Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 145
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μανουλα σημερα μαγειρεψαμε το ιδιο φαγητο!!!!χαχαχαχα:laugh: :laugh: :laugh:

Γιατι το βραδακι θα βγουμε εξω για θαλασσινα οποτε λεω ελαφρια το μεσημερακι για να του δωσουμε να καταλαβει το βραδακι:P :P :P

Εχτες παντως ειχαμε μπριτζολες μοσχαρισιες τηγανιτες με πατατουλες και σαλατουλα.....ολα διαιτης;) ;) ;)

Δημοσίευση

βρε manoyla,μηπως θαμ σου ηταν ευκολο να μας παραθεσεις την συνταγη του σουφλε σοκολατας;;) Συγγνωμη αν σε βαζω σε κοπο αλλα απο την ωρα που το ειδα μου καρφωθηκε:unsure: Μαρια82 φαε ενα ψαρακι και για μενα!

Εμεις αργοτερα θα παραγγειλουμε σουβλακια(Αννακι! η φωτο που εβαλες με αντιπροσωπευει απολυτα:P )

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ.

ΜΑΝΟΥΛΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΥΠΑΣΑΙ;ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ...

Δημοσίευση

Σουφλε Σοκολατας

200 γρ κουβερτουρα

1 κουπα ζαχαρη

1 κουπα αλευρι

1 κουπα βουτυρο φρεσκο

2 βανιλιες

4 αυγα + 2 κροκους

Εκτελεση

Σε μπαιν μαρι λιωνουμε την κουβερτουρα με το βουτυρο κ αφηνουμε να κρυωσει λίγο (ζεστο οχι καυτο).Με συρμα χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη κ τη βανιλια κ μετα ριχνουμε ολο το αλευρι.Μετα προσθετουμε το μιγμα βουτυρο-κουβερτουρα κ ανακατευουμε καλα.Επειτα το μοιραζουμε στα φορμακια (φορμα με 12 θεσεις).

Οταν ξεκινησουμε τη διαδικασια αναβουμε το φουρνο στο δυνατο(250).

Ψηνουμε σε πολυ ζεστο φουρνο για 5΄-6΄.Προσοχη οχι παραπανω γιατι τοτε θα σταθεροποιηθει το εσωτερικο.

Καλη Επιτυχια

Δημοσίευση

Ωραιο σουφλε Θεανω,και το καλο ειναι οτι το ψηνεις στο φουρνο γιατι τα περισσοτερα ειναι ωμα και επειδη εχουν αυγα,ειναι πολυ επικινδυνα για σαλμονελα,και ειδικοτερα για τις μελλουσες μανουλες.

  • 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...