Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μάγκυ να σας ζήσουν τα νέα μέλη της οικογένειας :D έχω ήδη 3 σκυλαρους, δεν θελω άλλους, αλλά στείλε στη Μαρία ένα σκυλάκι δώρο που τα "λατρεύει" :D

Δεν ξέρω τι έχετε αποφασίσει για τα σκυλιά, αλλά όσο μπορείτε κρατείστε τα 2 μήνες μέχρι να αποθηλάσουν. Πέρα από το θηλασμό είναι πολύ σημαντικό για τα σκυλιά να μείνουν με τη μάνα για αυτούς τους 2 μηνες και για την κοινωνικοποίηση τους αλλά και τους τρόπους τους :D πχ. θα μάθουν τουαλέτα από τη μάνα

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ γεια σας κ παλι απο τον οτε φωτεινουλα ουτως η αλλως θα τα κρατησω 60 μερες μου το πε κ ο κτηνιατρος να ναι με την μανουλα ηδη εχω βρει κ εγω σπιτια απο πριν μεινει εγκυος η κριστη μιας κ αυτα κοστιζουν πανακριβα αλλα εμεις θα τα χαρισουμε το μονο που θελω ειναι να πανε σε ανθρωπους που τα αγαπανε κ οχι να βγαλουμε λεφτα οπως μου παν απο τη σχολη οτι αξιζουν κοντα στα 1000ευρω.απλα ρωτησα κ εδω μην μου μεινει καμια παραπονουμενη..άλεξ ρωτα τον μπαμπα σου αν ειναι να σου κρατησω..

Δημοσίευση

φωτεινακι μεγεια το δοντακι της μπουμπους..

τα πιατα τα πλενει το πλυντηριο συνηθως απλα χτες τα πλενε ο β γιατι νυσταζε κ προκειμενου να ξεξυπνησει να φαει τον εβαλα για μπουγαδα αλλο που δεν ηθελε..αλλα γενικα μου αρεσει να με φροντιζουν σκεψου στη δουλεια δεν εχω φτιαξει ποτε καφε ουτε μια φορα ως τωρα με φροντιζε ο στεφανος(συναδελφος κ κολητος)τωρα τρεχει κ ο νεος (συναδελφος στη δουλεια γιωργος)κ τσακωνονται ποιος θα προλαβει χιχιχιχ...

αχ αλεξ ξαναδα την μπαλαρινουλα κ ξετραληθηκα θελω να τη φαωωω

Δημοσίευση

θελω κ εγω γκουρμε εστιατορειο θελω κ εγω βολτα!!!!σουπερμαν ειχε ντυθει περυσι ο βασιλης κ σεις σπαιντερμαν νομιζω κυρα φωτεινη φετος λεω εγω να τον ντυσω σπαιντερμαν χαχαχαχα αν κ δεν το βλεπω να πειθεται το τερας το δικο μου...

αρχισε το πουλακι μου κ τρωει επιτελους χωρις να λερωνεται κ τοσο...κ εχω χαρες γιατι ναι μεν ετρωγε μονος αλλα ετρωγε μαζι το καρεκλακι τα μαλλια τα ρουχα κ το πατωμα.σημερα εφαγε μια πιαταρα αρακα χωρις να μας πεσει ουτες ενα κατω!!!

Δημοσίευση

Καλο μηνα κοριτσακια μου!!επιτελους μπηκε η ανοιξη!!!Καλε τι ντου εκανε η Φωτεινη και γεμισε σελιδες..!!!χαχα καλα αυτή η κορη θα με σκασει…εχασα ποσα χρονια από τη ζωη μου!!!της αλλαζω πανα,μεχρι να παω να την πεταξω τρυπωσε στο δωματιο μου,πηγε παλι στο συρταρι το γνωστο και πηρε μανο,το ανοιξε και που εβαλε ρε κοριτσια;;στο ματι της!!!ηρθε κλαμμενη προφανως ετσουζε,και μου μυριζε ασετον και λεω παει τυφλωθηκε….ευτυχως το εβγαλα με λιγο Baby oil και της περασε…την μαλωσα όμως πολύ αν και σιγουρα θα ξαναπαει γι αυτό κλειδωνω το δωματιο τωρα…θα με πεθανει!!!!εν τω μεταξυ δεν ηθελε να φαει το μεσημερι,ειχε δει κ το κεικ που της ειχα φτιαξει και ειχε λυσσαξει,αν δεν ετρωγε όμως φαι δεν της εδινα,αλλα μετα από αυτά ετσι που με κοψοχολιασε της εβαλα και το χαρηκε από εκει που καθοταν μαραζωμενη!!!τωρα κουκλοφορει ξεβρακωτη..οχι πανα μου λεει,αμα μου κατακατουρησει τα χαλια….θα την φαω!!!

Μιτση μου περαστικα στον Στεφανακο…βρε τα ατιμα,θελουν και μονα τους….ολο μας κοψοχολιαζουν με τακαμωματα τους!!!

Μαρακι τι ωραια και δημιουργικα περνατε!!μπραβο!!!ωραιες ιδεες δινει η νονα.αυτο με τις δαχτυλομπογιες είναι καλο για το καλοκαιρι στην βεραντα,ας λερωσουν μετα βαζεις το λαστιχο και όλα τελεια!!μεσα στο σπιτι όμως δεν καθαριζω από χαλια ,καναπεδες,τοιχους κτλ!!για την διπλωματικη αφου λεει καλυτερα ο καθηγητης τον Σεμπτεμβρη,δεν πειραζει,να παρεις και καλο βαθμο!!Καλα να περασετε σημερα!!!!αντε να δεις θα σου αρεσει και θα το καθιερωσετε!!!

Μαγδουλα τι γλυκας ο Βασιλακης…ετσι την εβαζα κι εγω στον νεροχυτη για να τρωει,το καλοκαιρι όμως τωρα γιατι παραγινεται μουσκεμα!!!τετοια χαλια εχει κ η μαμα μου και τωρα που πηγαν στο εξοχικο τα εχει αποθηκευμενα,λες να της τα τσιμπησω;;χαχα ααα να σας ζησουν τα σκυλακια!!!!!αχ θυμαμαι όταν γενναγε κ η δικια μας,το καλοκαιρι εγω τα περιποιουμουν!!θα ρωτησω και θα σου πω,μαλλον για αρσενικο θα θελει.τι να ανησυχησεις καλε για το ρ;θα με τρελανεις;;χαχα η αλλαξιερα είναι αλλαξιερα ραφιερα,βγαινει το από πανω που μπαινει το στρωματακι και μενει ραφιερα.λες να βγαλω το στρωμα μπας και δεν ανεβαινει ε;καλα λες.ναι εχεις Msn,κοιτα που ξερω εγω καλυτερα!!χαχαχα αχ τι καλα που τρωει τον αρακα!!εγω πως θα την καταφερω;κι εμενα δεν της πεφτουν πολλα αλλα επιδη αφηνει το κουταλι και πιανει με τα χερια μετα το θεωρει φυσικο να σκουπιστει πανω της ή να πιασει τα μαλλια της!!!

Φωτεινη μου με τα ωραια σαιτ που βρισκεις και με ξεμυαλιζεις…χαχα ασε,ηδη υποσχεθηκα στην μικρη μετα το σημερινο να της παρω καλλυντικα (ψευτικα)μπας και σταματησει να παιρνει τα δικα μου!!δεν πηγα ακομα τζαμπο,βεβαια βρηκα και πώς να φτιαξω μια τελεια στολη μινυ και μπορει να το επιχειρησω αν βρω μαυρο κορμακι ή μπλουζακι. Ωωω Καλοριζικο το δοντακι της Δαναης μας!!!!οριστε μωρε γιατι γκρινιαζε το κοριτσι!!δυσκολο αντρακι ο Αλεξ!!

φιλακια πολλα και καλο σκ!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα,κοριτσάκια!Τι κάνετε;Πραγματικά δεν έχω καθόλου χρόνο,μία το σχολείο,μία το διάβασμα,μία οι δουλειές οι καθημερινές,τέζα το βράδυ η Κατερίνα.Σήμερα δουλεύει ο αντρούλης και είμαστε μοναχούλια μας.Πλάκωσα το σπίτι σήμερα και τα πλυντήρια,για να μην τα έχω αύριο που είναι Σάββατο.Κάναμε και την εργασία της Στελλίτσας μου για το σχολείο και έμεινε μόνο σίδερο(όταν στεγνώσουν τα ρούχα) και διάβασμα για τη Δευτέρα. :mrgreen: Κατά τ'άλλα τα νέα μας τα ίδια.Τα κοριτσάκια μου είναι μια χαρά και φυσικά αγριεύουν όσο περνάει ο καιρός.Δεν έχω καθόλου κουράγιο να σχολιάσω.Υπόσχομαι να το κάνω αύριο.Μπήκα να δώσω παρόν.Φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση

καλημερουδια τσουπρες δε θελω αλλο οτε :twisted::twisted:

τι ευχαριστη εκπληξη φουφουκακι στην νικολουλη θα βγαινα πια....κ εγω ενα ερειπιο γυρναω μιλαμε σαν ραμολιμεντο 100 χρονων νιωθω το βραδυ ολο αχ κ βαχ ειμαι..

αλεξουκο θα τρελαθει με τα καλυντικα τα χουν κ η ευγενια κ πασαλειυονται κ βαφουν κ μενα δεν ξερω αν ειναι τζαμπικα να δεις ομως απο τι ειναι φτιαγμενη μην την πειραξουν απο τα κοριτσια ειναι φυτικα απο παντζαρια τα ρουζ κ δε θυμαμαι τι αλλα ειχα διαβασει..επισης μπορεις να φτιαξεις εσυ καμια κρεμα φυτικη να τη βαλεις σε βαζο κ αστη να πασαλειβεται ενοω με αγγουρια κ γαλατα κ τετοια υλικα χιχιχιχι λεω εγω τωρα ιδεες μπορει να λεω χαζα..

Δημοσίευση

αλεξουκω κ εγω τετοια αλαξιερα εχω μαλλον αλλα εκλεισα το καπακι κ τα βγαλα τα μαλακα για να μην κανει την τσιτα εδω ανεβαινει στη ραφιερα κ πηδαω φωναζωντας σπαιντεμαααατ!!!!!!!!

αυτη η βδομαδα ολα τα μικρα πολυ επιρρεπει στα ατυχηματα η δημητρα με τις ιδεες για μπαντζι τζαμπινκ ο στεφανος με την σκαλα ο β με τα αυτοκινητα στην τζαμαρια κ η κων.να με τις ταρζανιες στην αλλαξιερα....

Δημοσίευση

http://www.miramonte.gr/gr/

Καλημέρα κουλες!!!!Είμαι εδω,ζω ένα όνειρο!!!Για αυτό χάθηκα,κοινώς σας έγραψα :lol::lol::lol: Ηρθαμεε τον αντρουλη μου για Σ/Κ του μέλιτος!!!Να χαλαρωσω και να ξεκουραστώ μετά την πνευμονία.

Θα μπω το μεσημέρι για κους-κους,αφού βάλω το συζυγο για ύπνο.Τωρα είναι στο μπάνιο και μπήκα λίγο στα κλεφτα ;)

Λοιπόν χαιρετω προς το παρον,να ετοιμαστώ για Καϊμακτσαλάν :D:D Ζήλεια,ψώρα...γεμισε όλη η χωρα :lol:

Δημοσίευση

Καλά Χαρά μη τολμήσεις και ξαναμπείς όλο το ΣΚ να μας πεις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από αυτό το "χάλι μαύρο" miramonte!!!Φτου φτου να περάσετε δεύτερο μήνα του μέλιτος!!!(Είμαι περίεργη να δω το σχόλιο της Φωτεινής...έχει σκάσει...μιλάμε στο chat... χα χα)

Φουφούκι μου κουρασμενούλη ε;Τα θες και όλα στη τρίχα τι να σε κάνουμε...Αραξε αύριο Κυριακή.Εσυ δε μας είπες τι θα ντυθούν τα κορίτσια;

Αλεξούκω τι ταν και αυτό με το μανό;;;Α πα πα έχω ασφαλίσει συρτάρια αμέσως...Και την αλλαξιέρα βγάλτην παιδί μου,είμαστε για να κάνουμε πειράματα και τους κασκαντέρ που μπλέξαμε!

Μάγκυ πως φαινεται ότι άλλος καθαρίζει στο σπίτι σου...μα καλά της προτείνεις να φτιάξει κρέμες με γιαούρτια και αγγούρια και να πασαλείψει τοίχους καναπέδες και δε συμμαζεύεται;;;;;Α πα πα ..που είναι ο άντρας σου να τα διαβάσει αυτά;;;;

Χθες πήγαμε στη gourmeδοκατασταση που λετε,πολύ ωραίος χώρος.Τα φαγητά δεν ενθουσιάστηκα.Είναι από αυτά τα μαγαζιά που παραγγέλνεις "κοτόπουλο σχάρας με μυρωδικά συνοδευμένα με κριθαρένιο ρύζι σε σάλτσα εσπεριδοειδων" και τρως στη τελικη ένα ταπεινό γιουβετσάκι....Τελος πάντων έτσι και αλλιώς δε πήγαμε για το φαί.Ηπιαμε τα κρασακια μας τα παμε τα όνειρα μας,τις απόψεις μας περί ταξιδιών,ανατροφής παιδιών κλπ κλπ.Φεύγοντας μπήκαμε σε ένα μαγαζί με latin που χόρευε ο δάσκαλος της zoumba που πάει η νονά,ένας βραζιλιάνος εύθυμος τύπος.Κάτσαμε λίγο μας κέρασε από 2 σφηνάκια και 01,00 η σταχτοπούτα πίσω στο παλάτι της...χα χα.Καλά ήταν θα το επαναλάβουμε...Τη μάνα μου λυπάμε που τη πήρε ο ύπνος όρθια στο καναπέ,αλλά για μια φορά δε πειράζει...

Μπήκα για εργασία και έμπλεξα εδώ και΄τίποτα δεν έκανα πρέπει να ξυπνήσω τις κόρες μου...

Καλό υπόλοιπο ΣΚ!

Δημοσίευση

Γεια σας,παλι,εβαλα το συζυγο για υπνο γιατι κουραστηκε...τον ξεζουμισα μιλαμε :lol::lol: και ειπα να σας πω δυο λογια μεχρι να παω για χαμαμ και μασαζ :!::!:

Ολη την εβδομαδα,τπτ ιδιαιτερο,επηξα στις εφημεριες,αλλα με αποζημιωσε ο συζυξ γιατι κανονισε ταξιδακι σουπερ για χαλαρωση.

Την Τριτη ρε που μπηκα απο το κινητο και εγραψα τα νεα μου,εμεινα απο μπαταρια και δεν μπορουσα να γραψω σχολια,αμεσως Αλεξ να βαθμοθολογησεις :shock::shock:

Η Μιμικα στη γιαγια βεβαια :oops::oops: αλλα απο αυριο ερχονται τα πεθερονια και θα μαστε συνεχεια μαζι :D:D ,μου βαλαν και λιγες εφημεριες τον Μαρτη για να ξεκουραστω οποτε θα της αφιερωθω :D:D Θα κανονισουμε και μαζι της εκδρομη για τριημερι αποκρεων :D:D

Λοιπον ας σχολιασω γιατι εχω μονο 5λ :o:o:o

Δημοσίευση

Kai afoy xalarosa,epestrepsa gia sxoliasmo!!!!!Exo xionizei kai blepontas ton Palaio Agio Athanasio,ante na thymitho ta nea tis ebdomadas :!::!::!: Sorry gia ta greeklish alla o diplanos ypologistis sernetai kai aytos den exei ellinika :evil::evil::evil: eidate se ti xalia meros me efere telika :lol::lol::lol:

Fotini,eides gia na eisai kakos anthropos kai na sxoliazeis tin ilikia ton allon :?::?::?: Esy mari poy eisai pipini den exeis anagki apo spa,skeftetai o syzygos =))=))=))=))=))

Oyte o Alex thelei tpt sto kefali toy,e?Ti paidia koympia telika einai ayta :?::?::?: Kai h Mimi ta idia...apo ta symfrazomena katalabainei o kosmos oti prokeitai gia thn kokkinoskoyfitsa,afoy pote den foraei thn kapa tis :lol::lol::lol:

Megeia to dontaki sas :D:D Tin thilazeis akoma fantazomai?H' mipvs toys thilazeis :?::?::shock: Giati tha fas poly dagkvma re filh :o:o:o

Ta royxa,tha simfoniso me tin sister soy...ligo tsirkoliki moy kanoyn :lol::lol::lol: Den pistevo na ta pires dora stis didimes,giati den to polikatalava :?:? min lev kai xazomares :lol::lol::lol:

Liga logia gia to pouli toy Mitsara....einai proikismeni h oikogeneia mas :lol::lol::lol:

Alex,poli oraies oi foto :!::!::!: Eidika ayth pano sto dentro kai ayti poy perpataei sto dasos :!::!::!: Poy eisaste alitheia :?::?::?:

Kala gia ta alla exv prosopikes empeiries opote den ekplisomai :!::!::!: H dikia moy pairnei ta kallyntika moy molis pianv na vafto kai vazei poydra,royz....exei kati dika tis lip-gloss fytika kai pasalivetai oli tin ora...ase poy moy leei olh thn ora:"ela,thelo na pao na ftiaxo ta nyxia mou :o:o:o

Kale ti taezan einai o sporos :lol::lol::lol: pantos ego akoma stin allaxeria tin allazo,exoume kai ena upsos...den mporo sto krebbati,pianetai h mesi moy :!::!::!:

Na ta pareis ta xalia ths mamas,den to syzito!!!!Ta klassika xalia dinoyn allo yfos sto spiti :!::!: Alloste tin gnomh moy thn xerete...den thelo na thymamai ta sxolia poy eixa akoysei apo kapoia psixi kapote gia tin agora ton xalion moy :evil::evil::evil:

Mitsi,perastika sas re koritsi moy :!::!::!: Ma ti paidia :!::!: Fantazomai thn kaimeni tin giagia laxtara poy pire :!::!: H dikia moy,mia mera pidixe apo to karotsi sto dromo(den tin eixan desei),eytyxos tin epiase o mpampas moy,teleytaia stigmi,mprosta sto aytokinito :evil::evil::evil: Pathan sok oi kaimenoi :!::!: Kai meta to syzitoysan metaxy tous oti ftaine poy den tin eixan demeni kai toys leei to spori:oxi ,giagia!!!!den ftais esy,egv ftaio :shock::shock::shock: Talimpanakia :!::!::!: Afoy th dikia moy an tin rotiseis ti einai,leei Talimpan :lol::lol::lol:

Simpethera,oraia ta taxidakia :!::!: Ante kanoniste,se ananeonoyn :!::!:

Na sas zisoun ta skylakia,poli tha thela ena alla toses ores poy lypoymai....skepsou na po stoys dikoys moy na moy prosexoyn kai to skyli :o:o:o

Ti na kanei kai o gamproylis moy :?::?: An ton vazeis na plenei piata exagrionetai kai petaei ta aytokinhta toy opoy brei :lol::lol::lol: Antras einai,ton pnigei to dikio toy :lol::lol:

Kala kai ston idiotiko tomea,meson paizei :o:o:o Eleos akoma,den katalavan poy mas odigisan ola ayta :evil::evil::evil:

Maria,den exo logia gia to skiniko sthn kafeteria :!::!::!: Pos na min exeis taxykardia,eggefaliko tha eixa pathei :o:o Einai megalo terataki ayto to paidi :!::!: Bebaia oso pio polla mas les,toso pio poly thelo na thn gnoriso kai na tin zoylixo :lol::lol::lol: Máresoyn poly ta spirtozika paidia :!::!: Panta elega oti thelo ena paidi tsakalaki kai o antras moy ena koimismeno :lol::lol::lol: Tvra me thn Mimi otan me aganktei,moy leei:eides poy soy lega ena koimismeno???Ti ftaio egv na talaiporoumai tvra :lol::lol::lol: Afoy an einai kanenas gnvstos egkyos toy eyxetai me ena koimismeno paidi :lol::lol::lol:

Eides omos h Xrysanthoyla gia na nai agaphsiara???Oti peis esy Antonaki moy :lol::lol::lol:

Mpravo re gia tin exodo :!::!: Ante na to epanalambaneis,poy kai poy den pathainei tpt h giagia ;)

Oraies oi idees tis koymparas,na mas les kai emas :!::!: Ennoeitai oti kai h dikia moy an den katso mazi tis den isixazei :!::!: Afoy gia na zografisei,me bazei mia ayth,mia emena :!::!:

Se pire xampari o kathigitis :lol::lol::lol: Soy leei ayti stelnei foto se emena kai stis mammylanditisses,anti na ftiaxnei ergasia,katse na elthei me alloys sarantadodeka,mpas kai glytosei :lol::lol:

Oraia kai eseis etoimazete taxidaki :!::!: Na tis pate sto Maik oposdipote,apo olles oses eidame tin theoro thn pio idanikh gia 1i epafi me to theatro,paroti eidame poli kalliteres parastaseis.Par'toys apo tora kai to biblio(tha se gargaliso) kai to cd gia na pane proideasmenes ;)

Foyfoyki,trexeis kai den ftaneis :?::?::?: Se katalabaino poylaki moy,alla mpes poy kai poy na mathainoyme nea soy ;)

Royla,poy eisai kale :?::?:

Pao na jipniso ton diko moy ;) Re poli xionizei exo :o:o Les na apokleistoyme edo pera :o:o

Δημοσίευση

Kai afoy xalarosa,epestrepsa gia sxoliasmo!!!!!Exo xionizei kai blepontas ton Palaio Agio Athanasio,ante na thymitho ta nea tis ebdomadas :!::!::!: Sorry gia ta greeklish alla o diplanos ypologistis sernetai kai aytos den exei ellinika :evil::evil::evil: eidate se ti xalia meros me efere telika :lol::lol::lol:

Fotini,eides gia na eisai kakos anthropos kai na sxoliazeis tin ilikia ton allon :?::?::?: Esy mari poy eisai pipini den exeis anagki apo spa,skeftetai o syzygos =))=))=))=))=))

Oyte o Alex thelei tpt sto kefali toy,e?Ti paidia koympia telika einai ayta :?::?::?: Kai h Mimi ta idia...apo ta symfrazomena katalabainei o kosmos oti prokeitai gia thn kokkinoskoyfitsa,afoy pote den foraei thn kapa tis :lol::lol::lol:

Megeia to dontaki sas :D:D Tin thilazeis akoma fantazomai?H' mipvs toys thilazeis :?::?::shock: Giati tha fas poly dagkvma re filh :o:o:o

Ta royxa,tha simfoniso me tin sister soy...ligo tsirkoliki moy kanoyn :lol::lol::lol: Den pistevo na ta pires dora stis didimes,giati den to polikatalava :?:? min lev kai xazomares :lol::lol::lol:

Liga logia gia to pouli toy Mitsara....einai proikismeni h oikogeneia mas :lol::lol::lol:

Alex,poli oraies oi foto :!::!::!: Eidika ayth pano sto dentro kai ayti poy perpataei sto dasos :!::!::!: Poy eisaste alitheia :?::?::?:

Kala gia ta alla exv prosopikes empeiries opote den ekplisomai :!::!::!: H dikia moy pairnei ta kallyntika moy molis pianv na vafto kai vazei poydra,royz....exei kati dika tis lip-gloss fytika kai pasalivetai oli tin ora...ase poy moy leei olh thn ora:"ela,thelo na pao na ftiaxo ta nyxia mou :o:o:o

Kale ti taezan einai o sporos :lol::lol::lol: pantos ego akoma stin allaxeria tin allazo,exoume kai ena upsos...den mporo sto krebbati,pianetai h mesi moy :!::!::!:

Na ta pareis ta xalia ths mamas,den to syzito!!!!Ta klassika xalia dinoyn allo yfos sto spiti :!::!: Alloste tin gnomh moy thn xerete...den thelo na thymamai ta sxolia poy eixa akoysei apo kapoia psixi kapote gia tin agora ton xalion moy :evil::evil::evil:

Mitsi,perastika sas re koritsi moy :!::!::!: Ma ti paidia :!::!: Fantazomai thn kaimeni tin giagia laxtara poy pire :!::!: H dikia moy,mia mera pidixe apo to karotsi sto dromo(den tin eixan desei),eytyxos tin epiase o mpampas moy,teleytaia stigmi,mprosta sto aytokinito :evil::evil::evil: Pathan sok oi kaimenoi :!::!: Kai meta to syzitoysan metaxy tous oti ftaine poy den tin eixan demeni kai toys leei to spori:oxi ,giagia!!!!den ftais esy,egv ftaio :shock::shock::shock: Talimpanakia :!::!::!: Afoy th dikia moy an tin rotiseis ti einai,leei Talimpan :lol::lol::lol:

Simpethera,oraia ta taxidakia :!::!: Ante kanoniste,se ananeonoyn :!::!:

Na sas zisoun ta skylakia,poli tha thela ena alla toses ores poy lypoymai....skepsou na po stoys dikoys moy na moy prosexoyn kai to skyli :o:o:o

Ti na kanei kai o gamproylis moy :?::?: An ton vazeis na plenei piata exagrionetai kai petaei ta aytokinhta toy opoy brei :lol::lol::lol: Antras einai,ton pnigei to dikio toy :lol::lol:

Kala kai ston idiotiko tomea,meson paizei :o:o:o Eleos akoma,den katalavan poy mas odigisan ola ayta :evil::evil::evil:

Maria,den exo logia gia to skiniko sthn kafeteria :!::!::!: Pos na min exeis taxykardia,eggefaliko tha eixa pathei :o:o Einai megalo terataki ayto to paidi :!::!: Bebaia oso pio polla mas les,toso pio poly thelo na thn gnoriso kai na tin zoylixo :lol::lol::lol: Máresoyn poly ta spirtozika paidia :!::!: Panta elega oti thelo ena paidi tsakalaki kai o antras moy ena koimismeno :lol::lol::lol: Tvra me thn Mimi otan me aganktei,moy leei:eides poy soy lega ena koimismeno???Ti ftaio egv na talaiporoumai tvra :lol::lol::lol: Afoy an einai kanenas gnvstos egkyos toy eyxetai me ena koimismeno paidi :lol::lol::lol:

Eides omos h Xrysanthoyla gia na nai agaphsiara???Oti peis esy Antonaki moy :lol::lol::lol:

Mpravo re gia tin exodo :!::!: Ante na to epanalambaneis,poy kai poy den pathainei tpt h giagia ;)

Oraies oi idees tis koymparas,na mas les kai emas :!::!: Ennoeitai oti kai h dikia moy an den katso mazi tis den isixazei :!::!: Afoy gia na zografisei,me bazei mia ayth,mia emena :!::!:

Se pire xampari o kathigitis :lol::lol::lol: Soy leei ayti stelnei foto se emena kai stis mammylanditisses,anti na ftiaxnei ergasia,katse na elthei me alloys sarantadodeka,mpas kai glytosei :lol::lol:

Oraia kai eseis etoimazete taxidaki :!::!: Na tis pate sto Maik oposdipote,apo olles oses eidame tin theoro thn pio idanikh gia 1i epafi me to theatro,paroti eidame poli kalliteres parastaseis.Par'toys apo tora kai to biblio(tha se gargaliso) kai to cd gia na pane proideasmenes ;)

Foyfoyki,trexeis kai den ftaneis :?::?::?: Se katalabaino poylaki moy,alla mpes poy kai poy na mathainoyme nea soy ;)

Royla,poy eisai kale :?::?:

Pao na jipniso ton diko moy ;) Re poli xionizei exo :o:o Les na apokleistoyme edo pera :o:o

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσουδια!!!ο καιρος μας τα χαλασε σημερα και μειναμε σπιτι…δεν μας χαλασε βεβαια,αναψαμε τζακι,ψησαμε,μια χαρα!!το πρωι τους εκανα παλι ωραιο πρωινο με κρουασαν(δεν εφτιαξα εγω την ζυμη βεβαια) με γεμιση μαρμελαδα και σοκολατα,στην Κωνσταντινα εκανα τηγανητες. Η Κωνσταντινα βεβαια μετα δεν εφαγε φαγητο ,ηθελε ολο γλυκα,πολύ γκρινια και τιμωρια ειχαμε αλλα χαμπαρι δεν παιρνει,θελει να γινει μονο το δικο της!!!μετα δεν ηθελε να βαλει πανα…της λεω να βαλουμε βρακακι και να μου πει όταν θελει να παμε τουαλετα,ναι ενταξει λεει αλλα όταν ηρθε η ωρα τα εκανε πανω της…αντε να μαζεψουμε χαλια να ξεκινησουμε εκπαιδευση πια!!!

Φουφουκα που είναι ο σχολιασμος που δινεις και υποσχεσεις;;πολύ τρεχεις βρε συ,ασε και καμια δουλεια!!φιλια στα κοριτσια σου!!

Μαγδουλα με τις ιδεες σου για παιχνιδια με γαλατα και τα σχετικα…εγκεφαλικο!!!!θες να με βαλεις να πλενω ολο το σπιτι ε;από πού ειχες παρει αυτά τα καλλυντικα;θα ψαξω να της παρω κι εγω τιποτα μπας και ηρεμησει,δεν εχει ξαναπαει στο συρταρι αλλα δεν νομιζω να το ξεχασει και για παντα!! Πολύ χαρηκα για τα σκυλακια,πες στον αντρουλη σου ότι από φροντιδα και αγαπη άλλο τιποτα!!!τετοιον σκυλο ειχαμε παλια,μιλαμε καταλαβαινε τα παντα,σαν ανθρωπος…θυμαμαι εχω μια φωτο, μικρη εγω που τον εχω πιασει αγκαλια από τον λαιμο,κανονικο κεφαλοκλειδωμα και ο καημενουλης ουτε που παραπονεθηκε…

Χαρα ευχαριστουμε πολύ που μας ενημερωνεις με κάθε λεπτομέρεια για τα χιονοδρομικα ,τα χαμαμ και τα σπα!!γκρρρ!!! οριστε κι εσενα ο αντρας σου,μην ξαναπαραπονεθεις!!!αντε να περασετε τελεια και να ανανεωθειτε!!! Και ασε τις δικαιολογιες για μπαταριες και τετοια..να εχεις εφεδρικη!!χαχαχα!!! ευχαριστουμε για τις φωτο!!αυτη στο δεντρο είναι στον εθνικο κηπο και στο δασος ,που δεν είναι δασος είναι στον Φλοισβο!κι εγω κραταω την αλλαξιερα γιατι και το κρεβατι της είναι πολύ χαμηλο αλλα και να την περιοριζω λιγακι να την ντυσω γιατι την κυνηγαω σε ολο το σπιτι μερικες φορες…σημερα ειχε ερθει μια φιλη της,πηγα τις ειδα στο δωματιο,με το που βγηκα μπηκαν και οι 2 στο τελευταιο συρταρι της αλλαξιερας και φυσικα τους ηρθε καπελο!!!ευτυχως δεν χτυπησαν αλλα τρομαξαν και εκλαιγαν και τα 2 μαζι…με ένα γλυφιτζουρι όμως περασαν όλα!!ταλιμπαν δεν λες τιποτα!!να τα παρω λες τα χαλια ε;θα τα καπαρωσω και αργοτερα μπορει να μου αρεσει κ αυτό το στυλ,είναι και μεγαλα, μια χαρα!!τι σχολια;ότι με αυτά τα λεφτα θα πηγαινε γυμναστηριο;;χαχα

Μαρακι ειδες;δεν με σκεφτεται καθολου η Μαγδα,αλλα αφου εχει τον γιο και την κατακουζινα να κανουν δουλειες…χαχα ειδες που περασατε ωραια;ξεφυγατε λιγακι . άλλη φορα ασε στη μαμα και μια κουβερτουλα να ξαπλωσει στον καναπε!!τα κοριτσια δεν ξυπνησαν καθολου; Εγω δεν σας ειπα,όταν πηγαμε θεατρο ειχε ερθει η πεθερα με την μια κορη ,εγω όταν την βαζω για υπνο,καθομαι λιγο διπλα και κοιμαται,τους το ειπα τι κανω να ξερουν και τελικα την εβαλαν και κοιμηθηκε μονη της χωρις να κατσουν διπλα.τελικα μονο εμενα θελει να παιδευει…!!!

φιλακια κουκλιτσες!!

Δημοσίευση

αα τωρα ειδα και τις φωτογραφιες..

Χαρα κουκλες κορη και ανιψια!!μα δεν φοβηθηκε την κακια μαγισσα;;και σαν μινυ ειναι τοσο γλυκεια!!!

Μαγδα μου κουκλος ο πατερας!!!ειναι πολυ καλα σκυλια με τα παιδια,λες να μην τα δωσω στον μπαμπα και να τα κρατησω εγω;;χαχα μακαρι να ειχαμε κηπο εδω,τετοια θα ηθελα.μην μου πεις οτι υπακουει και στον Βασιλη;και μαστορας ο Βασιλης ε;χαχα παιδι για ολες τις δουλειες!!

φιλακια

Δημοσίευση

Καλημέρα καλή εβδομάδα.....

Και δω μας τα χάλασε χθες ο καιρός...Κανονίσαμε με τη Φωτεινή για κούνιες αλλά τελικά κουνηστήκαμε μόνες μας!!!γκρρρρ...Πλάκα κάνω...Κάτσαμε για καφεδάκι,ωραία ήταν με θέα τη φουρτουνιασμένη θάλασσα και χαλκομανία στα τζάμια τα ζουζούνια να αφήνουν δαχτυλιές παντού!

Αλεξ καλά ήταν στην έξοδο,εμείς μπανιαρίσαμε,ταίσαμε,κοιμήσαμε και 21,30 ήρθε η γιαγιά και φύγαμε.Δε κατάλαβαν τίποτα οι μικρές.Ετσι βολεύει για να βγαίνουμε αλλά έχω ένα θέμα με τη μάνα μου.Δε νιώθει σα το σπίτι της.Δεν ξαπλώνει πχ στο καναπέ,δε πιάνει να φτιάξει ένα τοστ να φάει,ένα ποτήρι να πιει νερό.Αφού τα απογεύματα και τουαλέτα να θέλει να πάει με ρωτάει αν μπορεί να μπει.Δε ξέρω γιατί νιώθει έτσι ενώ της έχω πει θέλω να νιώθει άνετα.Ασε που έβαλε το Σουλειμαν και δεν έβαζε ήχο.Της λέγαμε βάλε καλέ άμα κοιμηθούν δεν ακούνε τίποτα.Μπα αυτή μέχρι να ρθουμε ήταν στητή στο καναπέ με μουγκή τη τηλεόραση και κοιμόταν όρθια.Ευτυχώς μένει κοντά και δε θα χρειαζόταν να οδηγήσει δρόμο πολύ.Πάντως νιώθω λίγο καπως να της ζητάω να κάθεται βράδι,αφήνει και το πατέρα μου μόνο.

Είδα φώτο με το σκύλο του Βασιλάκη....καλέ τι ωραία!!!!!!!!!ειδυλλιακά!Είδα στον ύπνο μου σήμερα τη Μάγκυ.Μας κάλεσε λέει σπίτι της με τον άντρα μου να δούμε τα σκυλάκια και να διαλέξουμε ποιο θα πάρουμε.Και μπήκαμε σπίτι και είχε αυτά τα ωραία χαλιά με τα σκυλιά να περπατάνε πάνω και να αφήνουν λασπωμένα πατουσάκια...Χάλια κοιμήθηκα με τους σκύλαρους στο όνειρο...Φορούσε και η Μάγκυ ένα μίνι μαύρο με διχτυωτό καλσόν και χαλβάδιαζε πόδι ο άντρας μου και γω σκύλιαζα που πάχυνα και χάλασε και άλλο ο ύπνος...Ακούτε;;;όλα αχταρμά τα κανα στον ύπνο μου...

Χαρά για την κοκεταρία τη δικιά σου δεν έχω λόγια,σκουφιά,κασκόλ,μποτικό,παλτουδάκια,φρουφρου και αρώματα.Καλέ τι παιδί...Πολύ μουτρωμένο όμως το είδα,μόνο στη φώτο με τη μάγισσα χαμογελούσε...τυχαίο;;;

Γυρήσατε;;;Μη μας πεις πως περάσατε...

Όσο για το Μαικ το φασολάκη ο άντρας μου λέει είναι εμπορικό και δεν επικροτεί να πάμε εκεί.Είδε στην Κυριακάτικη εφημερίδα μια φορά αυτό : http://xorostexnisasomaton.blogspot.gr/p/blog-page.html και έχει φαγωθεί να πάμε εκεί το τριήμερο της 25ης.Καλά να μαστε και βλέπουμε..

Στο παιδικό το πρωί μας είπε ότι δε θα κάνει λέει φέτος αποκρυάτικο πάρτυ λόγο κρίσης!!!Αλλά να τα στείλουμε ντυμένα καρναβαλάκια τη Παρασκευή το πρωί και θα κάνουν κάτι μόνο με τα παιδιά.Μου ρθε να της πω αφού δε βάζεις τίποτα στις εκδηλώσεις,τα κεράσματα,ποτά τα φέρνουν οι γονείς,αίθουσα δε νοικιάζεις ανοίγεις του νηπιαγωγείου,παράσταση δεν ετοιμάζεις με κουστούμια τα παιδιά θα ναι από το σπίτι ντυμένα, τα έξοδα τότε ποια είναι;;;Η ηλεκτρική που θα βάλεις μετά ή τα κονφετί;Ξέρω γω χαλάστηκα λίγο.Και πέρσι δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο αλλά έκανε.Είχε μουσική ανάλογη να παίζει και τα μικρά χοροπηδούσαν και οι γονείς κάτσαμε μιλήσαμε χαζέψαμε,καλά ήταν.Τη Πέμπτη είναι εδώ τοπική εορτή και αργία.Έχουμε παρέλαση.Λέω να τις ντύσω καρναβαλάκια να κατεβούμε.Φωτεινή ακούς;;;Μόνο έτσι θα εξιλεωθείς για το χθεσινό "στήσιμο".Θα μου φέρεις τη Δανάη να την παίξω και θα αναλάβεις τα κορίτσια με τον Αλέξανδρο "δημιουργική απασχόληση"!!!χα χα...

Αντε σας φιλώ πολλά έγραψα...

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Δεν θα πω πάλι τα κλασσικα, συγνωμη που χαθηκα κλπ, αλλα σκεφτειτε ότι την Πεμπτη έφυγα από το γραφείο που ημουν σερι ολη την ημερα στις 2 το βραδυ!!!!Το καλό είναι ότι εχω δουλεια, το κακο είναι ότι τους παρακαλαω για τα αυτονοητα, δηλαδη να πληρωσουν κι εγω αγχωνομαι να πληρωσω τις υποχρεωσεις μου!!!Δεν γκρινιαζω άλλο, είναι και Δευτερα!!Το Σαββατοκυριακο δεν βγηκαμε από το σπιτι, εκτος από εμενα, που ηρθα λιγο και το Σαββατο και την Κυριακη στο γραφειο!!Χορτασαμε το αντρακι μας και χθες ψησαμε και καναμε και καλα πικ νικ στο σαλονι!!!Το πρωι το καημενουλι το ξυπνησα γιατι επρεπε να ειμαι νωρις στο Δικαστηριο και το πηγα νυστικο και χωρις να το εχω αλλαξει στη πεθερα κι εκεινο να μου λεει «μονο μου θα με αφησεις, μονο μου;;;» και «γιατι πρεπει παλι να δουλεψεις;;;», ενιωσα τοσες τυψεις πρωι πρωι και παραλληλα να του εξηγω γιατι πρεπει να δουλευει η μαμα και ο μπαμπας!!!Χθες του εφτιαξα και το γενεολογικο δεντρο γιατι ειχε κολλησει και ρωταγε τον μπαμπα του, ο παππους σου εσενα που είναι και του αρεσε πολύ!!!Μετα με ρωταγε ο Αποστολης (παππους του αντρα μου) ποιον εκανε, γιατι του ελεγα ο προπαππους ο Αποστολης και η προγιαγια Γωγουλα εκαναν τη γιαγια τη Βικυ, η γιαγια η Βικυ με τον παππου τον Τασο εκαναν τον μπαμπα και ο μπαμπας με την μαμα εκαναν τον Τασουλη!!!Αλλα νεα δεν εχω, ψαχνω ακομα τι να τον ντυσω, θα περασουν οι Αποκριες και εγω ακομα θα σκεφτομαι!!!Δεν θελω σουπερμαν κλπ γιατι όταν θα μεγαλωσει αυτά θα ζηταει, μαλλον για μικυ με βλεπω!!!Του πηρα μονο ένα καπελο καου-μπου και ένα πιστολι και κανει μπαμ, το φυσαει και μετα το βαζει στη πυτζαμα!!!Στα δικα σας τωρα!!!

Μαγδουλα μου, μπραβο σου που αγαπας τοσο πολύ την πεθερα σου!!!Κι εγω θα το ηθελα αλλα δεν με κανει να το νιωθω!!!Να πατε στα Τρικαλα Κορινθιας, στο Πλειαδων γη, εχει και spa, να σκασει και η συμπεθερα σου!!Αν συνεχισει ετσι ο Β να παρεις το μεγαλο βιβλιο των γιατι, ειναι πολύ καλο!!Αχ πως σε προσεχει ο γιος!!!Κουκλος ο γιος, αλλα και ο σκυλος!!!Μακαρι να ημουν σε μονοκατοικια να επαιρνα κι εγω ένα!!!

Χαρουλινι μου, να σου πω για άλλη μια φορα τι κουκλα είναι η κορη σου, θα καταντησω γραφικη!!!Δεν μου κανει εντυπωση για την κακια μαγισσα, κι εμενα ο δικος μου φαν του Κακου Λυκου!!!Το Σαββατο πηγα κι εγω για μπικινι και ρωταγε ο Τασουλης τον μπαμπα του, που παει η μαμα, και λεει παει να φτιαξει τα ποδια της ψηλα στην ενωση!!!!Τι να του πεις κι αυτου!!!!Λογικο να ζηλευει μωρε, εμεις τον ρωταγαμε χθες αν θελει αδερφακι και ειπε ναι, και μαλιστα αγορακι!!!Κατσε να ερθει και να χασει την πρωτοκαθεδρια και θα σου πω εγω μετα!!!Κι εμεις το πουλακι, οπου θελει αυτό το αφηνουμε!!!Ζήλεψα (με την καλή έννοια!!!) τρελλά, μολις είδα που ήσουν, αλλά χάρηκα για εσενα γιατι πραγματικά το είχες αναγκη!!!Μπραβο για τον αντρούλη και να μην σταματησει εδώ, ευχομαι κι άλλες τετοιες εκπληξουλες!!!

Μαρακι μου, κι εσενα τα κοριτσακια σου κουκλακια!!!Πως βγηκαν τοσο διαφορετικες και στην οψη και στη συμπεριφοαρα;;;;Περαστικα για το αυτακι κι ελα από εδώ να φουσκωνεις και για εμας, που με εχει γονατισει ο Τασουλης στο φουσκωμα!!!! Αχ κι εγω πρεπει να κοψω το φαγητο γενικως και τις σοκολατες, παχυνα παλι, ενταξει είναι μονο τρια, αλλα νιωθω σαν μπαλονι!!!Τι λαχταρα πηρες στη καφετερια, εγω ακομα δεν θα μπορουσα να ησυχασω.Θελουμε φωτογραφιες με τα κοτσιδακια κεραιες!!!!Ακου εκει μας ζαλισες!!!!Μην το ξαναπεις αυτό!!!Ο μπαμπας σας ακομα να παρει το δικανο για τον Αντωνακη;;;Εγω ελεγα χθες στον μικρο ιστοριες, ότι όταν θα μεγαλωσει, θα πηγαινει ραντεβου με το κοριτσι του και να μου λεει που θα την παω;;;Του ελεγα στο eat me (είναι το μαγαζι ενός φιλου μας και πηγαινουμε συχνα με τον μικρο) και θα της παρεις πορτοκαλαδα, και να μου λεει τι χρωμα;;;(γιατι συνηθως τον αφηνω μπλε, αλλα εκεινος θελει την πορτοκαλι!!!), αλλα θα πληρωνεις εσυ παντα, ετσι κανουν τα καλα αγορια και να μου απανταει «θα παρω πολλα λεφτα από τον μπαμπα και θα της παρω πολλες πορτοκαλαδες!!!Και συνεχιζα εγω, κι όταν θα μεγαλωσεις πιο πολύ, με διακοπτει και μου λεει «ειμαι μεγαλος, εφαγα ολο το φαγητο μου!!!», θα φερεις μια μερα να γνωρισουμε με τον μπαμπα το κοριτσακι που θα αγαπας πιο πολύ από ολες και το εφτασα μεχρι το γαμο!!!ΜΠΡΑΒΟ για την έξοδο!!!!Σου εύχομαι σύντομα και ταξιδακι για ανανέωση, όπως η Χαρουλίτα!!!Δούλεψε λιγο και αυτό με την μαμα, να μην πιανεται η καημενη και όλα καλα!!!!

Συμπεθερουλα, μπραβο για την έξοδο!!!Ακου γρια στα 28, θα σε μαλωσω!!!!Εγω στα 36 σε λιγο καιρο και κατι φορες νιωθω πιο πιπινι κι από τις νεες, ειμαι και ψωνιο!!!Θα ξαναπαμε σε ένα χρονο και μετα παλι «όταν βγαλει την πρωτη τριχα», ξερετε που, ηταν τα ακριβη λογια του γιατρου!!!Φαινεται τωρα που πιανει η ανοιξη μας εχει πιασει ολες με τα κιλα!!!Τη νοικοκυρουλα νυφη θα κανω!!!Αλλα να ξερεις και ο γαμπρος δεν παει πισω, χθες μαγειρευα και ηταν διπλα μου και μου λεει μαμα θα σου μαγειρεψω εγω, κατσε εσυ!!!Ασε που χθες και προχθες προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου να βαλει σκουπα και επειδη ειχα πει και στον Τασουλη, θα βαλω σκουπα θα με βοηθησεις, ερχοταν και μου ελεγε «μαμα ποτε θα βαλουμε σκουπα;;;» Και το τερας ο αντρας μου, οσο δεν εβαζα σκουπα του ελεγε πηγαινε να δειξεις της μαμας που είναι η σκουπα γιατι δεν θυμαται και πηγαινε ο μικρος και την εφερνε από το δωματιο!!!Αλλα εγω βραχος, δεν εβαλα τελικα!!! Καλε ποσο είναι η αλλαξιερα που ανεβαινει μονη της;;;;Αν προσεχεις, βοηθανε και οι κρεμες, εγω ειχα παρει μια της l\ oreal κι αν την βαζεις κάθε μερα δυο φορες κανει δουλεια, βεβαια εγω κανω και μασαζ και γινεται τελειο το ποδαρακι!!!Και κοκεταρία η μικρή, αλλά σε λαχτάρησε πάλι!!!

Φωτεινουλα, ψηλή και η κορουλα σου!!!Πολυ ωραια η στολη που της πηρες, μπηκα κι εγω αλλα ακομα δεν μπορω να αποφασισω!!!Απο τα σετακια μου αρεσε το δευτερο πιο πολύ!!!Καλοριζικο το δοντακι!!!!

Μητσακο, περαστικα στο Στεφανακο, λαχταρησες κι εσυ. Εγω δεν εχω παρω φωτο του Στεφανακου, γιατι;;;;

Φουφουδελάκι, σε περιμένουμε!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!

Δημοσίευση

Τρεχω αλλα ενα θα σχολιασω μαρουσκακι πεθανα στα γελια με το ονειρο κοριτσαρα μου διχτυωτο λασπες κ σκυλια χαχαχαχα

Θα μπω αυριο σας διαβασα παντως αλλα δεν εχω κουραγια

Συμπεθερα ζηλευω τρελα κ η κορακλα θεα οπως παντα

Αλεξουιτα οντως τα σκυλονια μου ειναι κ σουπερ φυλακες κ απιστευτα υπακουα στον β ακομα κ βαρελακια κυλιουνται στο γκαζον κ τρωνε απο το χερακι του

Ρουλιτσα λατρευω τον τροπο επικοινωνιας σου με τον τασουλη

Δημοσίευση

Καλημερούδια...

Ρουλάκι τι γλωσσοκοπανάκι έχεις και συ....Καλέ αυτός μιλάει σα μεγάλος...Ακου εκεί μαμά έλα σήκω βάλε σκούπα...χα χα.Οι δικές μου την τρέμουν τη σκούπα.Μόλις ακούσουν του βρουμμμμμμ τρέχουν και ανεβαίνουν στον καναπέ ή στα σκαμπώ της κουζίνας.Πολύ γέλιο...Αφού άμα θέλω να ησυχάσουν τρέχω φέρνω τη σκούπα,σαδίστρια mama!!!

Στον παιδικό μας σύγχυσαν ακόμα πιο πολύ χθες.Γιατί ρωτώντας τη δασκάλα τους το μεσημέρι γιατί δε κάνουν πάρτυ αποκριάτικο ανοιχτό και για τους γονείς ένα απόγευμα μας είπε ότι δεν τους βγαίναν οι μέρες.Το Σαββάτο λέει αυτό παντρεύεται η μια δασκάλα,τη Κυριακή είναι η αποκριάτικη γιορτή της κόρης της δικής μας δασκάλας και το άλλο ΣΚ οι αποκριάτικες γιορτές των παιδιών της διευθύντριας.Και φυσιολογικά της λέμε :μα καλά τα δικά σας παιδιά θα κάνουν γιορτές σε δημόσια σχολεία και θα πάτε να τα χαρείτε και μεις που σας πληρώνουμε κιόλας δε δικαιούμαστε να χαρούμε τα παιδιά μας σε μια σχολική γιορτή;;;Εντάξει δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά αυτά τα μικρά μένουν...Και στη τελική ας το καναν μια καθημερινή απόγευμα γιατί έπρεπε ΣΚ;;;Και μου λέει μα δε θα είναι κλειστή η γιορτή μπορείτε να έρθετε,δε μπορείτε λέει να πάρετε μια ώρα άδεια από τη δουλειά σας;;;Κουφαθήκαμε βασικά...Δηλαδή θα ζητήσω μια ώρα άδεια για να πάω στην αποκριάτικη γιορτή του σχολείου ενώ δε δίνουν ούτε μια ώρα για να πάμε στο γιατρό;;;Τέλος πάντων υγεία...έτσι κι αλλιώς θα πάμε σε πάρτυ που θα κάνει ο παιδότοπος.

Μπειτε καλέ και οι υπόλοιπες...

Ρουλίτσα σου προωθώ αμέσως φώτο και Mail Μήτσης...

Φιλιά!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!

Μολις γυρισα απο το δικαστηριο, σήμερα ημουν Μεγαλόπολη, (εκτελω και μεταφορες αν θελετε με τοσα περα δωθε!!), προσπαθω να ξεχασω την πεινα μου, γιατι σημερα αρχισα να προσεχω, τελος οι σοκολατες και το βραδυνο, πρεπει να παω σουπερ μαρκετ και να παω να παρω το γλωσσοκοπανακι μου απο την γιαγια!!!Το βραδυ που γυρισα απο το γραφειο, τους βρηκα μπαμπα και γιο να παιζουν ενα παιχνιδι στο playstation και ο ενας επαιζε κιθαρα και ο αλλος ντραμσ, ηρθα κι εγω και επιασα το μικροφωνο και γελασαμε πολυ!!!Το βραδυ σηκωθηκε τρεις φορες ο μουργος, τις δυο πηγα εγω και ελεγα παραμυθια 5 η ωρα το πρωι και την τριτη ο αντρας μου!!!Εγω θα τον επαιρνα στο κρεββατι αλλα φωναζει ο αντρουλης, οποτε πηγε εκεινος, αλλα θα κουτουλαει παλι γιατι σημερα εχει μαθημα μετα την δουλεια μεχρι τις 9 το βραδυ!!!Αλλα νεα δεν εχω!!!

Μαρακι μου, σ' ευχαριστώ για τις φωτογραφίες, μωρε ολα τα παιδακια της παρεας μας ειναι κουκλακια!!!Οντως πολυ χαζο αυτο που δεν κανουν γιορτη για τα παιδακια και τους μεγαλους και πληρωνονται κιολας αρκετα. Εκει που λεω να στειλω εγω τον Τασουλη, εχουν (δεν ξερω βεβαια τωρα λογω κρισης αν τα εχουν κοψει) μεχρι και ημερα του παππου και της γιαγιας και πηγαιναν μονο εκεινοι χωρις τους γονεις, απο τον Απριλιο που θα τον στειλουμε θα σας πω!

Μαγδούλα μου, σ' ευχαριστω!Η πλακα ειναι οτι μπορει να σε ζαλισει ανετα απο την πολυλογια του, με τους ξενους μονο μερικες φορες θα μιλησει!

Οι αλλες που είστε, ε;;;;

Φιλακια!!!

Δημοσίευση

ANTI NA KOIMHΘΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΗ ΜΕΙΝΩ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΑ ΧΙΧΙΧΙΧ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΝΥΦΑΔΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ να πρωτοσχολιασω στο παρτυ στης μαγισσες αμαζονα παντου ειναι μια κουκλα ειδικα αυτα τα μαλλακια της ειναι αγγελουδενια..

οσο για σενα λυσαρα συμπεθερα καλοπερασες εσυ πολυ χαρηκα μαναρι μου σου αξιζε οι φωτο δειχναν πολυ ειδιλιακες..

εμεις θα παμε καπου 3μερο της 25ης ακομα ψαχνουμε ανυπομονω εμεις θα παρουμε κ το ζουζουνακο μαζι.

αλεξουκω μου οντως κ ο εκτωρας κ η κριστη ειναι πολυ φιλικα με τον βασιλη παιζουν κυλιουνται στο γκαζον κ του φερνουν πισω οτι τους πεταει με ξενους δεν ειναι φιλικα λογω εκπαιδευσης τους(τα εχουμε κ σαν φυλακες)παρα μονο αν ο ξενος συνοδευεται απο εμας...αυτο βεβαια το καθοριζει η καθε οικογενεια αν μπεις pets academy απο κει πηραμε τον εκτωρα θα μαθεις πολλα η κριστη ηταν δωρο γαμου απο την κολλητη μου οταν γεννησε η δικια της λυκοσκυλινα κ αυτη καθαροαιμη με pedigree ετσι αποφευγουμε ενα μεγαλο ποσοστο κληρονομικων ασθενιων.

μπηκα κ στο μπλογκακι σου μα τι πανεμορφα ειναι ολα οσα φτιαχνεις εχεις τοσο μεγΑΛΟ ταλεντο τα θελω οοοοολα!!!!

Δημοσίευση

ρουλιτσα δυνατο come back k πολυ το χαρηκα παρλαπιπας κ ο δικος σου κ μενα γλωσσα δε βαζει ολη μερα σημερα ομως ηταν ανορεχτος πολυ ησυχος κ ζεστος κατι σαν δεκατα μαλλον θα αρρωστησει :cry::cry::cry::cry::cry:

στολη ουτε εγω εχω βρει μονο το δικο μου δεν θα χει σνιφφφ η φωτεινουλα μου πε να του ταξω τιποτα μπας κ αν κ ειναι κ παλιομουτρο κ δεν ξερω αν θα πειστει στανταρ..

εμενα παλι μπαινει καμια φορα ξαφνικα στο μπανιο μιας κ δεν κλειδωνω για ευνοητους λογους μη σκαρφαλωσει να ακουω κ τις προαλλες φοραγα σερβιετα κ μου κανει μαμα γιατι φορασ κ συ παμπερ εσυ εισαι μελααααλη

κ εγω τωω ολο το φαι κ σε λιγο δε θα φοαω ουτε γω να το βγαλεις αμεχιως...

Δημοσίευση

μαρουσκακι τα του παιδικου σας δεν μου αρεσουν καλα τοσο κοπο κανει να παρουν δυο πορτοκαλαδες δυο ποπκορν κ ενα σιντι ενα απογευμα να χαρουν τα παιδακια κ οι γονεις νομιζω πολυ εχουν βρει πατημα την κριση παντως κ την βγαζουν μια χαρα..

ο καινουριος στη δουλεια με πηρε χτες μες την τρελη χαρα οτι αρρωστησε κ θα λειψει τρεις μερες τι χαζουλης ουτε λιγο να το παιξει αρρωστος εγω παντως ειπα στον προισταμενο οτι τον ακουσα χαλια στο τηλ ;););)

ενας κ μονο λογος που θελω να παει ο β παιδικο ειναι οι γιορτες κ η κοινωνικοποιηση κ εσυ μου λες τις κοψαν κ αυτες... :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

φωτεινακι μου μεγεια το δοντακι κ η μικρη της ινας εβγαλε πατε παρεουλα κ στεκεται ορθια κ στην κουνια για λιγο κ πεφτει..

αλεξ αναλαμπη εκαν τα παν κεικ την κυριακη που χαν ερθει κ η ανιψιες κ ηταν κ τα πεθερονια αναρπαστα πανευκολα κ πεντανοστιμα τα τσακισανε!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...