Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas!!!

Gewrgianna mou ka8e kalo stin nea sou sinergasia!! Den se fovame :D

I mikroula mas megalwnei olo mam k ipno..Pigame tin pempti paidiatro k fainotan pws xanei varos vgikame apo to nosokomeio 2880gr k tin evriske 2840gr alla epeidi oi metriseis itan apo diaforetiki zigaria piga 3ana simera k EYTIXWS evale 140gr mesa se 4 meres \:D/ , mallon logw zigarias mas tin edeixne pws exane..Axxxx ena agxos to perasa epeidi stin Victoria den ta poli kataferna..Tin 8ilazw ka8e 2,5-3 wres, to vradi tin 3ipnaw giati an tin afisw koimate seri 7-8 wres :shock: k pinw poooollllaaa igra, mono tsai tis mendela pinw 1ltr tin imera aste ta ipoloipa :lol:

Danai mou kali prosarmogi sto neo sas spitaki, kaloriziko me polles xaroumenes paidikes fwnoules!!!

Me ponaei poli se ena simeio apo katw mou pros ton pwpo, den 3erw an travane ta rammata alla den 8a ponousa pantou? i logw piesis stin genna evgala aimorroida giati kati exei ekei :? , i me ra4ane strava sto sigkekrimeno simeio i ekei na exw skistei perissotero k niw8w pio entono pono, pantws ponaei poli k skeftome na paw sto ginaikologo..Mporw na vazw kamia aloifi gia na anakoufizome?

• Απαντήσεις 697
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!

αντρια μου, ελπιζω να σου ειναι ολα πιο ευκολα αυτη τη φορα με το θηλασμο!!! και να τρως κιολας, οχι μονο υγρα ;) για τον πονο που λες, θυμηθηκα μια φιλη μου που ειχε γεννησει φυσιολογικα παραπονιοταν για τετοιο πονο γυρω στις 20 μερες μετα, μου ελεγε οτι ουτε να καθισει δεν μπορουσε, και της ειπε ο γιατρος και η μαια οτι ηταν επειδη "επεφταν τα ραμματα" :o επειδη δεν εχω γεννησει φυσιολογικα δεν ξερω, ομως στη θεση σου θα ρωτουσα το γιατρο μου ;)

δαναη μου, καλοριζικο το νεο σπιτακι σας και παντα γεματο με χαρουμενες φωνουλες!!!! μακαρι να εχετε μονο ομορφες αναμνησεις :D:D

αααααχ το μωρακι στη λερο :(:( απο τα λιγα που διαβασα στη φορουμ που μπηκε η κοπελα για να ρωτησει για τοο μωρο της δεν φαινοταν για μαμα που το αφηνε αταιστο..... προφανως της ειχε δοθει οδηγια να ταιζει το μωρο καθε 3 -4 ωρες (ξενο) και ενδιαμεσα να δινει χαμομηλι, κατι που οδηγησε σταδιακα το μωρο σε υποσιτισμο, επειτα σε υπνηλια και σε αραια ταισματα με αποτελεσμα να πεσει σε ληθαργο και σε κωμα...... τραγικη ιστορια που εγινε βορα στα δοντια των ΜΜΕ για να αποπροσανατολισουν την κοινη γνωμη απο την τραγικη αμελεια της πολιτειας να αφηνει ενα νησι χωρις παιδιατρο..... :(:(:(

Δημοσίευση

Kαλησπέρα! Ναι λοιπόν θα δώσω κ εγώ σημεία ζωής!! :D Σας διαβάζω "αθόρυβα" κ χαμογελάω με τους νέους ερχομούς κ τα καμώματα των μικρών μας! Εύχομαι κ απο εδώ να ζήσουν γερά,ευτυχισμένα κ με το καλό να γεμίσουν οι υπόλοιπες κοιλίτσες γερά μωράκια!!! Την αρχή του 2ου κύκλου ποιά θα την κάνει άραγε??

Γεωργιάνα μου σου είπα πόσο μ'αρέσει η δουλειά σου!! Είναι όλα πανέμορφα κ φτιαγμένα με πολύ αγάπη!! Καλή επιτυχία με τη νέα συνεργασία! Νομίζω οτι απο εδώ κ πέρα ένα νέος κύκλος ανοίγει για σένα! ;)

Δανάη μου καλορίζικο το νέο σας σπίτι!!Μόνο χαρούμενες παιδικές φωνούλες κ αγάπη να γεμίζει!!

Αντριάκι δν θα είναι τίποτα,τα ράμματα πιστεύω κ εγώ αλλα σίγουρα καλά θα κάνεις να πάς!Φιλιά στη κουκλίτσα μπεμπούλα σου που στη φωτό μου θυμίζει πολύ την Βικτώρια νεογέννητο!!

Αφροδιτη,Δάφνη,Γλυκερία,Σουλίτσα,Ειρήνη,Γωγώ,Έλενα,Γιούλη.Ιωάννα,Δέσποινα,Άφρο κ σε όοοοοολες φιλιά πολλά!!!

Ο Γιώργος τί κάνει οέοο??

Δημοσίευση

ΚΑλημερα.

Ανδρια για αρκετες μερες ποναγα και εγω ετσι. ειιναι απο τα ραμματα. βαλε ξυλοκαινη 3 φορες την ημερα και καθε φορα που πηγαινεις τουαλετα ακομη και για τσισα να πλενεσε. σιγα σιγα θα υποχωρησει. Ετσι ειναι ο φυσιολογικος τοκετος :lol::lol: βαλε και την αλοιφη για τις αιμορραιδες και ολα καλα. σε κοβουν λιγακι στο πλαι για να βγει το μωρο.

Δαναη με το καλο να τελειωσετε την μετακομιση και να ξεκουραστεις και εσυ πια και να απολαυσεις τα μωρα σου!!!

Ελενα ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια :oops::oops: .

Αληθεια ποια α ειναι η πρωτη στο 2ο γυρο; μαλλον θα περιμενουμε καποιους μηνες !!! να καλοκαιριασει λιγακι. :lol::lol:

Εχθες πηρα στο Διονυση την Σοφι!! καλα θα μου πειτε τωρα; του αρεσε το Σαββατο που την ειχε δει και εχθες στο κλεισιμο μπορεσα να την παρω. του πηραμε και παιχνιδια ξυλινα καλα σε τιμες χονδρικη, ευτυχως.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Δανάη καλορόζικο το σπιτάκι σας! Να το χαρείτε με την οικογένεια σας και να είναι γούρικο!

Γεωργιάννα τα καλύτερα εύχομαι για τη συνεργασία!

Ελενάκος καλά είναι τα παιδάκια σου?

Εγώ πήζω λίγο στη δουλειά, προσπαθώ να διαβάσω μήπως δώσω κανένα μάθημα αυτή την εξεταστική αλλά κλασικά η Κατερίνα βγάζει δόντια όποτε δίνω εξετάσεις, απίστευτό timing. Ευτυχώς δεν ξυπνάει συχνά τη νύχτα αλλά με παιδεύει πολύ μέχρι να κοιμηθεί.

Την Κυριακή είχε έρθει η κουμπάρα μου σπίτι που γεννάει σε ένα μήνα και έβλεπα το μωρούλι να κλωτσάει! Απίστευτο συναίσθημα...

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Εδώ είμαι κι εγώ, σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά είναι γεμάτο αυτό το διάστημα, έχουμε την παράσταση (στις Αθηναίες έχω στείλει πληροφορίες στο φατσοβιβλίο) σε δυο βδομάδες και η πρόβα πάει σύννεφο! Κατά κανόνα είναι νυχτερινές οι πρόβες, τη μέρα ο Άρης που οργιάζει, το μαγείρεμα, το σπίτι, κάτι λίγες συνεδρίες, στήσιμο και προώθηση των υπόλοιπων δραστηριοτήτων, ε, βγαίνω οφ!

Αλλάξαμε και παιδίατρο και ξεκινήσαμε ομοιοπαθητική.

Αλήθεια θα έρθει καμιά σας στην παράσταση? Αν τα καταφέρετε θα χαρώ πολύ, βέβαια το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξουν κι άλλες παραστάσεις αργότερα στο δικό μας χώρο, η παράσταση στις 14/2 είναι μέρος ενός διαγωνιστικού φεστιβάλ.

Σας φιλώ!

Δημοσίευση

Μια που το είπα, σας το βάζω και εδώ... :P

Η "Ψιχα" παρουσιάζει στα πλαίσια του φεστιβαλ Millennium After το "Με και Χωρίς", ένα έργο με κέντρο τη μοναξιά, τη μέρα που... επετειακά την ξορκίζει με νύχια και με δόντια, στις 14 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ακαδήμεια.

Η Ψίχα ψάχνει. Ψάχνει να βρει να πει κάτι, κάτι ανθρώπινο. Τα μέλη της προέρχονται από το χώρο του Θεάτρου και της Ψυχικής Υγείας. Στόχος της είναι αυτό που βρίσκει κάθε φορά να το κάνει έργο θεατρικό. Το 2012 ξεκίνησε να ψάχνει για πρώτη φορά. Τι βρήκε; Μοναξιά.

«Με και Χωρίς». Ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ένα δωμάτιο που ζει πέρα από τις ζωές εκείνων που έζησαν για λίγο ή για πολύ μέσα σε αυτό. Που έζησαν εκεί σε χρόνους διαφορετικούς, με ένα όμως κοινό: τη χρήση των ίδιων ακριβώς επίπλων, τη θέα στη θάλασσα από το ίδιο ακριβώς παράθυρο, το εφήμερο και το μοναχικό. Η μοναξιά συνήθως είναι συνδεδεμένη με τη θλίψη. Μήπως όμως είναι και κάτι άλλο; Επιλογή; Ευκαιρία; Αρχή;

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ειρήνη Αναγνωστοπούλου

ΚΕΙΜΕΝΟ: Ειρήνη Αναγνωστοπούλου, Θάλεια Βαλέτα, Σταυρούλα Βιδάλη, Αιμιλία Καπερνέκα, Βίκυ Λαμπρινού, Δάφνη Σινάνη, Ντίνα Σουρίλα

ΠΑΙΖΟΥΝ: Θάλεια Βαλέτα, Σταυρούλα Βιδάλη, Αιμιλία Καπερνέκα, Βίκυ Λαμπρινού, Δάφνη Σινάνη, Ντίνα Σουρίλα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Αναγνωστοπούλου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 Λεπτά

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 Ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Θέατρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr

Δημοσίευση

Κοριτσάκια τι κάνετε?Μια σας χανω μια σας βρισκω.....αλλα σας βρισκω πάντα :D

Ειμαι στο public Συνταγμα,εχω κενο 3 ωρες κ ειπα να σερφαρω λιγο,μην πάω πάλι σπίτι κ σερνομαι μετα....βασικα να αφιερωσω λίγο χρονο για τον εαυτο μου με εναν υπεροχο καφε....

Τα νεα μας ειναι τα ιδια,με την διαφορα πως με εχει κουρασει ψυχολογικα ο συζυγος....πολυ γκρινια κ μουρμουρα κ γενικοτερα μου την εχει σπασει,κανω πολλες σκεψεις συνεχως,μετα λεω θα περασει,η μικρη μας λατρευει κ τους 2...γινεται να χωρισουμε?

Εμμμ τον αγαπάω,αλλα δεν μπορω να φανταστω μια ζωη μιζέρια κ γκρινια με το καλημερα σας....πχ. απο τοτε που επιασα δουλεια,οπως κ να χει εχω χαλαρωσει με το σπίτι κ εννοω,δεν θα βγαλω ολα τα πραγματα απο τα ντουλαπια να τα φτιαξω απο την αρχη κτλ...δουλειες που κανουμε κατα διαστηματα,αυτος τις κάνει κ με τρελαινει γτ φωναζει κ δεν με αφηνει να χαλαρωσω κτλ κτλ κτλ.......

τελος παντων,δεν ξερω αλλα ειμαι απογοητευμενη κ κουραμενη επίσης...

Η Χριστινα ολα καλα,συνηλθε,σταματησε κ την φαρμακευτικη αγωγη κ ολα καλα.....αντε να δουμε !

Δαναη καλοριζικο το σπιτακι κ Δαφνη καλη επιτυχια!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Γωγώ να μην αρχίσω να λέω για τους άντρες και τη γαιδουριά τους γιατί είμαι κι εγώ φορτωμένη και θα γράφω 2 ώρες.

Θα πρέπει να προσαρμοστείτε και οι δύο στα δύσκολα ωράρια που δουλεύεις. Προσπάθησε να έχεις καλή διάθεση ακόμα κι όταν αντιμετωπίζεις γκρίνια. Ο άντρας σου θέλει λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσει πόσο σκληρά δουλεύεις και πόσα πράγματα προσπαθείς να χωρέσεις μέσα σε ένα 24ωρο - είμαι σίγουρη ότι και τώρα το καταλαβαίνει αλλά το μικρό "ξεβόλεμα" λόγω της επιστροφής σου στη δουλειά τον κάνει να αντιδρά έτσι.

Υπομονή και ελπίζω να φτιάξουν γρήγορα τα πράγματα.

Δάφνη καλή επιτυχία στην παράσταση. Έγω έχω καταντήσει να βλέπω ένα θέατρο το χρόνο - οπότε με βλέπω να ξαναπηγαίνω το 2014 :cry:

Δημοσίευση

Kalimera!!

Koimate i Victoria k i mikroula einai sto relax isixoula k eipa na sas gra4w ka8ws vgazw gala gia na arxisw na kanw apo8iki.. Xtes i Victoria erxotan sto dwmatio mas apo tis 4:30 mexri k tis 6:30 ana 20lepto, tin epairne o george 3ana sto dwmatio tis alla pali erxotan, den katalava akomi ti i8ele, eklaige goera, tis edwsa nero, tin ele3a gia kakakia alla me tipota den iremouse, se kapoia fasi i8ele na 3aplwsei anamesa mas :shock: stis 6:30 eipa tou george ftanei k tin afisame, oxi gia na koimi8ei mazi mas alla gia na trigirnaei sto dwmatio k na kanei akatastasies, pio arga ana4ame k tin tv k evlepe ta zouzounia.. Auti tin arnisi na koimi8ei tin eixe ws prin ligo, den 3erw k egw poses fores tin evala na 3aplwsei.. Mallon twra sineiditopoiise pws to mwro 8a menei mazi mas :lol: k zile4e :? Pantws einai vasano ekei pou paei na se parei o ipnos na erxete k na exeis na 3ipnas k tin mikroula ana 3wro na faei, euxomai na min to kanei k apo4e..

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσιααααααααααα

τι κανετε??

μπηκα να πω ενα γειααααααααααααααα

εμεις ειμαστε καλα!! η μικρουλα μπηκε στην στρατα και μεγαλωνει με γοργους ρυθμους!!!

βρηκα και παιδικο αλλα για του χρονου!!

εκλεισα και εκκλησια για την βαφτιση!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτη την Κυριακη παω να δω το 1920!! καταλαβα ποιο ειναι!! ειναι πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!

μηπως ξερετε στις 2πλες βαφτισεις τι γινεται? λενε 1 φορα το πιστευω ??? το μυστηριο επαναλαμβανεται 2 φορες ή μονο 1???

φιλιαααααααααααααααα

Δημοσίευση

καλημερα!! παω να βαλω καφεδακι και να διαβασω τα νεα σας !!!

για να μην ξεχαστω ομως, δαφνη, ειπα να συνεχισουμε εδω την κουβεντα μας, γιατι στο αλλο τοπικ αρχιζουμε και πλατειαζουμε :lol:

συμφωνω στο οτι το παιδακι θελει κατι να δειξει με αυτη του την συμπεριφορα και δεν ειναι μονο το θεμα του βραδινου ξυπνηματος..... επισης συμφωνω στα επιχειρηματα που αναφερες σχετικα με το συμμαζεμα και επιπλεον αυτων εγω θα προσθετα και την προσωπικη μου κουραση, γιατι δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να μαθαινουμε να μιλαμε στα παιδια για τα συναισθηματα μας :?: αυτο αν θες εξηγησε το μου, γιατι πραγματικα πιστευα οτι οχι μονο ειναι φυσιολογικο να μιλαμε για το πως αισθανομαστε, αλλα επιβαλλεται κιολας για να μαθουν και τα παιδια μας να εκφραζουν λεκτικα ο,τι τα απασχολει.....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!!

γωγω μου, καλα εκανες και χαλαρωσες με ενα καφεδακι και σερφαρισμα, αααχ πως σε νιωθω!!! οσον αφορα στο χρηστο θα συμφωνησω με τη δεσποινα!!!

δαφνη, καλη επιτυχια στο νεο σας εγχειρημα!!! τι κανει ο αρης;

ελενα, δεν γνωριζω για διπλες βαφτισεις τιποτε!!! :o:o φανταζομαι, ομως, οτι αν ειναι 2 οι νονοι (ενας για καθε κοριτσακι) θα πρεπει να πουνε και οι 2 το πιστευω, αλλα μπορει να το πουνε μαζι για να ξεμπερδευουνε!! :lol: μπραβο που εκλεισες εκκλησια, αντε με το καλο ευχομαι!!! να πας να δεις το 1920 και τον κ. ρενε, και να μου πεις!! ο χωρος ειναι ανετα για 120 ατομα, εμεις που ειχαμε 80 περισσευαν τραπεζια :lol: εχει και χωρο με τραπεζακια για την απασχοληση των παιδιων, εγω ειχα φερει μια κοπελα για 2 ωρες που τα απασχολουσε :D εχω κι αλλα να σου πω για τη βαφτιση , μονο που τις ιστοσελιδες τις εχω κρατησει με σελιδοδεικτη στον υπολογιστη στην αθηνα, και θα πω του γιωργου να μου στειλει τα λινκ....

Δημοσίευση

αντε, να φλυαρισω λιγο γιατι ειμαι πολυ χαρουμενη :D:D

σημερα δεν ειχαμε σχολειο γιατι ειναι των τριων ιεραρχων :) ετσι, χτες το απογευμα πηγα στο αγρινιο και εβαψα , κουρεψα και χτενισα μαλλι και σημερα το πρωι πηγαμε με την αθηνα στην αρτα να κανουμε το εμβολιο ..ολα καλα, και μετα καναμε βολτουλα στην αγορα, πηρα μια μαυρη τσαντα που ηθελα πολυ καιρο, πηραμε και ενα βιβλιο για την αθηνα, και απο ενα κουλουρι θεσ/νικης και καθισαμε για καφεδακι... ειχε εναν φανταστικο ηλιο, και τον απολαμβαναμε, εγω με τον καπουτσινο μου κι η αθηνα με τον χυμο πορτοκαλι της :D γνωρισαμε και 2 κοριτσακια του δημοτικου, γιατι οοοοοοολα τα σχολεια μετα τον εκκλησιασμο ξεχυθηκαν στην πλατεια, καθισαμε παρεουλα και κολλησαμε τα αυτοκολλητα μας στο βιβλιο μας, και λιγο αργοτερα ηρθε και το μουσικο σχολειο αρτας να διαμαρτυρηθει (δυστυχως δεν καταλαβα γιατι) στηνοντας μια μικρη μουσικη παρασταση :) φυσικα, η μικρη μου τσελιγκοπουλα με το που ακουσε τα οργανα αρχισε να κανει σσσσσσσσ και να σηκωνει το ποδαρι, γιατι την εμαθε η γιαγια της να χορευει σαρακατσανικα :shock::lol:

τεσπα, μας εφτυσαν ενα εκατομμυριο φορες γιατι το κοριτσακι μου πηγαινε παντου με το χερακι, ελεγε το ονομα του, χαιρετουσε και επικοινωνουσε με τον κοσμο !!! αλλη φορα θα βγαινω με μια πλεξουδα σκορδα!! :lol:

και αυριο το πρωι δεν θα παω για μαθημα, γιατι μας θελει η συμβουλος για ενημερωση και ειμαι πολυ χαρουμενη 1) γιατι θα μαθω καινουρια πραγματα και 2) θα δω τις αλλες γαλλικουδες!! και το καλυτερο : την παρασκευη ερχεται ο γιωργος!!!!!!

αααααχ!!! οταν βγαινει ο ηλιος, βρε παιδια, ζεσταινεται η ψυχη μου :D

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

Σαμανθα μια φορα γινετε το μυστηριο ειναι σαν τα δυδιμα. Το Πιστευω το λενε και οι 2 νονοι μαζι. τωρα στην κολυμπιθρα μαλλον θα βαλουνε πρωτα την μια και μετα την αλλη. Με το καλο!!! για ποτε εκλεισες τελικα;

Αφροδιτη ετσι ειναι ο ηλιος ζεσταινει την ψυχη!!!

Δαφνη καλη επιτυχια!!! θα δω τι μπορω να κανω εαν θα μπορεσω να ερθω.

Γωγω μου λιγη υπομονη θελει και πιστευω οτι ολα γινουν καλυτερα. ολα πηγαζουν απο αλλου και απλα ξεσπαμε στο συντροφο μας. Αυτος ομως με τι γρινιαζει; τα θελει ολα στην εντελεια οπως τα ειχες πριν;

Δημοσίευση

Αφροδιτη εχω παει στο 1920 για φαγητο στο παρελθον! Απλως μια λεω να κανω τραπεζι, μια λεω να μην κανω...δεν ξερω..δεν μπορω να αποφασισω...

:):):):(:(:o

εσεις τι κανατε??

(εκτος απο την Αφροδιτη που ξερω χιχι!!)

Μπραβο σου για την Αθηνουλα!! Εύγε! κατά μάνα κατά κύρη !!!γιατι δεν πηγατε καλε στα Ιωάννινα? την επομενη φορα να πας στον κομμωτη μου εκει που ειναι φανταστικος!! χιχι !! Αχ τι ωραια που ειχατε αργια...εμεις μπαααααα (μονο στο Πανεπιστημιο ειχαμε αλλα οκ \σημερα ημουν εταιρεια...)

εγώ κορίτσια είμαι υπέρ του να προσέχουμε οσο δεν παει τα παιδια, πχ μην στενοχωρηθουν, μην νιωσουν ανασφαλεια, κλπ κλπ ΑΛΛΑ πιστευω οτι αυτο γινεται και με πιο απλο τροπο και οχι με το να 'έρμηνευουμε' διαρκως την συμπεριφορά τους και συμπεριφερόμαστε εμείς ανάλογα ...δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδη η κοινωνία είναι σκληρή θέλω μεν να προσφέρω ασφάλεια κλπ στο παιδί μου αλλά θέλω και με ανωδυνο τρόπο να το καταλάβουν αυτο σιγά σιγά...δεν θέλω να τα εχω στο ροζ συννεφακι οπως πχ με ειχαν οι γονεις μου!!!

για παράδειγμα οταν η Εμμα ζηλεύει την μικρή, την κατανοώ..ειναι το πιο ανθρωπινο συναισθημα αλλα θελω να μαθει να το ξεπερναει απο την αγαπη της προς αυτη...και το προτιμω απο το να μην δείχνει οτι ζηλευει και να το καταπνιγει...

για αυτό και προσωπικά διαφωνώ με το να κοιμούνται τα παιδιά με τους γονεις κατ'εξακολούθηση...εντάξει το θεωρώ αυτονόητο όταν το παιδί φοβηθεί, δει κάποιον εφιάλτη ή έτσι μια στο τόσο κλπ κλπ...βέβαια αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και ο καθενας κανει οτι θεωρει καλυτερο για το παιδι του!

εγω χαιρομαι που η Εμμα μου ειναι ανεξαρτητη...χωρις να προσπαθησω πολυ (ειναι και στο παιδακι ισως) και πολλες φορες μας 'γραφει' και κανει αυτο που θέλει...πιστευω οτι ξερει οτι θα ειμαστε διπλα της και για αυτο ειναι ετσι δυναμικη...ισως να ειναι και στο παιδι δεν ξερω...

Γεωργιάννα στις 2 Ιουνίου θα γίνει η βάφτιση !!! καλοκαίρι θα είναι πανω απο 2 η Έμμα...εχει να φαει ξυλο ο νονος και ο παπας :D:D:D

αλήθεια κοριτσια, πως αντιμετωπισατε την κουραση των μωρών σας στα βαφτισια? και το αλλο ενδεχομενο να ...κανουν κακα εκεινη την ώρα ??? :D:D:D:D

φιλιααααα

Δημοσίευση

καλησπερα μανουλες!τι κανετε;εμεις σημερα εχουμε μια δυσκολη μερα.η μυρτω μεσα στην τσιριδα,παει κ πειραζει ο,τι δεν εχουμε τσκτοποιησει ακομη.ο μικρος αρκετα ανησυχος (θυμιζει αλμα αναπτυξης,αν κ δεν ξερω μηπως ειναι νωρις),με τη μητερα μου παλι τσακωμενες.μια χαρα ειμαστε θεσσαλονικη-χανια.ειναι λιγκκο,μας βγαινει η κουραση.εχουν πεσει πολλα μαζι.ο κωστας ειναι στο παλιο σπιτι κ αδειαζει τα τελευταια πραγματα κ στοκαρει.αυριο παραδιδουμε τα κλειδια κ δεν πηγα ακομη να αποχαιρετησω το σπιτακι μας.μου φσινεται θλιβερο να το βλεπω ετσκ αδειο...2,5 χρονια,2 παιδια,ευτυχισμενες στιγμες...οι παλιοορμονες...με παιρνουν τα ζουμια..

ανδρια,κουραγιο με τη βικτωρια.καταλαβσινω την κουραση σογ.κ εγω καθε 3 -4 ωρες ξυπνημα...μα ποτε θα παει στο 5ωρο;;;

ελενα,με το καλο β βαφτιση!εμεις κανσμε τρσπεζι στο χωριο οπου ξαναμε τη βαφτιση μα 75-80 κσλεσμενους κ ητσν πολυ ομορφα !

Δημοσίευση

δαναη μου, σε σκεφτομουν :D σιγουρα, η κουραση σας δεν περιγραφεται, σας θαυμαζω που τα κανετε ολα μαζι,... τωρα, για τη συγκινηση που λες, κι εγω συγκινουμαι που το ακουω η που φανταζομαι να ημουν στη θεση σας, ποσο μαλλον εσυ που το ζεις και εισαι και υπερ-φορτισμενη με τις ορμονες :shock:

οσο για τη μανουλα, εγω εχω ενα μοτο (που περιγραφει τη σχεση μου με τη μαμα μου ) : μακρια κι αγαπημενες ;);)

ευχομαι να ηρεμησετε γρηγορα και να νιωσετε ολοι αμεσως το νεο σας σπιτι, σπιτακι σας!!!! :x:x:x

φιλια!!

Δημοσίευση

Δαναη μου πρεπει να μοιαζουμε εμεις οι δυο!!! και εγω αποχερετησα το προηγουμενο σπιτι ακριβως με συγκινηση: ο γαμος μου, εναα καινουργιο μελος... και πολλα αλλα. θυμαμαι δακρυσα και ας ειχαν φυγει οι ορμονες της εγκυμοσυνης.

Ελενα θα εχεις μαζι σου πανες και μωρομαντηλα για παν εντεχομενο. Οσο για την νυστα εγω ειχα παρει το καροτσι και τον κοιμησα εκει. Ειχαμε κανει τραπεζι μετα για 60 ατομα περιπου. ηταν τελη Αυγουστου και δεν ειχα πολυ κοσμο, ευτυχως!!

Οσο για τον υπνο που λες με βρισκεις απολυτα συμφωνη οτι το παιδι πρεπει να κοιματε μονο του στο κρεβατι του. Ο Αλεξανδρος λογο καταστασεων κοιμοταν μεχρι 2 χρονων στο δωματιο μου στην κουνια του. με το που μετακομησα και ειχε δικο του δωματιο δεν ξανακοιμηθηκαμε μαζι. Ποσο διαφορετικα ομως μου φαινετε ο Διονυσης που σε λιγο θα γινει 2 και τον θεωρω ακομη μωρο ενω τον Αλεξανδρο τον θυμαμαι στα 2 ολοκληρο παιδακι!!!

Παω να κοιμηθω, γτ θα αποκοιμηθω εδω πανω σε λιγο!!!! περιμενω αυτες τις μερες περιοδο και νυσταζω πιο γρηγορα. νιωθω κουρασμενη μετα τις 21.00 και θελω να κοιμαμαι πολυ. εχθες κοιμομουνα απο τις 22 και κατι μεχρι τις 8.10. Σας εχει συμβει;

Δημοσίευση

τι βλέπω ? και άλλες...μαμαδο-πληκτες? :D:D:D

εγώ την μαμα μου την λατρευω και ειμαστε...ενα... σαν μανα και κορη,ΑΛΛΑ πολυ συχνα θελω να την ξεμαλλιασω χαχαχα :D

θυμωνω πολυ μαζι της γιατι ωρες ωρες μου φερεται σαν μικρο παιδι...φανταζομαι ολες οι μαναδες το κανουν λιγο ή πολύ...αλλά εγω πραγματικα εξοργιζομαι και δεν μασαω καθολου τα λογια μου....

με εκνευριζει γενικα οταν με αμφισβητουν χωρις να υπαρχει λογος ...μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!! :lol::lol::lol:

παραδειγμα, η Εμμα δεν τρωει οκ? και κανουμε αγωνα για να φαει...ολη μερα με αυτο ασχολουμαστε...η μανα μου: μα καλα? δεν μπορειτε να ξεγελασετε ενα παιδακι για να φαει? (εγω να θελω να κανω φονο)...τα ακουει ...γιατι οπως ειπα δεν συγκρατουμαι οταν εχω δικιο...μετα απο λιγο παμε τα Χριστουγεννα στο σπιτι μου το πατρικο, προφανως η Εμμα δεν ετρωγε ...η μανα μου: πω πω αυτη δεν τρωει...μου το λεγατε και δεν το πιστευα.......................................................................... :?:?:lol::lol::lol:

γενικα αν την αφηνα ολο τετοια θα ελεγε αλλα δεν χαριζομαι σε κανεναν ...οπως απαιτουσε εκεινη σεβασμο απο τους γονεις της ετσι απαιτω και εγω...

γενικα με εκνευρίζει αυτη η γενια...γιατι θεωρω οτι τα ειχαν λιγο πολυ ολα ετοιμα...μεγαλωσαν τα παιδια τους την δεκαετια του 80 με ανεση, χωρις αγχος σε ενα κρατος που πηγαινε μονο προς το καλυτερο (φαινομενικα τουλαχιστον)...εκαναν σκατα (σορρυυυυ) την οικονομια...μας παρεδωσαν χαος και δεν απολογούνται για τιποτα!! :?:? ισα ισα ακομα πιστευουν οτι ειναι οι βασιλιαδες του κοσμου (βλεπε πολιτικους, μεγαλους σε ηλικια ανθρωπους κλπ) εμας ομως ηξεραν να μας λενε: να διαβαζεις, να εισαι καλο παιδι, να σπουδαζεις, να δουλευεις...γιατι?? για το τίποτα??? για την ανασφάλεια??

εγω παντως ποτε δεν θα αμφισβητήσω το παιδί μου! θα ειμαι παντα διπλα του οχι μονο εμπρακτα (γιατι η μανα μου ειναι χαλι να την πατησεις οταν χρειαζεσαι βοηθεια κλπ...πραγματικα της βγαζω το καπελο σε αυτο...τα δινει ολα) αλλα και ψυχολογικα...αλλωστε ειναι ολα τοσο σχετικα...και το τι ειναι καλο, τελειο και μετριο ειναι υποκειμενικο!! το ποιος κανει κατι σωστο ή λάθος επίσης υποκειμενικο...και δεν με ενδιαφερει αν τα παιδια μου τα κανουν ολα σωστα ή κανουν και λάθη...με ενδιαφερει να ειναι ευτυχισμενα και παιδια και να γινουν καλοι και τιμιοι ανθρωποι...

παντως πραγματικα με εκνευριζει η γενια τους!!!!!!!! :D:D:D:D

Δημοσίευση

Γεωργιάννα κάνε ενα μωρο να σου φανει μεγαλο παιδακι ο Διονύσης χαχαχα

αα δεν σου ειπα! πολυ ωραια τα αλμπουμ!!! πολυ μου αρεσαν οι φωτογραφιες!! Τι ωραια που περνατε!! κριμα που δεν ειχα ερθει και εγω στις συναντησεις ....ειδα και τα παιδακια σας μωρα και συγκινηθηκα!!!

μπραβο κοριτσια! πολυ ωραια!!

καληνυχτααααααααααα

Δημοσίευση

Kalimera!!

X8es to vradi pou koimi8ike seri i megali (megali? Akougete para3eno :) ) 7:10-7:50 itan poli anisixi i mikri, ponakia ipo4iazome giati itan xortati k me ka8ari pana, opou tin afina relax, carry cot eklaige poli k stin agkalia mou koimotan tis pieza tin koilitsa tis panw stin dikia mou k iremouse, alla wres wres eklaige k mazeve ta podarakia tis.. Simera eipa 8a prosexw poli ti trww mipws tin enoxla kati.. Den 8a piw oute sidiro mipws tis fernei diskoiliotita opws k mena..

Danae mou exei vradia pou mporei na apokoimi8w k na min tin 8ilasw k koimate k 5wro alla den agxwnome giati kanoume toulaxisto 8 geumata tin mera k etsi an ka8isterisoume k se kapoio den nomizw na iparxei provlima.. Esi 3ipnas ton Nikola i 3ipna monos tou? Emena einai genika ipnarou!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Δεν έχω πολύ χρόνο να σας γράψω, Αφροδίτη το παρακάτω λινκ έχει σχέση με αυτά που λέγαμε, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η κουβέντα μας, θα τη συνεχίσουμε. Τώρα τρέχω...! Φιλιά πολλά σε όλες! Και στα ζουζούνια σας!

http://networkedblogs.com/HkXHp

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! τι κάνετε?

Εμείς δεν είμαστε και πολύ καλά. Η Γεωργία χτες βράδυ μου έκανε μια βαρβάτη κρίση άσθματος-λαρυγγίτιδας. Μετά από πολύ βήχα και πολλά φάρμακα σήμερα είναι λίγο καλύτερα, αλλά πιθανόν να είναι και η σημερινή μας νύχτα το ίδιο. Είχαμε και προγραμματισμένο ραντεβού με τον παιδίατρο σήμερα και την άκουσε.

Χτες κοιμήθηκα μισή ώρα και το πρωί πήγα στη δουλειά. Να δούμε τι μας περιμένει και σήμερα... Και το πρωί πάλι δουλεύω...

Φιλιά σε όλες και στα ζουζουνάκια σας!

Και..... κουράγιο μάνες!!!! Το λέω για να το ακούω κι εγώ............

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...