Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επισης χαρα μου κ μενα ο β λες κ τον τεντωνω απο περισυ τιποτα δεν του κανει πια

πρεπει να παρουμε μπολικα ρουχς θα δω πασχα τι θα του φερουν κ θα παω να του ψωνισω

αλεξακι που σαι καλε;;

φωτεινουλα μπες καλε τωρα που σε συνηθισαμε

ρουλα που εστειλες μαρι φωτο δεν πηρα σνιφφφ

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια…κοντευει 1 και η Κωνσταντινα δεν κοιμαται…δεν αντεχω άλλο με την γκρινια του υπνου…ειπα να το παλεψω να παει ξανα στο κρεβατι της να κοιμαται αλλα μου εχει βγαλει την πιστη….χθες ειχαμε παει σε κατι φιλους ,αργησε και να κοιμηθει,το βρααδυ ξυπναγε και εκλαιγε επειδη ηταν στο κρεβατι της οποτε σημερα νυσταξε από νωρις το απογευμα.την κρατησα οσο μπορουσα αλλα καποια στιγμη απλα εκλεισε τα ματια!!!θα ταν 7 παρα,ξυπνησε το βραδυ γυρω στις 10.30 και με εχει πονοκεφαλιασει!!!!τον τελευταιο καιρο ειχε αρχισε να ξυνει τα χερια της,από την μεσα μερια ,τα ποδια της πισω από τα γονατα και τους μηρους.,μιλαμε για πολύ ξυσιμο αφου εχει καταγρατσουνιστει..απο ότι διαπιστωσα πρεπει να ηταν το μελι που αρχισε να τρωει τον τελευταιο καιρο,τωρα που το εκοψα σαν να εχει ηρεμησει.ελεος όμως,τι άλλο θα την πειραζει πια;;;;

Μαρακι μην λες βλακειες καλε που με σκεφτεσαι.εννοειται θα προβληματιστεις..δεν ξερω κι εγω τι να σου πω…καποτε θα ηταν ιδανικο το να πας στο δημοσιο,τωρα ουτε αυτό είναι κατι μονιμο,θα σε πληρωνουν;το ιδιο ισχυει και με τον ιδιωτικο τομεα βεβαια,οποτε θελει σε απολυει,σου μειωνει και τον μισθο..Μαθε λεπτομεριες αυριο να μπορεσεις να παρεις μια αποφαση!!!για τον λογιστη που λες,φανταζομαι να καταλαβει ότι εχεις μια ευκαιρια για κατι καλυτερο !!πηγαινε ρε συ σε κανεναν γιατρο,μην το αφηνεις.Μπραβο στην Δημητρα με την πανα,ετοιμη την βλεπω να την κοβει!!! Αχ μωρε στεναχωριεμαι με το Χρυσανθακι..πρεπει να γινει πιο δυναμικη και εκεινη!!αλλα μην σε παιρνει από κατω,κανεις το καλυτερο για τα παιδακια σου,σιγα σιγα όλα θα στρωσουν!!!

Φωτεινη η κορη μου εχει βαλθει να με πεθανει..μια με το φαι,μια με τον υπνο ,εναλλαξ το παει. Θα το συνηθισει παλι το ποδηλατακι του ο Αλεξ.μα τι νομιζε καλε ο μπαμπας σας;ότι με μια σπρωξια θα ξεκινησει να κανει και πεταλι;

Αντε βρε Χαρα, μα να συνδεθεις μετα την συμπεθερα σου;;χαχα Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!τι τους θελετε τους παιδοτοπους;να πηγαινεις το παιδι στα σαλονια ομορφιας ,σαν να την βλεπω να καμαρωνει το στρασακι της!!!μπραβο και για το κολυμβητηριο,καλη αρχη!!!εχεις γινει μελος,ασε και ένα σχολιο και εισαι οκ!!μεχρι τις 30.με γεια τα ψωνια σου!!!εμενα καλως ή κακως της κανουν καποια περσυνα ρουχα,πρεπει να τα βγαλω βεβαια καποια στιγμη να δω τις ελλειψεις.

Μιτση δεν μας ειπες λεπτομεριες από το ταξιδι σας!!ταυρινα κι εσυ;ποτε εισαι;καλη επιτυχια με την πανα!! την βραδινη κι εμεις ακομα την εχουμε,αν παει για τσισα πριν κοιμηθει μπορει και να μην κανει καθολου το βαρδυ,αλλα όταν θα βγαλω κουβερτες θα της την βγαλω.

Μαγδουλα τι εγινε καλε;ολοι αρρωστησατε;περαστικα σας!! Μ’αρεσει όμως που και με πυρετο την βολτα δεν την χανεις,χαχα

Αντε σας καληνυχτω,να δω τι ωρα θα σηκωθει το πρωι….φιλακια

Δημοσίευση

Γεια σε όλες από ένα ερήπειο και σωματικώς και ψυχολογικώς...Κοιμήθηκα χάλια φυσικά,τώρα που στρώνουν οι κόρες δε κοιμάμαι εγώ...ξύπνησα από τις 06,00 με εμετούς και διάρροιες και δεν είχα και τι να βγάλω,αφού είμαι από χθες το μεσημέρι με λίγο πουρέ με κοκκινιστό.Είχα και έχω τόσο άγχος για το τι θα γίνει...Πήγαμε με τον αντρούλη πρωί πρωί στο δήμο,είπε θα με στηρίξει σε όλα.Στο τμήμα προσωπικού μου έδωσαν μια λίστα με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μέσα σε 30 μέρες να προσκομίσω για να γίνει η ορκομωσία.Μου πε η κοπέλα που έχει παρόμοιο πτυχίο ότι:-Τα 10 χρόνια που έχω ήδη στον ιδιωτικό τομέα δε μετράνε σε τίποτα μισθολογικά παρά μόνο για συντάξιμα στο τέλος-Ασφάλεια συνεχίζω να χω ικα-Το ωράριο είναι να επιλέξω 07,00-15,00 ή 07,30-15,30 ή 08,00-16,00.(δεν έχω τελικά λέει κάποια μείωση ώρας λόγω ανήλικων τέκνων)-η θέση είναι μόνιμη-ο μισθός θα είναι γύρω στο 1000 καθαρά-το μεταπτυχιακό μου όταν το προσκομίσω Σεπτέμβρη θα με ανεβάσει αυτόματα σε επόμενο βαθμό.-είναι λέει ακόμα λίγο ανοργάνωτο το λογιστήριο λόγω Καλλικράτη αλλά στελεχώνεται τώρα με νέα άτομα γι αυτό προχωράνε και σε αυτή τη πρόσληψη.(είμαι εγώ και ένα άλλο παιδί δεν είχε εμφανιστεί και ο άλλος ακόμα δουλεύει κάπου αλλού τους είπαν και ήθελε χρόνο να το σκεφτεί.)-πρέπει να βγάλω πιστοποιητικό υγείας από νοσοκομείο που θέλει λέει 20 μέρες για να βγει,είναι και το Πάσχα στη μέση οπότε κερδίζω λίγο χρόνο-επίσης το μαγαζί του πατέρα μου που τραβήξαμε όλο το μανίκι να το μεταβιβάσουμε πάνω μου το Δεκέμβρη που βγήκε στη σύνταξη πρέπει να φύγει από πάνω μου λόγω ασυμβίβαστου.-μπορούν να μου δώσουν μια άδεια εργασίας λέει αν θέλω να δουλεύω και κάπου αλλού τα απογεύματα αλλά όχι να χω στο όνομα μου μαγαζί.(άλλο τρέξιμο από κει)Ηρθα στη δουλειά (τους είχα πει πάω μικροβιολόγο).Ηρθε και ο λογιστής.Συνήθως δεν έρχεται Δευτέρες αλλά σήμερα ήρθε.Του το πα.Πάγωσε φυσικά.Μου είπε ότι δεν θα είναι καλά εκεί από άποψη εργασιακών συνθηκών αλλά αφού το αποφάσισα δεν είναι αυτός που θα μου πει να μη πάω.Του είπα φυσικά να βρει άτομο και είμαι διαθέσιμη 30 μέρες ακόμα να του δείξω ότι θέλει.Αν και απο εγωισμό πιστεύω δε θα θελήσει να του δείξω εγώ αλλα΄εκείνος.Μου ζήτησε να το πω από αύριο στο αφεντικό μου γιατί σήμερα τον ρώτησε αν όλα είναι καλα και είπε τυπικά ναι δεν είχαμε μιλήσει πριν.Ουφ ένας σκόπελος έφυγε αν και μέχρι να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά εγώ θα μαι σα ζόμπι το νιώθω.Δεν έχω όρεξη να μαγειρέψω,να φάω ούτε λόγος,να φωνάξω στα παιδιά,να παίξουμε,να πάω γυμναστήριο...ποια εγώ;;;που ξεκινούσε η μέρα μου στις 07,00 και έπρεπε να τα χω κάνει όλα...Ελπίζω να περάσει.Εξάλλου λένε ότι γίνεται στη ζωή μας γίνεται για καλό....Αυριο θα πάω νοσοκομείο να ξεκινήσω τα περι πιστοποιητικού.Θα ψάξω και τη διευθύντρια της παιδιατρικής αν μπορεί να μου γράψει τη βεβαίωση για τις λογοθεραπείες του παιδιού.Δε βρίσκω το νόημα να έχω και το παιδί μαζί.Τι θα το δει και θα καταλάβει πως δε μιλάει.Ήρθε ένα δίχρονο πριν λίγο με το παππού του που δουλεύει εδώ και γυρίζει και του λέει:"Παππού πότε θα πάμε να δούμε τα καάβια;;;"Του λέω πόσο είναι;Λέει τώρα έκλεισε τα 2 αλλα δε λέει μου λέει ακόμα το "ρ".Του λέω με δουλεύετε;;;Η δικιά μου έκλεισε τα 2,5 και δε λέει τίποτα...Αλεξ κακώς την άφησες τη Κωνσταντίνα να κοιμηθεί από 19,00 μέχρι 22,30.Έπρεπε στη μια ωρίτσα να τη σηκώνατε και ας γκρίνιαζε.Πως να ξανακοιμηθεί μετά νωρίς και ήρεμα.Το μέλι να την πείραξε λες ε;Και τώρα τι θέλει;Κορτιζόνη;Ποιο είναι το αντίδοτο;Να σας ρωτήσω στο κρεβάτι τους άν κόψουν την πάνα βάζουμε πάνω από το στρώμα υποσέντονα αυτά της μιας χρήσεως που βάζουν στους γέρους;Εγώ έχω υπόστρωμα αδιάβροχο της Mediastrom βαμβακερό αλλά αναρωτιέμαι αν έπρεπε να βάλω και κάτι από πάνω.Υπάρχουν ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις;Και μεις σε κανα μήνα μαζεύουμε χαλιά κουβέρτες και ξεκινάω με τη Δήμητρα,τώρα αν και το Χρυσανθάκι μου ακολουθεί καλώς αλλιώς δε θα την πιέσω αν και από Σεπτέμβρη πρέπει να αλλάξουμε σταθμό να πάμε στο δημοτικό που δε μας παίρνουν με πάνα.Μάγκυ περαστικά σου και σένα...Τι στο καλό πως την πάθαμε έτσι ανοιξιάτικο και οι δυο;;;;Ευτυχώς είναι το παιδι καλύτερα.Α ρε Χαρουλίτα με τη κοντεσίνα σου...κοκετάκι από μικρό....

Δημοσίευση

βρε Μαρακι γιατι σε εχει ριξει τοσο αυτο με την δουλεια;μην σε νοιαζει τι θα πουν στην δουλεια,τους εδωσες χρονο να βρουν αντικαταστατη.σε καταλαβαινω γιατι ετσι ειμαι κι εγω,μην τους κρεμασω,μην τους δημιουργησω προβλημα αλλα οι εργοδοτες κανουν τις ιδιες σκεψεις για εμας;οχι,οποτε θα κοιταξεις το δικο σου συμφερον!!Οποτε δεχτηκες την θεση ε;Συγχαρητηρια και καλη αρχη!!!μια χαρα θα τα πας,μην σε ανησυχει τιποτα!!!

δεν την αφησα να κοιμηθει,μεχρι και μπανιο την εκανα να ξυπνησει αλλα δεν αντεξε για πολυ,υποτιθεται και αλλη φορα που εχει κοιμηθει απο νωρις εχει κοιμηθει κανονικα για βραδυ.τωρα δεν ξερω γιατι ξυπνησε,και ξαναξυπνησε το βραδυ,ηπιε γαλα ,γκρινιαζε παλι,ξαναξυπνησε τα ξημερωματα,ξαναηπιε γαλα και ευτυχως πηγε με την θεληση της στο κρεβατι...ουφ...εγω αυτα θα της παρω που λες για τους γερους,γιατι αν τα κανει μεσα στην νυχτα,το βγαζω ,βαζω καινουριο και ετοιμη,γιατι μπορει να τα κανει 2-3 φορες την νυχτα,τι θα κανω;θα αλλαζω συνεχεια σεντονια;

μην αγχωνεσαι μωρε πως μιλανε τα αλλα παιδακια,κι εγω στις κουνιες εχω γνωριζει ενα παιδακι,δεν ειναι ουτε 2 και μιλαει καθαρα...τι να κανουμε; με το μελι δεν της εδωσα τιποτα,οταν το εκοψα σταματησε και να ξυνεται,μενει μονο να φτιαξει και το δερμα της,εχει κανει σαν δερματιτιδα οπως τους πρωτους μηνες που την θηλαζα και ετρωγα αυτα που εχει αλλεργια.

η Κωνσταντινα σημερα σηκωθηκε και φτερνιζεται και εχει λιγο μυξες...το Σαββατο που ειχαμε παει σε κατι φιλου ς ηταν κ ενα κοριτσσακι που εβηχε,ελπιζω να μην μας κολλησε τιποτα....κατα τα αλλα απο ορεξη στο φουλ,ολη μερα δεν εχει κατσει..ελπιζω να μην την πιασει παλι η νυστα απο το απογευμα!!εγω πλακωσα σημερα τις δουλειες..ηθελε ο συζυγος αγκιναρες και πιαστηκαν τα χερια μου να τις καθαριζω...

αντε σας φιλω!!!

Δημοσίευση

Γεια σας φιλεναδουλες μου εγω αν εξαιρεσεις το καζανι κεφαλι καλα παω ο βασιλακος μου μια χαρα αγγελος το ψυχακι μου σαν μεγαλο παιδι τρωει κοιμαται πολυ βολικος δεκα ιδια να χαΑλεξ σαν αλλεργια μου μοιαζει βαλτης κ κρεμουλα να μαλακωσει εμενα χτες κοκκινησαν απο κατω τα ματακια μαλλον καποιο φυτο του βαλα αλοιφη τομπρεξ κ περασεΣημερα ειμαι ευτυχισμενη το κοντινο μου προσωπο δικαιωθηκε τελος καλο ολα καλα θα του μεινει μονο η κακια αναμνηση κ ενα μαθημα ζωης να ναι πιο προσεκτικοςΜαρακι μου γλυκο για να ανεβαινεις καθε αρχη κ δυσκολη κ σου ξαναλεω καθε πορτα που κλεινει ανοιγει αλλη δεν ηθελα να σε επηρεασω αλλα νομιζω η αποφαση σου ειναι η καλυτερη θα καταλαβουν κ οι συναδελφοι κ αυτοι τον εαυτο τους θα κοιταγανΔεν κανεις κατι κακοΑχ τι μου θυμησες κ εγω ειχα περασει απο γιατρους καλε ακομα κ απο ψυχιατρο χαχα

Δημοσίευση

Αλεξουιτα ξουτ μακρια η ιωσεις απαπαπα

ο βασιλης ειπε κ το ρ χτες τωρα το λεει κανονικα ελεγα μπας κ δεν το πει ποτε ο επιθεωρητης μου δεν το λεει κ μου χε κατσει οτι κ αφου δεν το χε πει νωρις οπως ολα δε θα το πει ποτε

Μαρακι μου κοιτα να ξαναγινεις η δραστηρια μανουλα κ ασε τις ητοπΑθειες εχεις καταφερει τοσα τωρα θα το βαλεις κατω!!

Δημοσίευση

Αλεξακι κ εγω τετοιους σελτεδες μιας χρησης εχω κ τωρα μη χαλασω το στρωμα κριμα ειναι

εμενα χτες παιδια εκανε κακουνια ενω κοιμοταν στο αμαξι οτι να ναι δηλαδη ενα βημα μπρος δυο πισω!!

Το πετιτακι ειχε χορτασει υπνο γιαυτο ηταν ανησυχω χτες μωρε εγω μετα της 6.30 δεν τον κοιμιζω αυτα φοβαμαι τις ολονυχτιες

δικηγορινα κ τουιτακο ακομα αναμενουμε νεα παιδικου

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μπήκε πάλι η ενοχλητικιά να σας μουρμουρίσει....Ναι είναι γεγονός αποδέχθηκα τη νέα δουλειά,όχι ακόμα συνειδητά αλλά τουλάχιστον σα ρομπότ.Όντως θέλει πολλές εξετάσεις,έκανα σήμερα την ακτινογραφία,μεθαύριο τις αιματολογικές και Παρασκευή ψυχίατρο,παθολόγο και οφθαλμίατρο.Ευτυχώς μεσολάβησε ένας φίλος μας και μου έκλεισε όλα τα ραντεβού για συτή την εβδομάδα γιατί ίσα ίσα λέει προλαβαίνω την επιτροπή που συνεδριάζει 13/05 για να μου εγκρίνει τα χαρτιά.Το είπα στο αφεντικό μου σήμερα και έπειτα σε όλους τους συναδέλφους.Στεναχωρήθηκε...μου είπε αν ήταν άλλο παιδί δε θα με ένοιαζε αλλά είναι η πάστα σου τέτοια που δεν ήθελα να φύγεις.Από την άλλη ουδεις αναντικατάστατος και συ ενήλικη να κρίνεις.Οι συνάδελφοι άλλοι στεναχωρέθηκαν,άλλοι δε το πίστευαν,άλλοι ψάχνουν σε γνωστούς τους για αντικαταστάτη,άλλοι προσπάθησαν να με κάνουν να το δω θετικά και άλλοι κατέκριναν την απόφαση μου.Δεκτές όλες οι αντιδράσεις,εξάλλου δεν είμαστε όλοι οι ιδιοι.Μένω μέχρι 17 Μαϊου και 20 Μαίου πρώτα ο Θεός ξεκινάω στο δήμο τα νεα μου καθήκοντα.Το πρόβλημα παραμένει με το μαγαζί του πατέρα μου που το κάναμε στο όνομα μου.Δεν έχει σκεφτεί τι θέλει να κάνει αν θα το μεταβιβάσει κάπου ή θα το κλείσει.Το θέμα είναι αν το κλείσει ο άντρας μου δουλεύει εκεί και θα πρέπει μετά αυτός να ψάχνει για δουλειά.Ελπίζουμε να μη πάρει τέτοια απόφαση και να βρεθεί λύση.Γιατί δεν θέλω για μια απόφαση δική μου και ο πατέρας μου που δεν ήθελε να σταματήσει από τώρα να σταματήσει και ο άντρας μου να μείνει χωρίς δουλειά.Δε θέλει να το μεταβιβάσει στον άντρα μου γιατί ίσως πιστεύει ότι μεταβιβάζει μια περιουσία στο "γαμπρό" σε τρίτο δηλαδή ενώ στην ουσία δε του γράφει το ακίνητο απλά του παραχωρεί την επαγγελματική χρήση του.Η αδερφή μου είναι μακρυά στο κόσμο της δε μπορεί να το κάνει πάνω της,που θα τη βρίσκει κάθε φορά να υπογράφει.Δε ξέρω αν η Ρουλίτσα μας είχε καμιά δικηγορίστικη συμβουλή αν και πιστεύω θα συμβουλευθεί δικηγόρο.Δε ξέρω πόσο σύντομα θα γίνουν αυτά..φεύγουν κιόλας οι δικοί μου Βόλο την άλλη βδομάδα στην αδερφή μου οπότε μετά Πάσχα ότι απόφαση παρθει.Αλεξ,την έκανες μπάνιο για να ξυπνήσει;Καλέ το μπανάκι χαλαρώνει και ναρκώνονται πιο πολύ.Το χω παρατηρήσει.Καλά λες για τα υποσέντονα τέτοια θα πάρω και γω,νυχτιάτικο δε παίζει να αλλάζουμε σεντόνια.Ελπίζω να μη κόλλησε τίποτα.Εγώ ακόμα χάλια με το κρύωμα,ξαναβούλωσε το ένα αυτί και πονάει και η αριστερή πλευρά του προσώπου και μύξα μύξα...Βάλε της ενυδατική στις κλειδώσεις να μη φαγουρίζεται.Κακώς μπελάς αυτές οι αλλεργίες.Μάγκυ πολύ χάρηκα για το αίσιο τέλος με το συγγενικό σας πρόσωπο.Και όπως το πες τα παθήματα-μαθήματα.Τα κορίτσια χθες καναν κουλουράκια στο σχολείο και φτιάξαν καλαθάκια σαλιγκαράκια και τα πήραμε σπίτι.Η Δήμητρα δηλαδή τα πήρε σπίτι γιατί η Χρυσάνθη τα φαγε στη διαδρομή από σταθμό-σπίτι...Σκεφτόμουν Μ.Πέμπτη που θα τις έχω σπίτι λόγω κλειστού παιδικού να φτιάχναμε αλλά φοβάμαι μη με βγάλουν εκτός εαυτού να τις κυνηγάω με τα βούτυρα και τις δακτυλίτσες δεξιά και αριστερά.Ρουλάκι ο μαθητής κορυφή!Με το τσαντικό του....Αυτός είναι ο σταθμός;Σα σπιτάκι στην εξοχή μοιάζει...πολύ ωραία.Πόσες ώρες τον αφήνεις;Αντε ελπίζω από αύριο να μαι καλύτερα πιο ανεβασμένη να σας γράφω με περισσότερη όρεξη τα νέα μας...

Δημοσίευση

Μαρακι μπορει να γραψει το μαγαζι στον γαμβρο με ορους που να σας διαφυλασουν ο δικηγορος θα στα πει αλλα σιγουρα γινεται

σε αναζητουσα το πρωι

κ εγω παρομοιες αντιδρασεις ειχα στο παρελθον ξερω οτι στη θεση μου μετα πηρε 4 ατομα δηλ εγω ημουν κοροιδο του βγαζα δουλεια για 4

τεσπα ειχα περασει φανταστικα κ ας δουλευα τοτε σε τρελους ρυθμους

κουλουρακια καντε ο β ειχε καταχαρει μολις δει αλευρι λεει θα κανουμε κουλουλακια;;

Δημοσίευση

Αλεξακι με εγραψες στο μπλογκ μ τα διαβαζω ολα συνεχεια αλλα πως θα γραφω κιολας;;

χτες το αγιοπαιδο με εβγαλε εκτος εαυτου επαιζε με νερα επλενε δοντια του λεω σε καποια φαση τελος κ πιανει ενα ποτηρι πλαστικο με νερο κ το πεταει 20 πιεση ανεβασα μετρησα ως το δεκα μην του σπαςω το κεφαλι τον εβαλα τιμωρια κ για 48 λεπτα τον αγνοουσα μετα τον συγχωρεσα

ρουλα ολα τα λεφτα ο μαθητης αντρακι σωστο μιλαμε

Δημοσίευση

Mardiaki ακουγονται πολυ καλες οι συνθηκεςνκ ο μισθος στο δημοσιο,κ μαλιστα μονιμοτητα! Πολυ καλα εκανες κ αποφασισες την αλλαγη.

Τον οκτωβρη ειχα παραιτηθει κ εγω μετα απο 4 χρονια.ενιωθα μεγαλο πανικο με τιςωαλλαγες αλλα παροτι θα πηγαινα σε ιδιωτικο τομεα παλι κ ο ρισκο ηταν μεγαλο,το εκανα,δε πηγαινε αλλο.

ειδοποιησα 2 βδομαδες νωριτερα,αμεσως μολις το εμαθα.παροτι φοβομουν μη τυχον κ δε κατσει.

τωρα που περναω καμια φορα απτη παλια δουλεια,ακομα κ οι πιο ανυποφοροι προισταμενοι μονο ροδοπεταλα δε ριχνουν!!! Τι ναπω,πρεπει να απομακρυνθεις απονενα χωρο,για να καταλαβεις τι προσεφερες τελικα.

Μαγδα 48 λεπτα μουτρα του παιδιου!? αντε καλε,ζωηρο αγορακι με τα ολα του ο βασιλακης,ευγε! Κ εμεις παρομοιως.

Αλεξ ειναι μανικι αυτο ε τον υπνο.παντως η φαγουρα σαυτες τις περιοχες αν συνοδευεται κ απο τραχυτητα στο δερμα μοιαζει με ατοπια.ενυδατωση κ τελευται λυση κορτιζονη.

Δημοσίευση

Μαρακι εισαι διπλα πιο αξιεπαινη απο εμας που εχουμε να ανταπεξελθουμε με ενα ,ακομη.κ η χρυσανθη ισως δε ειναι αρκετα ανταγωνιστικη σαν παιδι,αλλιως θα μπορουσε κ να ζηλευει τη δημητρα.θα παρει το χρονο της,ο πατερας μου μιλησε 4 ετων,ηταν σε χωριο κ κανεις δεν ασχοληθηκε.δοξα τω θεω μιανχαρα κοινωνικος κ εκφραστικος εγινε,για μπουνιες!

Αλα της ρε χαρα,απο ψωνια δε σε φοβαμαι,παντα υπαρχει μια καλη αφορμη!!!!

ο στεφ εκανε ενα μπαμ αναπτυξης κ δε του κανει τιιιποτα! Για πασχα δε θα περισσεψουν κ πολλα ωστε να ενισχυσω γκαρνταρομπα.ας βολευτει κ αυτος κ εμεις με οτι εχουμε.

Δημοσίευση

Καλημέρα...σα να ξανάρχισα να βρίσκω τους ρυθμούς μου...Έφτιαξα καφέ μετά από μια βδομάδα ακριβώς...Τι καλές που είστε όλες..Νιώθω όταν σας διαβάζω ότι τα θέματα μου δε τα περνάω μόνη αλλά κάπου στο κόσμο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που τα πέρασαν ή τα περνάνε ή περνάνε χειρότερα ίσως.Mitsi σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Και γω πιστεύω ότι έβγαζα πολύ δουλειά για ένα άτομο.Στο παρελθόν μου πρότειναν αν ήθελα βοηθό αλλά ένιωθα τότε ότι θα χω έναν άνθρωπο στα πόδια μου τροχοπέδι και όχι βοηθό και είχα αρνηθεί.Ο σκατοχαρακτήρας μου βέβαια που πιστεύει πως μόνο αν περάσουν όλα από τα χέρια μου θα γίνουν τέλεια.Το αφεντικό μου από ότι μου είπαν θέλει να παρουν άντρα στη θέση μου αλλά είπε το πρώτο λόγο τον έχει ο λογιστής.Μάγκυ και σενα σε ευχαριστώ είμαι σίγουρη με νιώθεις αδερφούλα.Πολύ περισσότερο από τη real αδερφούλα.Ρε παιδιά τη πήρα χθες την αδερφή μου,είχαμε να μιλήσουμε από 25 Μαρτίου να της πω τα νέα μου.Ακουσα τα κουλά..τόσο που λέω μα καλά είμαι εξωγήινη;;;΄Μήπως έχω βάλει σε πολύ αυστηρά καλούπια τη ζωή μου;Μήπως απλά πράγματα τα βλέπω βουνο.Στο κόσμο της τελείως.Μετακόμισε Βόλο πιάσαν σπίτι με το φίλο της,πάνε οι γονείς μου να γνωρίσουν τους συμπεθέρους και εκείνη σκέφτεται που της πρότειναν μια δουλειά Χαλκιδική Μάιο με Οκτώβριο να πάει μόνιμα εκεί.Οικοξεναγός λέει σε ξενοδοχείο θα συνοδεύει γκρουπ σε ορειβασίες,birdwatching κλπ.Είναι βιολόγος η αδερφή μου.Θα μένει μέσα στο ξενοδοχείο και φυσικά δε θα χει ΣΚ και αργίες.Και το κάνει λέει όλο αυτό γιατί αν πάει καλά σαν ιδέα,μπορεί και άλλα ξενοδοχεία να το μιμηθούν στο Πήλιο και έχωντας προυπηρεσία να βρει εκεί δουλειά.Ζήσε Μάη μου δηλαδή....Δε ξέρω σοκαρίστηκα για άλλη μια φορά με την ανεμελιά της....Λέω πιάσατε σπίτι το ενοίκιο χωρίς πόρους πως το πληρώνεις;Λέει πληρώθηκα από κάτι έργα του Πανεπιστημίου.Λέω ωραία.Πόσα πήρες;100 ευρώ μου λέει από δω 200 από κει έκλεισα κάτι τρύπες,πήρα κουρτίνες που δεν είχαμε και ένα Ups για τον υπολογιστή.Μετακόμισε από το Μάρτιο και όλο λείπει με τα έργα αυτά που κάνει με τους φορείς για να ναι απλήρωτη.Και κατα τα άλλα υστερίασε όταν της είπε η μάνα μου ότι έκλεισε ξενοδοχείο για να μείνουν και δε θα μεναν σπίτι τους.Μα καλά λέω αφού το σπίτι ήταν με τις κούτες από δω και απο κει που τους καλούσε να μείνουν;;;Φανταστείτε θα πάνε οι άνθρωποι Σαλονίκη και μετά Βόλο και αυτή θα ναι στις Πρέσπες!Θα πάει την επόμενη μέρα λέει....Δε ξέρω χαμένη την είχα την ιδέα για αυτήν αλλά την έχασα τελείως αφού πρώτα ένιωσα ηλίθια που έκατσα και έκλαιγα και αρρώστησα τόσες μέρες για να αποφασίσω αν θα πάω από τη μια μεριά της πόλης στην άλλη.Μα να είμαι τόσο λάθος;;;Τόσο αυστηρή με τη ζωή;Και άραγε είμαι μόνο εγώ έτσι;Ποιο είναι το σωστό;Η ανεμελιά ή το πρόγραμμα;Πάλι σας έδωσα τροφή για διάβασμα και σχολιασμό...είδατε για να μη βαριέστε βρε.....Ξέρω γω όμως βρε παιδιά και με σας που μιλάω και με άλλες συνομίληκες έξω δε μου χει τύχει να σκέφτονται τόσο ελαφρά τη καρδία και ότι βρέξει ας καταβάσει.Και δεν είναι παιδούλα,είμαστε δίδυμες ηλικιακά τουλάχιστον γιατί στα μυαλά αφήστε το....Τώρα που λες για αταξίες Μάγκυ ακούστε τι μου κατάφερε χθες η Χρυσάνθη να σιχαθείτε.Εχει από τη Δευτέρα το χει δει παιχνίδι,πάει τουαλέτα βάζει σκαμνάκι και καθισματάκι στη λεκάνη κατεβάζει παντελόνια και κάθεται με τις ώρες,ρεμβάζει.Οπότε χθες τη φώναζα να έρθει στο σαλόνι που ήμουν με τη Δημητρούλα δεν ερχόταν.Πάω μέσα και τι να δω.....Είχε σκίσει τη πάνα είχε σηκωθεί όρθια και κρατούσε στο χέρι μια τεράστια κουράδα που μόλις την΄είδα πρότασε το χεράκι της να μου τη δώσει γελώντας με ικανοποίηση αφού πρώτα την είχε κάνει πλάθω κουλουράκια στο πάτωμα.....Φρίκαρα.....Τον άλλο μήνα που θα ξεκινήσουμε πρώτα ο Θεος εκπάιδευση με βλέπω να περνάω ώρες του Θεου στη τουαλέτα,αυτές το χουν δει για πλάκα και πάνε και κάθονται με τις ώρες χωρίς να κάνουν τίποτα.Μάλλον τις ξεκίνησαν στο σχολείο γι αυτό το κάνουν καθημερινά.Σήμερα θα τις πάμε επιτέλους για το εμβόλιο,θα πάω και γω γιατρό για το κρύωμα,δε παλεύεται άλλο η κατάσταση με τις μύξες,μια βδομάδα τώρα αυτή η δουλειά.Ίσως προλάβω να πάρω και το δώρο του βαπτιστικού,πρεπει να πάμε ΣΚ να το δώσω.Καλημερούδια....

Δημοσίευση

Ξέχασα,κατα τα άλλα τα σχόλια της αδερφούλας για την εργασιακή μου αλλαγή ήταν: Και τι αρμοδιότητες θα χεις εκεί;Της λέω δε ξέρω ακόμα πάω στα τυφλά,κάτι με λογιστικά αφού θα μαι λογιστήριο.Μα καλά λέει δεν έπρεπε πρώτα να ψάξεις να μάθεις τι θα κάνεις και μετά να πεις ναι;;;;Και άμα δε σε εκφράζει;Το άκουσα και αυτό......Εντάξει είπαμε η φύση της δουλειά μας είναι διαφορετική...αλλά υπάρχει σήμερα άνθρωπος που κάνει ακριβώς αυτό που τον εκφράζει χωρίς να πιέζεται από τη λογική του να χω μια δουλειά,μόνιμο μισθό,εξασφάλιση;;;Για χόμπι δουλεύουμε καλέ;;;Αλλά αν εκείνη μετά από τις σπουδές της,το μεταπτυχιακό της,τα erasmus της,τις εργασίες της,τα ξενύχτια να κυνηγάει λύκους και να μαζεύει τα σκατά τους για να καταγράψει τις διατροφικές τους συνήθειες μόνη της στα ορεινά των Γρεβενών ή να φωτογραφίζει ελάφια αγριο χάραμα στη Λήμνο με τους φαντάρους να την παίρνουν στο κατώπι, θεωρεί ευκαιρία να πάει να γίνει οικοξεναγός στους άλλους που θα κάνουν διακοπές χωρίς να σκέφτεται τι αφήνει πίσω....ε τότε ναι...δε νομίζω ότι μπορώ να τη πάρω στα σοβαρά.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!η γκρινια με τον υπνο κλασικα συνεχιζεται…σημερα ξυπνησε κατά τις 6-6.30 θα πρεπει να ηταν γιατι ειχε σηκωθει ο αντρας μου και πηγε και την πηρε και την εφερε στο κρεβατι μαζι μου….αμαν δηλαδη ,ότι προσπαθω μου το χαλαει…το βραδυ παλι θα λυσσαξει για το διπλο!!της εφτιαξα το γαλα και συνεχισε τον υπνο ανενοχλητη μεχρι τις 11 παρα!!

Μαγδα μου μ’αρεσει που χρονομετρησες ποση ωρα κρατουσες μουτρα!!!χαχα κανει και τετοια ο Βασιλακης ε;δεν είναι μονο η δικια μου δηλαδη διαβολακι!!μπραβο που ειπε και το ρ!!!αφου εχεις ξαναφησει σχολιο καλε,γραψε στο κουτακι και μετα λογικα θα σε βαλει να συνδεθεις με το μειλ σου,διαλεξε το google και ετοιμη!!αλλιως θα το κανουμε τηλεφωνικως!!!

Μιτση κι εγω όταν εφυγα από το γραφειο που ημουν και αφου περασαν υπαλληλοι και υπαλληλοι καταλαβαν τι αξιζα και με παρακαλαγαν να γυρισω.βεβαια τοτε δεν μπορουσα με την Κωνσταντινα..ατοπικη δερματιτιδα εχει,εχουμε ειδικο αφρολουτρο της Frezyderm,θα το ξερεις,και μια κρεμουλα όταν φουντωνει πολύ.εδω και πολλους μηνες της ειχε περασει όμως…ψηλωσε ο Στεφανακος ε;

Μαρια μου καλε μην το γρουσουζευεις,κανεις μια νεα αρχη σε μια δουλεια στο αντικειμενο σου,μπορει να βγει και σε καλυτερο από εκει που ησουν. Πρεπει να εισαι χαρουμενη που μπορεις αυτην την εποχη να επιλεγεις δουλειες,ακομα κι αν δεν σε εκφραζει οπως λεει η αδερφη σου εχει να κανει με τις σπουδες σου.θαγνωρισεις νεους συναδερφους,με καποιους θα ταιριαξεις,με καποιους όχι,ετσι δεν γινεται παντου;μην σε παιρνει από κατω. Για την αδερφη σου,αφου η κοπελα δεν εχει υποχρεωσεις και προφανως δε εχει και άλλη επιλογη.Νομιζεις εγω αν δεν ειχα παιδι δεν θα πηγαινα να δουλεψω σεζον ακομα και σε ένα νησι;;κι ας ειμαι παντρεμενη.και δεν ειμαι καθολου των αλλαγων. Αφου κι εκεινης η δουλεια είναι να πηγαινει από εδώ και από εκει,τι θα κανει;να μεινει ανεργη;οκ μπορει να είναι αρκετα ανεμελη αλλα και εσυ εισαι στο άλλο ακρο βρε παιδι μου.Αυτά δεν στα λεω να σε στεναχωρησω,επειδη σε θεωρω φιλη στα λεω γιατι πιστευω οτι εισαι τυχερη και δεν πρεπει να στεναχωριεσαι και να πεφτεις ψυχολογικα!!

Αμα εβλεπες πως κανει η Κωνσταντινα στο μπανιο ,θα καταλαβαινες ότι μονο χαλαρωση δεν φερνει..χαχα,αφου μετα ηπιε και το γαλα,φτιαξαμε και ποπ κορν,αλλα δεν αντεξε άλλο…όταν θα αρχισουν οι ζεστες μου ελεγε η παιδιατρος θα θελει να κοιμηθει..αντε να δουμε!!Να φτιαξετε κουλουρακια με τα κοριτσια και ας λερωσουν,θα το ευχαριστηθουν,εμεις χθες φτιαξαμε πιτσα,την εβαλα να μου ριχνει με ένα κουταλι αλευρι,επεφτε στο παγκο το περισσοτερο,μετα το καθαριζε το καμαρι μου και το εριχνε κατω,με εκανε μεσα στα αλευρια αλλα ολο γελουσε!!!βρε το Χρυσανθακι…ουτε να το φανταστω!!!εγω δεν την αφηνα να καθεται με τις ωρες,στην αρχη βεβαια με το που την σηκωνα αφου δεν τα εκανε στην λεκανη,τα εκανε πανω της αν και την πηγαινα πολύ συχνα στην λεκανη αλλα τωρα την βαζω και αμεσως τα κανει. Αντε επιτελους αποφασισες να πας στο γιατρο!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!παω να μαγειρεψω!!

Δημοσίευση

Αλεξανδρουίτα μου φυσικά και δε σε παρεξηγώ και γω νιώθω "τυχερή" στην περίοδο που διανύουμε να έχω την δυνατότητα επιλογής εργασιών.Βέβαια το κέρδισα με κόπο αυτό.Σπούδασα,μάζεψα πολλά πτυχία,ανεβοκατέβηκα Αθήνα πάμπολες φορές για εξετάσεις για διαγωνισμούς,μπήκα στο μεταπτυχιακό το τελειώνω.Νιώθω δηλαδή κατά ένα τρόπο δικαιωμένη με αυτό που έγινε.ότι κυνηγούσα κάτι και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και δικαιώθηκα.Βέβαια τώρα θα μου πείτε έπιασες μια θέση δημοσίου στις μέρες μας και νομίζεις οτι κάτι έκανες αλλά τέλος πάντων ελπίζω να βγει όλο αυτό σε καλό να μπω και στο κλίμα σιγά σιγά ξεκινώντας και να πάψω να μεμψημοιρώ για κάτι που άλλοι με τα ίδια ή και περισσότερα προσόντα δεν έχουν ακόμα αξιωθεί να ζήσουν.Για την αδερφή χαλιέμαι γιατί κάτι δουλειές του κώλου τις θεωρεί ευκαιρίες.Στο Βόλο δεν έψαξε για δουλειά απλά λέει ότι είναι μικρή πόλη και δεν υπάρχουν εκεί δυνατότητες και για να το λέει το πιστεύω.Απλά εγώ σαν ιδιοσυγκρασία δε θα πήγαινα να ανοίξω σπίτι να ξεσπιτώσω έναν άνθρωπο από το πατρικό του με τη βόλεψη του για να συγκατοικίσω και μετά να του πως ξέρεις εγώ μέχρι τον Οκτώβρη φεύγω πάω να κάνω μια δουλειά που δεν έχει μέλλον είναι εποχική για να μαζέψω κάποια λεφτά και εσυ μείνε περιμενε θα ξαναρθω.Θα έριχνα νερό στο κρασί μου να βρω δουλειά κάτι παρεμφερές με το αντικείμενο μου ή έστω σε άλλη πόλη που θα είχε μια μονιμότητα όμως ή θα ήταν 5ημερο πχ να γυρίζω σπίτι μου.Δε θα σκεφτόμουν στα 32 μου τόσο "φοιτητικά".Θα είχα άλλες προτεραιότητες.Γι αυτό δε μπορώ να την καταλάβω.Το χαρακτήρα της τον ξέρω κα τις απόψεις της δε θα αλλάξουν τώρα....πράγμα που ήλπιζα ίσως εγώ μετά την ανακοίνωση της συγκατοίκισης.Αλλά η ζωή είναι μια μοναδική του καθενός και τη διαχειρίζεται όπως θέλει.Σεβαστο...Γι αυτό εξάλλου δεν της είπα΄τίποτα εκείνης ότι διαφωνώ ή να μη πάει.Σε σας τα λέω έτσι για να δω πόσο απέχω εγώ ή εκείνη από τη φιλοσοφία της ζωής...γιατί εμένα μου φάνηκε αξιοπερίεργο.

Δημοσίευση

Μαρακι Διδυμες!!! Αλλα τοοοσο διαφορετικες.....πιστευω εκτος απο το χαρακτηρα παιζει τρελα ρολο το πως εζησε τη δεκαςτια 20 με 30 .μιλαμε αλλου για αλλου οπως το περιγραφεις.βλεπω τον αδερφο του αντρα μου.αιωνιος φοιτητης,κοπροσκυλιαζε στη καβαλα,κ οταν κοπηκε το επιδομα το γονεικο τα μαζεψε κ γυρισε κ συνεχιζει το ρεμπελιο κ την ανεμελια παροτι ειναι 30.

Δυσκολα θα καταλαβει τους φοβους σου η αδερφη σου.οταν κανει οικογενεια ισως...απλα θα της πεσει βαρυ...

Αλεξ μαλλον την atoprel λες.κ ο στεφ εχει ατοπικη ,την εμφανιζει μετα απο τα εμβολια οπως κ πολααααα αλλα παρατραγουδα

Δημοσίευση

Αυτό εννοω Μαρια μου,ότι εισαι τυχερη.γιατι οι κοποι σου δεν πανε στραφι όπως πολλων αλλων,όπως κι εμενα.μπορει να μην εχω μεταπτυχιακα αλλα εχω ένα πτυχιο,εχω ξενες γλωσσες και ψαχνω δουλειες του κ…!!τελοσπαντων..!!!αφου είναι καινουριες θεσεις αυτές του δημοσιου δεν πιστευω να υπαρξει κανενα θεμα. Η αδερφη σου φανταζομαι θα το συζητησε και με τον ανθρωπο της,εκτος αν και αυτος εχει τα ιδια μυαλα…χαχα Και να γραφεις τους προβληματισμους σου απλα σε ενιωθα ότι θα καταρρευσεις από αυτή σου την αποφαση και ειπα να σε κανω να δεις και τα θετικα!!

Μιτση ναι την atoprel λεω,κανει δουλεια ευτυχως.και για το πολύ φουντωμα της βαζω advantan,νομιζω εχει και λιγη κορτιζονη.θυμαμαι,μου ειχες πει ότι τα παιρναει βαρια τα εμβολια ο Στεφανακος…

Παιρνει σημερα ο αντρας μου ψωμι από έναν αλλον φουρνο κοντα εκει που δουλευε,βαζω να φαμε,κοβει το ψωμι και τι βρισκω στην φετουλα μου;;ένα κατσαριδακι ρε κοριτσια…!!!!μπιαχ.του ειπα να παει αυριο να του το δειξει….

Δημοσίευση

Χαιρετω τις τσουπρες συγνωμη για χτες απουσια αλλα ολη μερα κοπροσκυλιαζα

το πρωι στης λωης για καφε ο β με την εβελινα πολυ γελιο ποτε αγαπιοταν φιλιοταν κλεινοταν στο δωματιο κ ποτε παιζαν κλωτσιες η εβελινα μας εφτυσε κιολας με στομα γεματο με καροτα

μα τον τραβανε η τσαουσες χαχα η νυφαδια θα μας δερνει η εβελινα θα μας φτυνει την κατσαμε

Δημοσίευση

Μετα πηγαμε με νονα κ χαρη αντρα νονας τζαμπο κ πετσοπ του πηρε ενυδρειο ουτε καν γυαλα χαζονονα ολα θα της τα φαει αυτος χαχαχ λαμπαδες παιχνιδια χαμος

γυρησαμε φαγαμε πηγαμε κομωτηριο ο κυριος δηλαδη εστειλα φωτο κ μετα μαθημα κολυμβητηριο αλλαξαμε κολυμβητηριο το αλλο δεν ειχε απογευματινα σνιφ κ πηγαμε στο varis sports club ακομα καλυτερο 60 ο μηνας σε αυτο κ μπαινω κ εγω κ σεπτεμβρη μονος του ηταν τελειαααααα

Ανυπομονω να παμε δευτερα παλι τελικα δευτερα τεταρτη σαββατα θα πηγαινουμε ο δικος μας δασκαλος συμπεθερα δεν ειναι ωραιος εγω φοραω σκουφι ολοσωμο κ απο πανω τι σερτ κανονες του κολυμβητηριου

Δημοσίευση

Αλεξ γραφω παταω υποβολη αλλα δεν τα βλεπω μετα στο μπλογκ σου επισης η ινα γραφτηκε;;

Καλα για το κατσαριδακι πεθανα ειμαι κ σιχασιαρα θα ξερασω μιλαμε!!!

καλα ο αντρας σου θελει δαγκωνιες να μαθει να μην επεμβαινει στον υπνο

εμενα χτες ξεραθηκε 8 αλλα 4 κατουρηθηκε γκρρ με κλειστα ματια τον αλλαξα τον καψερο

μαρακι για την αδερφουλα εγω εχω να πω οκ καθενας οριζει την ζωη του

αλλα το στυλ αιωνιος φοιτητης ρεμπελος κ μονο η παρτυ μου δεν ταιριαζουν σε μια γυναικα 32

αποψη παντα εκφραζω

αν αυτη περνα καλα μακαρι αν το ετερον ημισι συμφωνει σουπερ αλλα οταν θα θελει καποια που σταθερα πραγματΑ νομιζω ισως θα ναι αργα

Δημοσίευση

Μιτσακο καλως την καλε σε χασαμε

α ο ταχυδρομος αρχισε κ μενα να με νευριαζει

ασε σου λεω κ ο βασιλης καπρι ολες οι φορμες εχει παραψηλωσει την περασε πολυ την εβελινα κ ας ειναι κ μικροτερος κ ειναι κ αυτη γενικα ψηλη γερα να ναι να μεγαλωνουν

παντα οταν χανεις κατι δυστυχως τοτε το εκτιμας...

μαρουσκακι τρεχεις παλι μωρε;;

Δημοσίευση

Αλεξ ξερεις πως ξερω ποση ωρα ειχα μουτρα αρχισαν απο τα νευρα κ χτυπαγαν τα μηνιγκια τυχαια ειδα την ωρα οταν μου περασε που ξαναδα την ωρα τοτε ηρεμησα κ τον συγχωρησα δεν με νοιαζει να χαλασει σπασει λερωσει γκρινιαξει το να κανει ομως υστερια η ζημια εν γνωση του δεν το συγχωρω με τιποτα ειναι παιδι κ θα κανει χαζα καταλαθος αλλα με κοιταξε ψυχρα στα ματια κ το πεταξε ηξερε τι εκανε κ γιαυτο γιναμε μπιλιες!

μαρακι τι σου λαχε καλε με το σκατουλι ξερω για κλαμματα θα σουν θηληκια κατακουζινα μου αλλα εγω γελασα μεχρι δακρυων

ασε τι θα δουμε ως να ξεμπλεξουμε με τα παλιοπαμπερς

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...