Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια

την περασμενη βδομαδα μας ετυχε κατι με το μικρο ξεκινησε απο κατι που καταπιε κατεληξε σε ιωση τελικα κτλ μας κρατησαν μεσα για καποιες μερες.αυτο ομως εγινε μετα απο 3ημερη ταλαιπωρια σε νοσοκομεια μπες βγες δεν ειχαν ειδικοτητες και μας στελναν αλλου οτι ναναι....ο παιδιατρος δε μπορουσε να κανει κατι και κατεληξα να σκεφτομαι για την express service ενα ιατρικο προγραμμα για παιδια που χει.

1ον δεν οδηγω αυτοι ερχονται 24 ωρες το 24ωρο

2ον γραφουν φαρμακα και εμβολια εοπυ

3ον ολες οι εξετασεις ολων των ειδικοτητων δωρεαν μεχρι παιδοκαρδιολογος

4ονδιαλεγεις οποιον παιδιατρο θελεις απο κει εαν σου κανει

μετα την ταλαιπωρια που τραβηξαμε και ο παιδιατρος ειναι σε μας 2-3 φορες το μηνα λογω ιωσεων και αν και πολυ καλος δε μπορω να πω ενω ειναι και σε νοσοκομειο δε με εχει εξυπηρετησει ποτε ουτε και οταν εχω ζορια απο χρηματα μου χει πει να παω ποτε να με δει στην εφημερια οποτε σκεφτομαι να το κανω

ειναι 275 ευρω ανα 6μηνο για οσα παιδια εχεις ξερει καμια κοπελα ??

γνωριζεται κατι????

Δημοσίευση

απο οτι μελετησα η εθνικη ασφαλιστικη δε γραφει φαρμακα και καθε επισκεψη στο σπιτι πχ παιδιατρος ξαφνικα ειναι με χρεωση 15-20ευρω.εν τω μεταξυ σου καλυπτει εξετασειςσε καποια διαγνωστικα κεντρα αλλα στην express εχει τις δικες εγκατασεις και τα κανεις ολα εκει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αγαπημένα μου κοριτσάκια θα σας πω τι κάναμε εμείς στα δίδυμα για να έχετε μια εικόνα. Το δωμάτιο ξεκινήσαμε να το ετοιμάζουμε Νοέμβριο (4 Φλεβάρη είχα ΠΗΤ) και αρχες Δεκεμβρίου ήταν όλα έτοιμα. Με το που μπήκα στον 9ο μου τα πήρε ο γιατρός με καισαρική οπότε γέννησα 36+2 (9/01). Ένα μήνα υπολογίζετε νωρίτερα από την ΠΗΤ σίγουρα. Σχετικά με καρότσι είχαμε το peg perego book for two. Με βόλεψε αφάνταστα!! Είχαμε πάρει κ τα αυγά του κ τον αντάπτορα για το καρότσι κ με βόλεψε στην αρχή για να θα βλέπω. Γινόταν πιο δυσκίνητο βέβαια αλλά οκ πάλι 2ωρες βολτες έκοβα κάθε μέρα με τα μωρά μόνη μου. Πήγαινε παντού. Είχα κάνει τρελή έρευνα αγοράς τότε. Το μόνο καλύτερο που υπήρχε κ ακόμα θεωρώ πως είναι κορυφή είναι το bugaboo donkey αλλά δε μπορούσαμε να διαθέσουμε 1.800€ για καρότσι… Θέμα θηλασμός.. Λοπον ξεκινήσαμε αναγκαστικά μικτή διατροφή καθώς ήταν μικρούλια κ έπρεπε να πάρουν βάρος. Στο μήνα πάνω που έφτασαν τα 3 κιλά ξεκίνησα να μειώνω μπιμπερό (σταδιακά!!) κ να προσφέρω μόνο στήθος. Δεν το είχα όμως ελεύθερο. Ουσιαστικά αντικατέστησα τα προγραμματισμένα γεύματα οπότε καταλήξαμε να θηλάζουμε αποκλειστικά αλλά με πρόγραμμα… Κράτησα μόνο ένα μπιμπερό ξένο γύρω στις 12:00 το βράδυ γιατί μου είχε κολλήσει ότι βοηθούσε να κοιμούνται καλύτερα. Ο παιδίατρος το θεωρούσε αποκλειστικό θηλασμό. Και συνεχίσαμε έτσι μέχρι 7.5 μηνών. Θηλαστρο δε χρησιμοποίησα. Το γάλα φτάνει κ περισσεύει αγαπούλες η φύση ξέρει τι κανει!!! Ελπίζω να βοήθησα έστω κ λίγο κ συγνώμη για το σεντόνι.. 
    • Εξαρτάται και από το δωμάτιο που θα είσαι. Εγώ ήμουν σε μονοκλινο στον 8ο, έκανα rooming in με το μωρό και ήταν καλύτερα από ξενοδοχείο, όλα πεντακάθαρα, φαγητό εστιατορίου πολύ περισσότερο από όσο μπορούσα να φάω και οι μαίες δεν προλάβαινα να πατήσω το κουμπί και ήταν δίπλα μου. Για τρίκλινο διίστανται οι απόψεις, κάποιες φίλες μου έμειναν ικανοποιημένες, κάποιες βρίζουν ακόμα. Στο δημόσιο βέβαια είναι και που θα πέσεις αλλά νομίζω πως αν ο γιατρός σου συνεργάζεται με δημόσιο νοσοκομείο θα σου φερθούν καλά. Ίσως πληρώσεις λίγο παραπάνω για να μπεις σε δίκλινο (να μην είσαι σε 5κλινο ας πούμε) αλλά σίγουρα όχι όσα σε ιδιωτικό. Όσο για το είδος τοκετού, αν έχεις αποφασίσει για καισαρική, συμφωνώ, πόσο να αλλάξει η αντιμετώπιση; Απλώς μιλα με έναν γιατρό που συνεργάζεται με δημόσιο για να σε καθοδηγήσει και να σε ενημερώσει. Τα δημόσια έχουν εξαιρετικούς γιατρούς.
    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...