Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια καλο μηνα σε ολες!!

εμεις εδω σημερα εχουμε ανοιξιατικο καιρο ηλιο και ανεβασμενη θερμοκρασια αλλα απο αυριο παλι χαλαει :( ,η αδερφη μου τα ιδια στην αναμονη....

χθες πηγα τον Δημητρη στον παιδικο με χιλια ζορια, απο το σπιτι δεν ηθελε να φυγουμε με τιποτα κι οταν ηρθε η ωρα να τον αφησω γαντζωθηκε πανω μου και εκλαιγε ασταματητα,τον πηρε η νηπιαγωγος και εφυγα οταν πηρα τηλεφωνο μετα για να δω πως ηταν,μου ειπε οτι οταν εφυγα και μετα ηταν μια χαρα επαιξε με πλαστελινη και ηταν χαρουμενος,σημερα παλι τα ιδια,δεν ξερω ωσπου να με αποχωριστει τα κανει ολα αυτα και μετα ολα μελι γαλα,με στεναχωρει πολυ οταν τον αφηνω με κλαμματα και φωνες αλλα ωσπου να ξανα συνηθισει μου φαινεται αυτα θα εχουμε :o:( ,σημερα πηγα στη λαικη και μετα στο δημοτικο μας καλεσε ο δασκαλος του Γιωργου για ενημερωση,μια χαρα τα παει το πρωτακι μου,εμεις παλι μεχρι τωρα εχουμε κανονισει να παμε σε δυο αποκριατικα παρτυ να μαστε καλα πρωτα και κανουν παρελαση και στην Αιανη αλλα και στην Κοζανη ,αναβουν φανους,ψηνουν σουβλακια και γενικως τις γιορταζουμε καλα τις αποκριες καλο καιρο να εχει μονο ....

Αννα Μαρια κι εμενα δεν μου μυρισε καθολου αυγουλιλα το ρολο,αρεσε πολυ στα παιδια το καταβροχθισαν σε δυο μερες,κι εγω με νουτελα το γεμισα αλλα εχω ξανακανει παλιοτερα με μαρμελαδα,εμεις εχουμε περισσοτερες φωτο εμφανισμενες απο τον Νικο οι αλλες ειναι στον στα λαπτοπ και σε σκληρο δισκο,εμφανιζω κατα καιρους αλλα λιγες εχουν τιγκαρει τα αλμπουμ

Μαγδα πολυ ανεπτυγμενος ειναι ο μικρος σου ο δικος μου που ειναι τριων τωρα ειναι 15 κιλα και 1 και κατι δεν τον μετρησα προσφατα,ο αντρας μου εχει τρελα με τα λυκοσκυλα,προπερσυ το καλοκαιρι μας ψοφησε ενα θυληκο που ειχαμε και δυστηχως δεν προλαβε να ζευγαρωσει αφου ο αντρας μου ηθελε να τη ζευγαρωσει με καθαροαιμο και δεν εβρισκε,και ηταν πολυ καλο σκυλι :(:(

Χριστινακι ακομα παιδευεσαι με το ματι σου :o οντως χαθηκαν καποια κοριτσια και η Βανια εχει πολυ καιρο να μπει μονο να ειναι καλα ολες τους....καλε ποτε θα γραψεις τη συνεχεια;;ο ζουζουνος σου τι κανει;

Αλεξανδρα σκανδαλιαρα η Κωνσταντινα αλλα απο ποιον πηρε αραγε καλε τετοιες πονηριες εφτιαχνες στη μαμα σου :lol::lol: ,δεν ειναι τιποτα παντως το βελονακι σε μια μερα εφτιαξα τον γιακα για τον αντρα μου και σε τρεις το σκουφο θα σας βαλω φωτο τωρα λεω να κανω παπουτσακια για τον μπεμπη και ενα γιακα για τον ανηψιο μου και βλεπουμε παλι,ψαχνω να βρω βιντεακια για μπλουζες αλλα δεν βρισκω τιποτα,γλυκα η μπαλαρινουλα σου!!!

Κατερινακι μεγεια τα ρουχαλακια σας

σας αφηνω να ετοιμαστω θα παμε για κατι λιγα ψωνια,πολλα φιλια σε ολες!!!

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλο μηνα ζουζουνες μου αχ κα μου σπαστικη η αναμονη που θα παει θα γεννησει τωρα σας επιασε η ανυπομονησια φανταζομαι...εμεις γεννησαμε!!!!!!εννεα το ενα πεθανε απεθυειας ηταν πολυ μικρο ολα τα αλλα ειναι τελεια εχω ξετρελαθει τελειως αμα θες ευχαριστως κα μου να σου χαρισω ενα.σκεψου πριν μεινει εγγυος κ ηδη τους εχω βρει σπιτια σχεδον για ολα μιας κ ειναι καθαροαιμα..

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες!

Πήραμε στολη τελικα του Νικολα απο τα lidl με 6 ευρω, τιγρακι, ειναι καπα και θα την φορεσει και του χρονου σιγουρα, δεν ειμαστε για περισσοτερα εξοδα. Το πρωι τα πηγα στις κουνιες, ο μικρος δεν προλαβε να κανει γιατι μολις τον εβαλα στην κουνια η Αγγελικη πηρε να φαει τα φρουτα της και τις επεσαν μερικα κατω. Μετα εκανε σαν δαιμονισμενη, ηθελε να τα φαει απο κατω :o:o:o εκλαιγε μεχρι να την ηρεμησω ο Νικολας ειχε κοιμηθει στο καροτσι του. Τελικα αποδειχθηκε οτι ηταν ματιασμενη γιατι μετα ηρεμησε και ηταν αλλο παιδι!

Αννα Μαρια ετσι ηταν και οι δικοι μου οσο ειχαν το μαγαζι, το νοικιαζαν και αυτος που το ειχε εμενε απο πανω και οταν ηταν να βγει σε συνταξη ο μπαμπας μου για να πουλησει την επιχειρηση σε αλλον επρεπε να συμφωνησει και αυτος. Αχ αυτο με το στωμα στο παρκο το εκανε και η Αγγελικη! Εγω φωτο τους βγαζω αρκετα συχνα και τις εχω ολες σε ηλεκτρονικη μορφη και τρεμω μη γινει τιποτα, τυπωμενες εχω αυτες που ειναι στο λευκωμα τους μεσα.

Ζωηρεψε πολυ το Κωσταντινακι σου Αλεξανδρα, αντε να μαζευεις μετα, εγω ειχα κανει το λαθος να της δωσω κρεμα σκονη απο του μπεμπη,κατευθειαν στα κουζινικα της και φυσικα κολλαγαν ολα μετα :twisted::twisted:

Κατερινα θα προσαρμοστει παλι ο Δημητρακης ειναι πολυ ενθαρρυντικο οτι μετα ειναι μια χαρα αλλα μεχρι να σε αποχωριστει ....μπραβο και στο πρωτακι σου ειναι αστερια και τα τρια τα αγορακια σου.

Μαγδα ειχατε γεννητουρια , να σας ζησουν τα σκυλακια ολα! Τι θα τα κανετε, σας τα εχουν ζητησει?

καλο υπολοιπο σαββατοκυριακο σε ολες!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια!!!ωραια μπηκε ο μηνας αλλα από χθες χαλασε παλι ο καιρος….καλα λενε Μαρτης γδαρτης!!!εμεις μια χαρα,οι σκανταλιες δεν εχουν τελειωμο!!!αντε μια ωριτσα να περασει και να την βαλω για υπνο να χαλαρωσω!!!

Αννα Μαρια προσεχε τον στο παρκο ετσι που βαζει το στρωμα μην πατησει πανω και το κανει σκαλοπατι και πεσει εξω…όλα πια τα περιμενω από τα παιδια μας!!!ε όχι καλε δεν ειπαμε ετσι και για τις φωτογραφιες…αλλα είναι ακομα και καποιες σκανταλιες όπως όταν εβαψε την μουρη της που δεν μπορω να μην την εχω φωτογραφια!!!αλλα εμεις τις βλεπουμε τις φωτο,τις βαζω και στην ψηφιακη κορνιζα ή όταν πινει το γαλα της αρεσει να τις βλεπουμε. Για το γλυκο που ελεγες εννοειται το στικ βανιλιας εχει εντονη μυρωδια,εγω εννοουσα την βανιλινη σε σκονη.ωραιο κολπακι για την ζαχαρη!!!

Κατερινα ΚΑ,ξεσυνηθισε ο Δημητρης;αφου ηρεμει ότανφευγεις παλι καλα.Μπραβο και για τον Γιωργο!!!ειχε να παρει η κορη μου ε;χαχα τωρα που το λεμε και τα καλλυντικα της μαμα πειραζα,της ειχα χαλασει αρκετα…οποτε να μην παραπονιεμαι ε;χαχα ας τα χαλασει ,μονο μην παθει κατι φοβαμαι γιατι χθες πηρε ένα μανο το ανοιξε και το εβαλε στο ματι,στις βλεφαριδες…μου εφυγε η ψυχη…Βαλε μας φωτο να δουμε τα εργα σου!!!απο την αδεφουλα κανενα νέο;

Μαγδουλι να σας ζησουν και παλι και να μας προσεχετε τα δικα μας!!χαχα

Κατερινα τετοια στολη ειχα παρει την πρωτη χρονια στην δικια μου,ηταν μαγισσουλα.μια γλυκα θα είναι ο Νικολας,φυσικα θελουμε και φωτο!!!αχ όταν τα πιανει αυτό το πεισμα τους…λες να είναι ματι όταν την πιανει κ εμενα τετοιο πραγμα;θα παιρνω την μαμα για ένα ξεματιασμα καλου κακου!!για τις φωτο επειδη αρχισε να κανει κατι νερα ο υπολογστης και εχω μεσα φωτο από ταξιδια,διακοπες ,της μικρης πηγα και πηρα ένα στικακι και τα περασα όλα να τα εχω μην γινει τιποτα.σκεψου το να το κανεις γιατι είναι κριμα να χαθουν!!

Φιλακια σε ολες !!!και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Δημοσίευση

Γεια σας κούκλες, που είστε όλες σημερα και α πω ότι ειχε και ωραία μερα....

Εγω νιώθω πολυ κουρασμένη τα τρία τελευταία βραδια με εχει ξεκανει ο μικρός, ξυπνάει σχεδόν ανα δυο ώρες και σημερα όλη μερα έχω πονοκέφαλο....ελπίζω σημερα να ειναι καλύτερη η νύχτα. Περιμένω να παει 11 να βάλω τα πλυντήρια μου και να κοιμηθω.

Αλεξάνδρα τις φωτο τις έχω σε εξωτερικό σκληρό αλλα θέλω να τις εχω και κάπου αλλού για ασφάλεια. Θα σας βάλω φωτο να το δείτε το τιγρακι μου, αλλα φτιάχνουμε τον υπολογιστή και εχει αφήσει ο αντρας μου μονο τον Internet explorer των windows και απο εκει δεν μου ανεβαίνουν με τίποτα, ενω εμπαινα απο το safari,αντίστοιχο της apple και ανέβαιναν γρηγοροτατα.

Καλο βραδυ φιλία σε όλες.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!Καλο μηνα και καλη βδομαδα να εχουμε!

Χαθηκα λιγακι αλλα Παρασκευη πρωι μας πηρε η πεθερα μου πρωι πρωι οτι πεθανε ο παππους του αντρα μου και πηγαμε στο χωριο απ το πρωι γιατι στις 3 θα ηταν η κηδεια και επιστρεψαμε κατα τις 7 το βραδυ και ημουν πτωμα!απ το σπιτι μας το χωριο του αντρα μου ειναι 1μιση ωρα αποσταση με το αυτοκινητο κι ειναι ενας δρομος γεματο στροφες!αλλα χαλαλι γιατι ο παππουλης ητανε τοσο καλος ανθρωπος που ηθελα να παρευρεθω!Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ!ηταν αρρωστος εδω και καιρο με καρδια και νεφρα, 87 ετων!καθε μερα ομως εσβηνε και περισσοτερο, αδυνατισε τελειως ο οργανισμος του!δεν προλαβαμε να παμε να τον δουμε πριν φυγει!τελευταια φορα που τον ειδαμε ηταν οταν ηταν αρρωστος στο νοσοκομειο πριν 2-3 μηνες:(

Η μικρη Ιωαννα πηγε σταθμο την Παρασκευη και μετα την πηρανε οι δικοι μου ωσπου να επιστρεψουμε!το σαββατοκυριακο μας παιδεψε ομως!εκανε συνεχεια κακα μα συνεχεια!συγκαηκε κιολας ομως και ποναει τρελα απ τις πολλες φορες που ενεργηθηκε!πρεπει να την πειραξε το μπροκολο και το κουνουπιδι που της εδωσα χθες!γιατι ειχε και σαν πονο γιατι εκλαιγε και ηταν σφιχτη η κοιλια της και αεριζοταν!ουφ!τι να πω . . . !σημερα εχουμε να παμε για εμβολιο!για να δουμε τι θα μας πει!

Στα δικα σας τωρα!

Μαρινα κοντευει η μεγαλη μερα!με το καλο κοπελα μου!να κανεις τα μποτε σου και να απολαυσεις τις προετοιμασιες!

Οσο για το μπουφαν και γω πιστευω καλυτερα 18 μηνων να παρεις για να το φορεσει παραπανω καιρο!θα βολεψει καλυτερα!

Αννα Μαρια κι εμενα ο αντρας μου φανατικος του κρεατος ειναι!αλλα εγω του μαγειρευω και οσπρια και λαχανικα και ζυμαρικα αλλιως αν τον ακουγα τοτε μονο κρεας θα τρωγε!ελεος!Το γλυκο με το παντεσπανι και τη νουτελλα δοκιμασα να το κανω το Σαββατο και δεν το πετυχα καθολου!και λυπηθηκα τοσο πολυ!δεν ξερω τι εκανα λαθος!φουσκωσε πολυ το παντεσπανι και μετα δεν διπλωνοταν!εσκασε και ετρεχε απο μεσα το υγρο υλικο!οσο το σκεφτομαι παλι στεναχωριεμαι γιατι τελικα το πεταξα!

Μαγδα ακομα δεν προσπαθησα να βαλω φωτο της μικρης!καλα και τις δικες σας δεν ξερω που να παω για να τις δω!οταν θα χω χρονο θα μπω να δω πως δουλευει!

Χριστινακι πως ειναι το ματι σου?νιωθεις καλυτερα?

Κατερινα μου γεννησε η αδελφη σου?τι εγινε?ο Δημητρακης εχει βγει εξω απ το προγραμμα του παιδικου!θα επανενταχθει μην στεναχωριεσαι!λογικο ειναι οταν μεινουν καποιες μερες στο σπιτι να κολλανε περισσοτερο με τη μαμα και να μην θελουν να επιστρεψουν στο σταθμο!δωσε του χρονο και θα επανελθει!

Καγκουρακι τιγρακι ο Νικολας ε?οσο για το συχνο ξυπνημα μεσα στο βραδυ μπας και τον ενοχλει καποιο δοντακι. . . !

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες

χθες πηγα τον Νικο στα γενεθλια ενος συμμαθητη του σε μια πιτσαρια κι εγω με τους αλλους πηγαμε στη φιλη μου για καφε που ειχε γεννησει τον Νοεμβρη,μεγαλωσε πολυ ο μπεμπουλης και ειναι σκετη γλυκα ,να τον φαω μου ρχεται ετσι που ειναι φουσκωτος ολο διπλες και μαγουλα αχχχχ!!!η αδερφη μου δεν γεννησε ακομα ειμαστε σε αναμονη,σημερα απο το πρωι διαπραγματευομαι με τον Δημητρη τι παλι θα παω σχολειο μου λεει αφου πηγα :lol: κι ολο το πρωι μεσα στη γκρινια ευτυχως οταν τον πηγα ενω με επνιξε στα φιλια δεν εκλαψε στο τελος .....

Μαγδα εννια;;πολα γεννησε πρωτη της γεννα ηταν; μολις ειπα στον αντρα μου για το σκυλακι τρελαθηκε και θελει να παρουμε ενα αν γινεται,πως θα μου το στειλεις ομως;τι τροποι υπαρχουν;κατα προτιμηση θελουμε αρεσενικο γιατι χρειαζομαστε εναν καλο φυλακα ,απο τη στιγμη που του το ειπα φαγωθηκε γραψε στην κοπελα να μας το στειλει....

Βασω συλληπητηρια για τον παππου του αντρα σου,αφου ηταν αρρωστος ησυχασε ο ανθρωπος,τι επαθε η καημενουλα η Ιωαννουλα σου και εκανε τοσα κακα :o:o λες να την πειραξε το μπροκολο; :o γιατι δεν σου πετυχε το ρολο ειναι πολυ ευκολο σε τι ταψι το εψησες;εγω το εκανα στο μεγαλο της κουζινας κι ακολουθησα ακριβως τις οδηγιες μολις το εβγαλα απο το φουρνο το αναποδογυρισα,εβαλα τη μερεντα και το τυλιξα αμεσως δεν μου εσπασε καθολου δεν ξερω κι ειναι τοσο ευκολο,για να δεις τις φωτο καπου δεξια στην ομαδα εχει αλμπουμ θα μπεις και θα τα δεις

Κατερινα περιμενουμε φωτο απο το μικρο τιγρακι σου η Αγγελικη τι ειπες οτι θα ντυθει;εγω με mozila firefox μπαινω και παντα οι φωτο μου ανεβαινουν κατευθειαν το explorer δεν μου αρεσει καθολου κολαει πολυ ,γραψε τις φωτο και σε ενα cd για να υπαρχουν

Αλεξανδρα κι εγω ειχα ενα θεμα με τα καλλυντικα της μαμας μου οταν ημουν μικρη μια φορα ειχα παρει μαζι με τις αδερφες μου ολα τα κραγιον και κατι δειγματακια που ειχε και ζωγραφισαμε ολο το μπαλκονι ;):lol::lol: πανε τα κραγιον

Αννα Μαρια που εισαι;

παω για δουλειες παλι βαριεμαι..........φιλια!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες

σημερα ειχαμε παιδιατρο, είμαστε 8380 και 73cm πηρε δηλαδη 300γρ και 3 πόντους. Μας βρήκε μια χαρα κινητικά αφου κάθεται σταθερά και σηκώνεται όρθιος όταν πιάνεται. Απο φαγητο μας ειπε όταν κλείσει τον 8 να του βάλω και όσπρια και τον κροκο απο το αυγο. Δεν χρειάζεται να περιμένω μέχρι τον χρονο όπως είχα κάνει στην Αγγελική. Τις μερες που θα τρώει όσπρια να του δίνω τον κροκο έτσι ώστε να παίρνει απο εκει την ζωική πρωτεΐνη. Για γιαούρτι μου ειπε μέχρι τον χρονο αν θέλω αυτα τα επιδόρπιο γιαουρτιού μετα αγελαδινο. Και για αυτα που μου κάνει τα τελευταία βραδια μαλλον για άγχος αποχωρισμού το βλέπει παρα για δόντια. Γιατι και χθες χάλια ύπνο έκανα θηλασε στις 11:30, στις 2, στις 4, στις 5 και στις 6 :twisted: . Βέβαια αδιαθετησα κιόλας σημερα και πιστεύω ειναι και απο αυτο.

Αυτα γενικα τα νεα τα δικα μας.

Βάσω να ζήσετε να τον θυμόσαστε τον παππού και μακάρι να φτάσουμε τα χρονια του και να δείτε όπως και αυτός εγγόνια και δισ εγγόνια. Είδα τις φωτογραφίες σου κούκλα η μικρούλα σου και εσυ δείχνεις πολυ μικρη και γλυκια μανούλα! Περαστικα στη μικρη Ιωάννα, μπροκολο και κουνουπιδι δημιουργούν τετοια θέματα.

Μαρίνα μετράς αντίστροφα τίποτα δεν έμεινε, ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες, ξεκουρασου και απόλαυσε τις μερες!

Κατερίνα πολυ γέλασα με τις διαπραγματεύσεις του Δημητρακη, αφου πήγε το παιδι :lol::lol::lol: καθε μερα αυτη η δουλεια θα γινεται :lol::lol::lol: πλάκα που έχουν!!! Την Αγγελική θα την ντύσιμο πεταλούδα την εχουμε απο περσυ την στολή το πολυ πολυ να λέμε ότι ειναι νεραιδα φετος :P .

Οι υπόλοιπες που είστε?

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!

Καλο μηνα!

Εμας η ανοιξη μας μπηκε μαλλον επεισοδιακα! Ρε παιδια, εχω βαρεθει κι εγω η ιδια τον εαυτο μου, ολο για προβληματα γραφω, αλλα τι να κανω,που μας εχουν μουτζωσει!

Αυριο η πεθερουλα μου μπαινει στο νοσοκομειο, δεν ξερω αν θυμαστε που σας ειχα πει οτι ειχε παθει μια καρδιακη κριση και πηγε νοσοκομειο και την ξεσκονισαν εκει στις εξετασεις και της βρηκαν οζους στο θυρεοειδη, αυτα επρεπε οπωσδηποτε να βγουν, τα εβγαλε και τελικα η βιοψια εδειξε καρκινο, ευτυχως το επιασε πολυυυυυυυ αρχη, αλλα τωρα πρεπει να κανει θεραπειες με ραδιενεργο ιωδειο, μπαινει αυριο θα κατσει 4 μερες και μετα ενα μηνα δεν επιτρεπεται να την πλησιασουμε καν! Κι ενταξει δε λεω φοβαμαι και για τα αποτελεσματα, αλλα κυριως σκεφτομαι το ψυχολογικο της που ενα μηνα θα ειναι ολομοναχη μακρυα απο ολους και ολα!

Μετα, επομενο, ο Αλεξανδρακος μας απο χτες ειναι στο νοσοκομειο με βρογχιολιτιδα! Πολυ ευαισθητος ειναι ρε γαμωτο, αμεσως αναπνευστικο τον χτυπαει!

Σημερα η μαμα μου το πρωι ξυπνησε και εβλεπε ολο μυγακια! Φοβηθηκε για εγκεφαλικο κλπ αλλα ευτυχως τιποτα απο αυτα, ομως εχει παθει μια ζημια στο ματι που βασικα ειναι μονιμη αλλα εχει ups downs αναλογα πως θα της τη δωσει, αλλα για 2 μηνες δεν πρεπει να σκυβει και να σηκωνει βαρη, πως θα γινει ομως αυτο που εχει και τα διδυμα και το Δημητρακη και η πεθερα μου δεν δυναται να βοηθησει;;;

Εννοειται πως σημερα ειχα το παιδι μαζι μου παλι, αλλα δεν γινεται συνεχεια αυτο...

Κατα τα αλλα, ηρεμο ΣΚ, ενα απο τα σπανια που ειδα τον αντρα μου καθως δουλευουμε εντελως αντιθετα, ακομα και το ΣΚ συνηθως εγω δουλευω Σαββατο κι αυτος Κυριακη! Ο πονος κατα την επαφη καλα κρατει, εχω αρχισει και νιωθω μιση γυναικα απο αυτο το πραγμα!'

Τουλαχιστον ο καιρος φτιαχνει και μαζι και η διαθεση οσο γινεται, βολταρω συνεχεια με το παιδι και περναμε ομορφα μαζι με τον μικρο μου μαμακια!

Αυτα και αφου σας μαυρισα την ψυχη, παμε και στα δικα σας!

Δημοσίευση

Αννα Μαρια προσεχε αυτο που σου λενε τα κοριτσια, για ποτε θα αρχισει να κανει σαλτους εξω απο το παρκο ουτε θα το καταλαβεις, εμας το παρκο απο το καλοκαιρι και μετα εγινε αποθηκη παιχνιδιων, αφου βγαινει!

Καγκουρακι μεγεια τη στολη, γλυκας θα ειναι αλλα και η Αγγελικουλα πεταλουδα, λατρευω πεταλουδες!!! Πολυ καλη η αναπτυξη σας! Μπραβο!

Μαρινακι μου αντε κοντευεις, χαλαρωσε οσο μπορεις και απολαυσε το! πΕριμενουμε φωτο βεβαιως!

Βασω μου συλληπητηρια! Ευχομαι ζωη σε εσας! Και μαλιστα τοσο πληρη ημερων και εμπειριων αλλα και καλοσυνης οπως του παππου! Καλο ταξιδι στην ψυχουλα του!

ΚΑ μου ακομα τον περιμενετε το μπεμπη! Δεν θελει να βγει! Ο Δημητρακης θα προσαρμοστει, τωρα που ανοιγει και ο καιρος!!!Τη συνεχεια ε; Ελα ντε! Ανασα δεν παιρνω και την εχω καπως στο μυαλο μου, αλλα γραφω πολλα παραλληλα και τι να πρωτοπρολαβω...

Αλεξανδρα τετοια της σκαρωνες της μαμας σου;;; Ατιμουτσικο! Ε, τωρα θα τα πληρωσεις! Χαχαχα!

Μαγδα μου ακομα δεν καταφερα να παω στο γιατρο, οποτε παω εχει πολυ κοσμο και πως να μεινω με το παιδι!Τι ομορφα, να ζησουν τα λυκοσκυλακια σας!!! Ελπιζω να βρουν ζεστα σπιτικα!

Κοριτσια αν ξεχασα καμια συγχωρειστε με, ειμαι λιγο αλλου...

Καλο σας βραδυ!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!

Χάθηκα το ξέρω, αλλά πνίγομαι!

Το Σάββατο, ενώ είχα σκοπό να κάνω μια καλή καθαριότητα στο σπίτι, πέταξε ο άντρας μου την ιδέα να πάμε σ' ένα μοναστήρι εδώ κοντά που μας αρέσει, κι επειδή κι εγώ περίμενα περίοδο και δεν ήμουν και σε μεγάλη φόρμα για δουλειές, τα παράτησα όλα και πήγαμε.

Χτες πήγαμε το πρωί με τον Αντρέα στην εκκλησία, και μετά θα τον άφηνα στη μάνα μου μήπως και κατάφερνα να κάνω τις ρημάδες τις δουλειές (εν τω μεταξύ μου ήρθε η περίοδος τη νύχτα). Μόλις της τον πήγα, όμως, άρχισε τις υστερίες "έχει πυρετό το παιδί" και "είναι ζεστό το παιδί", οπότε τον πήρα και φύγαμε. Ερχόμαστε σπίτι, του βάζει ο άντρας μου θερμόμετρο, είχε 38, αλλά έδωσε ντεπόν προληπτικά. Μετά πήρα τον παιδίατρο τηλέφωνο, επειδή έχει αρκετό βήχα, και μας είπε να ξεκινήσουμε μασκούλες. Ευτυχώς ο μικρός κάθεται και δείχνει να το απολαμβάνει κιόλας! Τελικά το απόγευμα ήρθαν οι δικοί μου να δουν το μωρό, και άρχισε πάλι η μάνα μου "είναι ζεστός" και "είναι ζεστός". Του βάζουμε θερμόμετρο, είχε 39.4, οπότε πετάγεται η μάνα μου με ένα θριαμβευτικό "είδες;;;;;;". Τέλος πάντων, τελικά μέχρι το βράδι έπεσε, σήμερα το μεσημέρι σε κάποια φάση ανέβασε 38.4, αλλά μετά έπεσε πάλι με το νουροφέν.

Εν τω μεταξύ, τελικά χτες το απόγευμα έκανα γενική στο σαλόνι, έβαλα σκούπα και καθάρισα καναπέδες, χαλί, γωνίες, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα και μετά, όταν ήρθαν οι γονείς μου, έκανα γενική και στο δωμάτιο του μωρού, κατέβασα όλα τα βιβλία και τα παιχνίδια απ' τη βιβλιοθήκη, καθάρισα το στρώμα με τη σκούπα, κ.λπ. και σήμερα, ενώ πήγα το πρωί και πλήρωσα ένα λογαριασμό, μετά στο φαρμακείο και μετά μάθημα κεραμικής, έκανα γενική και στο δωμάτιό μας, μετακίνησα έπιπλα, κ.λπ., κι όλα αυτά με περίοδο. Και μετά πήγα και σχολείο, αφού προηγουμένως πήγα και πήρα τα σάντουιτς των μαθητών!

Ο μικρός παρ' όλο που είναι άρρωστος είναι πάρα πολύ ζωηρός. Χτες το βράδι έσπρωξε ένα καλοριφέρ και το έριξε κάτω! Και μάλιστα έπεσε πάνω στο καλώδιο και το έκοψε!!! Δεν το είχαμε αναμμένο, βέβαια, ήταν κλειστό από την πρίζα, αλλά είναι δυνατόν;;;;;;;

Για τη δουλειά του άντρα μου που σας έλεγα, όχι μόνο δε συμφώνησαν για το ενοίκιο, αλλά οι ιδιοκτήτες του καταστήματος θέλουν να κάνουν έξωση στους δικούς μου, επειδή τους χρωστάνε κάποια ενοίκια, και μάλιστα θέλουν να πουλήσουν σε δημοπρασία όλο τους το εμπόρευμα για να πάρουν τα χρωστούμενα. Οπότε, με τίποτα δεν παίζει να γίνει το καινούριο μαγαζί εκεί. Θα δούμε μήπως θέλει ο συνεργάτης τους να νοικιάσει κάποιο άλλο κατάστημα, αλλά δεν το βλέπω.

Τέλος πάντων, πάω να σχολιάσω τα δικά σας.

Δημοσίευση

Καγκουράκι κουκλάκια θα είναι τα παιδάκια σου με τις στολές! Εμείς πήραμε στον Αντρέα στολή πιγκουινάκι. Είχε κι άλλες ωραίες, σκυλάκια, στρουμφάκια και τέτοια, αλλά τα ποδαράκια από κάτω ήταν κλειστά και δε θα μπορούσε να φορέσει παπούτσια, έτσι καταλήξαμε στο πιγκουινάκι.

Εγώ το λεύκωμα του Αντρέα το έχω αμελήσει. Μόνο στην αρχή-αρχή συμπλήρωσα κάποια πράγματα και μετά το άφησα. Φυσικά τα έχω όλα σημειωμένα στο ημερολόγιό μου, αλλά αυτό δε θα μπορεί να το διαβάσει ο Αντρέας όταν θα μεγαλώσει. Όλο λέω να επιμεληθώ το λεύκωμα, αλλά όλο το αφήνω (εδώ κάναμε 15 μήνες να τυπώσουμε τις φωτογραφίες).

Έλα βρε που ήταν ματιασμένη! Εγώ δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα!

Μεγαλούτσικος ο Νικολάκης. Μια χαρά!

Για το αβγό που λες, εμάς που δεν τρώει αβγό, θα πρέπει δηλαδή να τρώει κάθε μέρα κρέας ή παίρνει τις πρωτεΐνες απ' το γιαούρτι, που ούτως ή άλλως τρώει πολλές φορές τη μέρα (με το φαγητό, με βρώμη, κ.λπ.) και από το τυρί;

Καλά, χάλια ύπνος...

Αλεξάνδρα κι εγώ εννοείται ότι τον έχω βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες, ειδικά όταν κάνει σκανταλιές! Μια μέρα έτρωγε λαχανόρυζο και είχε γίνει όλος κόκκινος. Ήταν πολύ γλύκας και τον βγάλαμε φωτογραφία. Αν τα καταφέρω θα την περάσω μετά στην ομάδα να τον δείτε.

Αλλά δεν μπορώ αυτήν την υστερία που έχουν πολλοί, που είναι όλη μέρα με την κάμερα ή το κινητό στο χέρι, μήπως και χάσουν κάποια στιγμή, και τελικά χάνουν την πραγματικότητα, τη ζωή.

Το κόλπο με τη ζάχαρη είναι του Παρλιάρου, δεν είναι δικό μου! :lol::lol::lol:

Βλέπω πολύ σκανταλιάρα ήσουνα κι εσύ! :lol::lol::lol:

Βάσω συλλυπητήρια για τον παππού. Κρίμα που δεν τα καταφέρατε να τον δείτε πρόσφατα.

Μάλλον το μπρόκολο και το κουνουπίδι την έκαναν τη ζημιά στην Ιωάννα. Εμένα ο Αντρέας δεν τα τρώει, εκτός κι αν του τα κρύψω σε κάποιο φαγητό, και κυρίως σε σάλτσα για μακαρόνια. Το Σαββάτο έκανα μια μακαρονάααααααδαααααααααα, όνειρο! Σωτάρισα αγκινάρα και μπρόκολο (τα είχα βράσει πριν), σπανάκι, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι, και μετά τα ανακάτεψα με πένες σε ένα πυρέξ, έβαλα και διάφορα τυριά (τσένταρ, φρέσκια και ξερή μυζήθρα, φέτα) και τα έβαλα στο φούρνο. Έγιναν τέλεια! Ακόμα κι ο άντρας μου που δεν τρώει μπρόκολο και αγκινάρα, έφαγε κι έγλειψε και τα δάχτυλά του. Του Αντρέα δεν του έδωσα απ' αυτό, του κράτησα ξεχωριστά πένες και σωταρισμένα λαχανικά, του τα ανακάτεψα με φρέσκια μυζήθρα και του άρεσαν πολύ! Μόνο που ήθελε να τα φάει μόνος του, κρατούσε το κουτάλι και ανακάτευε το φαγητό, ρίχνοντας το περισσότερο στο τραπεζάκι του, και μετά έπιανε τα κομματάκια με τα χέρια και τα έτρωγε.

Πώς και δε σου πέτυχε το γλυκό; Μήπως το έψησες σε πολύ μικρό ταψάκι και φούσκωσε πολύ το παντεσπάνι; Εγώ το έκανα στη λαμαρίνα του φούρνου και το βρήκα πανεύκολο.

Κατερίνα πολύ γέλασα με το Δημητράκη και το σχολείο! Πλάκα πλάκα, και οι πιο πολλοί μαθητές μου έτσι σκέφτονται, μόνο που δεν είναι τριών χρονών!

Ακόμα η αδελφή σου ε; Κι ένας μαθητής μου τώρα περιμένει αυτές τις μέρες την αρραβωνιαστικιά του να γεννήσει, και μία είναι αγχωμένος, μία πετάει στα σύννεφα που θα κάνει ΤΟΝ γιό!

Χριστίνα τι χάλια νέα είναι αυτά;;; Πω πω... Περαστικά σε όλους, τι να πω...

Με την πεθερά θα μιλάτε στο τηλέφωνο. Αν είναι και λίγο εξοικειωμένη με την τεχνολογία, θα τα λέτε και στο skype. Ή δεν παίζει μήπως κάτι τέτοιο;

Περαστικά και στον Αλεξανδράκο και στη μαμά σου. Πόσο είναι τώρα τα δίδυμα; Κοντεύουν ενός, έτσι δεν είναι;

Πόνος κατά την επαφή; Μήπως είναι τίποτα μύκητες ή κάποια μόλυνση;

Ο Αντρέας ακόμα δε σκαρφαλώνει, αλλά τον βλέπω ότι έχει μπει στο νόημα. Δεν κάνει προσπάθειες, αλλά νομίζω είναι θέμα χρόνου.

Σας φιλώ όλες κοριτσούδια!

Δημοσίευση

Βάσω είδα τις φωτογραφίες σας! Καλέ, όντως φαίνεσαι πάρα πολύ μικρή! Επίσης, έχεις αδυνατίσει απίστευτα από τη γέννα.

Καλά η Ιωαννούλα πολύ φάτσα! Είναι κάποιες φωτογραφίες που είναι πολύ γλύκα, και σε κάποιες άλλες μοιάζει πολύ με αγοράκι. Κι εγώ έτσι ήμουν, σε μια φωτογραφία που είναι πιο παλιά απ' τις άλλες, εγώ είμαι!

Έβαλα κι εγώ τρεις φωτογραφίες του Αντρέα. Είναι το άλμπουμ "Θεϊκές απολαύσεις".

Μαρίνα σε ξέχασα εσένα! Πώς πάνε οι προετοιμασίες; Άντε, η ώρα η καλή, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Πηγαμε και εμεις χθες που ειχαμε ραντεβου για εμβολιο στην παιδιατρο!δεν ημουν σιγουρη βεβαια αν εκανε να της το βαλει που ειχε την αδιαθεσια το σαβκο!τελικα το βαλαμε γιατι δεν εκανε ουτε πυρετο ουτε κατι ανησυχητικο!τα εντερα της οντως τα βρηκε αρκετα ερεθισμενα, και φουσκωμενη την κοιλιτσα!απ οτι μου ειπε απ το μπροκολο και το κουνουπιδι το επαθε περισσοτερο αλλα μπορει και να ηταν λιγο ερεθισμενα απο πριν και με τα λαχανικα να επηρεαστηκαν περισσοτερο!ουφ!μας μετρησε ειναι 75 εκατοστα κι απο κιλα δεν εβαλε λογω και της αρρωστιας ειχε κοπει η ορεξη της, μαλλον εχασε 100γρ!λυπηθηκα πολυ γιατι ολοι μου λενε ειναι αδυνατη και τα σχετικα και εγω στεναχωριεμαι!αλλα η γιατρος μου ειπε θα επανελθει η ορεξη της και να μην ανησυχω!

Αννα Μαρια δυνατος ο Αντρικος!καλε πως εσπρωξε ολοκληρο καλοριφερ?χαχα!να προσεχεις απ τις πριζες και εμας ολο εκει τρεχει και ξερει οτι δεν πρεπει!παει κοντα μας βλεπει και γελαει!οσο για το αν φαινομαι μικρη ολοι ετσι μου λενε αλλα εχω κλεισει ηδη τα 28!χεχε!και ναι η Ιωαννιτσα φερνει λιγο και γι αγορακι!καποιοι λενε οτι το επομενο μου θα ειναι αγορακι!ποιος ξερει?μονο Ο ΘΕΟΣ!

Χριστινακι μου ολα μαζεμενα ρε κοριτσι μου!περαστικα και στο παιδακι σας, αχ αυτες οι βρογχιολιτιδες!ευχομαι γρηγορα να γινει καλα και η πεθερα σου!αχ ολα περαστικα να ειναι!και η μαμα σου να ναι γερη και δυνατη!

Καγκουρακι μεγαλωσε ο Νικολακης:)ουτε και της Ιωαννας της αρεσει το αυγο!το αφησα για λιγο δεν της δινω τωρα που ειναι ετσι τα εντερακια της!θα ξαναπροσπαθησω οταν αναρρωσει να της ξαναδωσω!

Κατερινακι τι εγινε με την αδελφη σου?σε τι ταψι επρεπε να το ψησω?επειδη εγω το εψησα σε ενα ορθογωνιο,οπως του κεικ,ωχ αυτο πρεπει να ηταν το λαθος γιατι φουσκωσε κιολας και δεν διπλωνοταν!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια, μαγειρεψα σιδερωσα και είπα να κάτσω λίγο πριν ταισω τον μικρο και πριν ερθει η Αγγελικη απο τον παιδικο.

Χριστίνα τι να πω περαστικα και στον μικρούλη και στην μαμα και στην πεθερα. Δύσκολα που δεν θα έχεις βοήθεια αλλα να γίνουν καλα και όλα να φτιάξουν!

Αννα Μαρία περαστικα στον Αντρικο, ειδες :lol::lol: δεν ακούς την μαμα που όλα τα ξερει :lol::lol: πάντως έτσι ειναι έχουν πυρετο αλλα απο διάθεση και απο σκανταλιες αλλο πράγμα!

Ωραίος θα ειναι πιγκουινακι!! Είδα και τις φωτο κουκλι ο μικρός και νομίζω ότι σε σένα μοιάζει περισσότερο και λίγο στο βλέμμα στον άντρα σου ή κάνω λάθος. Μου ειπε ότι απο το κρέας και το αυγο παίρνει ζωική πρωτεΐνη οπότε καλο ειναι να παίρνει απο μια πηγή την ημέρα έτσι το κατάλαβα.

Βάσω αν ακολουθεί σωστα τις καμπύλες της να μην στεναχωριεσαι, ειναι ντελικατη η μικρούλα σου!!!! Αφου και η παιδιατρος αυτο σου ειπε και δεν ανησυχεί όλα καλα ειναι. Και μένα την κόρη μου μου την έλεγαν για αγόρι μικρη φανταστούμε την είχα στο καρότσι με κορδέλα και έλεγαν τι ωραίο αγορακι :o:o και μετα μου έλεγαν ότι το δεύτερο θα ειναι αγόρι και όντως βγήκε τυχαίο??? δεν ξέρω!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!

Κοιταζα τις φωτογραφιες σας!

Αχ βρε Αννα Μαρια πως μεγαλωνουν ετσι τα ζουζουνια μας!!! Περαστικα στον Αντρικο, καμια φορα οι μαμαδες μας εχουν περισσοτερη εμπειρια. Ετσι και με τον Αλεξανδρο, χαλια ηταν αλλα η αδερφη μου δεν το καταλαβαινε, πηγε η μαμα μου και τον ειδε και της ειπε οτι δεν της αρεσει η εικονα του και της θυμιζει πολυ εμας οταν ημασταν μικρες που ειχαμε ολο θεματα αναπνευστικα, τον πηγαν και τελικα τον κρατησαν! Οχι βρε τι μυκητες... Το ειχα αναφερει καποια στιγμη παλιοτερα, κοντευει 2 χρονια τωρα αυτος ο πονος στην επαφη, ειναι παρα πολυ εντονος, αλλα δεν μπορω να βρω τι ειναι εχω δει 2 γιατρους και τωρα θα παω και σε τριτο. Κριμα για τον αντρα σου και τη δουλεια, θα ηταν μια καλη ευκαιρια...

Η πεθερουλα μου ουτε μηνυμα στο κινητο δεν ξερει να διαβασει!

Το πιγκουινακι ακουγεται τελειο!

Καλα για τις δουλειες, μονο που διαβασα κουραστηκα!

Βασω μου καλυτερα η Ιωαννουλα; Καλε μη σκας που ειναι μινιον, καλυτερα μινιον παρα παχουλη, τα κυτταρα λιπους μεχρι τα 7 χρονια δημιουργουνται και μετα τα κουβαλας μια ζωη! Γλυκα ειναι, ολο σκερτσο κι ολο ναζι! Και να μην ακους το μακρυ και το κοντο του καθενα!

Βρε Κατερινακι κι εμενα μου λενε ολοι οτι αν κανω δευτερο αγορακι θα ειναι, ελα ομως που εγω θελω κοριτσακι...

Φιλακια πολλα σε ολες!

Δημοσίευση

geia sas koritsia!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ Και εσεις αρρωστοι???και εμεις!!! :(:(:(

χθες το βραδυ κοριτσια εμενα ξαφνικα μου εκανε ενα πυρετο...καιγοταν ολοκληρος!!!39,5!!!!φρικαρα!!!εκλαιγε ασταματητα και οταν τον θηλασα ηρεμησε...του εβαζα κομπρεσες και ντεπον του δωσα και επεσε...ευτυχως δεν ξανα ανεβασε τοσο πολυ...τωρα ειναι στο 37,5!φυσικα θα τον παω στην παιδιατρο να τον δει το βραδυ!!!αχ μακαρι να μην ειναι τιποτα γιατι Σαββατο εχουμε και την βαπτιση!!!κακως πηγαμε στο χωριο..και τον ελεγα τον τον αντρα μου αφου γυρναει ιωση στο χωριο ας μη παμε αλλα δνε μακουσε!!!!τωρα τραβα τα μονη σου Μαρινα!!!γιατι ολη μερα μονη εγω τα τραβαω ολα!δεν βαριεσαι...μονο να γινει καλα γρηγορα.,...!!!επισης απο εχθες μου κανει ευκυλια...οχι συχνα...αλλα οταν κανει ειναι μαλακα!

εμενα παλι...μαλλον θα μου ερθει η κολοπεριοδος!!! :evil::evil::evil: και εχω και τον γαμο...

ελπιζω μεχρι το Σαββατο να συνελθει και να μην ειναι χαλια στην βαπτιση!!!

φιλια κοριτσια μου!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε;

Εγώ σήμερα όλη μέρα δεν κάθισα λεπτό. Σηκώθηκα το πρωί, έφαγα πρωινό και άρχισα μαγείρεμα, με τον Αντρέα στο καθισματάκι, μία να γκρινιάζει, μία να με παρακολουθεί και να παίζει μόνος του. Παίξαμε και στο δωμάτιό του, φάγαμε, έφτιαξα πάλι το γνωστό ρολό με νουτέλα, και μετά καθάρισα την κουζίνα που ήταν χάλια... Ευτυχώς προχωρώ με το καθάρισμα, μου έμειναν τα μπάνια και το γραφείο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το καθάρισμα δε γίνεται μία φορά και φτάνει... Κάθε τόσο πρέπει να ξανακαθαρίζεις... Ουφ, άσχημη δουλειά... Και μετά γελάμε με τον Δημητράκη που δεν ήθελε να πάει σχολείο, αφού ξαναπήγε... Δίκιο είχε το παιδί. Σκέφτομαι όταν (λέμε όοοοοοοοοταν) φτιάξουν τα πράγματα από οικονομικής άποψης, να φέρνω γυναίκα για την καθαριότητα, μήπως και μπορέσω και αφιερώσω λίγο χρόνο σ' αυτά που πραγματικά θέλω να κάνω, χωρίς να παραμελώ τον Αντρίκο.

Τέλος πάντων, μετά με την ψυχή στο στόμα έφυγα για το σχολείο και όταν γύρισα ο μικρός ήταν ξύπνιος. Πάω να τον κοιμίσω, μου φαινόταν ζεστός. Του βάζω θερμόμετρο, 38. Εντάξει, λέω, δεν έχει πυρετό. Του φοράω τον υπνόσακκο, τον βάζω να θηλάσει, μου φαινόταν ζεστός πάλι. Του ξαναβάζω θερμόμετρο, 38.4. Οκ, δεν είναι κανένα τρελό νούμερο, αλλά του δώσαμε νουροφέν, του έβγαλα και τον υπνόσακκο γιατί είναι πολύ βαρύς και του φόρεσα κάτι πιο ελαφρύ και τώρα πρέπει να έχει πέσει. Ευτυχώς κοιμήθηκε!

Βάσω το ξέρω βρε ότι είναι κούκλος ο Αντρέας! :P :P :P :P Κοίτα, εγώ τη θέλω την Ιωαννούλα για νύφη μου, αλλά δε μου αρέσουν τα στημένα προξενιά, προτιμώ να διαλέξει μόνος του την καλή του.

Συμφωνώ με τη Χριστίνα, χίλιες φορές καλύτερα αδύνατο μωρό παρά χοντρό. Κι ο Αντρέας είναι αρκετά αδύνατος, παρ' όλο που τώρα με όλα αυτά τα ρούχα που φοράνε δε φαίνεται. Μόλις, όμως, μείνει με το ζιπουνάκι, εκεί φαίνεται ότι είναι αδύνατος. Το προτιμώ χίλιες φορές!

Καγκουράκι μέχρι ποια ηλικία πρέπει να τρώνε κρέας ή αβγό καθημερινά; Ουφ, εγώ δεν του δίνω κάθε μέρα κρέας. Π.χ. την Παρασκευή έφαγε σπανακόρυζο, το Σάββατο μακαρόνια με διάφορα λαχανικά. Κυριακή κοτόπουλο, Δευτέρα φασολάκια με πατάτες και καρότα και σήμερα μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι και το ίδιο θα φάει και αύριο. Λέτε να του δίνω καθημερινά; Δεν τρώει και το αβγό, αυτό θα μου έλυνε τα χέρια.

Χριστίνα το θέμα είναι ότι η μάνα μου όποτε έχει δίκιο παίρνει ένα θριαμβευτικό ύφος, και μόνο που δεν κάνει το γύρο του θριάμβου. Αυτό μου σπάει τα νεύρα.

Ο Αλέξανδρος πώς πάει;

Δεν το θυμόμουν αυτό με τον πόνο στην επαφή. Κι εγώ πονάω στην αρχή ευτυχώς, και μετά περνάει.

Α, κατάλαβα η πεθερά είναι σαν τη μάνα μου! Καμιά φορά μπορεί να στείλει κανένα μήνυμα στο κινητό, αλλά συνήθως το στέλνει σε λάθος αριθμό! Θέλει να στείλει στον αδελφό μου και το στέλνει σε μένα, και τέτοια.

Μαρίνα περαστικά! Ελπίζω να του περάσει γρήγορα του μικρού, να είναι καλά στη γαμοβάφτιση.

Εγώ στο γάμο μου πήρα πριμολούτ για να μη μου έρθει περίοδος, αλλά νομίζω δεν μπορείς να τα πάρεις όταν θηλάζεις. Δεν είμαι και σίγουρη, βέβαια, αλλά όπως και να 'χει, θέλουν συνταγή γιατρού.

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά; Εγώ δεν τα καταφέρνω να μπαίνω συχνά και δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσω όλα σας τα νέα..

Τα δικά μου νέα. Τα μικρά πέρασαν πάλι ίωση. Στη μικρή κάναμε και μασκούλα αερολίν ξανά. Έκανε λίγα ακροαστικά. Ο Πάνος έκανε πυρετό και βήχει. Έχω κουραστεί πολύ με τις ιωσεις. Σε λίγες μέρες έχει και γενέθλια και σκέφτομαι να τα γιορτάσουμε αργότερα γιατί δεν θα την παλέψω με άλλη ίσωση. Θα το ξεκάνουμε το μωρό.Τα παιδάκια που ξέρουμε πάνε σχολείο τα περισσότερα και φοβάμαι μην ξανακολλήσει το μωρό καμιά ίωση με βήχα (από Πάνο) και τρέχουμε πάλι (πέρασαμε δύσκολα το Γενάρη με τη βρογχιολίτιδα :?:? ). Χτες εντωμεταξύ τον έπιασε κρίση βήχα κατά τις 3 τα ξημερώματα, ξύπνησε και τη μικρή και περάσαμε μια μαγική νύχτα..

Η φραουλίτσα τρώει λίιιιγο καλύτερα.Πολύ λίγο. Παρόλ' αυτά δεν τη θηλάζω αν δε φάει αρκετά. Μόνο πρωί και βράδυ.Για τη χορτόσουπα σήμερα έδωσα αγώνα..Την κρατούσα αγκαλιά, με το ένα χέρι κρατούσα διάφορα παιχνίδια και με το άλλο το κουτάλι :?:?:? Ουφφφφ...

Εγώ πάλι είμαι πολύ κουρασμένη. Εξαντλημένη. Δεν κάθομαι ποτέ, δεν κοιμάμαι πολύ και άρχισα πάλι να κοιμάμαι αργά παρόλο που η κουκλίτσα μου κοιμάται από τις 12 με 12.30 μόνο και μόνο για να έχω λίγη ώρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ...Είμαι όμως..ερείπιο.

Κατερινάκι ζόρικα τα βράδια σου με το Νικόλα. Γιατί όμως τον θηλάζεις όποτε ξυπνά;; Πεινάει μέσα σε μία ώρα;; Μήπως να δοκίμαζες να τον νανουρίσεις χωρίς θηλασμό;; Εγώ έτσι έκανα στη φράουλα όταν ξυπνούσε γρήγορα και σταδιακά άρχισε να ξυπνά πιο αραιά.Σου λέει γιατί να ξυπνήσω αφού δεν έχει βυζί;;; :lol::lol::lol: Έτσι σιγά σιγά θα μάθει ότι δεν έχει μεμέ κάθε φορά που ξυπνά. Λέω εγώ τώρα..

Κατερινάκι ακόμα η αδερφούλα ε;; Της κάνει καψόνια ο γιος :lol::lol::lol::lol: Συνήθως τα πρώτα παιδιά αργούν..Για να δούμε πότε θα έρθει το ανιψούδι σου..

Άννα Μαρία ο Αντρίκος είναι πολύ όμορφο αγοράκι. Μεγάλωσε πολύ! Περαστικά του..Έχει ακόμα πυρετό;

Μαρίνα περαστικά και στον δικό σου και με το καλό η γαμοβάφτιση.

Αλεξάνδρα Μπράβο που η Κωνσταντίνα σου πήρε τα πάνω της με το φαγητό! Άντε, γρήγορα να πιάσετε και τα 10κιλά!

Βάσω μακάρι να βιώσω κι εγώ σύντομα τη στιγμή που θα τρώει χορτόσουπα και φρουτα σε 10 λεπτά. Προς το παρόν μου φαίνεται σαν μακρινό όνειρο. Μόνο το ρυζάλευρο τσακίζει.

Χριστινάκι πώς τα πας με τη δουλειά; Τρέχεις και δε φτάνεις; Ο Δημητράκης καλά;

Μάγδα τι κάνει ο όμορφος ο γιος σου;;

Κορίτσια πάω να την πέσω. Δεν αντέχω άλλο..

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Μαρινα μου περαστικα στο μικρο κι ευχομαι ως το Σαββατο να ειναι τελειως καλα για να απολαυσετε αυτη τη μοναδικη μερα!

Αννα Μαρια πως ειναι ο Αντρικουλης?εφυγε ο πυρετος?Για το καθαρισμα του σπιτιου εγω φερνω κοπελα μια φορα τη βδομαδα!τι να κανω?δεν προλαβαινω με τιποτα!3 σχολανω. πιανω τη μικρη, να την ταισω, να παιξουμε, να φτιαξω φαγητο για τον αντρα μου και για τη μικρη για να παρει μαζι της στο σχολειο, να κοιμισω τη μικρη, φτανει 9 το βραδυ και δεν εχω τελειωσει!καθημερινα, λίγο ξεσκονισμα, σκουπισμα, πλυντηρια τα κανω αλλα δεν προλαβαινω το σιδερο με τιποτα κι ετσι πιο πολυ την φερνω για το σιδερωμα και μου κανει και μια γενικη στο σπιτι!καθε παρασκευη την φερνω για απ τις 8 το πρωι μεχρι τις 1 και της δινω 25 ευρω!και γω την ιδια αποψη εχω για τα προξενια, δεν καταλαβαινω πως οι γονεις, οι γιαγιαδες και παππουδες μας παντρευονταν με προξενια χωρις να γνωριζοται καν!να φανταστεις η γιαγια μου λεει εκαναν τραπεζι οι γονεις της για τους αρραβωνες της και δεν ηξερε ποιος απο τους καλεσμενους ηταν ο γαμπρος (ο παππους μου δηλαδη!) :o:o

Ανθη μου τωρα καλύτερα ειναι τα παιδακια?ζορι αυτες οι ιωσεις!και η Ιωαννουλα με τον παιδικο μια ειναι καλα και δεκα αρρωστη!γιατι ολο και καποιο παιδακι κουβαλαει καποια ιωση και τα μικρα δεν εχουν αντισωματα και αμεσως αρπαζουν οτι ιωση κυκλοφορει!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες

χθες πηγα τον Δημητρη και τον Γιωργο στο γιατρο , ειχαν πολυ βηχα κι ο Γιωργος εκανε και κατι δεκατα αλλα ευτυχως δεν εχουν κατι αλλο κανουμε εισπνεομενα και ριχνουμε πολυ ορο στις μυτες ,ειχε η ανηψια μου αμυγδαλιτιδα και ειπα μηπως κολησαν και για να μην τους ταλαιπωρω τους πηγα νωριτερα,εχουμε και θεμα με τα ταξι δεν τους πληρωσαν τα δρομολογια και κανουν απεργια ετσι ειμαι ολη μερα στους δρομους αφου σχολανε διαφορετικη ωρα τελοσπαντων ελπιζω να τακτοποιηθει συντομα το θεμα,η αδερφη μου τα ιδια στην αναμονη πητ εχει στις 16 ,10 μερουλες μεινανε κι ερχεται ο μπεμπικος μας!!!

Αννα Μαρια περαστικα στον Αντρικο ειναι καλυτερα σημερα; ,το καλοριφερ εριξε :o αφου δεν χτυπησε παλι καλα,δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τρωνε καθε μερα κρεας εξαλλου τρωει και τοσα λαχανικα,καλα ηταν βεβαια να τρωει το αυγο αλλα αφου δεν το θελει τι να κανουμε,κι εσυ αλλη φορα να ακους τι λεει η μανα σου αυτη ξερει καλυτερα απο σενα :twisted: ,πολυ γλυκας ειναι στις φωτο μεγαλωσε πολυ

Ανθη ταλαιπωρια δεν θα πει τιποτα φετος σε λιγο ο Δημητρης θα κανει μονος του τα εισπνεομενα,υπομονη θα ερθει το καλοκαιρακι που θα παει ,ποτε εχει τα γενεθλια του ο Πανουλης;καλα θα κανεις και δεν θα τα κανεις τωρα οι ιωσεις ειναι ακομη σε εξαρση

Χριστινακι τι ειναι αυτο φετος με σας; :o καποιος σας ματιασε δεν εξηγηται ολα τα στραβα μαζι,περαστικα συντομα στην πεθερα σου ευχομαι,το ματι σου πως ειναι;το μωρο;τι ειναι αυτος ο πονος;οι γιατροι δεν σου μπορουν να βρουν απο τι ειναι;

Βασω οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε οταν εχεις παιδια ειδικα και ποσο παραπανω αν δουλευεις κιολας,εγω σπιτι ειμαι και δεν τα προλαβαινω,σημερα με περιμενει μια στοιβα για σιδερο παλι :twisted::twisted: και χθες παλι ολη μερα δουλειες εκανα,και τα δικα μου αδυνατα ειναι και τα τρια αλλα το προτιμω απο το να τρεχω απο πισω τους μην τυχον και φανε κατι μια χαρα ειναι τρωνε οτι θελουν και δεν παχαινουν τα ζηλευω καμια φορα :oops:

τα λεμε παλι κουκλες ,πολλα φιλια!!

Μαγδα που εισαι και περιμενουμε απαντηση για το σκυλακι εχει φαει η αγωνια τα παιδια και με ρωτανε συνεχεια :lol:

Δημοσίευση

Γεια σας!

Δε σχολιάζω τίποτα, γιατί γράψατε πολλά και δεν προλαβαίνω. Αφήστε που από χτες μόλις μπήκα στο μάμμυ κάτι έκανε ο μικρός και μου τα βγάζει όλα πάρα πολύ μικρά και βγάζω τα μάτια μου. Ευτυχώς αυτό είναι μόνο από το προφίλ του άντρα μου (στον υπολογιστή), όταν μπαίνω απ' το δικό μου, μου τα βγάζει κανονικά.

Μπήκα για να ευχηθώ χρόνια πολλά στη Μαρίνα, που σήμερα έχει γενέθλια!

Μαρινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, να σε χαίρεται η οικογένειά σου, και με το καλό η γαμοβάφτιση το Σαββάτο!

Πολλά φιλιά σε όλες, πάω να κάνω τα μπάνια, κλαψ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...