Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα αγιοβασιλακια 6ου-7ου-8ου '12 περιμενουν τον Santa!ν13


Recommended Posts

Μαράκι τέλεια η αγιοβασίλενα χαχχαχα.

Κοριτσάκια για την μηλόπιτα θέλετε να σας γράψω την συνταγή ή να σας βάλω το λινκ από το επεισόδιο «Παρέα στην κουζίνα»? Έχει όμως και άλλες 2 συνταγές για πρωινό στο βίντεο.

Έλενα βάλε συνταγή για το κοτόπουλο πορτοκάλι. Τέλεια πρέπει να ήταν η βόλτα σας. Ε δεν έχει συνηθίσει η μικρή τόσο κόσμο. Κι εμένα όταν τον πρωτοέβγαλα στην λεωφόρο και έβλεπε όλα αυτά τα αυτοκίνητα τιναζότανε αλλά μετά τα συνήθισε. Παίζει να την ενόχλησε και η μουσική γιατί εμένα μια φορά που άνοιξε την μουσική ο πατέρας μου και όταν ξεκίνησε ήταν στη διαπασών άρχισε να κλαίει. Τρόμαξε το παιδί αλλά αυτό βέβαια ήταν και απότομο.

Κορμό κάνατε ή μωσαικό? Ο κορμός δεν είναι αυτός με το παντεσπάνι που το τυλίγεις και γίνεται σαν κορμός?

Αυτό που έγινε με το σχολείο όντως ήταν συνταρακτικό αλλά και οι μαλάκες οι Αμερικάνοι τους αφήνουν να έχουν όπλο δεν είναι παράνομο εκεί.

Ανθή μου μήπως δεν χορταίνει καλά πριν κοιμηθεί? Εγώ ανακάλυψα χτες ότι αυτό παθαίνει. Θυμάστε που σας έλεγα ότι χαλάσαμε τον ύπνο μας. Μέχρι προχθες το βράδυ ξυπνούσαμε κάθε 1 με 2 ώρες. Χτες το βράδυ κοιμηθήκαμε σερί από τις 10 κοιμάται ακόμα και είναι 7μιση. Ελπίζω να βρήκα το κουμπί του. Καλά προχθες από βλακεία ξενύχτισε. Ήρθε ο νονός μας. Ήταν να έρθει 7 και ήρθε 9 το βράδυ για επίσκεψη αν έχεις τον Θεό σου δηλαδή. Και μόλις τον κοίμισα μετά ήθελε η κουμπάρα να μπει στον δωμάτιο να δει μία κορνίζα που έβαλα με την φωτογραφί α του και τον ξύπνησε. ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑ ΜΟΥ. Μετά βρήκαν ευκαιρία να τον δούνε λίγο γιατί είχε κοιμηθεί όταν ήρθαν και φυσικά ο γλυκούλης μου έπαθε υπερένταση. Κοιμήθηκε 12 και μετά ξυπνούσε κάθε 1-2 ώρες. Ο νονός λέει τώρα που άργησε να κοιμηθεί θα αργήσει και να ξυπνήσει. Ιδέα δεν έχουν από μωρά. Νομίζουν ότι είναι σαν εμάς τους μεγάλους στον ύπνο. Εμένα αν δεν κοιμηθεί καλά όλη την ημέρα ξυπνάει πολύ συχνά το βράδυ γιατί παθαίνει υπερένταση.

Βιβή έχεις δίκιο κι εμένα μου είπε ο παιδίατρος για το ελαιόλαδο αλλά μπορώ να βάζω και αμυγδαλέλαιο που το έχω ήδη και σε μπουκαλάκι στην αλλαξιέρα του. Όσο για τα μωρομάντιλα όντως είναι πολύ βλαβερά και έχω σκοπό να τα κόψω τελείως. Θα βάζω όπως μου είπε η κουμπάρα μου ένα βαμβάκι που είναι σαν τα δικά μας του ντεμακιγιάζ, έχει βγάλει η κικο, και θα το βρέχω με ορό. Ότι πιο αγνό.

Κοριτσάκια σκέφτομαι να πάρω σφουγγάρι να τον κάνω μπάνιο τον μικρό για να κάνω και πιο γρήγορα. Εσείς χρησιμοποιείται σφουγγάρι και αν ναι ποιο?

Εμένα από τα φαγητά μου έχει βγάλει σπιθουράκια γύρω από το στόμα γιατί λερώνεται την ώρα που τρώει και επειδή τρίβει τα αυτιά του όλη την ώρα έχει κάνει κάτι σαν ξηροδερμία στο σημείο της «φαβορίτας». Επίσης, είδα ότι έχει άλλο ένα τέτοιο ξερό σημείο δίπλα από το δεξί του γόνατο και φοβήθηκα στην αρχή μην ήταν αλλεργία από κανένα φαγητό. Μου είπε ο παιδίατρος να βάλω bepanthol.

Βικακι μουυυ να ζήσει ο Αντωνάκης σου. Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα ευτυχισμένο το παιδάκι σου.

Πωπω Αρι τέλεια πρέπει να ήταν. Θέλω κι εγώ βόλτες ελπίζω τώρα τις γιορτές να μας πάει πουθενά ο σύζυξ.

Κατερινάκι μουυυ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καήμερα κοριτσια!καλη εβδομαδα!

την παρασκευη οι μαστοροι εφυγαν 9 ωρα το βραδυ!ευτυχως το εφτιαξαν το τζακι!εννοειται του ξεχεςσα και εγω και ο αντρας μου γιατι δεν ηταν δικο μας λάθος αλλα δικο τους όταν το εγκατεστησαν το μαιο!

το σαββατο το πρωι ειχα καποιες δραστηριοτητες στα κδαπ ιωαννινων(χριστουγεννιατικες γερμανικες κατασκευες σε παιδακια 7-8 χρονων) και το απογευμα ηρθε μια φιλη για καφε αφου ο συζυγος δουλευε!

χθες πηγαμε πρωι πρωι στο χωριο (για να φερουμε ξυλα) και το απογευμα πηγαμε σε κατι φιλους που μας καλεσαν σπιτι τους!ολα αυτα εννοειται με τη βαλερια ντυμενη αγιοβασιλιτσα!θα σας βαλω φωτο!

σημερα μπορει να παω για καφε με μια εγκυο φιλη αν και βρεχει και το απογευμα εχει ζαχαροπλαστικη, θα κανουμε μαζι με τον αντρα μου χριστουγεννιατικα μπισκοτακια και χριστουγεννιατικα σπιτακια!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!

Βίκυ να χαίρεσαι τον Αντώνη και συ Κατερίνα την Αγγελικούλα!! :)

Πασχαλιτσάκι που χάθηκες?14 σελίδες?Να έχεις μπλοκάκι δίπλα σου να σημειώνεις τα κυριότερα :lol: Είχαν έρθει οι γονείς σου?Πως είναι η μαμά σου?

Νάνσυ λογικό αφού πληρώνουν τόσα λεφτά στο ιδιωτικό να κάνουν ένα σωρό δραστηριότητες!

Πρέπει όντως να ανοίξουμε θέμα με τις συνταγές.

Έλενα ωραία περάσατε, ε?Όσο για την Εβελίνα, μην αγχώνεσαι, εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα παιδιού, ούτε μένα βλέπει τόσο πολύ κόσμο και όμως είναι πολύ κοινωνική και δεκτική με τους ξένους.Αλλά αυτό να ξέρεις μπορεί ανα πάσα στιγμή να αλλάξει.Όπως και η Εβελίνα όταν θα αρχίσεις να την πηγαίνεις σε παιδικές χαρές κλπ, σίγουρα θα τρελλαίνεται για τα παιδάκια.Μην ανησυχείς.

Κική η Βαλέρια ήταν αγιοβασιλίτσα σε όλες τις βόλτες?Πολύ γλυκό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και καλη εβδομαδα.Φτανουμε στα Χριστουγεννα!

να σου ζησουν kangaroo μου και να χουν τυχη παντα στην ζωη τους!ΠΑνε στην παρνηθα για μανιταρια και βεβαιως μετα τα τρωμε.Ο φιλος του τα ξεχωριζει που ασχολειται χρονια ο δικος μου τωτρα τα μαθαινει.

Νανσουλα σε χαιρομαι!Εγω γενικα δεν ειμαι της βαβουρας ,τα αγαπαω τα παιδακια αλλα πιο πολυ τα ησυχα π[αιδακια. :lol::D Αφου σε παρτι παιδικα που εχω παει παθαινω μια αναστατωση και εξαφανιζομαι :oops:

Ελενα εγω ετσι την καθαριζω με βαμβακι της τζονσον που ναι σαν ντεμακιγιαζ και νερακι ομως,οταν την γεννησα επαιρνα φυσικο σφουγγαρι απ το φαρμακειο αλλα μετα μου παν οτι τα σφουγγαρια μαζευουν πολλα μικροβια!Ελεος πια!ολα απαγορευονται!Καμια φορα σκεφτομαι μηπως υπερβαλουμε λιγο

Και εμενα τα πειραζει συνεχεια τα αυτακια της και ο αντρας μου την κοροιδευει"ο χαζος του χωριου" :evil::evil: .

Τωρα την εχω στο καροτσι διπλα μου και την εχει πιασει η πολυλογια :D !Πω πω θα κατουρηθω απ την χαρα μου οταν πει μαμα :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera k kali evdomada.... maraki ti leei i aristotelous o antras mou mou eipe xamos ginotan......

katerinaki k bikaki na xaireste ta paidakia sas na einia panta xaroumena k eutuxismena.....

k xaroumena minogenehtlia ston nikola...

katerinaki polu wraia tha perasei sto party sto sxoleio... bikaki k eseis simera tha ta kanete kala na perasete....

kikitsa eleos pali kala to ftiaksane....

voula k emena mou evgale teteia sta magoula k nomizw einai apo tin krema... egw eixa parei apo ekeina ta fusika sfouggaria pou einai gia to mwro alla den polu xrisimopoio....

pasxalaki pou eisai tha aplwseis sentoni pali mou fainete me toses selides...

vlepw mia xara pigan ta trapezomata....

ax ti kala pou vgikate k kanate voltoules egw kleismeni mesa imoun olo to sk ta neura mou....

telika me ton pethero tha skotothoume asxima nomizw alla prepei na exw ginei k egw stritzo apo ta neura pou xthes ton elege blakouli k arxisa na ton lew pali na min to kanei k thimwse olo mi k mi me exeis mou leei k den mas afineis na xaroume to paidi....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κορτσακια

ειμαι πολυ στεναχωρημενη..δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου...επεσε ο Αναστασης απο τον καναπε..κ μαυρισε το ματι απο κατω κ στο φρυδι...εγω φταιω..τον αφησα 2 λεπτα να τακτοποιησω την Δεσποινα κ αυτος εκανε τουμπα κ επεσε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαξιμακι παππους ειναι γινε λιγο πιο ελαστικη μαζι του ειναι κριμα να τσακωθειτε επειδη δε σου αρεσουν αυτα που κανει στο παιδι.ολοι μας θελουμε οι αλλοι να τα κανουν ολα οπως θελουμε εμεις αλλα αυτο δεν μπορει να γινει 100%.εγω χαιρομαι οταν ασχολουνται οι παππουδες κ οι γιαγιαδες κ δεν τους λεω τιποτα απλα σκεφτομαι πως δε θα θελα με τιποτα να ηταν αδιαφοροι.κ μπορει να παρεξηγηθει πολυ κ καποια στιγμη να του ζητησεις κατι κ να στο αρνηθει ολοι οι παππουδες χαζοφερνουν με τα εγγονια τους κ αυτοι που δεν το κανουν κ τηρουν το στυλ δεν ακουμπω δεν χαιδευω δεν αγγιζω δεν ταιζω κτλ ειναι συτοι που στην ουσια δεν τρελενονται με τα εγγονια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοκονα μου τι επαθες;;;κλαιει;;τα ατυχηματα αυτα οταν υπαρχουν κ αλλα παιδια ειναι πολυ ευκολο να συμβουν..βαλε του βουτηρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοκονα,επαθες σοκ φανταζομαι. :( ,τι να πω συμβαινουν αυτα,Περαστικουλια του και να του δωσεις ενα φιλακι κι απο μενα :-*:-*

Συμφωνω με την νανσυ,ισως πρεπει να μαστε πιο ελαστικες και αυτοι δοξα τω θεο μια χαρα μας μεγαλωσανε απλα εμεις εχουμε γινει λιγο ψειρες!Και εμενα μου την φιλανε την μπουμπου αλλα χαιρομαι που την αγαπανε και θα χαλιομουνα αν αδιαφορουσαν οπως λεει η νανση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsia!

Sas grafw twra kai opote sundethei tha to steilw giati mia exw sundesi mia den exw :( Aurio tha erthoun oi Otetzides na koitaksoun tis grammes mas kai makari na broun ti blabi kai na ti ftiaksoun giati exw 2 bdomades xwris thlefwno...

Kagouraki kai Bikoulini na xaireste ta paidakia sas! Poluxrona kai eutuxismena na einai kai gera!

Xaroumena minogennethlia opoioi exete!!

Re koritsia den to iksera gia ta mantilakia...egw olo mantilakia xrisimopoiw ektos otan tin plenw! :shock:

Tony mou :( to kaimeno...mi stenaxwriesai se liges meres tha to exei ksexasei...to kserw bebaia oti einai duskolo na min stenaxwriesai, edw me to paramikro klama egw stenaxwriemai...se xali epese h sto patwma?? kai emena xtes o suzuks koutoulise ti mpempa opws ebgaine apo to dwmatio, to kefali tis stin porta kai eklaige aparigorita...eixe kai mia kokkinila h kaimeni...alla meta to ksexase...to pws stenaxwrethika den legetai...:(

Stauro einai eukoli h suntagi.

1/2 kilo stithos kotopoulo

2-3 kremmudia

sogia sauce (emena mou aresei h glukia)

1/2 potiri xumo portokali

1 koupa ntomatada h ntomata alesmeni.

4 piperies diafora xrwmata

Sotareis se ena wok h megalo tigani to kotopoulo me ta kremmidia kai prostheteis ligo alataki,

rixneis mesa tis piperies komenes se lorides, sotareis mexri na marathoun ligo,

meta ntomatada,

ligi sogia

Mporeis na prostheseis kai manitaria an theleis, egw den ebala alla mou aresei kai me manitaria polu.

kai telos xumo portokali kai afineis na brasei mexri na desei h saltsa, oxi polu pixto gia na rikseis saltsoula panw sto rizaki.

Meta etoimazeis h rizi h basmati oti sou aresei.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντωνία μου μην κλαις θα συνέλθει. Ψυχραιμία μαρή εσύ έχεις και 2ο παιδί θα έπρεπε να είσαι πιο σκληρή από μας. Η Δέσποινα δεν σου είχε πέσει ποτέ?

Εγώ είμαι πολύ θυμωμένη - στεναχωρημένη. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τα Χριστούγεννα. Εκτός του ότι ανοίξαμε δουλειές με την αποθήκη και την σοφίτα που θα βάλουμε ντουλάπια και είμαστε άνω κάτω Χριστουγεννιάτικα, ρώτησα την πεθερά μου αν μπορεί να μου κρατήσει τον μικρό να φτιάξω μελομακάρονα και μου λέει κι εγώ θα φτιάξω μελομακάρονα!!! :evil::evil: Πήγα να της πω εγώ δεν έχω άλλη ευκαιρία εσύ μπορείς να τα κάνεις κάποια άλλη στιγμή. Μετά της λέω μήπως πεταχτώ σήμερα να βάψω τα άσπρα στα μαλλιά μου και τελικά ο κομμωτής μπορούσε αύριο και μου λέει δεν μπορώ έχω δουλειές και το ακύρωσα. Εντωμεταξύ εγώ μέχρι την Πέμπτη θα κατέβω στο πατρικό μου γιατί θα έχουμε φασαρίες με τους μαστόρους και δεν θα προλάβω άλλη μέρα να πάω κομμωτήριο. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ενώ θα έπρεπε να είμαι σουπερ χαρούμενη φέτος τα Χριστούγεννα νομίζω ότι είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που πέρασα ποτέ με εξαίρεση φυσικά το ότι έχω το παιδάκι μου αλλά σαν άνθρωπος κι εγώ θέλω να νιώσω λίγο ότι κάνω και κάτι άλλο πέρα από baby sitting. Και μόνο που δεν θα κάνω γιορτή στον άντρα μου αυτό με έχει ρίξει πολύ γιατί κάθε χρόνο οργανώναμε μεγάλο γλέντι - πάρτι στην γιορτή του. Και φυσικά δεν μπορώ μέσα στις γιορτές να κλείσω τους γονείς μου μέσα για να βγω εγώ οπότε αυτές οι μέρες θα περάσουν όπως όλες οι προηγούμενες που δεν ήταν γιορτινές. :cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα αγαπημενες!!

Βικακι να χαιρεσαι τον Αντονινο σου τον κουκλο!!Γερος να ειναι κι ευτυχισμενος!!

Κατερινακι καγκουρακι να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!!!Χαρουμενα μηνογενεθλια στο Νικολα μας!

Να περασετε ωραια στα παρτυ σας!

Αντωνακι μου χτυπησε ο Τασουλης?Ψυχουλακι μου...Πραγματι θα το ξεχασει συντομα οπως λεει η Ελενα,ποση τρομαρα θα πηρες...

Μας ανοιξα στην ομαδα θεματακι για να βαζουμε τις συνταγες!!

Μπορειτε να ξεκινησετε!! :lol:

Κοριτσαρες θα σας γραψω τα υπολοιπα πιο μετα γιατι ο Στρατος κλαιει και πειναει!!Ωρα για μηλο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax kokona mou ti pathate perastika ston anastasi tha perasei grigora fantazomai stenaxwria k egw otan mou eixe pesei apo to krevati stenaxwriomoun polu...

nansy auto skeftomoun k egw meta k to metaniwsa pou tou fwnaksa... k tous ton afisa ton mikro k efuga na ton paiksoun opws theloun...

voula mou se katalavenw alla ti allo mporeis na kaneis? k egw ithela na ftiaksw melomakarona k pige k agorase i pethera mou ena soro gia poion na ta kanw? :twisted::twisted: stin mama sou den mporeis na ton afiseis ligo na pas na vapseis ta malia sou?

elena wraio akougete alla eipame tis suntages stin omada...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάω να βάλω την συνταγή της μηλόπιτας. Αν προλάβω θα σας βάλω και photo Στρατούλη με δοντάκια. 2 τελικά :D:D

Ναταλία το κομμωτήριο που πάω είναι κοντά στο σπίτι μου. Το πατρικό μου είναι 30 χλμ μακριά από το σπίτι μου. Αλλού δεν πάω να μου τα βάψουν που ξέρω γω τι μπορεί να μου κάνουν. :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Που ειχαμε μεινει?

Βουλι μη σε παιρνει απο κατω,ειχες συνηθησει και αλλιως και σου φαινεται κλεισουρα φετος.Δες το σαν χουχουλιασμα γιορτινο.Με το παιδακι σας και το τζακι σας.Κανε ατμοσφαιρα τα βραδια που ειναι γιορτη,με λαμπακια και κερακια,βαλε arion christmas στο e radio,κανει ωραιο κλιμα!

Κι εγω ετσι κανω αλλιως θα ηταν μαυσωλειο εδω μεσα,με το κρυο και την ησυχια!Ρεβεγιον πρωτοχρονιας οι τρεις μας μονοι στο σπιτι θα κανουμε,ετσι το ειχαμε σκεφτει για φετος,δεν θα ειναι ασχημα.

Βολταρατε σ/κ πολλες ειδα.

Κυριακη πηγαμε βολτα στη γιαγιακα μου,που εχει γενεθλια σημερα ,της καναμε τουρτα με κερακι κι εκλαιγε η γλυκουλα μου,συγκινηθηκε!Ο Στρατος ειναι το 7ο δισεγγονο της!Και δεν της φαινεται! :lol:

Μετα επισκεψη στον κουμπαρο και μετα σπιτακι το βραδυ,ειδαμε ταινιουλα και κοιμηθηκαμε.

Φαγαμε και μηλο λοιπον!Το φαγαμε τροπος του λεγειν!

Ουτε το ενα τεταρτο του μηλου δεν καταφεραμε και ειναι και κατι μηλαρακια τοσα δα.Δεν του ξινισε ιδιαιτερα,ουτε πολυπαραξενευτηκε,αλλα δεν τρελαθηκε κιολας! :D

Σημερα εφαγε λιιιγο παραπανω,αλλα γενικα μετα απο λιγο αρχιζει και γκρινιαζει αν του βαλω το κουταλι κοντα στο στομα.Και μετα πινει γαλατακι.

Παντως και με αυτο το λιγακι που εφαγε αρχισαν οι πορδιτσες και βρωμανε! :lol::lol::lol:

Και απο χτες εχει αρχισει και χεζει συχνοτερα!Απο εκει που εκανε στανταρ μια φορα τη μερα ή μερα παρα μερα,χτες εκανε 4 φορες!Και τωρα αλλη μια.

πΑΩ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΣΩ!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

A καγκουρακι το μπαζαρ βιβλιου στο γκαζι εχει αποκλειστικα βιβλια απο το βημα και ''τα νεα''.

Το εδειξε στις ειδησεις και κανουν 1 ευρω.

Στο riverwest κατι 5 ευρω πηρε το ματι μου οταν ειχα παει,αλλα μπορει να λεω και βλακεια.Παντως ειχε ωραια βιβλια απ'οτι ειδα.

Πας συχνα?Μπορει να συναντηθουμε καμια μερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λέλα thanx για το τιπ. Το έβαλα ήδη. :lol:

Έτοιμη η συνταγή μηλόπιτας και οι photos του ξεδοντιάρη :lol:

Τρώγαμε κιόλας και είμαστε γεμάτοι φρουτόκρεμες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσουδια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Βρε Αντωνια τι επαθες???Αααχ το ψυχουλακι μου θα τρομαξε που επεσε και χτυπισε στο ματακι του...Σε λιγο δεν θα το θυμαται αλλα να μην ποναει το καημενουλι...Θελουν πολυ προσοχη τα μωρακια μας απο εδω και περα εγω που ειμαι και απειρη αγχωνομαι με την ιδεα...αλλα πρεπει να ημαστε ψυχρεμες.Μακκια στο ματακι του, του στελνουμε να του περασει!

Περασατε ομορφα το σ/κ , πολυ χαιρομαι το ιδιο και εμεις , εκτος το οτι το Σαββατο γυρισα κουρασμενη... Νανση και εγω εχω φιλες που πανε τα παιδια τους σε ιδιωτικα σχολεια...της φιλεναδας μου ο γιος ανταλασουν φιλοξενια με αλλα παιδακια στην Ευρωπη και πηγαινουν και αυτα! Μαθαινουν να μενουν μονα τους , βλεπουν αλλες κουλτουρες και εξασκουν και τα αγγλικα τους.Πριν λιγες μερες φιλοξενουσαν ενα Ολλανδακι...και αλλα πολλα!!!

Λιακι χαρουμενα μηνογεννεθλια.

Βικακι χρονια πολλα στο γιο σου!

Σημερα θα παω το απογευμα να ψωνισω για τη γιορτη μας καποια πραγματακια , εχω πολυ καλη διαθεση!

Αυριο το μεσημερι παμε για το εμβολιο...

post-15892-1387393988336_thumb.jpg

post-15892-1387393988349_thumb.jpg

post-15892-13873939883615_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω κοριτσακια μου,,

εκλαψε τοσο πολυ..ουτε ανασα δεν επαιρνε..εγω ειμαι πολυ χαλια..γιατι ξερω οτι φταιω εγω...

Σταυρουλα μου ειτε το πρωτο ειτε το δευτερο..το ιδιο θα σοκαριστεις...δυστυχως επεσε με την μουρη-ματι στο πατωμα..ραγισε η καρδια μου...το ψυχουλακι μου...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λια μου 1/1γιορταζω μαζι με τον αντρα μου!Και εχει και γεννεθλια !!!3 σε 1! Θα εχουμε τραπεζωματα γι αυτο θα παω να αγορασω καποια πραγματα σημερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bouli mi se pairnei apo katw...skepsou emas pou den exoume kanenan na afisoume to mwro oute gia misi wra! Kai mena o suzuks giortazei stis 27 kai den kserw ti tha kanoume...duskolo mou fainetai gia giorti kai kathe xrono kanoume kai emeis edw megali giorti...kai epidi einai oloi se diathesi giortini erxontai oloi! Fetos omws duskolo to blepw...isws epilektika to poume se kana duo filous gia potaki kai stous upoloipous na poume oti fetos den giortazoume, giati skeftomai oti me tosi fasaria h mikri den tha koimatai kai autoi otan erxontai kathe xrono kathontai mexri 1-2 to prwi!

Lia emena akoma den to trwei olo kai to dinw toso kairo :lol: entaksei twra bazw kai polu...bazw 1/3 milo, 1/3 axladi, 1/3 mpanana kai ena kommataki mikro avocado...pote den to trwei olo...peripou to miso mpolaki...alla einai arketi h kremoula opote den tin piezw...an sou bromaei h porditsa pou na deis pws tha bromane ta kaka! :lol:

Lilaki auto pou les me tin antallagi mathitwn panta mou arese otan to eblepa alla twra pou to skeftomai fobamai na afisw ti mikri na paei...den kserw me toso anomalo kosmo pou uparxei pou kserw gw ti einai autoi pou pane...to kserw oti einai kai kala "elegxmenoi" alla pote den ksereis...eidika me koritsi, tha fobomoun na to kanw

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εγω με τιποτα δε θα εστελνα κανενα παιδι κ το πρωι που μιλαγα με τη φιλη μου η βαπτιστηρα της παει σε τετοιο σχολειο μου πε τα χειροτερα για τη συμπεριφορα του παιδιου..οτι ειναι μονο 10 ετων κ το παιζει ντιβα κ οτι δεν ξερει να γραφει γιατι δουλευουν μονο με υπολογιστες κ οτι γενικως εχει πολυ ασχημη συμπεριφορα.τωρα βεβαια δεν ξερω εαν ειναι το παιδι ετσι ΄΄η γινονται ετσι ολα τα παιδια.στο παρτυ γενεθλιων της που πηγε αντι να παιζουν λεει τα παιδια ηταν ολα λεει με τον λαπτοπ κ ειχαν χαζεψει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...