Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα...

Ντομ μην ανησυχεις γιατι ειναι χειροτερα...

επρεπε να κατσεις σπιτι ..να παρεις χαρτι αδειας..φουσκωσε τα και λιγο...ειναι τα ευγενη ψευδη αυτα...

ολα καλα θα πανε εννοειται... :D:D

Μαρια εγω δεν εχω κανει τιποτα...η μανα μου με πρηζει να παμε να αγορασουμε πετσετες σεντονακια καινουρια και τα σχετικα , οχι οτι δεν εχω απο τον Θ αλλα για το καλο λεει και βαριεμαι...\

θα παραγγειλω απο ιντερνετ μου φαινεται :lol::lol:

χθες απεσυρα 18 ζευγαρια καλτσες που δεν ερχονται πλεον στον μικρο :mrgreen: ...σωζεσαι πολυ απο τα εξοδα στο 2 παιδι παντως...

Ελενη καλη περιποιηση να εχεις... :D:D

Νανα ολα καλα με τον Ανθιμο... :D:D

εμεις τα ιδια...ευτυχως συνεχομενος υπνος 11-7.30 εγω ξυπνησα αρκετες φορες γιατι ολο κατι μου εφταιγε..ειχαμε δει νωριτερα και μια νορβηγικη ταινα περιπετεια και ειχα ενταση...

εχει διακοπη νερου---ο,τι σιχαινομαι περισσοτερο..---!!!!κατι φτιαχνουν στο δικτυο...μολις που ειχα προλαβει να κανω νεροχυτη...τα κακα της επαρχιας..

Αλεκα ο Βολος μας αρεσει παρα πολυυυυ!!!ειναι ανετη πολη και για παιδια!!!και με φοβερους μεζεδες :lol::lol:

Ντομ ξαναλεω πηγαινε σπιτι!!!

• Απαντήσεις 940
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...

Ντομ γρήγορα χαρτί γιατρού για επαπειλούμενη και κάτσε λίγο ξάπλα...Τραβάς τόση κούραση με τα μεγάλα κάτσε και λίγο τώρα που είναι αρχή.Και γω λόγω εξωσωματικής μέχρι και τον τρίτο έπινα μια τσάντα φάρμακα και Utrogestan και salospir και άλλα δε τα θυμάμαι.Όλα καλά θα πάνε...

Vag τα υπόθετα μήπως έπρεπε να τα χεις ψυγείο;Έχω μια αίσθηση ότι τα φυλάμε ψυγείο αυτά.Για δες στις οδηγίες πριν ξεκινήσετε τα παράπονα στον φαρμακοποιό.Έχεις δίκιο για τις κουκουβαγιομάνες,το χω παρατηρήσει και γω.Όλες πιστεύω γινόμαστε που και που με τα καμάρια μας....

Marker τόσο φρίκη τα τρία σας με τις ιώσεις;;;Και ο άντρας μου με αυτη την ιγμωρίτιδα ταλαιπωρείται μέρες,zinadol και προχωράμε...Τα μικρά μου ευτυχώς καλά....

Ελένη πω πω μια περιποιημένη μαμά που θα αντικρύσουν τα γιοκαρίνια σου...Και γω καμάρι που το χα όταν γέννησα.Περπατούσα στο διάδρομο και άκουγα τις μαιές να λένε αυτή που έκανε τα δίδυμα το πρωί φυσιολογικά...Και κοπέλες ήρθαν στο δωμάτιο άγνωστες να τους πω την εμπειρία μου.Θεά ένιωθα σας λέω...χα χα

Θα το ξαναζούσα άνετα...

Σωσώ ελπίζω να μην έχει κάτι η Μαρθούλα,να ταν τυχαίο.Εμένα η μια τρελαίνεται και λολολάτες....ειδικά για kinder delice που λέτε.Η άλλη πάλι δεν είναι τόσο του γλυκού...

Χρυσούλα και Νανά συνεγκυούλες φιλάκια!

Δημοσίευση

καλημερα..μυξες τελικα...φακ..

θα παμε κεντρο..με μαρθα..

το σπιτι ασκουπιστο,,,δε πειραζει..

ντομ εννοειται αναρρωτικη..δε το συζητω..

αλεκα πως παει η κορη με το χερι;;νανα...δεν ηρθε τιποτα ακομσ..

μαρκερρ αντιβιωση;;μαλακια..τι να πω..

σημερα θα δωσω φιστικς πρωτη φορα..εσεις εχετε δωσει;;

μαλλον την επιασε κοψιμο απο το κιντερ..γτ ελεγε ποναει η κοιλια μου κ πηγαινε για κακα..

Δημοσίευση

χρυσουλα εχω και εγω πολλα για μαζεμα αλλα δεν κουναω βαριεμαι να τα μαζεψω

ρε συ απο τετοια ειμαι φουλ ακομα και απο πετσετες

δεν ξερω -πραγματικα ουτε για το καλο δεν θα αγορασω - 5 σεντονια εχω και εχω χαρισει ακι 3 σελτεδακια κλπ φουλ πραγματικα

για το καλο κανα εσωρουχο και κανα καλοκαιρινο θα παρω γιατι λογικα δεν θα του πηγαινουν - ειανι αλλη εποχη

καλα μαρντ και εγω θα σε κοιτουσα με ευλαβια εαν μαθαινα οτι ειχες γεννησει διδυμα φυσιολογικα- μπραβο ακι στο γιατρο σου δεν το συζηταω - εμανα ουτε να το αναφερω δεν με αφηνε οχι να το συζητηζω για φυσιολογικα :lol:

πραγματικα τι κανετε οταν εχουν μυξα και δεν σας το γυριζουν σε βροχικα; εγω οση μυξα και εαν βγαλω με τον ορο 99ο/ο θα παρουν αντιβιωση οτ γυριζουν αμεσως σε βροχιτιδα

δινεται τιποτα αλλο;

σωσω φισκις εχω δωσει -οχι γα μεσημεριαν καθαυτου αλλα γαι απογευματινο

μια χαρα το εφαγαν τους αρεσε

καλο μποτε Ελενη - ολο θα μπικινι θα το παρεις; ενημερωτικα ρωτα γιατι πριν γεννησω το σκεφτομαι αν το κανω ενα μπραζιλιαν να μην εχω ξυρισματα :D

Δημοσίευση

σωσώ ο δικός μου ξετρελαίνεται για ξηρούς καρπούς!!!

εγώ αγόρασα κάποια πραγματάκια για το καλό.

θέλω να κατεβάσω και τα ρούχα του Α για να διαλλέξω.

περιμένω τον Π να ταχτοποιήσει τα εργαλεία του έτσι ώστε να αδειάσει μια ντουλάπα και να ξεκινήσω το ταχτοποίημα.

εμένα το μόνο που μου λείπει είναι ένα παρκοκρέβατο.

και να ρωτήσω... θα αγοράσετε καινούριο στρώμα για το νέο μπεμπέ;

σωσώ περιμένουμε το μέηλ με τις λεπτομέρειες.

Δημοσίευση

egvδεν αγορασα καινουργιο στρωμα..παιδια βλεπω το βιντεο της μητερας του βρεφους..θα σας βαλω στο λινκ..μιλησε στην στεφανιδου..δεν ξερω τι να πω!!

εγω μονο ορο κανω!!

αληθεια νανα τρωει ξηρους καρπους;;

αληθεια;;ΕΜΕΝΑ με τιποτα...μονο αποξηραμενα..σταφιδες,μουρα, παπαγιες..

παιδια κα γω δε πηρατιποτα για το νεομ πεμπε..δε χρειαστηκε..

αυτο που λενε για το καλο κ τετοια..δε το εκανα!!

Δημοσίευση

Και γω fishsticks έχω κάνει στο φούρνο με λαδόκολλα όχι τηγανητά δε ξετρελλάθηκαν τα μικρά ούτε εγώ που δοκίμασα πρώτη φορά,δε μου κανε γεύση ψαριού.Πιο καλά μου τρώνε το μπακαλιαράκι στη σούπα μαδημένο.Καλές όμως και οι εναλλαγές.

Marker εγω ορό έχω οδηγίες από το γιατρό να τους κάνω και otrivin με caragon μέχρι 7 μέρες για να ανοίγει η μύτη να κατεβαίνει η μύξα.Μέχρι στιγμής φτου φτου καλά τα πάμε έτσι.Αν δοκίμαζες το παιδικό Physiomer μήπως έχει καλύτερα αποτελέσματα ή να εξέφραζες και στο γιατρό την απορία σου.

Δημοσίευση

κοριτσια τελειο το μαλλι...

μαρκερ κανεις δεν κανεις μπικινι παλι θα σε ξυρισουν στο νοσοκομειο για να ειναι καλυμενοι...

φισ στικσ δεν εχει φαει η ειρηνη..

εγω τα τσακιζω συνεχεια.....

η κορη μου τρελενεται για τα φυστικια...

περαστικα στα αρρωστουλια....

λεω να την πεσω για να ξεκουραστω λιγακι....

τα πλευρα βεβαια νιωθω οτι ειναι σπασμενα....

χθες στον υπνο μου φωναζα λεει ψυχραιμια....

ο ανδρας νομιζε οτι μου σπασαν τα νερα.....

οσο για την μυτη αν κανω συνεχεια ορο δεν το γυριζει σε βροχιτιδα...

αλλα καθε παιδακι ειναι διαφορετικο....

Δημοσίευση

γεια σας :D:D:D

τι κανετε?

μπηκα να ευχηθω στη ελενη με το καλο να φερει τα αντρακια της..

δευτερα γεννας? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι καλα...

με το καλο κ σε ολες τις εγκυουλες..

ρε γωγω η κορη σου δε ειναι φυσιολογικη ;);) μα δε τα τσακισε? :shock::shock::shock:

φιλια

Δημοσίευση

χαλια-χαλια και παλι χαλια!

μαλλον με επιασε η ιωση των παιδιων κανονικα!

ειμαι μπουκωμενη τελειως και το στομαχι μου το νιωθω καπως!

και φυσικα ο αντρας μολις ειπα οτι δεν ειμαι καλα....λεει... και εγω τοστομαχι μου δεν το νιωθω καλα!

ε, οχι ρε φιλε! ασε με να αρρωστησω μια φορα!

περασα ενα βραδυ παρτυ!

ο αντρας νυχτερινος...

κατα τις 3 φωναζει η ΜΑριαννα.... παω ηταν μπουκωμενη πολυ και πνιγοταν και ηθελε να βηξει...

δεν ηθελε ουτε οτριβιν οιυτε τσισα ουτε εμετο...

την επεσε για νανι...

σε δυο λεπτα τα ιδια...

λεω δε θες εμετο;; ΟΧΙ! να φωναζει...

την τσακωνω και την παω στο μπανιο και την κραταω διπλα στη λεκανη γιατι πηγενε να αποδρασει...

τελικα προσπαθουσε να βηξει και εκανε 2 φορες εμετο...

ολα καλα μετα ηθελα να κοιμηθει...

σε μιση ωρα αουω πνιγηρο βηξημο... τρεχω στη ΜΑριαννα αλλα ηταν ο Σπυρος!

τον τσακωνω και τον τρεχω στο μπανιο. ειχε ηδη κανει ελαχιστα σοτ κρεβατι και λιγο στο χωλ στη διαδρομη... και συνεχισε στη λεκανη... και σκουπισε το στομα με το μανικι της μπιτζαμας! αρχιζω να τον ξεντυνω και ακουω τη ΜΑριαννα... μαμα και εγω θελω εμετο!!!! τη λεω παρε το μπολ(της ανεβασα ενα νωριτερα) και κανε εκει και ερχομαι! και καταληξαμε και οι τρεις γυρω απο τη λεκανη!

παω να καθαρισω το χωλ και φωναζει η Μαριαννα τσισαααα!!! μεχρι να παω της ξεφυγαν λιγα πανω στο χαλακι του μπανιου!

τους ξεντυνω ολα τα χωνω στο πλυντηριο τους αλλαζω, αλλαζω και σεντονια και βαζω πληση επι τοπου!

απο την υπερενταση και το να ακουω αν κοιμουνται καλα πηγε 6 για να με παρει ο υπνος!

και 7:30 ο Σπυρος ξυπνησε και 8 η Μαριαννα!

ο Σπυρος ξαναεκανε εμετο το μεσημερι γιατι εφαγε κιντερ.

πηγαμε στη γιατρο παλι, φυσικα, αλλα δεν ειδε κατι ανησυχιτικο...

τα κλασσικα... ολα κοκκινα...

η Μαριαννα στα τελειωματα...

Ελενη μια χαρα θα τα καταφερνεις και εσυ. πιστεψε με! μετα θα τα σκεφτεσαι και θα γελας....

προς το παρον... με το καλο!!!!

Θουλη τελειο το τικρακι για το 3ο! με το καλο!

κοριτσια.... σας αφηνω....

να δω πως θα βγει η νυχτα...

Δημοσίευση

καλημέρα!

θούλη με το καλό το 3ο!

κοίτα να είναι κορίτσι για να παίρνουμε κι εμείς θάρρος!!!

χαχαχα!!!

βαγκ, κι ο δικός μου το κάνει αυτό.

δεν προλαβαίνω να πω ότι είμαι άρρωστή ή κουρασμένη ή πονάω κάπου...

θα έχει ακριβώς το ίδιο και σε χειρότερο βαθμό...

μα πόσο εκνευριστικό είναι;

χαχαχα!!!

γιατί τόσοι εμετοί;

ταλαιπωρήθηκαν τα μωρά...

Δημοσίευση

καλημερα...

πω ρε βαγκ μονο που τα περιγραφεις ειναι τρελαααααα...

και να φανταστεις πιστευω οτι εισαι απο τις τυχερες που εχει καλοβολα διδυμα...

νανα ο ανθιμος τι κανει????

του περασε??

η μαρθα ειναι καλα??

τα υπολοιπα παιδια???

ντομ μην αγχωνεσαι.... εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα απο την αρχη ενα μεγαλο αιματωμα... ουτε πληρη ακινησια εκατσα, ουτε τιποτα... μονο επινα 600 φαρμακα... να φανταστεις ενας γιατρος μας ειχε ξεγραψει το δεξι μωρο αρχης εξαρχης.. μου ειχε πει οτι δεν θα τα καταφερει... κ οχι μονο δεν τα καταφερε αλλα ειναι και πιο ζωηρος απο τον αριστερο..

το βαδυ παλι δεν κοιμηθηκα... ενιωθα οτι θα γεννησω ανα πασα στιγμη....

Δημοσίευση

Ελενάκι μου 2 μέρες μείνανε!

λίγη υπομονή ακόμη και θα τα καταφέρεις!!!

ο Α έχει ζωηρέψει πάρα πολύ!

έχει τρομερή ενέργεια όλη μέρα!

αντιβίωση θα παίρνει ωε τη Δευτέρα.

σας είπα ότι με συγκίνησε προχθές;

στις αρχές που πήγε σχοελίο, όταν πήγαινα να τον πάρω καθότανε σε ένα τραπεζάκι με άλλα παιδάκια και παίζανε όλα μαζί.

ο δικός μου κρατούσε 1 παιχνιδάκια και απλά κοιτούσε τα υπόλοιπα που παίζανε... σαν τον φτωχό συγγενή...

προχθές που τον πήγα το πρωί με φίλησε και έτρεξε να καθίσει σε ένα τραπεζάκι και αμέσως πήρε ένα ζωάκι στα χέρια του και άρχισε να παίζει με τα παιδάκια...

και η δασκάλα μου είπε ότι έχει τρομερή εξέληξη... έχει αρχίσει να μιλάει και να συμμετέχει μέσα στην τάξη...

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αχ βρε Νανά ο γιος σου τι τρυφερούλης....Μεγάλη εξέλιξη έχουν με τον παιδικό τα παιδάκια,το βλέπω και από τις δικές μου.Χθες την ώρα που τις αφήναμε έκλαιγε ένα μωρό που τώρα ξεκίνησε και το κοιτούσαν και πήγαν να το παίξουν για να ηρεμήσει.Και λέω πότε σας φέρναμε και σας και ουρλιάζατε και πότε το παίζετε και νταντάδες!!!

Vag τι εφιάλτης βράδι κι αυτό...και να σαι και μόνη,Παναγία μου...Περαστικά σας οικογενειακώς...

Εμεις πλεον το χουμε καθιερώσει 03,00 ξυπνάει η Χρυσάνθη και 05,00 η Δήμητρα και 07,00 και οι δύο μαζί.Ευτυχώς πίνουν γάλα και ξανακοιμούνται.Συνήθεια είναι πια δε μου κάνει αίσθηση.Αν κοιμηθώ ένα βράδι χωρίς να σηκωθώ θα μου φανεί περίεργο...χα χα

Ελένη μία και σήμερα!!Δε μέτρησες σήμερα...χα χα..

Χθες πήγαμε jumbo...Mόλις το είδε η κόρη μου φώναζε bumbo bumbo!Ενθουσιασμός,χαρά...φυσικά φύγαμε με κλάμματα αφού έβλεπε να αδειάζει προ ταμείου όλο το μαγαζί που είχε φορτώσει στο καρότσι...καλά ήταν....

Αδερφή της Σωσώς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου,με το καλό η κοράκλα!

Δημοσίευση

Καλημερα...

Καλα Ελενη δε σημαινει οτι αυτο που περιγραφει η Βαγκ δεν μπορει καποιος να το περασει με 2 παιδια μη διδυμα.. :?:? μετρα μερες και ολα οκ!!!

Βαγκ εισαι ψυχραιμη ομως..εγω θα ειχα παρει τηλ να ερθουν ενισχυσεις.. :lol::lol:

Θουλη με το καλο!!!!εφοσον βεβαιωσεις οτι το 3ο θα καθεται στη λεκανη περνα και απο εδω να ριξεις λιγο κοριτσοσκονη πανω στη φιλη μας τη Ντομ!!!!

Σωσω ουτε εμενα τρωει ξηρους καρπους και φυσικα ουτε φιστικς ουτε τιποτα :lol::lol: η αληθεια ειναι οτι φιστικς δεν εχω φτιξει ποτε...

αφου τρωει ομως απο ολα τα ψαρια δεν εχω ζητημα...

Μαρδιο τη φανταζομαι τη φαση στο τζαμπο :lol::lol: ο δικος μου καπως ετσι ειχε παει να γκρεμισει ενα σταντ με σοκολατες διπλα στο ταμειο :lol::lol:

ο παιδικος ειναι ο,τι καλυτερο αρκει να γινεται σωστη δουλεια...

ο δικος μου ετσι ξεκινησε να μιλαει κιολας οταν πρωτοπηγε περυσι..το μονο που δεν τον εχει βοηθησει ειναι να τρωει εκει...

πηγα να τον παρω χθες και ειχε φτιαξει μονος του παζλ με 12 κομματια ..σπιτι βεβαια δεν κανει τιποτα.,ειδικα αν του το ζητησεις...αν θελησει μονος του ισως και αν παρει να ζωγραφισει ή να σου φερει παραμυθι...ειναι λιγο κερατακι...

ο Θ εχει λιγο ξεροβηχα παλι...ελπιζω να μην αρρωστησει γιατι εχω γιατρο το σαββατο και θα λειψουμε συν το γεγονος οτι εκανε η γιαγια μου μια επεμβαση στο ματι και την εχει η μανα μου σπιτι οποτε δυσκολη η βοηθεια..

σημερα εχω γενικη και ψιλοβρεχει γμτ..τα τζαμια παλι χαλια θα γινουν ...

ο αντρας μου χθες εκαψε το χαλι λιγο του καθιστικου. παροτι εχω δερματινο χαλακι ακαυστο μπροστα..του πεταχτηκε κομματακι απο το τζακι παραπερα και δεν το προλαβε... :?:?:? θα μπορουσα να ειχα κανει τον κακο χαμο αλλα σαμπως το ηθελε...νομιζε οτι κατι επαθα... :lol::lol:

Δημοσίευση

καλγμερα κ απο μας..

ελενη καλοτο μποτε;;ποσο ομορφη εγινες;;κι αλλο;;

1 χαρα θα τα καταφερουν τα αντρακθια σουτ,,

μ;αντριο σκομα ξυπνανε;;;εχετε κ τζαμπο;;χααχ

νανα ειδες ο ανθιμος;;τρελη βελτιωση,εμεις παμε καροτσαδα...

κ μετα μαλλον λαικη..

η μαρθα εχει κ λιγο βηχα..

παναγια μου βαγκ τη νυχτα κ αυτη...

χρυσ..τα τζαμια...αχαχαχ

Δημοσίευση

Αμέ Σωσω και jumbo έχουμε τεράστιο και ΙΚΕΑ που από όσο ξέρω στο Ηράκλειο δεν άνοιξε ακόμα.(χα χα σας τρώμε λάχανο)

Ναι ξυπνάνε ακόμα τα καμάρια μου από μια φορά το βράδι.Και κυρίως για γάλα.Νομίζω τους έχει γίνει συνήθεια πια.Αν δε δώσω τσιρίζουν "γκάλα και γκάλα".Εχω δοκιμάσει και δίνω το μεσημεριανό φαγητό και το βράδι κατά τις 20,00 πριν το γάλα μήπως ξυπνάνε λόγω πείνας αλλά μπα δε παίζει ρόλο...

Εγώ θα τις άφηνα να τσιρίζουν μέχρι να το κόψουν το βιολί 5-10 μέρες αλλά όπως σας ξαναπα με τον άντρα μου δεν έχουμε σε πολλά θέματα κοινή γραμμή και επιμένει πως τα παιδιά πρέπει να πίνουν και μεσονύκτια γάλα ακόμα...οπότε σηκωνόμαστε και τα βράδια...Ελπίζω να το κόψουν από μόνες τους κάποια στιγμή...

Δημοσίευση

Καλησπερα

πωπω βαγκ πληρης αυπνια

μιλαμε ειναι απο τα χειροτερα μου

οχι τοσο οι εμμετοι - πυρετοι κλπ των παιδιων - αλλα οτι γινοται βραδυ - λογικα χαλαρωνουν και ους βγαιενι αυτοματα

τι να πω

περαστικα σας - σας εχει παει λιγο φικι αυτον τον καιρο ρε γμτ :cry:

Ελενη ετοιμη; γιατι ειδα ανησυχιες στο φβ

να δεις οταν θα ερθουν τα αντρακια σου θα τ σκεφτεις πολυ σοβαρα να γυρισεις στη δουλεια - ειναι ερωτας χαχα

ολα θα ειναι μια χαρα - ο τοκετος ειναι πι και φι - η ετοιμασια κανει περισσοτερη ωρα απο τη γεννα σαν γεννα - ρωτα τον εαν και εσυ αντεχεις βεβαια να δεις οταν τους βγαζει απιθανο σναισθημα - εμενα με αφησε

μετα η καισαρικα στη αρχ ποναει τις 2 πρωτες μερς - γιατι εχεις και τα σηκωματα - ειανι ακι 2 παιδιαι ταυτοχρονα αλλα να ζητας να σου κανουν παυσιπονες και θα ηρεμεις εμενα ο δικο ειναι κατα τον παυσιπονων αλλα ειναι λιγο σαικο πραγματικα μου φαινεται του αρεει να σε βλεπει να πνας :lol:

ολς οι υποιπες κανανε τις ενεσουλες τους και ενιωθαν περδικια

τι αλλο

χαλαρωσε

μην μπαινεις ουτε το πισι τωρα θα σου ελεγα να επηρεαζεσαι - ξεκουρασου τα πρωινα αυτα κοιτοντας τα ταβανια και ολα θα πανε τελεια

ωραια δουλεια σωσω - εμανα μου αρεσε παντως πολυ

σημερα εβαλα υποθετακι γλυκερινης - 4η μερα χωρις κακα και πεινω και ντουφαλακ και τρωω τα απειρα φρουτα ολη μερα και νερα

αφου κοντευω να αδυνατισω κιολας μιλαμε 5 κιλαα με το ζορι και φαγωμενη εχω παρει - πειναω και δεν τρωω για να μην στουμπωσω και κοντεψα να γεννησω απο το πολυ σφυξιμο - σορυ για την περιγραφη - λεω τον πονο μου :cry:

Δημοσίευση

εμ ολοκληρη νησαρα σωσω ειναι δεν θα ειχε ικεα;

αληθεια στη κρητη δεν εχει πουθενα;

καλα οσον αφορα την κοπελια

ειναι σαικο - το ειχα δει στην τατινα προς το τελος

τι να πω δεν ξερω - δεν μπορω ουτε να νευριασω μαζι της γιατι πρεπει να εχει σοβαρο ψυχιατρικο προβλημα

ημουν μικρη και δεν ηξερα; η μανα μου 20 χρονων με εκανε δλδ επρεπε να πεθανω; και ποσες εχουν κανει και μικροτερες παιδια

ελεος - που ης φανηκε λογικονα ταιζει ανα 4 ωρες βρεφος και μαλιστα να του δινει μονο χαμομηλι

ετρωγε 3 γευμτα μονο γαλα το αμοιρο την ημερα -φανταστειτε οτι στην ουγκαντα περισσοτερο ζουν τα μωρακια -

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...