Μετάβαση σε περιεχόμενο

σε ποιον γυναικολογο να παω?

Recommended Posts

μενω στη θεσσαλονικη και μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος !!!! πριν οχτω μηνες εχασα το πρωτο μου μωρακι στον πεμπτο μηνα της εγκυμωσυνης μου :cry: μου εμειναν πολλα αναπαντητα ερωτηματικα για τους λογους και τις αιτιες που συναιβει αυτο και σιγουρα δεν μπορω να ξανα παω στον ιδιο γυναικολογο . Θελω καποιον που να ειναι τελειος επιστημονας . Γνωριζει καμια σας τον : Γκουτζιουλη Φωτη ή τον Σιδεροπουλο ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νρορα μπραβοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι με το καλο με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

Μια ερωτηση: Σε ποιον ησουν πριν??Μενω κι εγω Θεσσαλονικη και εμενα ο πρωην γιατρος με χαντακωσε( γεννησα πρωωρα στον 7 και το μωρο πεθανε στο νοσοκομειο απο λοιμωξη...) Τωρα ξεκιναμε δειλα δειλα αλλα απο γιατρο κι εγω τιποτε.....πηγα σε καποιους αλλα δεν μου κανανε "κλικ".....

Οποτε μαζι με εσενα ακουω κι εγω προτασεις ;););)

Ο Γκουτζιούλης είναι κορυφαίος!!!!! Πολύ εναλλακτικός και άμεσος

καλη σου μερα , οταν λες εναλλακτικος πως ακριβως το ερμηνευεις ? μπορει να μου το εξηγησεις λιγο πιο εστιασμενα?

:x:x:x fili mouuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

χριστινακι μου θελω να δηλωσω μεσω του forum που σε γνωρισα πως σου χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω που με στηριξες στις δυσκολες στιγμες σου , ησουν το μονο ατομο που καταλαβαινε τι ακριβως περνουσα γιατι καιεσυ βιωνες παρομοια κατασταση , και χειροτερη θα ελεγα, και περναμε δυναμη και κουραγιο η μια απο την αλλη. Αν καποιες αλλες κοπελες δυστυχως περνανε καποιες παρομοιες καταστασεις ,τουλαχιστον μακαρι να ανακαληψουν μια τετοια φιλη (θεωρω πως ησουν θεοσταλτο δωρο για να μπορω να μιλαω σε καποιον τοσο ανετα και να με καταλαβαινει απολυτα ) ωστε να τους βοηθησει να το ξεπερασουν καπως ευκολοτερα ή τουλαχιστον με απολυτη συμπαρασταση και κατανοηση . Μου εδωσες τεραστια χαρα και κουραγιο που ξαναεμεινες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα εγκυος και σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να εχεις αγκαλιτσα τον μπεμπουλη σου και να τον τρελανεις στα φιλια γιατι για εμας αισθανομαι οτι ειναι διπλη η χαρα !!!! Σ'αγαπαω πολυ φιλη μου και Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!!!!!!!!!

Νρορα μπραβοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι με το καλο με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

Μια ερωτηση: Σε ποιον ησουν πριν??Μενω κι εγω Θεσσαλονικη και εμενα ο πρωην γιατρος με χαντακωσε( γεννησα πρωωρα στον 7 και το μωρο πεθανε στο νοσοκομειο απο λοιμωξη...) Τωρα ξεκιναμε δειλα δειλα αλλα απο γιατρο κι εγω τιποτε.....πηγα σε καποιους αλλα δεν μου κανανε "κλικ".....

Οποτε μαζι με εσενα ακουω κι εγω προτασεις ;););)

ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ .

φιλη μουυυυυυ!!!δεν ξερω τι να πω...ξερεις πολυ καλα πωσ νιωθω γιαυτην μας την συνευρεση εστω και διαδυκτιακα...στο εχω ξαναπει ηταν καρμικο να μιλησουμε και να στηριξουμε η μια την αλλη σεκεινη την πιο δυσκολη περιοδο της ζωης μας...και να σε βοηθησα εστω και λιγο ειμαι υπερχαρφουμενη..να ξερις ομως οτι εκανεσ το ιδιο και εσυ για μενα!!ησουν το στηριγμα μου...και για τις 2 ομως τωρα τα πραγματα δειχνουν οτι πανε προς το καλυτερο και συντομα ο θεουλης θα μασ δωσεισ αυτο που μασ πηρε κοριτσακι μου...σαγαπω κιεγω πολυ και μακαρι ολα τα κοριτσακια που περνανε δυσκολα να μπορεσουν να βρουν την στηρηξη που βρηκαμε η μια στην αλλη !!! :D:D:D

Μια μεγαλη αγκαλια κοριτσια μου!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG: Σας καταλαβαινω,λιγοτερο,αλλα σας καταλαβαινω......

Με το καλο να αγκαλιασετε τα μωρακια σας!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...