Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕ Φ.Κ


Recommended Posts

χρονια πολλα σε ολες!!!οσες εχετε μωρακια να τα χαιρεστε,σε οσες ειναι στην κοιλιτσα σας με το καλο να το/τα κρατησετε αγκαλιτσα και σε οσες απο εμας ακομη το ονειρευομαστε πολυ συντομα το ονειρο να γινει πραγματικοτητα!για εμενα αυτο το ονειρο θα πραγματοποιηθει(το ευχομαι δηλαδη) μονο μεσω εξωσωνατικης λογω προβληματος σαλπιγγων για οσες δεν με θυμαστε.θα ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη,το εοπυυ μου εκλεισε ραντεβου 6 μαρτιου για να περασω επιτροπη για φαρμακα και ως τοτε θελω να εχω βρει οπωσδηποτε το γιατρο που θα με αναλαβει.ειμαι 28 ετων και σκεφτομαι μηπως για αρχη κανω μια -δυο προσπαθειες με φυσικο κυκλο μηπως γλιτωσω τις ορμονες.επισκεφθηκα 3 γιατρους ως τωρα που ομως δεν με καλυψαν.σας παρακαλω αν μπορειτε οσες εχετε εμπειρια να με βοηθησετε προτεινωντας μου ενα καλο γιατρο και πανω απ ολα ΑΝΘΡΩΠΟ!!!ευχαριστω απο καρδιας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και χρονια πολλα!

Η αδερφη μου εκανε εξωσωματικη στον κο Μιναρετζη και εμεινε πολυ ικανοποιημενη ειδικα στο θεμα ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Δεν εχω τηλεφωνο, αν το γκουγκλαρεις θα το βρεις, καπου κεντρο Αθηνας ειναι.

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και να κρατησεις συντομα στην αγκαλια σου το μωρο σου!

Καλη χρονια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλη επιτυχία σου ευχομαι!

Εγω κανω φυσικους κυκλους στον Αρκουλή και καταψύχω τα εμβρυα ώστε να αυξησω τις πιθανότητες εχω κλειστες σάλπιγγες και τωρα πια δεν ανταποκρινομαι στα φαρμακα ετσι κανω φυσικους. Ευτυχως ο γιατρος μου με βοήθησε και απεκτησα ήδη μια κόρη ειναι πράγματι φοβερος ανθρωπος και επιστημονας απο τους λίγους το κέντρο λέγεται Μιτωση στον Πειραια. Οτι θες στειλε μου πμ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για μεταφορά 1-1 καλός γώστης των φυσικων είναι ο Μπομπότης στο βιοδημιουργία.

Για καταψυξη από φυσικους κύκλους, αυτος που σου ειπε η λαμπρινικ, επίσης ο Μαστρομηνάς (λίγο ακριβός) αλλά και το Γενεσις. Και για τον Παρασχο έχω ακουσει καλά λόγια για φυσικους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...