Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια 🩷 και γω πολλές φορές αισθάνομαι πίεση χαμηλά και με έχει πιάσει κάτι σαν νευροπονος χαμηλά εκεί στη περιοχή,  μόλις ξυπνάω και κατά την διάρκεια της μέρας όλα καλά, το βράδυ νιώθω την κοιλιά να εκραγεί από το πρήξιμο  Τι ωραία η πατατουλα σας🩷🩷🩷
    • Σάββατο αργά το απόγευμα στην Αθήνα και Κυριακή πρωί φεύγουμε για Λευκάδα!!! @Barbieeμου... μήπως αγχώνεσαι πολύ και του το μεταφέρεις; Στο έχω ξαναπεί κατ' ιδίαν.  @nanoukoμου... τώρα πια όσο πάει πραγματικά. Εμένα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τροφές και βέβαια δε βιάζομαι κιόλας να πω την αλήθεια. Μια χαρά περνάμε με το θηλασμό μόνο αν εξαιρέσεις που με την αλλαγή περιβάλλοντος και τα δόντια ξυπνάει την νύχτα.  @Elkμου... κουράγιο και υπομονή θα σου πω... 
    • Συμφωνώ στο κομμάτι πως το πας όπως πάει το παιδί και το τι προτιμάει. Πάντως γενικά να ξέρεις οι κατευθυντήριες οδηγίες είτε για αλεσμένα, είτε για κομμάτια είναι οι ίδιες και ένα βασικό είναι να κάθεται καλά μόνο του στοκ ποπό του, δηλαδή στον 6ο μήνα.( με εξαιρέσεις κιόλας φυσικά)  πολυ μεγάλωσε ο μπεμπακος σας φτου φτου μπράβο! 
    • Ίσως χορταίνει με το φαγητό που του δίνεις και να μην θέλει πολύ γαλατάκι τώρα  σε φαγητό πόσο σου τρώει το ζυγίζεις ; εμένα η μπανάνα πρώτη απόπειρα σήμερα εεε δεν πήγε και πολύ καλά δεν της άρεσε καθόλου 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...