαλάει ο καιρός. Σήμερα ήταν καλοκαίρι, ακόμα και το βράδι κυκλοφορούσα χωρίς μπουφάν, αλλά τώρα νομίζω έχει πέσει η θερμοκρασία και φυσάει κιόλας. Ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό τη Δευτέρα.

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια,

Είμαστε στο χωριο είχαμε καλο ταξιδι αν και έβρεχε λίγο στο δρόμο, ο Νικόλας κοιμόταν στην μιση διαδρομή και η Αγγελική μια χαρα την πηρε ο ύπνος 20 λεπτα πριν φτάσουμε. Το βραδυ περιμενουμε και τον μπαμπα μας με τα υπόλοιπα πράγματα γιατι που να χωρεσουμε σε ένα αυτοκινητο :lol::lol: καρότσι, παρκοκρεβατο, πράγματα.....

Καλο τριήμερο σε όλες θα μπω και αργότερα να δω τα νεα σας

Φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...