Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βασω πατα ολες οι ομαδες , στις κατηγοριες γενικες και θα στη βγαλει

καποια μου ζητησε το ρολο με τη μερεντα αυτη η συνταγη ειναι http://www.sintagespareas.gr/sintages/r ... renta.html και αν θελετε βαζετε μαρμελαδα αντι για μερεντα ειναι πανευκολο παντως

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γεια σας!!!τι κανετε???σημερα θα παω να του παρω μπουφανακι γιατι τη φορμα εξοδου πλεον δεν την θελει!δεν μπορει να κινηθει...δεν βολευει για μεγαλο μωρο απο οτι καταλαβα...

τι μου προτεινετε??να παρω για 12 μηνων ή για 18 μηνων μπουφανακι???

Παρασκευη θα παρω και το νυφικο μου!!! :D:D:D:D

Σαββατο θα παμε στο χωριο του αντρα μου,..θα ανοιξει η πεθερα το σπιτι για το γαμο να κερασει...και θα κανω και μαλλι βαψιμο και προβα μακιγιαζ..μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Γεια σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Εμείς το πρωί πήγαμε φρουταρία και ψωνίσαμε ένα καρότσι φρούτα και λαχανικά! Μετά περάσαμε απ' τον ψαρά και πήραμε ένα μεγάλο βλάχο (ψάρι, όχι χωριάτη). Εν τω μεταξύ, ακούστε πλάκα: όσο μου καθάριζε ο ψαράς το ψάρι, άφησα τον Αντρέα κάτω και περπατούσε. Τελειώνει ο ψαράς, έρχεται και με ρωτάει: "δεκαπέντε μηνών είναι;". Του λέω "μα πώς το κατάλαβες;" και μου απαντά "τέσσερις μεγάλωσα και πέντε εγγόνια, λες να μην το καταλάβαινα;". :lol::lol:

Καγκουράκι ευτυχώς που δε σας ταλαιπώρησε χτες βράδι ο μικρός. Εμάς ο Αντρέας άργησε λίγο να κοιμηθεί, και ξύπνησε κατά τη μιάμιση και δεν ήξερε τι θέλει. Τον κούνησε ο άντρας μου και τον κοίμισε τρεις φορές, αλλά μετά ξυπνούσε. Τον έφερε σε μένα, τον θήλασα λίγο, αλλά μόλις άφηνε το στήθος έκλαιγε γοερά. Τελικά τον έδωσα στον άντρα μου, τον κούνησε λίγο και κοιμήθηκε, και ξύπνησε οκτώ παρά τέταρτο το πρωί. Από τότε, πριν δέκα λεπτά περίπου ξανακοιμήθηκε, δηλαδή κατά τις τέσσερις το απόγευμα...

Κατερίνα το είδα αυτό που έγραψες για την αδελφή σου, αλλά έλεγα μήπως γέννησε εν τω μεταξύ.

Εγώ είχα ζητήσει τη συνταγή για το ρολό, αλλά την έψαξα και μόνη μου και τη βρήκα. Πάρα πολύ εύκολο φαίνεται. Όντως μυρίζει αβγουλίλα όπως λένε κάποιες; Είναι μία που λέει "μυρίζει αβγουλίλα κι ας έβαλα 3 αβγά" και πιο κάτω λέει "δεν πέτυχε το παντεσπάνι, δεν καταλαβαίνω τι έγινε". Έλα ντε! Αφού δεν ακολούθησε τη συνταγή.

Εγώ σήμερα έκανα το βλάχο στη σχάρα, έκανα πατάτες με λαχανικά λεμονάτες στην κατσαρόλα, έβρασα λίγο μπρόκολο για μένα (αφού μόνο εγώ το τρώω) και είχαμε κι από χτες σαλάτα λάχανο-καρότο.

Μαρίνα πότε είναι η γαμοβάφτιση; Γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι τον Απρίλιο; Νωρίτερα είναι; Μάλλον ε; :lol::lol::lol:

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Κατερινακι μου εκανα αιτημα στην ομαδ:-)

Αννα μαρια μα ειδες ο ψαρας?χαχα!και μενα καποτε οταν βλεπουν την Ιωαννα σχεδον παντα υπολογιζουν σωστα ποσο μηνων ειναι!αν και ειναι μικροκαμωμενη για 15 μηνων αλλα επειδη περπαταει υπολογιζουν οτι ειναι παν απο 12 μηνων!χεχε

Μαρινα και γω πιστευα οτι Μαιο ειναι η γαμοβαφτιση!:-)

Δημοσίευση

Γεια σας! Τι κάνετε;

Εμείς πήγαμε για διάφορα ψώνια σήμερα. Φαγητό πήραμε απ' έξω. Αφήστε, μου έσπασε τα νεύρα ο άντρας μου. Έκανε φασαρία να μαγειρέψω πάλι κρέας. Ρε κορίτσια, φάγαμε παστίτσιο το Σαββάτο, την Κυριακή κοτόπουλο, τη Δευτέρα παστίτσιο και την Τρίτη σνίτσελ. Χτες φάγαμε ψάρι, και σήμερα έλεγα να κάνω σουφλέ σπανάκι. Όχι, έκανε σαν πεντάχρονο, θέλω κρέας, θέλω κρέας. Σιγά μην κάνω κρέας κάθε μέρα. Τελικά μου λέει "κάνε το σπανάκι και θα πάρω και μια μπριζόλα απ' το χασάπη να τη φτιάξω για μένα". Τελικά αποφασίστηκε να πάρουμε φαγητό απ' έξω. Πάμε σούπερ μάρκετ, και πήραμε από κει μοσχάρι, ωμό, όχι μαγειρεμένο, γιατί απ' το χασάπη όποτε παίρνουμε μοσχάρι δεν είναι καλό. Οπότε άρχισε αυτός να ονειρεύεται γιουβέτσια και να του τρέχουν τα σάλια και του λέω "ωραία, αφού θα κάνω μια απ' αυτές τις μέρες το μοσχάρι, μην πάρεις σήμερα κρέας". Τελικά πήραμε μπιφτέκια κοτόπουλο με πατάτες. Ουφ, δεν μπορώ, έχω δύο παιδιά, ένα συνεργάσιμο (τον Αντρέα) κι ένα απείθαρχο (τον άντρα μου).

Στον μικρό έκανα μια αυτοσχέδια ψαρόσουπα με το ψάρι που περίσσεψε από χτες, αλλά το έφτυνε (χτες ενθουσιάστηκε και έφαγε πάρα πολύ), έτσι δεν τον πίεσα κι έφαγε σκέτο ψωμί.

Μαρίνα το άλλο Σάββατο είναι η γαμοβάφτιση;;;;;;;;;;;; Τώρα το συνειδητοποιώ!!!!!!!!!! Η ώρα η καλή!

Σας αφήνω, πάω να φτιάξω ρολό με μερέντα (νουτέλα κατ' ακρίβειαν!). Είμαι σίγουρη ότι δε θα καταφέρω να το τυλίξω!

Δημοσίευση

Καλέ πανεύκολο ήταν τελικά! Τελείωσε σε χρόνο μηδέν και έγινε πολύ εύκολα! Να δούμε από γεύση τι λέει... Γιατί στα σχόλια λέγανε για αβγουλίλα, και νομίζω ότι μυρίζει λίγο. Για να δούμε...

Δημοσίευση

Χαιρετω σας τα διαβασα ολα γλωσσουδες μου για τα χελωνακια που πεθαναν απο ασιτια για τα αλλα που σκασανε για τα ψαρια σουβλακι στο στυλο για την αναμονη για γεννητουρια της κα μας

Για τις τρελες του αντρικου κ τα ναζια της φραουλας στα φρουτα δε ξερω τι να πρωτοσχολιασω

Δημοσίευση

Κα μου γεννησε η αδερφουλα η ακομα ετσι κ ο δικος μου δεν ηθελε να βγει στη 40 βδομαδα πηγα προγραμματισμενα πια...

Ολο συνταγουλες βλεπω μιαμ μιαμ

Αναλαμπη αννα μαρια ο συζηγος επιασε δουλεια στο μπαμπα σου τελικα;;

Μωρουδενια το γαλατακι που περισευει παρε σακουλακια να φτιαξεις στοκ βρε μη παει χαμενο εξι μηνες κρατα στην ψυξη!!

Δημοσίευση

Εγω απο νεα παιδια μου σπιτι δουλεια πηγαμε σαββατο στη γιορτη του κουνιαδου μου αψογα ηταν ειχε κ παιδακι συνομιλικο λυσαξανε στο παιχνιδι κ κυριακη ηρθαν ενα φιλικο ζευγαρι ντελιβερι κ κουσκους στο τζακι

Για τη δουλεια ακομα κανενα νεο πολυ βισμα θα πεσει μου φαινεται..

Αλλο νεο η κριστη το λυκοσκυλο μου ειναι εγγυος τι καλα!!

Δημοσίευση

Μαρινακι εφτασε η αντιστροφη μετρηση με το κΑλο!!

Μπουφανακι παρε μεγαλυτερο να το ευχαριστηθει εμενα παντα επαιρνα μεγαλυτερα λογω αναπτυξης οταν ηταν ενα φοραγε για ενα μιση η για δυο κ ουτω καθεξης τωρα ειναι δυομιση κ φοραει για τρια κ βαλε

Προχθες τον ζυγησα 15250 κ ενα μετρο κ δυο ποντοι το κΑμαρι μου !

Αννα μαρια ολες οι μανουλες κουκουβαγιες ειμαστε πες τα μας τα κατορθωματα σας να καμαρωνουμε βρε!!

Δημοσίευση

Καγκουρακι εσεις ολα καλα ξεαρρωστησατε ολοι πλεον;;

Μεγαλωνει η ζουζουνα κ φαινεται ακομα πιο πολυ τωρα που χεις κ το σκαθαρι σου εσυ

Βασω μου μας εβαλες φωτο τις μινιατουριτσας;; Εγω εχω στην ομαδα ο βασιλης ειναι ο δικος μου!!

Δημοσίευση

Χριστινιω το ματακι καλα;;

Επισης ο πιπιτζουλακος που χαθηκε καλε;;;

Ανθη μην απελπιζεσαι για το φαι καποτε θα φανε εμενα η μαμα μου ακομα με κυνηγαει σκεψου

Τις εχει μεινει απωθημενο εγω μια μπουκια κ αν ετρωγα κ ομως μεγαλωσα μια χαρα μην αγχωνεσαι καλη μου

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!

Μετα απο ενα απογευμα με το μικρο στη δουλεια, ειπα αφου δεν δουλεψα που δεν δουλεψα να χαλαρωσω λιγακι σημερα! Μια χαρα τα πηγαμε σημερα! Διαβαζω κι ενα βιβλιο για το πως να πεισεις το παιδι να κανει καποια πραγματα χωρις φωνες και καβγαδες και με βοηθαει πολυ πραγματικα! Κι ειναι και πολυ συνεργασιμος ο Δημητρης! Για να δουμε...

Το ματακι παλι ποναει και θολωνει, αλλα αυριο εχω γιατρο το πρωι, οποτε θα δουμε τι θα μου πει...

Αννα Μαρια αστα τα ιδια τραβαω! Να φανταστεις χτες ειχα φακες. Γυρναω το βραδυ και ρωταω τον αντρα μου "εφαγες;", "εφαγα", "καλες οι φακές;", "πολυ καλες"... Μεσα στην κουραση μου δεν παρατηρησα οτι δεν ειχε ουτε πιατο στο νεροχυτη ουτε ειχε αγγιξει το ψωμι. Ξυπναω το πρωι να του φτιαξω σαντουιτς και το βλεπω και τον ρωταω και τελικα ειχε φαει σουβλακια και δεν το ειπε να μην γκρινιαζω!!!! Δυο μωρα! Οπως τα λες!

Εγω εχω ενα θεμα με τα αβγα, ενω μου αρεσουν παρα πολυ, στα γλυκα δεν αντεχω τη μυρωδια τους, οποτε δεν θα το δοκιμσω καν! Καλα που ρωτησε και η Μαγδα, ο αντρας σου τελικα πηγε στο μαγαζι;

Βασω μου να βαλεις κι εσυ φωτογραφιες την Ιωαννουλας! Κι εγω αυτες που εχω ειναι παλίες, αλλα εχω τη γκρινια του αντρα μου που ολο λεει οτι δεν θελει να εχουμε φωτο του παιδιου στο ιντερνετ κι επειδη δεν μου αρεσει να λεω ψεμματα και να τα κανω κρυφα, δεν ανεβαζω...

Μαγδα μου αυτο με το φαγητο των παιδιων ειναι τελικα στο μυαλο μας. Αν αναπτυσσονται οπως πρεπει και δεν υπαρχει καποιο θεμα, δεν αξιζει τον κοπο τελικα το αγχος που τραβαμε! Παιδαρος ο Βσιλης να μην τον ματιασω σκορδα!

ΚΑ μου ακομα περιμενετε το μωρο; Αντε με το καλο! Γερο να ερθει! Ο Δημητρακης σου τι να καταλαβει μωρε απο βροχη και απο πρεπει! Το παιδι θελει να βγει! Ειναι τοσο γλυκα και τοσο σοφα τα παιδια μας!

Καγκουρακι ειδα επιτελους και τις φωτο σου απο την ιππασια και το κολυμβητηριο! Υπεροχες, η Αγγελικουλα σωστη αμαζονα ουτε που φοβηθηκε το μεγαλο αλογο! Και ο αντρας σου φτυστος, ουτε συγγενεις να ησασταν! Λενε οτι με τα χρονια μοιαζουν τα ζευγαρια...

Ανθουλα σε ζοριζει το φραουλοπαιδο μωρε; Θα φαει, στανταρ σου λεω! Απλα καθε παιδακι θελει το χρονο του...

Αλεξανδρα μου τι κανετε; Τελικα τι θα τη ντυσεις ειπαμε; Εγω ακομα ουτε το εχω σκεφτει, αλλωστε δεν ξερω καν αν θα κανουμε κατι αποκριατικο...

Μαρακι και Καρολινακι και Ποπη και οι υπολοιπες τσουπρες, που χαθηκατε παλι;

Βρε κοριτσια απο τη Βανια ειχατε κανενα νεο;

Μαρινακι μου η ωρα η καλη κοπελαρα μου και κοιτα να το διασκεδασεις οσο δεν παιρνει! Ειναι η μερα σας για να γιορτασετε την αγαπη και την οικογενεια σας! Ολα θα ειναι τελεια!

Δεν πιστευω να καταφερω αυριο να γραψω, οποτε λεω εγω καλο ΣΚ κι αν ειναι ξαναμιλαμε!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου τη κάνετε, πάλι μου μαζεύτηκαν πολλα να διαβάσω.

Εμεις καλα είμαστε χθες είχα παει για ψώνια το πρωι πήρα των παιδιών ρούχα για του χρόνου μιας και τελειώνουν οι εκπτώσεις. Δοκίμασα και αποκριάτικες στολές του μικρου, δεν πήρα ακομα ομως, θέλω να βρω κάτι οικονομικό γιατι δεν αξίζει για μια χρονια, άλλωστε και εγω για τις φωτογραφίες το θέλω και επειδη το τριήμερο της καθαρας Δευτέρας θα πάμε στο χωριο της μαμάς μου ε όλο και κάπου θα την φορεσουμε.

Βάσω ωραία θα ειναι αν ντυθεί και το αλλο παιδάκι μικυ!

Κατερίνα όντως με τρία αγόρια θα έχεις ότι θες απο στολές! Αυριο να μας πεις νεα απο την αδερφη σου!

Μαρίνα μια βδομάδα έμεινε άντε η ώρα η καλη! Εγω σου προτείνω να πάρεις για 18 μηνών και θα το εχει και για του χρόνου γιατι 12 μηνών θα ειναι τον Μάιο μετα καλοκαιριαζει.

Ελπίζω να εχουμε ένα ήρεμο βραδυ, χθες δεν ήταν και το καλύτερο μου μια ξυπναγε ο μικρός μια εβηξε η Αγγελική και πήγαινα να την δω καθε μιάμιση ώρα ήμουν όρθια.

Αννα Μαρία :lol::lol::lol: για τα δυο παιδια που έχεις και που να κανεις και δεύτερο! :lol::lol::lol: τελικα μυρίζει αυγουλιλα το ρόλο, εγω πάντως έχω τη νουτελα στο ντουλάπι και θα την τιμήσω σε λιγο :P

Χριστινακι αν διαβάσεις τίποτα καλο στο βιβλίο να μας το λες και μας. Όταν γινει καλα το ματακι θα περιμένουμε και την συνεχεια στην ιστορία σου!

Δημοσίευση

Ελπίζω να εχουμε ένα ήρεμο βραδυ γιατι ο Νικόλας κοιμήθηκε 7-8 τωρα το βραδυ και χθες δεν ήταν και η καλύτερη νύχτα, μια ο Νικόλας μια η Αγγελική ανα μιάμιση ώρα ήμουν όρθια.

Καλο βραδυ κοριτσαρες μου

Δημοσίευση

Γεια σας και πάλι!

Τελικά μια χαρά είναι το γλυκό, δε μυρίζει αβγουλίλα! Έφαγε κι ο άντρας μου και του άρεσε πολύ.

Χριστίνα ελπίζω να μην έχει τίποτα το μάτι σου τελικά και να σου περάσει.

Βλέπω οι άντρες μας έχουν πολλάααα κοινά! Καλά, εσύ του φτιάχνεις το σάντουιτς;

Μάγδα (και Χριστίνα) για το θέμα της δουλειάς του άντρα μου, περιμένουμε ακόμα... Δυστυχώς το μαγαζί δεν ανήκει στους γονείς μου, μόνο η επιχείρηση. Τόσα χρόνια νοικιάζουν, και μάλιστα δίνουν ένα πολύ μεγάλο ενοίκιο, και μια ζωή έχουν προβλήματα με την ιδιοκτήτρια, η οποία, μάλιστα, μένει από πάνω. Κάποια στιγμή είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσουν δικό τους μαγαζί, αλλά δεν τους έδινε άδεια ο δήμος, γιατί θα έκοβαν μερικά δέντρα και τελικά το πούλησαν το οικόπεδο και εγκατέλειψαν την ιδέα για ιδιόκτητο μαγαζί. Τώρα ο συνεργάτης τους που θέλει να αναλάβει την επιχείρηση, ζητά μείωση ενοικίου, και πρέπει να συμφωνήσει η ιδιοκτήτρια. Για να δούμε... Όλα τα μαγαζιά είναι ξενοίκιαστα, όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν, δεν τη συμφέρει να μη δεχτεί, γιατί αν δεν δεχτεί, οι γονείς μου θα το κλείσουν εντελώς. Θα δείξει...

Βάσω καλά πολλή πλάκα θα έχει να ντυθούν ζευγαράκι Μίκι και Μίνι. Καλέ, πολύ νωρίς άρχισε τους έρωτες η Ιωαννούλα!

Μαρίνα ρωτούσες νομίζω για παλτό του μικρού ή κάνω λάθος; Επειδή δε μου το βγάζει τώρα, θα το δω σε λίγο να σου γράψω τη γνώμη μου.

Καγκουράκι εμάς πάλι ξύπνησε ο Αντρέας χτες βράδι κατά τη μιάμιση μες στη γκρίνια και δεν ήξερε τι ήθελε. Αυτό για μένα είναι το χειρότερο απ' όλα. Τελικά, αφού θήλασε για πολύ λίγο, τον κράτησα αγκαλιά, και με τούτα και με κείνα, αποκοιμήθηκε.

Κι εγώ θέλω να πάρω αποκριάτικη στολή του Αντρέα, γιατί μας κάλεσε μια φίλη μου στο πάρτι γενεθλίων του γιου της και θα το κάνει μασκέ. Αλλά δε θέλω να δώσω πολλά λεφτά γιατί δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω. Στο κάτω κάτω, ας μην έχει φωτογραφία, δεν έγινε και τίποτα.

Δημοσίευση

Μαρίνα θα μπορούσες να πάρεις φόρμα εξόδου για μεγαλύτερο παιδί, ή μπουφάν για 18 μηνών όπως λέει και το Καγκουράκι. Αλλά, όσο μεγαλόσωμος κι αν είναι, δε θα είναι τεράστιο το 18 μηνών;

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!σημερα παλι ψιλοχαλασε ο καιρος,αντε να δουμε πως θα είναι κ ο Μαρτης!!κατά τα αλλα μια χαρα ειμαστε!η Κωνσταντινα λιγο πεισματα μου κανει και αν δεν την μαλωσω δεν σταματαει!!σημερα μου ζηταει το βραδυνο γαλα κ ηθελε να το πιει στο δωματιο της…της το δινω.μετα από λιγο σκεφτομαι τι εκανα γιατι σιγουρα θα θελει να το αδειασει σε κανενα από τα κουζινικα της και να κανει βρωμιες…τρεχω και τι βλεπω!!ειχε σκαρφαλωσει πανω στην αλλαξιερα χρησιμοποιωντας παιχνιδια,ειχε ξαπλωσει κ το επινε εκει!!!οτι να ναι!!!το εχει ξανακανει βεβαια,μια φορα με φωναζε ‘μαμα κακα,μαμα κακα’’ μεχρι να παω μεσα ειχε ανεβει στην αλλαξιερα ,ειχε κατεβασει παντελονι και περιμενε!!αλλα τι να κανω;να της παρω όλα τα παιχνιδια ΄η να ειμαι συνεχως από πανω της;με διωχνει κιολας αν εχει σκοπο να κανει σκανταλιες…

Κατερινα σημερα κοιταζα στο βιβλιαριο της Κωνσταντινας και σε θυμηθηκα, διαβαζα ότι πυρετος είναι πανω από 37,2(από τηνμασχαλη) και 38 (από ποπο ή αυτι).αλλα μπορει να είναι και κανενα δοντακι,ευτυχως παντως που δεν σε ταλαιπωρησε το βραδυ εκεινο!εγω περισυ της ειχα φτιαξει μονη μου στολη μπαλαρινας,θα σας βαλω φωτο μετα στην ομαδα να την δειτε.κι εγω σε μαγαζι με εποχιακα πηγα,μεγαλο αλλα για την ηλικια της δεν ειχε πολλα..με γεια τα ρουχαλακια σας!!!

Βασω σου ειπε σ’αγαπω;;τι ωραια!!!!κι εμενα ετσι μου το ειπε επειδη της το ελεγα,από μονη της δεν μου το εχει πει,μονο αν την ρωτησω ποσο μ’αγαπαει ανοιγει τα χερακια κ λεει τοοοοοσο!!!!μινυ κι εσενα;τι ωραια!!εμεις εχουμε τρελα,γεματο κουκλιτσες μινυ ειμαστε,τις ταιζει,τις κοιμιζει,τους βαζει πανα!!τι κουκλακια θα είναι και τα 2 αν ντυθουν παρομοια!!!

Κατερινα Κα,κι εγω περιμενω να καλοκαιριασει να φτιαξει η διαθεση,το καλοκαιρι αμεσως σηκωνομαι από το κρεβατι,τον χειμωνα με πλακωνει το παπλωμα!!!ελα βρε θηριο,εγω νομιζα ότι σου εμαθε καποιος βελονακι,ασε δεν μπαινω ακομα σε αυτή την διαδικασια,εδώ δεν προλαβαινω να κανω τις χειροτεχνιες μου…την εχω κανει εγω αυτή την συνταγη αλλα με μαρμελαδα όπως ειπες.

Μαρινα πηρες μαλλον μπουφανακι,για τα νουμερα είναι αναλογα,εγω θα ελεγα το μεγαλυτερο για να το φορεσει και μετα γιατι ποσος χειμωνας μας εμεινε;αλλα κ του χρονου μπορει να μην του κανει,της δικια μου που είναι μινιον της κανουν τα περσυνα.1 βδομαδα εμεινε ε;τι καλα!!αντε με το καλο κ οι τελευταιες ετοιμασιες!!!

Αννα Μαρια κάθε Τεταρτη σε θυμαμαι με την φρουταρια σου!!!χαχα εμεις εχουμε λαικη κάθε Τεταρτη.αληθεια στην Κυπρο εχετε λαικες αγορες;φανταζομαι ναι ε;την πετυχε την ηλικια του Αντρικου ο ψαρας ακριβως ε;χαχα εμενα παντα την κανουν μικροτερη !!!δεν πειραζει ,καποτε θα της αρεσει να την μικραινουν!!χαχαΚαλα εγω σου προτεινα να σου στειλω τον αντρα μου,θα χαιρεσαι να μαγειρευεις οσπρια και λαχανικα!!χαχαχα εγω στο ρολο για να μην μυριζει αυγουλιλα ή σε αλλα γλυκα με αυγα βαζω ξυσμα πορτοκαλιου γιατι η βανιλια δεν κανει κ τιποτα νομιζω…και με την σοκολατα παει τελεια και δεν μυριζει τιποτα!!ελπιζω να κανει στους γονεις σου την μειωση,πανε οι εποχες με τα τεραστια νοικια!!αμα δεν σε πειραζει εσενα για την φωτο της αποκριατικη ,οκ,εγω ειμαι με την φωτογραφικη στο χερι ένα πραγμα…χιλιαδες φωτο την εχω βγαλει μεχρι στιγμης…χαχα αλλα κι εγω για στολη δεν θελω να δωσω πολλα.

Μαγδουλα ακοαμ με την δουλεια ε;ε ότι είναι να γινει θα γινει…ποτε γενναει το σκυλακι;θα τα κρατησετε;εψαχνε ο μπαμπας μου για το εξοχικο αν είναι να τον ρωτησω αν θελει λυκοσκυλο γατι κατι ελεγε για τσοπανοσκυλο λογω των ζωων που εχουμε.περασε κ το μετρο στο υψος ο Βασιλακης;θηριο!!!μπραβο μπραβο!!!

Χριστινακι ποιο βιβλιο είναι αυτό;;;πιανει;γιατι πχ τωρα το βραδυ με την Κωνσταντινα ειχα θεμα,παμε να αλλαξουμε-όχι,παμε να βαλουμε πιτζαμες-όχι,παμε να πλυνουμε δοντια-όχι,παμε να κοιμηθουμε –όχι!!γκρρρρρρ !!μπες να μας πεις για το ματι,μηπως ηθελε κι άλλο να το αφησεις κλειστο; Πολύ γελασα με τον αντρα σου!!αυτατα εκανα εγω μικρη στη μαμα μου ,βεβαια σαν σπιρτο που ημουν λερωνα κι ένα πιατο για ξεκαρφωμα…χαχα!!!Μινυ θα την ντυσω,καλα μην νομιζεις ότι κι εμεις θα κανουμε τιποτα αποκριατικο…ισως παμε καμια βολτα αλλα για να εχει και μια φωτο από τις αποκριες…

Καληνυχτα σε ολες!!φιλακια

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα σκανταλιάρα η Κωνσταντίνα, χιχι!

Εμάς το καινούριο του τώρα είναι ότι όταν τον βάζουμε στο πάρκο σηκώνει το στρώμα και μπαίνει από κάτω, ή το διπλώνει στα δύο ή το στήνει στη μια πλευρά και κάθεται στο πάτωμα του πάρκου. Α, σήμερα εκεί που έλεγε κουκουβά, μετά έλεγε κούκα. Χαχα!

Εδώ δεν έχουμε λαϊκές, παλιά είχαμε τη δημοτική αγορά (όπως η Βαρβάκειος στην Αθήνα) αλλά πριν από αρκετά χρόνια την κατεδάφισαν, επειδή δεν είχε συντηρηθεί σωστά το κτίριο και θα έπεφτε τελικά από μόνο του, έκαναν πάρκινγκ τον χώρο και μετέφεραν την αγορά έξω από την πόλη, και φυσικά έπεσε σε μαρασμό...

Κι εμείς τον έχουμε βγάλει πολλές φωτογραφίες, αλλά οκ, δε θα τρελαθώ κιόλας. Δε θέλω να σκηνοθετώ τη ζωή μου, ούτε να μην προλαβαίνω να ζήσω μια στιγμή γιατί θα τρέχω να τη φωτογραφίσω. Άσε που αν βγάλεις έναν τεράστιο αριθμό φωτογραφιών (ένας ξάδελφός μου είχε βγάλει την κόρη του καμιά 25αριά χιλιάδες) ουσιαστικά είναι λες και δεν έχεις βγάλει καμία, γιατί ποτέ δε θα καθίσεις να τις δεις όλες.

Εμείς πάντως τώρα έχουμε αρχίσει να τις τυπώνουμε κιόλας σε φωτογράφο, γιατί μέχρι τώρα τις είχαμε όλες μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Έχουμε βγάλει καμιά 200αριά μέχρι τώρα, κι έχω ετοιμάσει κι άλλα δύο αρχεία.

Στο γλυκό εγώ έβαλα ζάχαρη βανίλιας (βάζω σε ένα γυάλινο βάζο ζάχαρη με 2-3 στικ βανίλιας) και ένα ολόκληρο στικ βανίλιας. Ξύσμα δεν το σκέφτηκα, αν και είναι καλή ιδέα και πάει και με τη σοκολάτα. Πάντως δε μύριζε αβγό τελικά.

Μάγδα έγκυος η σκυλίτσα ε; Σήμερα μια μαθήτριά μου χτυπιόταν επειδή ο πατέρας της έδωσε τη σκυλίτσα της σε κάτι φίλους τους. Όλη την ώρα σηκωνόταν κι έβγαινε έξω για να τηλεφωνήσει για να μάθει σε ποιο σπίτι την έδωσε.

Σας φιλώ κοριτσάρες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...