Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• χαχα όντως! Είναι περίεργος ο μήνας.. αλλά θα έχει κρύο όπως και να χει δεν είνα για κοντομάνικα ή ψιλά πιστεύω.. Πάντως είπαν το Φλεβάρη θα κάνει πολύ κρύο τώρα για Μάρτιο δε ξέρω αλλά δε θα διαφέρει κ πολύ.. 
    • Ναι μωρέ δεν έχω κάτι να χάσω.. αν δεν διατίθεται οκ όπου με βάλουν σιγά..
    • Καλημέρα Ειρήνη, αν η γραμμή βγήκε μέσα στο χρόνο που λέει το τεστ τότε ναι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. Αν έχεις καθυστέρηση ή περιμένεις επανέλαβε ένα την ημέρα που περιμένεις ή ακόμη καλύτερα κάνε μια χοριακή κ εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!
    • Σοφία μου έτσι όπως τα βλέπω τα τεστάκια σου είναι πιθανόν να είχες πικ στις 26-27. Γιατί δεν έκανες αυτές τις 2 μέρες για να είσαι σίγουρη? Συνέχισε τα τεστάκια κ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο 😉 Κορίτσι μου τι ωραία νέα!!! Με το καλό να ακούσετε κ καρδούλα🙏😊
    • Καλημέρα κορίτσια!!!!    εγώ τελικά είχα χθες γιατρό (νόμιζα σήμερα 😜) κ ευτυχώς το είδα έγκαιρα κ πρόλαβα!    37+5 χθες 3.5 κιλάκια πάλι πάτησε λίγο φρένο μου είπε ο γιατρός αλλά εδώ κ μήνες παρατηρούμε ότι μια βάζει πολύ βάρος μια σταματάει λίγο. Ανεβοκατεβαίνει στην καμπύλη αλλά μου είπε δεν πέφτει κάτω από το 50% άρα είμαστε οκ (τώρα είναι στο 75%).    εγώ έχω πολλά σημάδια ότι πλησιάζει ο τοκετος (διάρροιες, συσπάσεις ανακονιστες αλλά επώδυνες, Βλέννη, nesting, απώλεια βάρους  κτλ) κ παρότι παίρνω μαγνήσιο στο καρδιοτοκογραφημα χθες είχα συσπάσεις 80αρες επώδυνες. 😬😬😬Έχουμε φύγει δλδ από τις Braxton πια 😂😅   Εχω κόψει το περπάτημα εδώ κ μια εβδ δν βγαίνω από το σπίτι γιατί εχω κ τα παιδιά άρρωστα κ ήθελα να «καθυστερήσω» λίγο την διαδικασία. Τώρα θα δούμε πως θα πάει. Το θετικό είναι ότι δν έχω ακόμα διαστολή αν κ ο τράχηλος έχει εξαλειφθεί κ το μωρό έχει εμπεδωθεί. Αλλά ως τρίτος τοκετός δεν λέει κ κάτι αυτό γιατί όλα γίνονται πολύ πολύ γρήγορα στο σώμα από ώρα σε ώρα.     Μου είπε θα με δει σε 2 εβδ πάλι αλλά δεν πιστεύει ότι θα φτάσουμε εκεί.    οπότε τώρα απλά αναμένω πότε θα ξεκινήσει ο τοκετός να πάω στο μαιευτήριο 😍   Θα ήθελα να φτάσω 39 εβδ. Μακάρι 🙏🏼 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...