Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 940
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πανακριβη...ποσα λιτρα την θελεις;;;

ασε που εγω λεω να παρεις καλη χυτρα..

εμεις εχουμε χαλασει πανω απο 2 φισλερ!!

μη βλεπεις που πηρα χλιντλ!

ας οψεται η αναγκη..αλλα εσυ δεν εχεις αναγκη.!!χαχα...

εχει φισλερ με 120 6 λιτρων που την εχει 1 φιλη και ειναι πολυ ευζαριστημενη..την ιχαμε ψαξει..και ο λευτ ειπε οτι ηταν η πιο φτηνη!

Δημοσίευση

εμεις με 6 λιτρα ειμαστε καλα παντωςε..εσυ μαλλον θελεις 8αρα χυτρα..η ισως και παραπανω αλλα νομιζω οτι ειναι δυσχρηστη η μεγαλη..

120 ευρω σου λεω!!αο αθηνα..μαζι με τα μεταφορικα περιπου...122 και 7 τα μεταφιρικα!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μια καλησπερα μπηκα να πω...ειμαι τηλ.κεντρο σημερα και δεν προλαβαινω τον κωλο μου...

ο μικρος πυρετο παλι αποψε...38,7 το κερατακι μου...

τα χω παιξει...

φιλια πολλα τα λεμε αυριο!

καλε τι παθατε με τις χυτρες;;; :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα

πολυ δουλεια και κουραση

Περαστικα ντομ

2ον η χυτρα σας το ξαναλεω ειναι απο τα πιο αχρηστα αντικειμενα ενος σπιτιου

εχω δε λεω αλλα την χρησιμοποιω μια φορα το μηνα και εαν που θα φτιαξω μοσχαρι κοκκινιστο

ολα τα αλλα στη αλλη κατσαρολα βραζουν παρα πολυ γρηγορα

και ειμαστε 4 ανθρωποι που τρωμε κανονικο φαγητο

δεν μπορω να καταλαβω γιατι να χρειατεις στα μωρα χυτρα

δεν τρωνε και κανα τονο φαι πραγματικα :lol::lol::lol:

εκει που βραζεις 1 κομματακι κρεας τωρα θα βρασεις 2 - δεν ειναι μεγαλυτερη η ποσοτητα

ωρα τα λαχανικα δεν νμιζω οτ χρειαζονται χυτρα

και η αμανα μου εφτιαχνε τα παντα σε αυτη και την εχουμε μαθει απο το σπιτι μου αλλα πραγματικα σας το λεω ειναι σαν δινεται στα παιδια αποστειρωμενο φαι που εχουν καει ολες οι ουσιες του

οσο για το δωματιο - αφου δεν κοιμουνται στο ιδιο κρεββατι - γιατι να τσακωνονται στον υπνο;

ξυπναει ο ενας τον αλλο αλλα πλεον ειναι μεγαλα δεν ουρλιαζουν ή κλαινε - εμας σπανε τα νευρα που σηκωνονται απο τις 6 και τα 2 :lol:

το βραδυ ακομα καθομαι διπλα τους μεχρι να κοιμηθουν - οποτε δεν σηκωνονται ή μιλανε.

επανερχομαι

Δημοσίευση

Νανα μπραβο στον Ανθιμουλη

χαχα λες να τον πειραξει να ειναι το μωρο στο δωματειο σας;

λογικα σιγουρα θα εχεις το γιατι αυτος κοιμαται εδω μαζι σας και εγω οχι.

Χρυσουλα οταν πισμωνουν το πρωι ειδικα οταν βιαζεσαι να τα πας σχολειο ειναι πολυ σπαστικο.λογικα θα ηρεμησε δεν νομιζω να το κρατησε.

Δημοσίευση

καταρχας μαρκερ εχουμε τελειως διαφορετικη αποψη για το θεμα της χυτρας...

μαγειρευω τα παντα σε μεγαλη ποσοτητα εκει και οτι περισσευει το βαζω καταψυξη...

οσπρια, κοκκινιστα, βραστα κρεατα, σουπες τα παντα.....

στην κορη μου με χυτρα μαγειρευα..

της εκανα 7 μεριδες φαγητο οπου τις εβαζα στην καταψυξη και ξεπαγωνα καθε μερα μια μεριδα και με εφτανε για μια εβδομαδα...

δεν μπορουσα να μαγειρευω καθε μερα γιατι δουλευα..

τωρα ειδικα στα διδυμα θα φτιαχνω 14 μεριδες φαγητο την εβδομαδα οποτε θα με βολεψει μια χαρα..

στον γιατρο τωρα..

2300 περιπου το καθε μωρο..

με προγραμματισε για 9 του μηνα αν δεν σπασουν πιο νωρις τα νερα... τους βλεπει ετοιμους να βγουν...

μου ειπε αν ηθελα να γεννησω και αυτην την εβδομαδα αφου ειναι καλο το βαρος..

του ειπα θα περιμενω 10 μερες..

αυτα...

Δημοσίευση

μπραβα για τα μπεμπε ΕΛΕΝΗ

ειδες σιγα μην σε αφηνε να πας 38 βδομαδεςψ- ετσι στο ελεγε για α στη σπάσει :lol::lol:

μια χαρα σουπερ και το 9 σαν νουμερο μου αρεσει πολυ αν και θα επελεγα να ειχε συμμετρια - θα διαλεγα ή 2/2/13 ή 13/2/13 φαίνεται πιο σικ οταν το γράφεις :lol::lol::lol:

μια βδομαδουλα εμεινε

πωπω παει ο καιρος

αληθεια

ασχετο ξεφευγω απο θεμα χυτρα γιατι το λεω απο αλλη αποψη

οταν παιζει θεμα να μην προλαβαινεις να μαγειρεύεις κάθε μέρα ή για 2μερες τουλαχιστον οκ τι να κανεις

αλλα εχω βαλει ψαροσουπα στην καταψυξη με κριθαρακι - γίνεται; δεν ξερω ειχε περισσεψει πολυ καιτη λυπηθηκα να την πεταξω αλλα ξερω γω παέι;

και κατι αλλο; στη σουπα ; τα λαχανικα κτανε καταξη; δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει γιατι ξερω και απο τις γιαγιαδες οτι ρυζι και πατατα δεν μπορει να μπει καταψυξη

δεν το εχω δοκιμασει να πω την μαυρη αληθεια

Δημοσίευση

α ξεχασα να πω οτι οι πλακουντες ειναι τοσο γερασμενοι σαν να ειμαι λεει τελος ενατου....

οποτε δεν νομιζω να παρουν αλλο βαρος...

α ρε μαρκερ με τις συμμετριες σου... :lol::lol::lol:

13 δεν θα ηθελα με τιποτα... δεν μαρεσει καθολου ως αριθμος.....

ρυζι και πατατα και ζυμαρικα οχι....αλοιωνεται η γευση

λαχανικα ψημενα και αψητα ναι...

εγω οταν λεω οτι καταψυχω σουπες εννοω το ζουμι... το ξεπαγωνω και βραζω το ρυζι φρεσκο..

Δημοσίευση

την ψαρόσουπα την δεινω ή οχι;

ειναι μεσα το ψαρι λιωμενο και τα λαχανικα βρασμενα και λιωμενα μεσα σε αυτη

ετσι την τρωνε

ολα λιωμενα εκτος απο το ζυμαρικο

λογικα οχι ε; εχει ηδη μεσα το κριθαρακι

θα την ξεπαγωσω παντως γιατι να την αφησω και κανα χρονο εκει δεν μου παει :lol

γιατι να ειναι γερασμενοι; :(

ουτε φαρμακα τιποτα παραξενα πηρες - ουτε καπνιζες -πινεις απο οσο θυμαμαι

παντως δυστηχως στα διδυμο-τριδ κλπ μετα τον 7 δεν πολυπαιρνουν

παντως ολα σουπερ θα πανε - δεν εχεις αγωνια;

μου φαινεται σαν χθες που εκανες την εξωσ

δεν σου πάει το 13 ε;

εγω το θεωρω πολυ γουστοζικο αριθμο παλι

3,9,13 γενικα μονοι αριθμοι μου αρεσουν

στα παιδια επελεξα το 18 επειδη ηταν πιο συμμετρικο - μου αρεσε στη γραφη :lol:

σωσω θα το κατεβασω το εργακι να το δω

σημερα μιλαμε μου εσπασαν το νευρα

απιστευτη κρινια και πολλλες ζημιες

δεν μπορω να ασχοληθω μαζι τους πια - κουραζομαι απιστευτα και κανουν σαν αφινιασμενα ωρες ωρες - τα καταλαβαινω πραγματικα

Δημοσίευση

και μετα θεωρουμαι εγω ψυχαναγκαστικη :lol::lol::lol:

εννοω τα θεματα με τις ημερομηνες...

Ελενη τελεια τα αγορια!!!!

η χυτρα καλα ειναι σε χρηματα αν ειναι 8 λιτρων..δεν τη προσεξα.. :oops:

Σωσω και το σπιτι σπουπερ μου ακουστηκε..περιμενουμε τα νεα να μας πεις οτι μετακομιζετε!!!

Δημοσίευση

χαχαχ...ολοι 28,ε;;χαχα...

τελικα παιδια ριδα το σπιτι...πισω απο σχολειο...τρελη φασαρια μαλλον..

και πηραμε ιδιολτητη..

και καταληξαμε μετα κοπως και βασανων στα 375 με λιγοτερη αποδειξη...

τρελα παζαρια..δε θελετε να σας κανω διαλογο..

οποτε δεν εχει μετακομιση..ηταν 420...μετα πηγε 400 και τελικη τιμη 375 και μενουμε εδω!!

Δημοσίευση

παλι με κουρασατε να σας διαβασω...

μα δε μπορει να λειψει ανθρωπος μια μερα μεσοβδομαδα;;;

μονο σ/κ ειστε εξαφανισμενες ολες!!!!

τελος παντων...

Σωσω αντε αφου δεν εχει μετακομηση να ηρεμισεις...

ετσι η Φροσω,ε;;; τους τσιγκουνιδες! θα την παρω τηλ ναμαθω λεπτομερειες..

Ελενη 2300 ηταν τα δικαμου οταν γεννηθηκαν! αντε εφτασε η ωρα!!!! με το καλο!!!!

Ντομ περαστηκα σας παλι!!!!

οσο γι ατη διαφημηση με τα πατατακια και το Ρουβα...

αχχχχχ..... τι να κανουμε.... εμεις μονο με αφγανα και πακιστανια και μπαγκλαντεζιανα εχουμε να κανουμε συνηθως.... αλλες ειναι οι τυχερες που εχουν τις τυχες τις καλες!!!... με αιτητες!!!!!

ακους Νανα;;;;;

καλε αποτωρα εγγραφες για νηπιαγωγειο;;;;

Χρυσουλα πατινια λεμε να τους παρουμε το καλοκαιρακι που θα παιζουν στην αυλη. ηδη ειναι παρα πολλα τα παιχνιδια που εχουν μεσα και μου αρεσει που τον τελευταιο καιρο παιζουν πολλα παιχνιδια με σεναρια και ρολους ή παζλ ή "διαβαζουν" βιβλια μονα τους ή το ενα στο αλλο....

Μαρντιο αντεχεις ή εισαι κομματια;;;;

πςεραστηκα!!!

Μαρκερ και εγω χυτρα δεν πολυχτησημοποιω... μονο αν βιαζομαι και μονο στο κρεας ή κοτα.

ο αντρας τελικα δεν παει Εβρο Φεβρουαριο..

δεν εχει λεφτα το μαγαζι να τους δωσει, φουσκωσε και το ποταμι πολυ.... δεν εχει πελατεια μεγαλη...

εγω ελειψα γιατι ο Σπυρος κανει ναζια με τον υπνο και μου εχει σπασει τα νευρα.... εργει να κοιμηθει και κατα τις 5 ξυπναει και ολο με φωναζει και πηγιανοερχομαι...

με χωσανε και σε μια αντερ καβερ επιχειρηση στη δουλεια, στα κεντρικα, και εφευγα χαραματα...

χθες βραδυ ο Σπυρος κοιμηθηκε 11:20 απο τις 10:30 πυ ηταν στο κρεβατι! εγω την επεσα 12:30 γιατι θα ξυπνουσα 5παρα 10...

αλλα ο Σπυρρος ξυπνησε 4παρα10 και μου εσπασε τα νευρα! τελικα εκανα το λαθος να πω τον ανρα να κουνηθει και να παει και αυτος λιγο και μου τα εκανε μανταρα! τι αγκαλια τον πηρε!!!! τι του μιλουσε ποση ωρα... τελικα τον εφερε στο κρεβατι!!!! τα πηρα κρανιο, μαλωσαμε νυχτιατικα και σηκωθηκα νωριτερα...

με 3 ωρες υπνο πηγα στη δουλεια που ειχαμε την τελικη επιχειρηση! τελικα πηγαν ολα καλα εκει... εγραε για την επιτυχια και το ιντερνετ. 8 ατομα πιο πολλες γυναικες, τεως γεωργιανες με ελλ. ταυτοτητα που ειχανε διεθνη ενταλματα για βοηθειασε κυκλωμα λαθρομεταναστευσης. η ολη φαση ηταν σε συνεργασια με europol. αχχχχ.... θυμηθικα τα νιατα μου!!!! ειχα να παρω μερος σε κατι τετοιο απο πριν μεινω εγκυος! μακαρι να συμβαινουν που και που κατι τετοια... κιας μη θελει ο αντρας να πηγαινω... (ολο προσεχε και προσεχε ηταν, να φορας αλεξισφαιρο-λες και σε προστατευει τελικα...- μην κανεις παλικαριες, κλπ..) ετσι για να σπςει η καθημερινοτητα του γραφειου. και του σπιτιου... αδρεναλλινη!

αντε να κοιμηθω....

Δημοσίευση

καλημέρα!!!

Βαγκ, εσύ θα ταίριαζες πολύ με τον αδερφό μου!

ΟΥΚας βλέπεις...

Ελένη, μια χαρά τα ζουζουνάκια σου!

άντεξε ως την 36η και όλα θα είναι τέλεια!!!

για τη χύτρα δε μου απάντησε καμία που είπα ότι έβγαζε νερά από τις άκρες...

χάλασε ή δεν την είχα κλείσει καλά;

εδώ οι εγγραφές για τα δημόσια σχολεία γίνονται αρχές του Ιανουαρίου.

επίσης, η τάξη πριν το δημοτικό ονομάζεται προδημοτική.

τον Σεπτέμβρη του 13 θα πάει νηπιαγωγείο.

αυτά τα παιδάκια τα παίρνουν στο δημόσιο εάν μείνουν κενές θέσεις από την προδημοτική.

τη Δευτέρα έχω κι εγώ ραντεβού και ανυπομονώ να δω το ζουζούνι μου...

με έχει κουράσει το μπούκωμα... πείτε κανένα γιατροσόφι...

έφτιαξα ένα κασκόλ το οποίο το έπλεξα με τα δάχτυλα.

πολύ ωραίο και είναι έτοιμο σε 15 λεπτά.

χθες έφτιαξα κοτόπουλο κάρι με ρύζι και ήταν τέλειο.

έφαγα λίγο βραδιάτικα...

Δημοσίευση

Καλημερες!

Ο μικρός απυρετος χτες ευτυχως.Και να φανταστειτε δεν ειχα στειλει μεχρι και χτες τον Βασιλη παιδικο(κι ας ηταν απυρετος το σ/κ).Πώς το τσίμπησε αυτο!

Σωσω ολοι οι υπαλληλοι εδω υποχρεούνται μια φορα τον μηνα να κανουν βαρδια στο 1520(γραμμη καταναλωτη) και ηταν η σειρα μου.Και τωρα θα κανουμε 2 φορες το μηνα γιατι καποιοι δεν ερχονται και δε βγαινει αλλιως το προγραμμα...

Χαιρομαι που τα βρηκατε εστω και με τετοιο παζαρεμα-φανταζομαι σκηνικο...τον ξεφτιλα-και δε θα μπεις σε αυτη τη διαδικασια.

Χρυσουλα γελαγα με τη Σωσω που σου ελεγε στη φαση με το πατινι ΄΄καλε!πατινι μεσα στο σπίτι;΄΄

ααααχ τι σου κανουμε μανδαμ που σου εδωσε ο Θεος κοριτσια!να χες ποδηλατα πατινια πρωτη μουρη στο σαλονι!

και να πηγαινοερχονται σφαιρα ετοιμα να σε κοψουν!

Ελένη ξεχασα να σου πω κι εμας ο παιδικος ειχε αυτο το προβλημα με τις δασκαλες και τις 2μηνες συμβασεις τους.

Δυστυχως καποιες εφυγαν καποιες ηρθαν...στο τσακ ολα αυτα...

Βαγκ συγχαρητηρια!αυτα ειναι!αμα εισαι σκληροτραχηλη...τι να σου κλασουν οι Γεωργιανες!

Μαρκερ τι εννοεις θα τους βαλεις σε τριπλο κρεβατι;

Νανουκα Μαρντιο φιλακια!

Η Σοφη χαθηκε παλι;

Μαρακι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...