Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα

μετα απο την αποτυχημενη εξωσωματικη που ειχα κανει απεφευγα να μπω σε φορουμ που μιλουσε για μωρα αλλα σημερα χρειαζομαι την βοηθεια σας ....

εχουν περασει δυο χρονια απο τοτε και η μονη εξηγηση που εχω παρει ειναι αυτη της ανεξηγητης υπογονιμοτητας ....

βασικα εχω καθυστερηση ...εχω συμπτωματα πως θα αδιαθετησω (πονοι στην μεση , πονακια στην κοιλια )αλλα εχω σταθερο κυκλο 26-28 ημερων εδω και χρονια και τωρα εχω φτασει στις 34 μερες ...

δεν τολμαω να κανω τεστ γιατι φοβαμαι το αποτελεσμα οσο καια ν ακουγεται χαζο ...

και σημερα το πρωι ξυπνησα με πονολαιμο , πονους στα κοκαλα και 37,5 πυρετο ...

αν ειμαι εγκυος πειραζει να παρω αντιπυρετικο ?.....

μηπως η αυξημενη θερμοκρασια δημιουγησει προβλημα ?....

ξεχασα ο πυρετος ειναι καρφωμενος στο 37,5 εδω και ωρες ...ουτε ανεβαιανει ουτε κατεβαινει ....

ευχαριστω εκ των προτερων ....

Δημοσίευση

Αχ μακάρι βρε κουκλίτσα μου να σαι έγκυος.Κάνε μεθαύριο μια χοριακή.Το καλύτερο εύχομαι.Όσο για τον πυρετό πάρε κανα deponaki,Και έγκυος να σαι δε θα κάνεις κακό στο έμβρυο,θα ανακουφιστείς κιόλας.

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!

ευχομαι ειλικρινα να εισαι εγκυουλα......

το 37,5 δεν ειναι πυρετος......

ειναι ομως μια θερμοκρασια που θα μπορουσε σε συνδιασμο με την καθυστερηση να κρυβει ενα σπορακι :x

περιμενουμε νεα σου ;):)

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες .... :)

βασικα επειδη ανεβασα 39 εκανα το τεστ για να μπορεσω να παρω κανενα πιο δυνατο αντιπυρετικο ....

αρνητικο ηταν τελικα αν και η περιοδος δεν εχει εμφανιστει ακομα .....

αν καθυστερησει πολυ ακομα θα παω στον γιατρο μηπως εχω καμια κυστη ....

απογοητευτηκα η αληθεια ειναι αλλα κατα βαθος το ηξερα ....θα ηταν θαυμα αν μετα απο τοση ταλαιπωρια εμενα φυσικα ....

ομως ξερετε τι λενε ...η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ... ;)

Δημοσίευση

Περαστικά σου...πολύ καλά έκανες που έκανες το τεστ.Δε πειράζει...με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρεις.Και πίστεψε με όταν γίνει αυτό δε θα σε νοιάζει ούτε ο τρόπος που έγινε ούτε φυσικά και θα θυμάσαι όσα πέρασες όταν κρατήσεις το αγγελόύδι σου αγκαλιά.Μιλαώ εκ πείρας...Εκει που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θα ρθεις...

Δημοσίευση
Περαστικά σου...πολύ καλά έκανες που έκανες το τεστ.Δε πειράζει...με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρεις.Και πίστεψε με όταν γίνει αυτό δε θα σε νοιάζει ούτε ο τρόπος που έγινε ούτε φυσικά και θα θυμάσαι όσα πέρασες όταν κρατήσεις το αγγελόύδι σου αγκαλιά.Μιλαώ εκ πείρας...Εκει που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θα ρθεις...

ευχαριστω πολυ αλλα η αληθεια ειναι πως φοβαμαι τοσο πολυ που το αναβαλω συνεχως και δυστχως τα χρονια κυλανε εις βαρος μου .....

μπηκα ηδη στα 38 ....

τελικα ενας μ@@@ γιατρος μπορει να δημιουργησει πολυ μεγαλο προβλημα ....

Δημοσίευση

Να μη φοβάσαι τίποτα..Πάρε το χρόνο σου βρες ένα γιατρό να εμπιστεύεσαι να σε καθοδηγήσει σωστά και προχώρα...Τσαμπουκά χρειάζεται και αυτοπεποίθηση,να λες εγω θα τα καταφέρω ο κόσμος να χαλάσει...

Δημοσίευση

δεν το εχω και πολυ με τον τσαμπουκα ....απογοητευομαι πολυ ευκολα δυστυχως και αυτο με κανει να καθυστερω αποφασεις .....

ασχετο ....

εγω ακομα περιοδο δεν εχω δει και παρα το αρνητικο τεστ δεν εχω καθολου συμπτωματα ....

εχω ομως καποιες βλεννες διαφανες σαν να εχω ωορηξια ....

να φταιει ο πυρετος ?...

μηπως να εκανα και μια χοριακη καλου κακου ?...κοντευω 38 μερες ....

Δημοσίευση

θα σου πρότεινα να κάνεις μια χοριακή να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. 38 ημέρες είναι πολλές οπότε κάνε το να ηρεμήσεις..για το θέμα του γιατρού, θεωρώ ότι είναι ότι πιο σημαντικό. Έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες. Μην απογοητεύεσαι - κυνήγησε το και όλα θα γίνουν!!

Δημοσίευση

Και γω 43 μέρες κύκλο τώρα από 9/12 τελευταία περίοδος αλλά είναι γνωστό το φαινόμενο για μένα λόγω πολυκυστικών...Εχω κάνει και δίμηνο να δω περίοδο.Και γω θα πρότεινα μια χοριακή πάντως πριν πάρεις οποιοδήποτε σκεύασμα για να έρθει περίοδος.πχ primolut δε ξέρω αν τα ξέρεις.Δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από ένα 20€.

Δημοσίευση

εγω φανταζομαι πως φταιει ο πυρετος για την καθυστερηση απλα αμνησυχω λιγακι παραππανω γιατι δεν ειμαι συνηθισμενη σε τετοια νουμερα ....

ακομα και οταν αλλαζω κυκλο νωριτερα μου ερχονται οχι αργοτερα ....

θα περιμενω και σημερα και αυριο παω στο μικροβιολογικο να κανω την εξεταση ....

ευχαριστω πολυ ....

eugeniafrapa....ειναι οντως μεγαλο θεμα αυτο του γιατρου ...εγω εχω χαλασει πολλα χρηματα χωρις λογο οπως αποδειχτηκε και με εβαλε να παρω πολυ μεγαλες ποσοτητες φαρμακων και το αποτελεσμα ?....να μην με παρει καν ο ιδιος να μου πει πως η εξωσωματικη δεν επιασε ....

τωρα σε οποιον και να παω νομιζω πως με κοροιδευει ....

τι να πω ?....μαλλον παρα ειμαι "ευαισθητη "....

Δημοσίευση

Δεν παραείσαι ευαίσθητη..όταν καείς στον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι.. Καταρχήν θα σου πρότεινα να μην έχεις άγχος - είναι το χειρότερο σπερματοκτόνο που υπάρχει..ψάξε βρες έναν καλό γιατρό και όλα θα γίνουν σιγά σιγά

Δημοσίευση

πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο και μου ειπε να κανω ενα ακομα τεστ για να οριστικοποιησουμε οτι ειναι αρνητικο μηπως ηταν νωρις για το προηγουμενο ...

δεν εχω κανει κατι ακομα αν και δεν εχω περιοδο γιατι αρωστησε ο μπαμπας μου και ειμαστε στα νοσοκομεια ....

λογικα δεν ειναι τιποτα απλα απορυθμηστηκε ο κυκλος μου με την ιωση και τωρα με την στεναχωρια ....

αν καταφερω να βρω λιγο χρονο να το κανω θα σας ενημερωσω ...

πειραζει που εχω μια ψευδαισθηση πως ισως προσπαθει να κρατηθει κατι ?...

Δημοσίευση

εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια χοριακή να ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει...

περαστικά στον πατέρα σου και να έχετε και οι δυο σας υγεία και πολύ πολύ σύντομα να του ανακοινώσεις τα πιο ευχάριστα νέα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...