Μετάβαση σε περιεχόμενο

Utrogestan και crinone


Recommended Posts

Γεια σας,

Μόλις μπήκα στην 12η εβδομάδα εγκυμοσύνης και από την πολύ αρχή μέχρι σήμερα παίρνω ένα κολπικό υπόθετο προγεστερόνης με απλικατέρ crinone και ένα utrogestan των 200 το βράδυ. Το πρήξιμο ήταν τεράστιο από τις πρώτες εβδομάδες σε σημείο που να φουσκώνει αρκετά η κοιλιά μου. Έχω χτυπήσει άνετα το 3κιλο.

31 του μήνα τα σταματάω και θα ήθελα να ρωτήσω και άλλες κοπέλες που έπαιρναν κάτι παρόμοιο, αν έχω ελπίδες να φύγει έστω και λιγο το πρήξιμο μόλις τα σταματήσω. Γιατί λένε πως η προγεστερόνη προκαλεί κατακράτηση, πρήξιμο και τέτοια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου vivima,

εύχομαι με το καλό και να πάνε όλα καλά..δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πρήξιμο θα έχεις απο εδώ και στο εξής συνέχεια έστω και αν σταματήσεις τα utrogestan...πρέπει να το συνηθήσεις..ειδικά τώρα αφού έκλεισες και το πρώτο τρίμηνο..υπομονή!! άντε να υποχωρήσει ελάχιστα το πρήξιμο αλλά μην περιμένεις καμιά δραματική διαφορά...εγώ έπαιρνα utrogestan στην πρώτη μου εγκυμοσύνη γιατί είχα πάθει αποκόλληση αλλά το πρήξιμο εξακολουθούσε...προσπάθησε να πίνεις πολύ νερό και να μην καταναλώνεις αλάτι...θα βοηθήσει κάπως την κατάσταση..όπως και να έχει πάντως προσπάθησε να το δεις από την θετική του πλευρά...οι αλλαγές στο σώμα μας όσο προχωράει η εγκυμοσύνη είναι αναπόφευκτες!! καλή εγκυμοσύνη να έχεις!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

ευχαριστώ για την απάντηση.

Για να δούμε, αν πρήζομαι έτσι από το 1ο τρίμηνο φαντάζομαι στο 3ο τι με περιμένει... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...