Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kαλησπερα σας ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω πως η φιλη μας Νικη g εφερε σημερα στον κοσμο ενα υγιεστατο αγορακι βαρους 3150.κ 51 ποντους...να της ζησει λοιπον καλοτυχο κ τυχερο το νεο μελος... :):x κ η φιλη μας καλη λοχεια.....

Η Νικη εγραφε στο ποστ μωρακια φεβρουαριου-μαρτιου.......... :)

Δημοσίευση

Νίκη μου να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι πάντα γερός και ευτυχισμένος να είναι!!!

Να έχεις καλή λοχεία και να περνάτε καλά!!!

Φιλάκια και περιμένουμε νέα σου και εμπειρία τοκετού όταν μπορέσεις!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσεις ο Ιωάννης σας!!!!!!Νίκη μου τα κατάφερες,έγινες μανούλα!!!!!!!!!Το αξίζεις με τα χίλια...

Η Νίκη κορίτσια όταν ξεκινούσα τις προκλήσεις και χρειαζόμουν ενέσεις μου χάρισε τα φάρμακα της.Δε θα το ξεχάσω ποτέ,είναι απίστευτο συναίσθημα και ψυχολογική τόνωση να παραλαμβάνεις αφιλοκερδώς από ένα άτομο που δε το ξέρεις ένα πακέτο τόσο σημαντικό για σένα..Νίκη το σημείωμα σου από τότε το χω στο συρτάρι του κομοδίνου μου μαζί με τη Ζώνη της Παναγίας και 2 τριανταφυλλάκια από την εικόνα της .Τα 2 live τριανταφυλλάκια μου τα χω συνέχεια στην αγκαλιά μου...από σήμερα έχεις και συ το δικό σου να τον χορτάσεις αγκαλιές και φιλιά...Αντε δώστου και ένα μπατσάκι του μπαγασάκου που σε παίδεψε τόσο καιρό για να ρθει...Καλά ξενύχτια μανούλα!

Δημοσίευση

Niki g μου να σας ζησει ο μπεμπουλης!!!Να ειναι παντα γερος και να εχει καλη τυχη!!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα τωρα...να εχεις μια καλη λοχεια και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρηττήριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Νικουλίνι!!!!!!!!!Στα έχω γράψει και στην ομαδούλα μας,αλλά ας ευχηθώ και εδώ επίσημα!!!Να σου ζήσει ο γιόκας,γερός και δυνατός!!!!!!!!!

3150!!ΜΙα χαρά!!!!!

Ξεκίνησε η ομάδα,κορίτσια!!Άντε και σε στα δικά μας!!!!!!!!! :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...