Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ να σου πω δεν κάνω τίποτα από αυτά.  Ούτε στο πρώτο έκανα. Βέβαια τώρα όλη μέρα είμαι στο πόδι κ στο σήκω σήκω κάτσε κάτσε,  και σήκωνε τον 1.5 χρονων μικρό μου. Δεν θέλω να γεννήσω ακόμη ίσως γ αυτό δεν ρώτησα τίποτα τον γιατρό για περπάτημα ακόμη κ σεξ που λένε 🤣 θέλω να πάρει κ άλλο βάρος κ μου έχει μείνει έτσι άγχος μην γεννηθεί τώρα κ είναι πολύ μικρούλης 🥺 αλλά αυτά όλα μόνη μου δεν μου είπε κανείς να κάνω ή να μην κάνω κάτι 😜 Πήγαμε λοιπόν στον γιατρό για να κάνει ντοπλερ πάλι τις ροές,  να δει το αμνιακό κ τον πλακούντα. Όλα καλά μια χαρά κ σε συνδυασμό με το χθεσινό καρδιοτοκογραφημα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα ακόμη. Θα πάω για ένα ακόμη καρδιοτοκογραφημα το Σάββατο ( αν θέλω μου είπε) κ τρίτη θα πάω πάλι στον γιατρό για έλεγχο αυτών που κάναμε κ σήμερα + μέτρηση βάρους.  Στην ουσία μου είπε έλα την άλλη τριτη κι ανάλογα πώς είναι τα πράγματα βλέπουμε τι θα κάνουμε. Θα είμαι 38 ακριβώς. Ελπίζω να είναι όλα καλά κ να πάρω λίγο ακόμη από τον μήνα.  Εκτός αν ο μικρός έχει αλλα σχέδια 😜
    • Καλησπέρα, εγώ προσωπικά το στυβω και το βάζω στον πολτό με τα αλλά φρουτα γιατί είναι σκληρή η διαφανη φλούδα και φοβάμαι ότι δεν θα είναι εύπεπτη.
    • Καλησπέρα σας κορίτσια τι κάνετε ;;   Εμείς επισκέφθηκαμε το γιατρό για υπέρηχο 13/2 και μας είπε ότι η περιφέρεια της κοιλίτσας του μωρού είναι κάπως μεγάλη...μίλησα με ενδοκρινολόγο ...το σάκχαρο είναι οκ γενικά κάνω υπογλυκαιμία το παρακολουθώ όμως σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ;
    • Κορίτσια καλησπέρα! Ως πιο έμπειρες στη σίτιση των μωρών σας θέλω τα φώτα σας! Ο μπέμπης είναι 5 μηνών κ ξεκινήσαμε φρούτα. Έχει φάει μέχρι στιγμής μπανάνα, μήλο και αχλάδι. Τώρα είναι να μπει το πορτοκάλι. Εσείς το κάνατε χυμό πρώτα ή το βάζατε απευθείας με τα άλλα φρούτα να πολτοποιηθεί;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...