Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κ οι αντλήσεις είναι θηλασμός 💪🏽🎈❤️😍🙏🏼 όσο κι αν είναι το γαλατάκι που πίνει από σένα είναι σημαντικό αυτό να θυμάσαι!    μια χαρά τα πάτε Λευκη μου! ❤️❤️❤️ 
    • Καλημέρα Αννιτακι μου κ μένα μου είχαν φορτώσει ψευδοθηλες στο πρώτο παιδί (αχρείαστα) κ η αλήθεια είναι ότι με τις ψευδοθηλες θέλει προσοχή γιατί καταπίνουν αέρα τα μωράκια δν κάνουν σωστή προσκόλληση άρα να το ρευεις το ψυχουλινι για να βοηθήσει στα πονάκια!  Γενικά οι κολικοι επηρεάζονται πάρα πολύ από τα αέρια παρά πχ από φαγητά όπως νομίζουμε! Είναι σημαντική η προσκόλληση κ το ρέψιμο! Ακόμα κ με το μπιμπερό θέλει να βλέπουμε ότι πιάνουν καλά την θηλή του μπιμπερό κ σ αυτήν την ηλικία μπαινοβγαίνουν συχνά στο μπιμπερό ή στο στήθος άρα καταπίνουν πολύ αέρα! 🥹   σίγουρα συνηθίζουν στην αίσθηση της ψευδοθηλης η κόρη μου έπαθε σύγχυση δν ήθελε το στήθος χωρίς ψευδοθηλη αλλά με βοήθεια συμβούλου τότε κ με πολύ πείσμα 5 μηνών τις κόψαμε! Αλλά προσπαθούσα σίγουρα 2-3 μήνες! 
    • Γειά σας κορίτσια. Ευτυχώς ήμουν καλύτερα με την καουρα,με βοήθησε και το nexium αλλά και η λεμονάδα.  Πήγαμε στο πάρτι και περασαμε τέλεια.  Χόρεψα και 2 στροφές ίσα που και το καλύτερο κέρδισα στην λαχειοφορο που έγινε το μεγάλο δώρο! Ένα 3ημερο στην Καρύταινα. Θεού θέλοντος θα πάμε λογικά μόλις γεννήσω ή αν όλα πάνε καλά θα πάμε και πριν γεννήσω.  
    • Όχι Χρυσά κου δεν θηλάζω καθόλου. Το προσπαθήσαμε για λίγο, βάλαμε και ψευδό θηλές αλλά δεν έτρωγε καλά. Εντωμεταξυ με τραυμάτισε και στην δεξιά θηλή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την ακουμπήσω για κάποιες μέρες. Όποτε κατέληξα στο θήλαστρο. Της βγάζω περίπου 200 ml κάθε μέρα γιατί όπως είναι λογικό δεν κατεβαίνει εύκολα το γαλα. Αλλά εντάξει μέρα με την μέρα βγάζω παραπάνω. Τα υπόλοιπα γεύματα τα κάνει από ξένο.  Θα το βρούμε σιγά σιγά και θα πάρει τον  ρυθμό της. Σημασία έχει ότι τρώει καλά. 
    • 60 γρ έφαγε σήμερα σαν εχτές αλλά σήμερα με ζόρισε λίγο παρά πάνω για να τα φάει 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...